bujinkan 2,507 Report post Posted March 18, 2015 Να αρχίσω να οργανώνομαι για Παρασκευή Παρανασσό; Αναμένω κι εγώ πρόγνωση! έτσι...αντίθετα στο ρεύμα εσύ [emoji1] sent from my cave with smoke signals cause New tapatalk sucks Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 18, 2015 Παιδιά ελπίζω να έχετε καταλάβει ότι τέτοια εποχή θα σας παίρνω στο λαιμό μου συχνά? Πολύ δύσκολοι καιροί. Αύριο πουρνό πουρνό όσοι το τολμήσουν θα ανέβαινα πάντως, για Παρασκευή ότι και να γράψουμε κάθε έξι ώρες θα αλλάζει η πρόγνωση πάντως με 1018 πίεση χμμμ. θα δούμε Το Σάββατο δεν χαλάει πια, θα κάνουμε ωραίο σκι, ενώ αρχίζουμε να έχουμε ελπίδες να κερδίσουμε την Κυριακή, όπως πάντα σιγά σιγά την πάει πίσω την κακοκαιρία. 2 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Kabman 1,004 Report post Posted March 18, 2015 (edited) Πάντως αυτό που συμβαίνει στα ηπειρωτικά ορεινά της χώρας τις τελευταίες 3-4 βδομάδες είναι σχεδόν ασυνήθιστο. Ψάχνουμε να βρούμε καλή μέρα με το τουφέκι... Και κοινώς παλεύουμε με κάτι 6ωρα βελτιώσεων τα οποία είναι απλά να περιμένεις την περασμένη μέρα για να το αποφασίσεις και αν... Edited March 18, 2015 by Kabman Quote www.YouWeather.com Share this post Link to post Share on other sites
Kabman 1,004 Report post Posted March 18, 2015 Πάντως το Σάββατο φαίνεται γενικά καλό και σε Καλάβρυτα και σε Παρνασσό με πιθανότητες για σούπερ μέρα στον Παρνασσό και καλή στα Καλάβρυτα. Όλες οι άλλες μέρες ΧΑΟΣ. 2 Quote www.YouWeather.com Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted March 18, 2015 Aυτό που λεει ο Kabman είναι όντως ασυνήθιστο.....όπως βέβαια και ότι όλος ο Μάρτιος πάει τρένο και υετικά και θερμοκρασιακά είναι ασυνήθιστο. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kabman 1,004 Report post Posted March 18, 2015 Πάρτε και δύο βίντεο από την χτεσινή μέρα στα Καλάβρυτα: https://www.facebook.com/video.php?v=10152803026986309 https://www.facebook.com/video.php?v=10152804750721309 1 Quote www.YouWeather.com Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted March 18, 2015 Εμεις που δεν εχουμε φατσοβιβλιο; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kabman 1,004 Report post Posted March 18, 2015 Θα δω μήπως τα ανεβάσω youtube. 1 Quote www.YouWeather.com Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 19, 2015 Aύριο στην Βόρεια Ελλάδα αφήστε τις ερωτήσεις και ανεβείτε για σκι. Στην Νότια Ελλάδα μας απασχολούν οι ομίχλες, θα σηκώσω τα χέρια ψηλά και θα το ξαναδούμε το απόγευμα. Λοκάαααλιιιιιι? Σάββατο ANEBA. Αν και είναι Νοτιαδομέρα από εδώ το πάει από εκεί το πάει καθυστερεί την κακοκαιρία της Κυριακής οπότε μπορεί να κερδίσουμε το πρωινό της. Δυστυχώς η θερμοκρασίας ανεβαίνει την επόμενη βδομάδα πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι πουδριστά θα είναι. Πάντως για την Βόρεια Ελλάδα η πρώτη κακοκαιρία ξεκινάει με χιόνι, θα το δούμε όσο πλησιάζουν οι μέρες. Νότια Ελλάδα είναι βροχή δυστυχώς. 3 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
snowjim 212 Report post Posted March 19, 2015 κυριακη καμενη στον παρνασσο μικ???????ε???εεεε???? Quote https://www.youtube.com/watch?v=AXaCeEtlsRE JIB...AND JIB AGAIN Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 19, 2015 Έλα βρε. Ο γιατρός σου είπε να τις κάψεις όλες. Δεν τα γράφω καλά ζουζούκο μου πόσο πιο απλά να στο πω? Εσένα δε σε νοιάζει και η ποιότητα χιονιού. "Αν και είναι Νοτιαδομέρα από εδώ το πάει από εκεί το πάει καθυστερεί την κακοκαιρία της Κυριακής οπότε μπορεί να κερδίσουμε το πρωινό της." να προσθέσω ότι αύριο είναι προς Πελοπόνησσο το χαμηλό και η υγρασία, ο Παρνασσός μοιάζει να καθαρίζει. Θα το δούμε το απόγευμα ξανά οριακά είναι. 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
snowjim 212 Report post Posted March 19, 2015 thanx doctor!!!!! Quote https://www.youtube.com/watch?v=AXaCeEtlsRE JIB...AND JIB AGAIN Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted March 19, 2015 Εγω παντως βλεπω μια χαρα μερα αυριο Καλαβρυτο....... Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 19, 2015 (edited) Πολύχρονος αγορίνα, πάντα χαρούμενος και με κοπέλα που να ανεβαίνει για σκι συνέχεια Πάρε ένα δώρο για να βλέπεις πιο καθαρά αν λέω αν θα έχει μια χαρά μέρα αύριο Καλάβρυτα. Το νέο μας προιόν. Βirthday ski forecast. Κάντε δώρο σε αυτούς που αγαπάτε μια πρόγνωση. 1017 πίεση που ανεβαίνει σε 1020, υγρασία 98,9% που πέφτει σε 89,4, 100% νεφοκάλυψη που να βγεις πάνω από τα σύννεφα σχεδόν αποκλείεται αλλά είναι πιθανό να βγεις προς το μεσημέρι κάτω από τα σύννεφα. Τζουφιοσυσφιξιάρικος καιρός με χαμηλό να κολλάει στην Πελοπόνησσο. Κοινώς ή μέσα στο κούμουλο θα είσαι ή κάτω από το κούμουλο που θα έχει κολλήσει στο βουνό σου. Άνεμοι ΒΑ χαμηλά ΒΔ ψηλά. Ρε δε πας Παρνασσό που έχει πολύ πιο πολλές πιθανότητες να φτιάξει ο καιρός και δεν βγάζει ομίχλη με ΒΔ? Edited March 19, 2015 by ΜΙΚ 4 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted March 19, 2015 Για ΧΚΠ: Αύριο πιστεύω θα είναι ψιλοκαλά. Δε θα ανέβω Σαββάτο ΑΝΕΒΑ Κυριακή πήγαινε στην ανάβαση Ριτσώνας. Θα είμαι στην Κ4 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted March 19, 2015 Να περιμένουμε νεότερη ενημέρωση για αυριο η αυτο ηταν; Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 19, 2015 Γιορτάζεις? Το δίνει ΒΔ ψηλά και το 12Ζ θα πήγαινα Παρνασσό αφού το είπε και το λοκάλι. 100% σίγουρο δεν είναι, χαμηλά έχει ΒΑ αλλά ο καιρός έχει σαφέστατη τάση να φτιάχνει, το πολύ πολύ υπομονή θα ανοίξει. Με ξύνει το πληκτρολόγιο να το δώσω ανέβα αλλά φέτος δεν τους έχω στείλει στην ομίχλη με ανέβα και αμαρτία είναι. Βόρεια Ελλάδα μην τη χάσετε τη μέρα ψυχρομετωπιάρα με κρύο, μούρλια θα είναι. 2 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 19, 2015 Ευχαριστω !!!! Εμεις παντός θα ειμαστε εκεί,πιστεύουμε να περάσουμε καλα,οποίος θα ειναι πάνω ας στείλει ενα πμ για να βρεθούμε !!!! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted March 19, 2015 Τι λες για το βουνο των θεων? Θα το δουμε τελικα ή θα βλεπουμε σεντονια το σκ ρε? Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted March 19, 2015 Τι λες για το βουνο των θεων? Θα το δουμε τελικα ή θα βλεπουμε σεντονια το σκ ρε? Ποιο ειναι αυτό το βουνο ρε μαστωρα; Ρε πετούμενο για ξεκινά να βγάζεις καμια πρόγνωση για το αλλο σκ για Παρνασσό. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 19, 2015 Πότε ρε ημίΘεε? Για το άλλο σκ? Με τίποτα από σήμερα 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted March 19, 2015 (edited) 2.917μ ρε επιγηε ιπταμενε!!! το αλλο σκ το κοβω πολυ γαματο!!!!!!!!! Ρε τζετλεμαν για αυτο το σκ λεω. Edited March 19, 2015 by spider Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 19, 2015 Δεν θα είσαι στο τεστ ρε υποβρύχιε? Μια χαρά καιρό θα έχει το Σάββατο πολύ καλή μέρα για πάνω, τις χιονοστιβάδες δε ξέρω. Τη Κυριακή θα έτρεμα τις χιονοστιβάδες και το μέτωπο που θα μπαίνει, τι ώρα θα μπει δε ξέρω αλλά το πρωί μοιάζει καθαρό. Παρνασσό αύριο είναι πολύ καλό το νέο run ανεβείτε και να έχει ομίχλη θα σπάσει με ΒΔ δεν χάνεις Παρνασσό. Αν χάσετε αύριο να ξέρετε ότι πατροπαράδοτα ένα ανέβα στέλνει κόσμο ομίχλη χρόνο παρά χρόνο. Περίεργο αυτό το χαμηλό που μοιάζει να εγκλωβίζετε Πελοπόνησσο φοβάμαι πως θα σηκώσω τα χέρια ψηλά για Καλάβρυτα, είναι από τις λίγες φορές που το ένα βουνό μοιάζει να έχει χειρότερο καιρό από το άλλο.Από αέρα δεν έχετε θέμα, μη στουμπώσει κάνα σύννεφο φοβάμαι, πολύ υγρασία δείχνει. 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted March 19, 2015 (edited) Θα ειναι ο Χρηστος κατω φιλαρακι μου, εγω εχω να πω καναδυο κουβεντες ετσι σταρατες με τον Δια γιατι η Ηρα μας τα εχει κανει τσαταλια τωρα τελευταια.... Κανονισε το αλλο σκ να εισαι καλα για να πεταξεις απο πανω για φωτο ρε.... Edited March 19, 2015 by spider 2 Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted March 19, 2015 Θα ειναι ο Χρηστος κατω φιλαρακι μου, εγω εχω να πω καναδυο κουβεντες ετσι σταρατες με τον Δια γιατι η Ηρα μας τα εχει κανει τσαταλια τωρα τελευταια.... Κανονισε το αλλο σκ να εισαι καλα για να πεταξεις απο πανω για φωτο ρε.... Τι να σου πω ρε , και καθομαι και σου μιλάω ακόμα. Θα σε φτιάξω το άλλο σκ..... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites