vangelis_k 4,473 Report post Posted March 13, 2015 (edited) http://www.sport-conrad.com/page/product-detail/__/shop/prod/38465?utm_source=Maileon&utm_medium=email&utm_campaign=Scott+Air+Mnt+Alpride+Airbag+for+only+%E2%82%AC+349%2C-+and+more+Hot+Stuff&utm_content=http%3A%2F%2Fwww.sport-conrad.com%2Fpage%2Fproduct-detail%2F__%2Fshop%2Fprod%2F38465 Σε σούπερ τιμή όσοι ενδιαφέρεστε σπεύσατε.....!!!!!!! Edited March 13, 2015 by vangelis_k Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 13, 2015 (edited) Ουφ. Άντε σε συγχωρώ για το τηλεφώνημα εκείνη τη δευτέρα. Επίσης σας ευχαριστώ που δεν παραγγείλαμε μαζικά το float. Έχουν μείνει λίγα ακόμα σπεύσατε Edited March 13, 2015 by ΜΙΚ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted March 13, 2015 Νομίζω δεν έχει κάνιστρο, σωστά? Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 13, 2015 Cartridges are included! Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted March 13, 2015 Το χτύπησες??????? Άντε αχρείαστο να μας είναι.............. 2 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted March 19, 2015 Παρέλαβα σήμερα........... πολύ ποιοτικό το σακίδιο και τα 20 λίτρα υπεραρκετά για τουριστικό σκι................!!!!!!! 5 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted March 19, 2015 μεγεια!!!!να μην το χρισιμοποιησεις ποτε σου ευχομαι 2 Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 19, 2015 Μεγειές και αχρείαστο Αααααα την πιστωτική μου μέσα. Περιμένω... 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted March 19, 2015 Βαγγο βαλε φωτο ρε Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted March 20, 2015 δεν βλεπω την σουπερ τιμη και ανυσηχω Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 21, 2015 (edited) Έχει και άλλα τεμάχια παιδιά, όποιος θέλει νομίζω καρααξίζει τιμή/ποιότητα Τι εννοείς Κώστα? Έρχεταιιαιαιαιαιαι. Βαγγέλη να τα βάλουμε να κάνουνε παρέα, το δικό σου τι ώρες το ταίζεις? Edited March 21, 2015 by ΜΙΚ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted March 21, 2015 εννοω απο τιμη ...ποσο κοστιζει αυτο ..... μπορω να το βαλω κλωσσα για να κανει και αλλα???? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 27, 2015 (edited) Κώστα ακόμα δεν το βλέπω να θέλει να ζευγαρώσει. Ρε Βάγγο τι' ναι τούτο πως δουλεύει? Το έστησες? Στο χωριό μου δεν είχαν αιροσακια. Στείλε το τηλ σου δεν το έχω. Αχ η μαγική στιγμή που γράφει επάνω τιμή περίπου μια ετήσια στον Παρνασσό παραπάνω από αυτό που πλήρωσες...Να ξαναευχαριστήσω όλους που δεν προχωρήσαμε στην αγορά του Float. Πράγματι πολύ ποιοτικό μοιάζει, πολύ ελαφρύ και ιδανικό σακίδιο για κάθε μέρα σκι, νερά, κρουασάν, φτυάρι, sonda, γάντια, μάσκα άνετα. Απλά όπως το λένε οι άνθρωποι δεν χωράει όσα ήθελες για "ορειβατική εξόρμηση", είναι για μια μέρα σκι ή μια κορφή. Πάω βόλτα το σκύλο να το τεστάρω αν πέσει κάνα landslide. Πάρτε το παιδιά, καλά χρυσά τα arva αν τα έχεις προπονηθεί ίσως μπορεί και αν και έχεις ελπίδες...αλλά και αυτό μπορεί και να σας σώσει. Το κόστος πια το θεωρώ πολύ αξιοπρεπές τα 600 ίσως είναι πολλά, τα 500 αρχίζουν να ακούγονται καλά τα 350 είναι πολύ λίγα. Και αν διαβάζει κανείς ας πουλήσει κάποιος ένα φτηνό σετάκι arva να είμαι κομπλέ. Λάππααααα Υ.Γ. Καινούργια πέδιλα ορειβατικού, ετήσια και Καλάβρυτα και Παρνασσό, ABS και...χαρτί γιατρού απαγόρευσης σκι. Όχι πείτε υπάρχει πιο large τύπος γκαντεμόσαυρος? Edited March 27, 2015 by ΜΙΚ 8 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted March 27, 2015 Έχει και hydration system? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 27, 2015 Θήκη για Freddo έχει ανοιχτή. Νομίζω και νερό μπαίνει. Αν εννοείς κλειστό να βγαίνει μόνο σωλήνας όχι δεν έχει 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 27, 2015 Και αν διαβάζει κανείς ας πουλήσει κάποιος ένα φτηνό σετάκι arva να είμαι κομπλέ. Λάππααααα Τι "Λάππα"; Να σταματήσω το εκτός πίστας; Αν είχα την δυνατότητα, θα το χτυπούσα και εγώ το Scott. 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites