Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
dust

Μάρτιος 2015

Recommended Posts

Να αρχίσω να οργανώνομαι για Παρασκευή Παρανασσό;

Αναμένω κι εγώ πρόγνωση!

έτσι...αντίθετα στο ρεύμα εσύ [emoji1]

sent from my cave with smoke signals cause New tapatalk sucks

elan primetime 33.jpg

Παιδιά ελπίζω να έχετε καταλάβει ότι τέτοια εποχή θα σας παίρνω στο λαιμό μου συχνά? Πολύ δύσκολοι καιροί.

Αύριο πουρνό πουρνό όσοι το τολμήσουν θα ανέβαινα πάντως, για Παρασκευή ότι και να γράψουμε κάθε έξι ώρες θα αλλάζει η πρόγνωση πάντως με 1018 πίεση χμμμ. θα δούμε

Το Σάββατο δεν χαλάει πια, θα κάνουμε ωραίο σκι, ενώ αρχίζουμε να έχουμε ελπίδες να κερδίσουμε την Κυριακή, όπως πάντα σιγά σιγά την πάει πίσω την κακοκαιρία.

• Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Πάντως αυτό που συμβαίνει στα ηπειρωτικά ορεινά της χώρας τις τελευταίες 3-4 βδομάδες είναι σχεδόν ασυνήθιστο. Ψάχνουμε να βρούμε καλή μέρα με το τουφέκι...

Και κοινώς παλεύουμε με κάτι 6ωρα βελτιώσεων τα οποία είναι απλά να περιμένεις την περασμένη μέρα για να το αποφασίσεις και αν...

Edited by Kabman

www.YouWeather.com

Πάντως το Σάββατο φαίνεται γενικά καλό και σε Καλάβρυτα και σε Παρνασσό με πιθανότητες για σούπερ μέρα στον Παρνασσό και καλή στα Καλάβρυτα.

Όλες οι άλλες μέρες ΧΑΟΣ.

• Like 2

www.YouWeather.com

Aυτό που λεει ο Kabman είναι όντως ασυνήθιστο.....όπως βέβαια και ότι όλος ο Μάρτιος πάει τρένο και υετικά και θερμοκρασιακά είναι ασυνήθιστο.

• Like 1

Aύριο στην Βόρεια Ελλάδα αφήστε τις ερωτήσεις και ανεβείτε για σκι.

Στην Νότια Ελλάδα μας απασχολούν οι ομίχλες, θα σηκώσω τα χέρια ψηλά και θα το ξαναδούμε το απόγευμα. Λοκάαααλιιιιιι?

Σάββατο ANEBA.

Αν και είναι Νοτιαδομέρα από εδώ το πάει από εκεί το πάει καθυστερεί την κακοκαιρία της Κυριακής οπότε μπορεί να κερδίσουμε το πρωινό της.

Δυστυχώς η θερμοκρασίας ανεβαίνει την επόμενη βδομάδα πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι πουδριστά θα είναι. Πάντως για την Βόρεια Ελλάδα η πρώτη κακοκαιρία ξεκινάει με χιόνι, θα το δούμε όσο πλησιάζουν οι μέρες. Νότια Ελλάδα είναι βροχή δυστυχώς.

• Like 3

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

κυριακη καμενη στον παρνασσο μικ???????ε???εεεε???? :evil:

https://www.youtube.com/watch?v=AXaCeEtlsRE

JIB...AND JIB AGAIN

Έλα βρε. Ο γιατρός σου είπε να τις κάψεις όλες. Δεν τα γράφω καλά ζουζούκο μου πόσο πιο απλά να στο πω? Εσένα δε σε νοιάζει και η ποιότητα χιονιού.

"Αν και είναι Νοτιαδομέρα από εδώ το πάει από εκεί το πάει καθυστερεί την κακοκαιρία της Κυριακής οπότε μπορεί να κερδίσουμε το πρωινό της."

να προσθέσω ότι αύριο είναι προς Πελοπόνησσο το χαμηλό και η υγρασία, ο Παρνασσός μοιάζει να καθαρίζει. Θα το δούμε το απόγευμα ξανά οριακά είναι.

• Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

thanx doctor!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=AXaCeEtlsRE

JIB...AND JIB AGAIN

Εγω παντως βλεπω μια χαρα μερα αυριο Καλαβρυτο.......

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Πολύχρονος αγορίνα, πάντα χαρούμενος και με κοπέλα που να ανεβαίνει για σκι συνέχεια

Πάρε ένα δώρο για να βλέπεις πιο καθαρά αν λέω αν θα έχει μια χαρά μέρα αύριο Καλάβρυτα. Το νέο μας προιόν. Βirthday ski forecast. Κάντε δώρο σε αυτούς που αγαπάτε μια πρόγνωση.

1017 πίεση που ανεβαίνει σε 1020, υγρασία 98,9% που πέφτει σε 89,4, 100% νεφοκάλυψη που να βγεις πάνω από τα σύννεφα σχεδόν αποκλείεται αλλά είναι πιθανό να βγεις προς το μεσημέρι κάτω από τα σύννεφα. Τζουφιοσυσφιξιάρικος καιρός με χαμηλό να κολλάει στην Πελοπόνησσο. Κοινώς ή μέσα στο κούμουλο θα είσαι ή κάτω από το κούμουλο που θα έχει κολλήσει στο βουνό σου. Άνεμοι ΒΑ χαμηλά ΒΔ ψηλά.

post-6-0-66051800-1426763311_thumb.png

Ρε δε πας Παρνασσό που έχει πολύ πιο πολλές πιθανότητες να φτιάξει ο καιρός και δεν βγάζει ομίχλη με ΒΔ?

Edited by ΜΙΚ
  • Like 4

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Για ΧΚΠ:

Αύριο πιστεύω θα είναι ψιλοκαλά. Δε θα ανέβω

Σαββάτο ΑΝΕΒΑ

Κυριακή πήγαινε στην ανάβαση Ριτσώνας. Θα είμαι στην Κ4

• Like 1

tumblr_inline_mjj4qpOaJK1qz4rgp.gif

Να περιμένουμε νεότερη ενημέρωση για αυριο η αυτο ηταν;

Γιορτάζεις?

Το δίνει ΒΔ ψηλά και το 12Ζ θα πήγαινα Παρνασσό αφού το είπε και το λοκάλι. 100% σίγουρο δεν είναι, χαμηλά έχει ΒΑ αλλά ο καιρός έχει σαφέστατη τάση να φτιάχνει, το πολύ πολύ υπομονή θα ανοίξει. Με ξύνει το πληκτρολόγιο να το δώσω ανέβα αλλά φέτος δεν τους έχω στείλει στην ομίχλη με ανέβα και αμαρτία είναι.

Βόρεια Ελλάδα μην τη χάσετε τη μέρα ψυχρομετωπιάρα με κρύο, μούρλια θα είναι.

• Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Ευχαριστω !!!!

Εμεις παντός θα ειμαστε εκεί,πιστεύουμε να περάσουμε καλα,οποίος θα ειναι πάνω ας στείλει ενα πμ για να βρεθούμε !!!!

• Like 2

Τι λες για το βουνο των θεων? Θα το δουμε τελικα ή θα βλεπουμε σεντονια το σκ ρε?

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Τι λες για το βουνο των θεων? Θα το δουμε τελικα ή θα βλεπουμε σεντονια το σκ ρε?

Ποιο ειναι αυτό το βουνο ρε μαστωρα;

Ρε πετούμενο για ξεκινά να βγάζεις καμια πρόγνωση για το αλλο σκ για Παρνασσό.

• Like 2

9-2-05020.jpg

Πότε ρε ημίΘεε?

Για το άλλο σκ? Με τίποτα από σήμερα

• Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

2.917μ ρε επιγηε ιπταμενε!!! το αλλο σκ το κοβω πολυ γαματο!!!!!!!!!

Ρε τζετλεμαν για αυτο το σκ λεω.

Edited by spider

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Δεν θα είσαι στο τεστ ρε υποβρύχιε? Μια χαρά καιρό θα έχει το Σάββατο πολύ καλή μέρα για πάνω, τις χιονοστιβάδες δε ξέρω. Τη Κυριακή θα έτρεμα τις χιονοστιβάδες και το μέτωπο που θα μπαίνει, τι ώρα θα μπει δε ξέρω αλλά το πρωί μοιάζει καθαρό.

Παρνασσό αύριο είναι πολύ καλό το νέο run ανεβείτε και να έχει ομίχλη θα σπάσει με ΒΔ δεν χάνεις Παρνασσό. Αν χάσετε αύριο να ξέρετε ότι πατροπαράδοτα ένα ανέβα στέλνει κόσμο ομίχλη χρόνο παρά χρόνο.

Περίεργο αυτό το χαμηλό που μοιάζει να εγκλωβίζετε Πελοπόνησσο φοβάμαι πως θα σηκώσω τα χέρια ψηλά για Καλάβρυτα, είναι από τις λίγες φορές που το ένα βουνό μοιάζει να έχει χειρότερο καιρό από το άλλο.Από αέρα δεν έχετε θέμα, μη στουμπώσει κάνα σύννεφο φοβάμαι, πολύ υγρασία δείχνει.

• Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Θα ειναι ο Χρηστος κατω φιλαρακι μου, εγω εχω να πω καναδυο κουβεντες ετσι σταρατες με τον Δια γιατι η Ηρα μας τα εχει κανει τσαταλια τωρα τελευταια.... :D

Κανονισε το αλλο σκ να εισαι καλα για να πεταξεις απο πανω για φωτο ρε.... :air_kiss:

Edited by spider
  • Like 2

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Θα ειναι ο Χρηστος κατω φιλαρακι μου, εγω εχω να πω καναδυο κουβεντες ετσι σταρατες με τον Δια γιατι η Ηρα μας τα εχει κανει τσαταλια τωρα τελευταια.... :D

Κανονισε το αλλο σκ να εισαι καλα για να πεταξεις απο πανω για φωτο ρε.... :air_kiss:

Τι να σου πω ρε , και καθομαι και σου μιλάω ακόμα. Θα σε φτιάξω το άλλο σκ.....

• Like 1

9-2-05020.jpg