miscelano 3,150 Report post Posted March 6, 2015 πουλαω τα οπλα μου k2 hardside του 12' με ορειβατικες δεστρες marker duke του 13'....τσουλησαν περισι αρκετα αλλα καθε 2 μερες στο βουνο κερωνοντουσαν...θα παραδοθουν με σερβις σαν καινουρια!!!τιμη 400 και βλεπουμε...συζηταω και ανταλλαγες με αλλα σκι (μονο σκι gavis μη πεταχτεις) http://www.car.gr/classifieds/snowsports/view/5986714/ 3 Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 6, 2015 Έχω μείνει με την απορία. Τι θα σου πρότεινε; Snowboard, ή κουλούρια με σουσάμι για 2 χρόνια; 4 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ashbury 2,929 Report post Posted March 6, 2015 Γιατί τα αλλάζεις? Σε τι set up θα πας τώρα? Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted March 6, 2015 ελεγα να παρω κατι ποιο στενο μπας και μαθω σκι χαχαχχα 3 Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted March 7, 2015 Ωραίος ο miscelano. Επειδή όμως σκι ξέρεις, μου επιτρέπεις μια διόρθωση ελεγα να παρω κατι ποιο στενο μπας και κάνω μαθω σκι χαχαχχα αντί να καβαλάω τρένο και να πηγαίνω 1 Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted March 7, 2015 εχω ψωμια ακομα... ευχαριστω παντως Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted March 8, 2015 Παρε ρε φιλαρακο ενα πεδιλο της προκοπης ρε...http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=18297 Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted March 8, 2015 μια η αλλη χωρις τις φωκιες??? Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted March 9, 2015 μια η αλλη χωρις τις φωκιες??? Μπα δεν παιζει, ασε που μου φαινετε οτι θα αρχισω να μετανιωνω που τα εβαλα για πουλημα... Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites