PhaethonF1 7,386 Report post Posted February 23, 2016 Όλα είναι θέμα ελευθερίας επιλογών... Την πρώτη φορά που ανέβηκε μαζί μου πήρε snowboard, γιατί αυτό είχα να της δείξω κι εγώ ο ίδιος άμεσα. Άρεσε το περιβάλλον, το γλίστρημα κτλ. Μετά από 1-2 φορές δοκίμασε σκι, με δάσκαλο, αμέσως είδε ότι της άρεσε περισσότερο. Προσωπική πίεση καθόλου. "Άμα θες ξαναπάμε". Όλο το ζήτημα είναι να αρέσει και στους δύο. Το τραβολόγημα έχει και γκρίνια. Επίσης, της μαθαίνεις να είναι ανεξάρτητη κι ασφαλής, αντί να στηρίζεται συνέχεια σε σένα. 2 Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
agavalas 1,000 Report post Posted February 23, 2016 Όλα είναι θέμα ελευθερίας επιλογών... ( Πώς φαίνονται οι Ελεύθεροι) . Άρεσε το περιβάλλον, το γλίστρημα κτλ. ( υπάρχουν και εξαιρέσεις ) Μετά από 1-2 φορές δοκίμασε σκι, με δάσκαλο, αμέσως είδε ότι της άρεσε περισσότερο. . "Άμα θες ξαναπάμε". Όλο το ζήτημα είναι να αρέσει και στους δύο. Το τραβολόγημα έχει και γκρίνια. (Επίσης, της μαθαίνεις να είναι ανεξάρτητη κι ασφαλής, αντί να στηρίζεται συνέχεια σε σένα.) Έτσι σε αφήνει να πιστεύεις αλλά πάντα θα κάνεις το δεκανίκι - κουβαλητή - ψυχολόγο -κλπ κλπ κλπ και στο τέλος θα κάνει οτι θέλει αυτή και εσύ θα νομίζεις ότι κάνεις εσύ ότι θέλεις ! Το Μόνο που μπορεί να σε σώσει είναι Να κολλήσει και να της αρέσει περισσότερο από εσένα οπότε μετά όλα αλλάζουν Χαριτολογώντας πάντα .. μιας που εγώ στην οικογένεια μου περιτριγυρίζομαι μόνο από θηλυκές υπάρξεις .. και κάθε καλοκαίρι ( αυτό που έγραψα πιο πάνω Να κολλήσει και να της αρέσει περισσότερο από εσένα ) κλείνουν μόνες σκάφος ημερομηνίες και προορισμό για να κάνω λένε εγώ ιστιοπλοΐα χαχαχαχαχαχαχαχ 6 Quote [/img] Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted February 23, 2016 xaxa - να και ένας άνθρωπος που ξέρει τις γυναίκες!!! Υποκλίνομαι..... Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted February 23, 2016 Χαριτολογώντας πάντα .. μιας που εγώ στην οικογένεια μου περιτριγυρίζομαι μόνο από θηλυκές υπάρξεις .. και κάθε καλοκαίρι ( αυτό που έγραψα πιο πάνω Να κολλήσει και να της αρέσει περισσότερο από εσένα ) κλείνουν μόνες σκάφος ημερομηνίες και προορισμό για να κάνω λένε εγώ ιστιοπλοΐα χαχαχαχαχαχαχαχ αχαριστε ! 1 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
agavalas 1,000 Report post Posted February 23, 2016 αχαριστε ! Το έχω ακούσει και αυτο!!!!!!!!!!! 1 Quote [/img] Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted February 23, 2016 i know… δεν εισαι ο μονος αδερφε 1 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites