dust 4,051 Report post Posted February 1, 2015 Εσυ κατι κανεις ρε μπαγασα....θα το βρω πριν το ΣΔΟΕ Quote Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted February 1, 2015 Μια χαρα μπουφαναρα ειναι. Μια χαρα ποιότητα και μια χαρα τιμή. Μη μυρμιριζετε τη μαιμου. Δε θα πεθάνουμε και με ένα μπουφαν , αμαν! 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted February 2, 2015 (edited) Δεν ξερω που να το βαλω οποτε ας το ποσταρω εδω γιατι με ρωτησαν καποιοι στην εκδρομη. Οι καιροι ειναι δυσκολοι. Οταν αγοραζεις οτιδηποτε πληρωνεις και brand name , μαζι με ολο το μαρκετινγκ που το ακολουθει. Δεν θελω να αμφισβητήσω την ποιοτητα της VIST ή αλλες μαρκες, αλλα προσωπικα αυτο που κοιταω πλεον ειναι το Value 4 Money. Εδινα και εγω πολλα χρηματα για εξοπλισμο αλλα πλεον το σκεφτομαι....... Αν καποιος ξεκιναει τωρα, ειναι αρχαριος, θελει π.χ. και ενα δευτερο μπουφαν ή δεν εχει τα χρηματα να παρει μια γνωστη μαρκα, όμως θελει να αγορασει τιμιο απο πλευρας ποιοτητας εξοπλισμο και 100% Value 4 Money, χωρις να κανει εκπτωσεις σε ποιοτητα προτεινω να δει εδω: http://www.sportsdirect.com/skiing Εχει κ καποιες γνωστες μαρκες αλλα συστηνω ανεπιφυλακτα την NEVICA !!! Τωρα εχει βαλει εκπτωσεις!!!!! Ημουν στην αγκυρα με 10Κ μπουφαν κ σαλοπετα και δεν καταλαβα Τιποτα!!!!!!! Στο ιδιο καταστημα μπορειτε να βρειτε κ εξοπλισμο για αλλα σπορ σε πολυ καλες τιμες. Edited February 2, 2015 by kaps Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 2, 2015 Nevica (=Νίφει!) ήταν το πρώτο μπουφάν που αγόρασα πριν από πολλάαααα χρόνια, από τον Κλαουδάτο. Τίμια λύση, όντως. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted February 2, 2015 Πριν την εκδρομή του συλλόγου ανησυχούσα κι εγώ με τις θερμοκρασίες που έβλεπα (<-15οC) και περίμενα ότι θα "το δαγκώσω" κανονικά. Το δικό μου μπουφάν ένα εξίσου τίμιο Rossignol 4-5ετίας με διαπνοή και αδιαβροχότητα μόνο 5000, όπως και το παντελόνι. Από μέσα μόνο την πρώτη μέρα φορούσα ένα φλις (κ ένα ισοθερμικό παντελόνι) και αυτό το αποχωρίστηκα όταν διαπίστωσα ότι ζεσταινόμουν, έναντι ενός αμάνικου light-feather jacket για το "φόβο των Ιουδαίων". Δεν κρύωσα ποτέ στο σώμα, παρά μόνο ελάχιστα στο Plateau Rosa (~3400μ. ύψος) με άνεμο 50 χλμ @ -17οC στο τέλος της διαδρομής με τις άγκυρες. Ακόμα κι εκεί, αυτό που κρύωνε περισσότερο ήταν τα χέρια (αν και με ισοθερμικά γάντια μέσα από τα κανονικά) και αμέσως μετά τα πόδια μέσα στις μπότες. Υπομένωντας το μαρτύριο αυτό για 30', μετά όλα καλά. Τηρουμένων των αναλογιών λοιπόν, αν κάποιος δεν πηγαίνει γυρεύοντας σε σταθερές θερμοκρασίες -20 και κάτω, μάλλον δε χρειάζονται υπερβολές. Το πόσο εύκολα κρυώνει κάποιος είναι σίγουρα και υποκειμενικό, όμως αυτό που εγώ αποκόμισα είναι ότι επηρρεαζόμαστε αρκετά και από τις προσταγές του Marketing που κάθε χρόνο βγάζει τα newest-best που κατά τα ψέμματα είναι τόσο όμορφα που θες να ανανεώνεις συνεχώς τη γκαρνταρόμπα σου κάθε χρόνο. Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted February 2, 2015 Καλησπέρα ,ρίξτε μια ματια εδω ,sportpursuit.com Καλες μάρκες και καλες τιμές Quote Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted February 2, 2015 δηλαδή, για να καταλάβω κι εγώ ο lazodeutsch, κάθε χρόνο πριν την εκδρομή εξωτερικού θα έχει και καινούρια jackets ? Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted February 3, 2015 Το ότι δεν ήταν GoreTex το γνωρίζαμε ΠΡΙΝ γίνει η παραγγελία και εν τέλει έχει μικρή σημασία. Δεν παύει να είναι ένα εξαιρετικό μπουφάν. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 3, 2015 Υπόψη ότι η GoreTex δεν είναι η μοναδική καλή μεμβράνη που κυκλοφορεί. Και άλλες εταιρίες ακόμα πιο χλιδάτες δεν την χρησιμοποιούν. Πρώτη που μου έρχεται στο μυαλό είναι η Spider. 4 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 4, 2015 σιγουρα δεν θα μηνουμε με ενα μπουφαν.... απλα η δικοι μου γνωμη .για το μπουφαν .δεν ειναι και οπως το παρουσιαζαν η περισσότερη ... και σιγουρα αυτο που ανεφερα το ακουσαν ολοι και απο στοματα αλλων που δοκιμασαν το μπουφαν στην ΣΕΡΒΙΝΙΑ. ..ασχετως αν επιστρεφωντας στην ελλαδα ..επαθαν μερικη αμνησία .... αυριο θα το δοκιμασουν και στην σερβια !! Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted February 4, 2015 Τουλάχιστον μπορείτε να συνεννοηθείτε για να καταλάβουμε αν το μπουφάν είναι φόλα (όπως υποστηρίζει ο Νικόλας) ή καλό (όπως υποστηρίζουν όλοι οι υπόλοιποι που έχουν και αμνησία) ; Προασπαθώ να καταλάβω τί ψάχνουμε να βρούμε... 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted February 4, 2015 Τουλάχιστον μπορείτε να συνεννοηθείτε για να καταλάβουμε αν το μπουφάν είναι φόλα (όπως υποστηρίζει ο Νικόλας) ή καλό (όπως υποστηρίζουν όλοι οι υπόλοιποι που έχουν και αμνησία) ; Προασπαθώ να καταλάβω τί ψάχνουμε να βρούμε... καλή φόλα ! Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 4, 2015 (edited) δεν ψαχνουμε πλέον τιποτα αλεξη αλλα αυτο δεν παει να πει οτι δεν θα πω και αυτο που ειδα στο μπουφαν ... οταν το φορεσα απο εκει και μετα τελος . . για μενα το μπουφαν VIST Edited February 4, 2015 by PRESIDENT Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted February 4, 2015 Τι εννοεις τελος;μπουφαν με αδιαβροχοποιηση και αναπνευτικοτητα 20000 πηρες.οχι σχιροψυχειο.δλδ πιστευεις οτι το sun valley με 10000 θα ηταν καλυτερο; 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 4, 2015 Τι εννοεις τελος;μπουφαν με αδιαβροχοποιηση και αναπνευτικοτητα 20000 πηρες.οχι σχιροψυχειο.δλδ πιστευεις οτι το sun valley με 10000 θα ηταν καλυτερο; για μπουφαν ΣΑΝ ΒΑΛΕΥ .δεν ξερω να σου πω ..βασιλη αλλα!! απο παντελονι ΣΑΝ ΒΑΛΕΥ ΕΔΩΣΑ ΡΕΣΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΝΙΑ ακομα και στο καρεκλακι που ξυρισε ο αερας και ειχαμε το κλαπετο κλειστο για προφυλαξη ,,,,,, γονατα ..και ποδια δεν καταλαβαν τιποτα ..και χωρις τιποτα απο κατω ..σκετη φορμα Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 4, 2015 Μια και το μπουφάν δεν σε βόλεψε, γιατί δεν το βάζεις σε μια αγγελία; Είμαι σίγουρος ότι όλο και κάποιος θα βρεθεί να το πάρει, ουσιαστικά είναι καινούργιο. 5 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,730 Report post Posted February 4, 2015 για μπουφαν ΣΑΝ ΒΑΛΕΥ .δεν ξερω να σου πω ..βασιλη αλλα!! απο παντελονι ΣΑΝ ΒΑΛΕΥ ΕΔΩΣΑ ΡΕΣΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΝΙΑ ακομα και στο καρεκλακι που ξυρισε ο αερας και ειχαμε το κλαπετο κλειστο για προφυλαξη ,,,,,, γονατα ..και ποδια δεν καταλαβαν τιποτα ..και χωρις τιποτα απο κατω ..σκετη φορμα μπορεις να το βαλεις αγγελια για πουλημα σιγουρα θα υπαρχουν ενδιαφερομενοι απο την στιγμη που δεν σε καλυπτει. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted February 4, 2015 Τελικά βγάλαμε συμπέρασμα ; Είναι μάπα το καρπούζι ; Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 4, 2015 (edited) Ας πούληση πρωτα η αμαλια το δικο τις ....... εμεις δεν πουλαμε μπουφαν του συλλογου ..οπως αλλοι θα λιώσει επανω μας .. αλλα το καρπουζι δεν ειναι οπως μας το παίνεψαν εσυ ρε γιατρε παμπονηρε δεν ακουσες τιποτα σχολια στην σερβινια για την φορμα !! Edited February 4, 2015 by PRESIDENT Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted February 4, 2015 νικο μπερδευεις τη φορμα με το καρπουζι.συγκρινεις μπουφαν με παντελονι και ως συνηθως δεν διαβαζεις τα προηγουμενα ποστ.εχω γραψει οτι ποδια δεν κρυωσα ποτε.σωμα ναι,καποιες φορες που το κρυο εκοβε.βαζεις ακομα ενα ισοθερμικο και εισαι οκ.το παντελονι ειναι μονοκοματο,ενω το μπουφαν εχει φερμουαρ πολλα που οσο και να μην θες δημιουργουν απωλεια. μου συγκρινεις ενα παντελονι που κοστιζει 100 ευρω με ενα αλλο που κοστιζει 300 Και ολα αυτα μετα με ενα μπουφαν. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 4, 2015 νικο μπερδευεις τη φορμα με το καρπουζι.συγκρινεις μπουφαν με παντελονι και ως συνηθως δεν διαβαζεις τα προηγουμενα ποστ.εχω γραψει οτι ποδια δεν κρυωσα ποτε.σωμα ναι,καποιες φορες που το κρυο εκοβε.βαζεις ακομα ενα ισοθερμικο και εισαι οκ.το παντελονι ειναι μονοκοματο,ενω το μπουφαν εχει φερμουαρ πολλα που οσο και να μην θες δημιουργουν απωλεια. μου συγκρινεις ενα παντελονι που κοστιζει 100 ευρω με ενα αλλο που κοστιζει 300 Και ολα αυτα μετα με ενα μπουφαν. σταματα να γραφεις !! και κοιτα να περασετε καλα εκει που θα ειστε ..πραγμα απολυτως σιγουρο λιγο ο καιρος να σας χαμογελάσει και θα γινετε μικρα παιδια .. Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted February 4, 2015 Για την ωρα πινω μπυρα. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 4, 2015 Για την ωρα πινω μπυρα. Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted February 4, 2015 Νίκο καλό είναι καθένας να λέει την δικιά του γνώμη και όχι να μιλάει εξ' ονόματος άλλων. Αν κάποιος έχει κάποιο παράπονο ας βγει να το πει ο ίδιος. Sent from my Optimus 4X HD using Tapatalk 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted February 4, 2015 Αρη αυτο που εξελαβα απο συζητησεις με μελη που ηδη το χρησιμοποιησαν ειναι οτι βαζει αερα απο την πλατη.αυτο μου ειπαν 4 ατομα.θα το τσεκαρω τις επομενες μερες. Quote Share this post Link to post Share on other sites