V0R 11 Report post Posted October 7, 2015 Έχω μετακομίσει Δράμα από Αθήνα λόγω δουλειάς και δεν έχω κανέναν για παρέα για εξορμήσεις στο Bansko που πέφτει και κοντά. Είναι κανένας από τη γύρω περιοχή που να ψήνεται να διοργανώσουμε εκδρομές το χειμώνα με το καλό; 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted October 8, 2015 Εγώ ανεβαίνω bansko, αλλά δεν ξέρω αν βολεύει να αφήνεις π.χ. το αυτοκίνητο προμαχώνα, λογικά από εξοχή πηγαίνεις? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted October 8, 2015 Και καλώς ήρθες! Αν θέλεις πέρνα μια βόλτα και από εδώ να γνωριστούμε xD Quote Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted October 8, 2015 Καλώς μας ήρθες και καλή χιονοδρομία. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted October 8, 2015 Έχω μετακομίσει Δράμα από Αθήνα λόγω δουλειάς και δεν έχω κανέναν για παρέα για εξορμήσεις στο Bansko που πέφτει και κοντά. Είναι κανένας από τη γύρω περιοχή που να ψήνεται να διοργανώσουμε εκδρομές το χειμώνα με το καλό; Υγεία να έχουμε και εδώ είμαστε!!!! Καλή διάθεση, καλή παρέα και βουρ για σκι!!!! Πέρσι πήγα από Εξοχή. Πρώτη φορά από αυτόν τον δρόμο και μπορώ να πω ότι μου άρεσε. Θα το ξανάκανα. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted October 8, 2015 Φιλε μου καλυτερη μετακομιση δε γινοταν,για Παρνασσο νομιζω απο Αθηνα ηθελες περισσοτερο χρονο διαδρομης. Αυθημερον το κανω απο Ξανθη. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted October 9, 2015 Υπαρχει κοσμος στη Δραμα, που παει και Μπανσκο μαλιστα! Αν εισαι καινουργιος εκει, και δεν τους ξερεις , θα τους μαθεις με την πρωτη πασπάλα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted October 10, 2015 Να δουμε εμεις ποτε θα αξιωθουμε να δουμε το Φαλακρο εστω και μια μερα ρε Douglas.....φετος το βλεπω πολυ ζεστα το θεμα για ενα τριημερο!!!! Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
V0R 11 Report post Posted October 11, 2015 Ωραία βλέπω έχει κόσμο! Όταν λέτε απο Εξοχή φαντάζομαι εννοείτε τ δρόμο που περνάει από Νευροκόπι σωστά; 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted October 11, 2015 Ναι. Σε 30-40 λεπτα εχεις περασει Βουλγαρια! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted October 11, 2015 Εχω μια παρεα απο δραμα ,εδω που δουλευω, Θα τους ενημερωσω αμεσα. Ορεξη να χεις και ταλλα τα βρισκεις! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
V0R 11 Report post Posted October 11, 2015 Ευχαριστώ παιδιά. Θα μου κάνει καλό λίγο χιόνι εδώ στην εξορία (η Δράμα είναι πολύ ωραία αλλά πουθενά σαν στο σπίτι σου ) 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted October 11, 2015 Φίλε...σαν την Χαλκιδική πουθενά... 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted October 13, 2015 Το φαλακρό θέλει υπομονή, επιμονή και ΤΥΧΗ. Αλλιώς δεν σκιάρεται πολύ απλά επειδή είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένο στα καιρικά φαινόμενα. Εγώ σκοπεύω να ακούσω φέτος ευλαβικά τις προτάσεις/προβλέψεις από τα λοκάλια (προεξάρχοντος του Χρήστου - blue hunter) και θα κάνω και προσευχές. Το κακό είναι ότι δεν επιλέγω εγώ το πότε θα επισκεφθώ την περιοχή. Φιλικά Douglas 1 Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted October 13, 2015 Γιωργο εβαλα ψαρια στον καταψυκτη! Quote Share this post Link to post Share on other sites