Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
gioand

Φεβρουάριος 2015

Recommended Posts

Σάββατο μια χαρά καλέ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

H φράση ο καθένας με τον πόνο του παίρνει νέο νόημα όταν γράφει ο Χρήστος Λάππας .

Ανακεφαλαίωση με τα νέα στοιχεία: Αύριο ΑΝΕΒΑ, Σάββατο ΑΝΕΒΑ. Το νου σας ρεμάλια με το ανέβασμα της θερμοκρασίας και το χιόνι που έχει πέσει με αέρα πάνω σε τσιμέντο μην ακούσω κανέναν αααα χιονοστιβάδα. Βάση πρόγνωσης θα τις τρέμουμε, στην πράξη μπορεί οι πιστέρ να μας πουν ότι τσάμπα φοβόμαστε.

Κυριακή με τα σημερινά και μόνο αυτά στοιχεία είναι Νοτιαδομέρα μέσα στο χαμηλό, προσωπικά δεν πάω για σκι ΠαρνασσοΚαλάβρυτα με Νοτιά μπορεί και να το πληρώσω όμως μια μέρα. Μην απορήσετε αν μια μικρή καθυστέρηση του χαμηλού επιτρέψει σκι στη λιακάδα το πρωί πριν βάλει αέρα. Θα το δούμε. Θα βάλει πάντως πολυ καλό χιόνι Νοτιάρικο σε όλα τα χιονοδρομικά (πλην Πήλιο και ίσως Μαίναλο). Βασιλίτσα γράψτε μέτρο να είστε μέσα...

Καθαρά Δευτέρα εξακολουθεί να είναι 50-50 μετατζουφροψυχρομετωπιάρα και προψυχρομετωπιάρα άντε βγάλε άκρη μπορεί ακόμα και 3 ώρες λιακάδα και 5 ώρες χιονοθύελλα μπορεί και ένα από τα δύο ή το ένα χιονοδρομικό να έχει καλό καιρό και το άλλο όχι. Θα το δούμε αν και παραδοσιακά Καθαρά Δευτέρα πέφτω έξω ας γράψει και κάνας άλλος.

Η επόμενη βδομάδα συνεχίζει τα καρναβάλια δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα τι καιρό θα κάνει την Τρίτη ΧΡΗΣΤΟ, μπορεί και να τρώει ένα μέτρο χιόνι και να το πατάς στο Μαίναλο όπως το ρίχνει μπορεί και να ψαρέυεις ψαράκια στη λίμνη. Μην κοιτάτε το snowforecast κάθε 6 ώρες θα αλλάζει και θα σας πρήξει. Όμως θα παραμείνω σίγουρος ότι το τέλος του μήνα θα μας βρει με άφθονο χιόνι στα χιονοδρομικά μας, ποια μέρα θα είναι καλη για σκι δε ξέρω.

Υ.Γ. Παρακαλείται ο κύριος που κάνει διακοπές όποτε θέλει εδώ και ένα μήνα στη Βασιλίτσα, να περιγράψει την ζωή του, ώστε να πάρουμε την τελική απόφαση με στοιχεία και οι υπόλοιποι να δούμε τι θα γίνει αν παραιτηθούμε, πουλήσουμε τα casual ρούχα μας και ότι άλλο περιτό και μετακομίσουμε σε χιονοδρομικό.

• Like 8

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Χρήστο στα έλατα νερό δε νομίζω να πέσει ....πιστεύω .....

• Like 1

9-2-05020.jpg

Η αλήθεια είναι ότι οι εγκλωβισμοί ψύχους που το πιο πιθανό είναι να βγουν πια στο Μαίναλο θα πρέπει να κατεβάσουν το ύψος χιονιού αρκετά σε σχέση με την πρόγνωση. Απλά τα ίδια λέγαμε και πέρσι και χιόνιζε 300 μέτρα πάνω από εκεί που περιμέναμε. Οριακά είστε Γιώργο.

Κυρίες και κύριοι είναι πια επίσημο από την ενημέρωση από τα χιονοδρομικά. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΔΡΕ

Φρέσκο χιόνι πουδρέ 0-30 εκατ..

Την άλλη Πέμπτη θέλω πουδρέ

oh mondieu le nez c est poudre

τον πουρέ να ταν κάνεις πουδρέ

κλπ κλπ

Παιδιά το Καρπενήσι πάντως δεν το ξέρω τι κάνει με τον Νοτιά, έχω δει να είναι ανοιχτό με κάτι κουφούς καιρούς απλά θα πάμε και θα δούμε.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Νταξ βρε αδελφέ, και αν δεν είναι Τρίτη οι πούδρες και είναι Πέμπτη, δεν θα τα χαλάσουμε. 5 έχω μάθημα, αρκεί να έχουμε χιόνι, στην διάθεση θα τα βρούμε.

Όσο καλή διάθεση και να είχα, με λιγότρο από 150 χλμ/ώρα σε αρκετά κομμάτια του δρόμου, κάτω από 2 ώρες το Μαίναλο-Ελληνικό δεν γίνεται, δυστυχώς.

Make Parnassos Great Again!

Δεν είναι πόνος ρε φίλε, απλά υπάρχουν μερικές διαδρομές ακόμα μέσα στα δέντρα που δεν τις έχουμε πατήσει και καταλαβαίνεις. -_-

:laser::2guns::popo::chris::wallbash::wacko::D:P

• Like 1

Ανεβααααααα

• Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Υ.Γ. Παρακαλείται ο κύριος που κάνει διακοπές όποτε θέλει εδώ και ένα μήνα στη Βασιλίτσα, να περιγράψει την ζωή του, ώστε να πάρουμε την τελική απόφαση με στοιχεία και οι υπόλοιποι να δούμε τι θα γίνει αν παραιτηθούμε, πουλήσουμε τα casual ρούχα μας και ότι άλλο περιτό και μετακομίσουμε σε χιονοδρομικό.

Ποιος είναι αυτός να τον σκίσω;

Α και Μαίναλο βροχή...μην ξεχνιόμαστε!

Γιατί όχι? Αύριο θα ανέβαινα ΠαρνασσοΚαλάβρυταΚαρπενήσι έχει αρκετές πιθανότητες να έχει μεγάλα ανοίγματα και διαστήματα που θα βλέπεις, ενώ ο αέρας δεν θα είναι πρόβλημα, ψυχρομετωπιάρικος καιρός ανεβαίνεις για πιστόπουδρο. Άδεια χιονοδρομικά.

Πάει να βγάλει πολύ καλή Τρίτη, μείνετε επάνω.

Νέα κακοκαιρία με σημαντικές χιονοπτώσεις από Τετάρτη, είπαμε το τέλος του μήνα θα μας βρει με πολύ χιόνι. Η προοπτική έχει κρύο για την Ελλάδα και σημαντικές κακοκαιρίες μέχρι τα μέσα Μάρτη.

bon ski, bon sarakost

Edited by ΜΙΚ
  • Like 3

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

σαν <κρύο> αστείο του καρναβαλου.

πάμε για θάψιμο στην φτερο....

1 μαρτη 1 μετρο χιόνι...

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Eεεε προλαβαίνω να σας το ακυρώσω για αύριο? φοβάμαι τον άερα για ΧΚΠ, ΧΚΚ ανέβασε αέρα η πρόγνωση. Θα το δούμε και το απόγευμα

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Τη λαγάνα να τη φάμε σε Λαιλιά Φαλακρό αύριο Μιχάλη ή να κάτσουμε σπιτάκι μας;

O Λαιλιάς μασάει από καιρό? Λογικά όχι, για ρώτα κάνα ντόπιο. Φαλακρό έχει ρίσκο

• Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Ιόνιο είναι ότι θέλει θα κάνει, δεν πάω για σκι με Νοτιά ΧΚΠ ΧΚΚ αλλά μπορεί και να το μετανιώσω αύριο. Το πρωι θα φυσάει πάντως.

• Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Σαλάμ αλεκουμ! Την επόμενη βδομάδα θα είμαι Ελλάδα για την τελευταια μου ευκαιρία να κάνω σκι φέτος. ΜΙΚ πως τον βλέπεις τον καιρό; Βγάλε μου πουδρολιακαδοϋπερμερα και όλα τα καλά του Αλλάχ θα σε βρουν.

• Like 1

But where are the clowns?

Quick! Send in the clowns!

Μισό λεπτό να το διευκρινήσουμε, μιλάμε για την προσφορά με τις 70 παρθένες στην άλλη ζωή ή έχει και σε αυτή δώρο?

Μετακομίστε σε χιονοδρομικό από βδομάδα. Αν θέλετε βρέξει χιονίσει να περάσετε καλά και να κάνετε σκι Βασιλίτσα, Πισοδέρι, 3-5.

Πιστεύω τα Καλάβρυτα θα δούνε μέτρο φρέσκο, η Βασιλίτσα μπορεί και παραπάνω.

Η Καθαρά Δευτέρα μεταφέρθηκε για αύριο, θερμά συγχαρητήρια στο νέο Υπουργείο Τουρισμού για την Πρωτοβουλία. Δεν θέλω άγχος και λίγο να βρέξει θα το γυρίσει σε χιόνι τελευταία στρώση.

Για ΠαρνασσοΚαλάβρυτα δεν εγγυώμαστε λιακαδοκατάσταση αλλά δεν θα φυσάει και έχουμε ελπίδες για μπόλικες ώρες ορατότητας. Δεδομένου ότι για καμιά βδομάδα θα χιονίζει ΑΝΕΒΑ....

Edited by ΜΙΚ
  • Like 4

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Κοίτα. δεν ξέρω αν μπορούν κ οι 70 αλλά 2-3 σίγουρα θα ευκαιρισουν. Α και επίσης πιλαφια. Αυτά όσα θες.

Και για να είμαι σαφής. Μιλάω για την επόμενη βδομάδα. 1-6 Μάρτη.

But where are the clowns?

Quick! Send in the clowns!

Αν θέλετε βρέξει χιονίσει να περάσετε καλά και να κάνετε σκι Βασιλίτσα, Πισοδέρι, 3-5.

Τώρα μιλούσα με Γιώτα, μην νομίζεις ότι είναι στο νιρβάνα στο Πισοδέρι. Βαρύ και ασήκωτο στο εκτός, πηχτή ομίχλη και δύσκολο στο εντός.

Make Parnassos Great Again!

Για αυτό και βλέπεις να γράφω ότι δεν πάω για σκι με Νοτιά. Αμφιβάλλεις ότι από τις επόμενες 30 μέρες στο Πισοδέρι θα κάνουν σούπερ σκι τις 10 και πολύ καλό τις 18?

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Γιατί δεν τολμάς Παρνασσό? Θα σου βρούμε και ντουζιέρα, πάρε ρούχα μαζί να αλλάξεις.

Σύμφωνα και με το 12Ζ η προοπτική του καιρού είναι να πέσει απίθανο χιόνι και η επόμενη βδομάδα να είναι Mutzahedin

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

:)

Για αύριο λέω να μην το τολμήσω στο Μαίναλο. Την Πέμπτη όμως;

να τολμησεις την Πεμπτη και να παρεις και εμενα μαζι!

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)