pepe karaivanov 3,503 Report post Posted November 27, 2015 5 Share this post Link to post Share on other sites
Adapap 5 Report post Posted November 27, 2015 Pepe πότε άλλαξαν τα πράγματα στο Bansko ? ? ? αστυνομία κα αλκοτέστ σε αυτή την περιοχή δεν υπήρχε........ Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted November 27, 2015 Ναι μεσα στο μπανσκο δεν,αλλα και η Μπάνια , και το Δομπρινιστε ειναι 3-4 χλμ Αν σε πιάσουν με αλκοόλ ,αντε για Share this post Link to post Share on other sites
oxydo.dd 37 Report post Posted November 27, 2015 Καλησπέρα, 40 ευρώ καλή τιμή είναι,αλλα κ τι περιλαμβάνει. εννοείται μέσα κ όσο πιο κεντρικά γίνεται,αν δεν έχετε ξανά παει. Και τα ταξιδιωτικά γραφεία έχουν καλές τιμές. Εγώ έχω κλείσει με γραφείο που κάνει εκδρομές για Μπανσκο για τα Φώτα 3 νύχτες 140 με ημιδιατροφή κ μεταφορά. Αλλά άμα θες βγάζεις τι μεταφορά. Επειδή ειμαι από Πάτρα οι τιμες των γκρουπ ανεβαίνουν! Αλλά εκτός αυτού, επειδή θα πάμε 10 μέρες, κανένα ταξ. Γραφείο δεν διοργανώνει τόσες μέρες μόνο σκι. Απλά αναρωτιεμαι, λέει στο booking τώρα για τις μερες που θελουμε, πληρότητα 71%.. Ισχύει αυτό άραγε? Δεν θα πέσουν κιαλλο οι τιμες τελευταίες μέρες?? Addicted to snow... Share this post Link to post Share on other sites
OliaTax 2,868 Report post Posted November 27, 2015 Συνήθως στης γιορτές ανεβαίνουν οι τιμές. Κ ενώ αν πατε εκεί μπορεί να το βρείτε κ σε καλύτερη τιμή. Share this post Link to post Share on other sites
Alexx_Vls 128 Report post Posted November 27, 2015 Το λίφτ έτοιμο καθώς και κάποιες αλλαγές στη πίστα Ulen όπου η άγκυρα μετακινήθηκε 10 μέτρα για τον νέο χιονοδιαδρομο που θα διευκολύνει τη πρόσβαση στη bunderishka polyana αφού είχε λίγη ανηφόρα εκεί, άλλαξε το μοτέρ της άγκυρας επίσης και φήμες λένε πως κάποια στιγμή η παλιά άγκυρα θα αντικατασταθεί με μια τετραθέσια καρέκλα, επιπλέον σχεδιάζεται να αντικατασταθεί και το κλειστό λίφτ tzarna mogila 3 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted November 27, 2015 Φιλε ,αυτες της μερες που θα εισαι πανω,ολα ειναι φουλ!! Σε καλο ξενοδοχιο,κοντα στο λιφτ,ενα 40 το δίκλινο !! 1 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted November 27, 2015 Α ναι ,η Ulen αλλαξε λιγο,μπαζοσανε το κατο μερος ,οπος κατεβενες απο το Shiligarnika,ολο αυτο για να αποφύγουμε το σπροξιμο,στο τελος πριν το σαλέ 2 Share this post Link to post Share on other sites
Alexx_Vls 128 Report post Posted November 28, 2015 Και νέο κομμάτι τεχνητής χιονωσης με νέα κανόνια στο πλατό!!! 3 Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted November 28, 2015 Μπράβο τους αφού βάλανε κανόνια σε τέτοιο υψόμετρο. Επαγγελματίες. 4 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted November 28, 2015 Βρε Κυριάκο απο την αλλη πλευρά που ειναι η Τομπα εχει και πιο ψιλά κανόνια Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted November 28, 2015 Αφού το πλατό ξεκινάει κάτω από todorka στα 2500 το πιο ψηλό σημείο και με πιο γλυκιά κλίση το χιόνι μένει, από βαλκανιάδα. υποτίθεται ότι δεν χρειάζεται τεχνητό. ή χρειάζεται? Όπως και να έχει δε μας χαλάει καθόλου Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted November 28, 2015 Θα γινει της Αλεπους ο θανατος φετος!!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Alexx_Vls 128 Report post Posted November 28, 2015 By the way τα κανόνια άρχισαν!!! 5 Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted November 28, 2015 By the way τα κανόνια άρχισαν!!! Θα γινει της Αλεπους ο θανατος φετος!!! Άγριες διαθέσεις 2 Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted November 28, 2015 Θα εχω καταγραφικο φετος Κυριακο! Share this post Link to post Share on other sites
drvag 151 Report post Posted November 29, 2015 Βρε Κυριάκο απο την αλλη πλευρά που ειναι η Τομπα εχει και πιο ψιλά κανόνια Καλημέρα Pepe .Ε χει για τι γινονται πρωταθληματα ;-) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Alexx_Vls 128 Report post Posted November 29, 2015 Σημερινές απτό νέο λιφτ! Και μερικές προηγούμενες 7 Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted November 29, 2015 Κρίμα , ελάχιστο χιόνι έβαλε σε εμάς σε σχέση με Πίνδο!! Άργησε να μπει το κρύο και το γύρισε σε χιόνι αργά μάλλον! Χάθηκε πολύ νερό τζάμπα ρε γ..μωτι! Share this post Link to post Share on other sites
oxydo.dd 37 Report post Posted December 1, 2015 (edited) Παιδιά ξέρει κανεις να με φωτίσει αν αξίζει να πάρω lift passes απο internet ή απο εκεί? Δεδομένου οτι θα κοιτάξω σε 7ημερο.. (27/12-6/1) Επίσης έκλεισα στο Edelweiss Park complex Alexander Services Apartments. http://www.booking.com/hotel/bg/edelweiss-park-alexander-services-apartments.en-gb.html?label=gen173nr-17CAEoggJCAlhYSDNiBW5vcmVmaFyIAQGYAS64AQTIAQTYAQHoAQH4AQs&sid=4d2e4fb242aab2e3df86cea8b9600aeb&dcid=4&checkin=2015-12-27&checkout=2016-01-06&dist=0&group_adults=2&room1=A%2CA&sb_price_type=total&srfid=6660c2a8336a248449e7199ce12ae89c248904f1X2&type=total&ucfs=1&activeTab=htMap έχει παει κάνεις?? Υπάρχει κάποιο άλλο δοκιμασμένο γύρω στα 40-55€ την ημερα το δικλυνο? Θέλω και κουζινα μέσα! Τι θα τρώμε 10 μέρες?? [emoji14] Sent from my LG-D855 using Tapatalk Edited December 1, 2015 by oxydo.dd Addicted to snow... Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 1, 2015 Φίλε νομιζω οτι ειναι μακρια απο την γόνδολα ! Θα πρεπει να περπατήσετε αρκετα μεχρι το λιφτ 1 Share this post Link to post Share on other sites
oxydo.dd 37 Report post Posted December 1, 2015 Φίλε νομιζω οτι ειναι μακρια απο την γόνδολα ! Θα πρεπει να περπατήσετε αρκετα μεχρι το λιφτ Η λογική έλεγε οτι θα πηγαίνουμε με αυτοκίνητο.. Sent from my LG-D855 using Tapatalk Addicted to snow... Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 2, 2015 Με το αυτοκινητο,θα πρεπει να το αφήνετε στο πάρκινγκ ,και αυτο ειναι πλιρομενο! Αν παλι πατε μεχρι πανω στης πίστες με το αυτοκινητο ,θα πλιροσετε εκει 12 λεβα!! Η καλύτερη λύση : αν το ξενοδοχιο εχει βανάκι που πιγενει μεχρι το λιφτ,τακτικά ( τα περισσοτερα ξενοδοχεία ,εχουν) να σας παει και το απογευμα να σας γυρισει Share this post Link to post Share on other sites
oxydo.dd 37 Report post Posted December 2, 2015 pepe, επειδη καθησα και διαβασα ολο το topic, ειδα αυτο: καλησπερα και καλη χρονια !!!! Εντυπωσεις απο την πρωτη επισκεψη μας ( οικογενειακος) στο Bansko: 28/12 Φτανοντας το απογευμα απο Αθηνα Αρχισε να ριχνει πολυ χιονι , το πρωϊ καθαριζα περιπου 20 ποντους απο το αυτοκινητο, προβλημα στους δρομους κανενα προβλημα - μεγαλη ανακαλυψη τα χιονολαστιχα- αλλα και φιλος που ηρθε με 20' προφιλ ειχε πολυ μικρο προβλημα.Ουρες στην γονδολα του απιστευτου. Για οσους εχουν αυτοκινητο καλυτερα να ανεβουν και να παρκαρουν χαλαρα στο πρωτο parking 12 lb( γλυτωνεις την ουρα ) . Χιονι φρεσκο και μαλακο και τις 3 ημερες , πολυ καλο για τα παιδια οπου οι τουμπες ηταν aνοδυνες. Λαμβανοντας υπόψην τον κοσμο που ειχε, οι ουρες στα lift ηταν ελαχιστες, πολυ ασχετοι οι οποιοι προκαλουσαν και την οποια καθυστερηση. Γενικα πρεπει να προσεχεις περισσοτερο τους αλλους παρα την κατασταση του χιονιου. Θερμοκρασιες πολικες -8, -9, -11 και στις 31/12 με χιονοπτωση ολη την ημερα, δεν παραπονιεμαι εγω αλλα τα παιδια μου που παγωσαν και το παρατησαν νωρις. Τιμες, δεν θα ελεγα οτι ηταν φθηνα ... εστιατορια φαγαμε σχετικα καλα εκτος απο το χιονοδρομικο, οπου μας επιασαν τον πωπο για 4 πιατα ,2 ποτηρια κρασι & 2 καφεδες. Παρολη την πολυωρη οδηγηση θα το εκανα ξανα και ξανα και ξανα!!! Καλη χρονια & καλη χιονιά!!!!!!! αρα, δεν ειναι καλυτερα να παιρνω το αυτοκινητακι μου και να πηγαινω πανω και να γλυτωνω τη γονδολα? σορρυ για τις απορειες μου αλλα 1η φορα bansko. Addicted to snow... Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 2, 2015 Ναι αυτο σου ειπα και εγω,!!! Ποτε θα εισαι εκει,εγω απο την προτο χρωνια με βρίσκεις αν θες και εισαι εκει θα σου δόσω τηλ Share this post Link to post Share on other sites