Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted April 4, 2016 Η πλέον ελεεινή και τρισάθλια χρονιά των τελευταίων 22 χρόνων τελείωσε (για εμάς στα νότια τουλάχιστον). Έκανα μόλις 8 σκι, τα λιγότερα από τότε που ξεκίνησα, το 1994. Τουλάχιστον ήταν όλα από πολύ καλά, έως εξαιρετικά, με φανταστική παρέα και... ψυχοθεραπεία με τα φιλαράκια με τα οποία μοιραζόμαστε την αγάπη για το βουνό. 4 Καλάβρυτα και 4 Παρνασσοί και... τέλος. Μου φαίνεται απίστευτο ότι για δεύτερη χρονιά δεν κατεβήκαμε την 6, την Καλλιόπη, το Ρέμα, τον Καθέπτη, την Σαχάρα, διαδρομές αγαπημένες και οικίες που τώρα φαίνονται εκτός ορίων. Τουλάχιστον στα Καλάβρυτα κάναμε σκι (σχεδόν) σε όλο το βουνό. 9 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,261 Report post Posted April 4, 2016 ασε Χρήστο ο φετινος απολογισμος χωραει σε sms..... 4 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
flocon 674 Report post Posted April 4, 2016 Ποιος χειμώνας; 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
sermak 361 Report post Posted April 4, 2016 Προτείνω να ενώσουμε το νήμα με την επόμενη χρονιά 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted April 4, 2016 Αρχή με Καλάβρυτα κάπου στα Χριστούγεννα (20 Δεκέμβρη?) και με ελπίδες ότι πάμε για γερή χρονιά. Συνέχεια με 2-3 Καλάβρυτα ακόμα, καθώς ήταν σε καλύτερη φάση τότε. Συνέχεια με 4-5 Παρνασσούς. Λίγο πριν εκεί, ρήξη συνδέσμου και κόψιμο σεζόν λόγω αχιονίας. Kitzbuhel 5 ανελέητες μέρες Μάρτη -"σώσιμο" σεζόν- κι επιστροφή Παρνασσό 2-3 ΣΚ. Αλλαγή πρώτη η πιο στενή σχέση με το χιονοδρομικό στα Καλάβρυτα, ως κλασικός "Παρνασσικός". Ακόμα μεγαλύτερη αλλαγή στη ζωή στο βουνό το ξεκίνημα της επαγγελματικής εμπλοκής με τα μαθήματα. (Η σεζόν ίσως δεν έχει τελειώσει ακόμα, θα το δούμε...) 5 Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted April 4, 2016 Τι να πω κι εγω με δυο πηγαδια τρια Καιμακτσαλαν και ενα ωραιο ονειρο ...Και μ αρεσει που απο Οκτωβριο περιμενα πως και πως την βαρυχειμωνια που θα ερθει ... 3 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted April 4, 2016 Στειλτε μου ολοι pm τις φορες που τσουλησατε φετος, να ποσταρω το νουμερο ολο μαζι.... ετσι για να μην παθουμε ψυχοπλακωμα απο τα μονοψηφια...... 7 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted April 4, 2016 Και εγω χαλια φετος Ολα μπανσκο,μονο 3 φορες Καλαυριτα 01/01 με 08/01 μπανσκο 7 μερες 15/02 με 20/02 μπανσκο 5 μερες 21/03 με 27/03 μπανσκο 5 μερες Σηνολικα καμια 20ρια μερες,ΤΙΠΟΤΑ !!! Μακαρι του χρονου να ειναι 50-60 μερες!!! 7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted April 4, 2016 ρε πεπε μας δουλευεις???διψηφιο νουμερο με 2 μπροστα και κλαιγεσαι???εγω ειμαι να με κλαιν οι ρεγγες...6 βασιλιτσες και 1 καιμακ...10 χρονια που κανω σκι ποτε δεν επεσα κατω απο 35 φορες... 6 Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
afrodite 894 Report post Posted April 4, 2016 Εγω δεν μπορω να πω γιατι θα με πλακωσετε στο ξυλο ολοι μαζεμενοι. Αλλα σε συγκριση με περσι εκανα λιγοτερο σκι... πχ περσι εκρυψα τα πεδιλα μου προς τη τελευταια εβδομαδα του Απριλιου, φετος τελος Μαρτιου.... σκατα χειμωνας και για εδω, βεβαια δεν συγκρινεται με την αχιονια που φαγατε εσεις. Α και μη νομιζεται, χιονισε μονο τον Ιανουαριο. Ολο τον Φεβρουαριο εβρεχε και μας τρομαξε λιγο εως πολυ μιας και το ελιωνε. Την παρτιδα εσωσε μια μεγαλη χιονοπτωση που εκανε 1η Μαρτιου (και μετα τερμα) και μειναμε με αυτο ως το τελος. Ετσι και δεν την εριχνε θα μαζευαμε κι εμεις μαργαριτες να μαδαμε. 2 Quote My Life In Oslo-Norway: http://oslomylove.blogspot.gr Share this post Link to post Share on other sites
nikiforos 130 Report post Posted April 4, 2016 Εγώ κ σ'αυτη τη σκατοχρονια βρέθηκα στον μέσο όρο σκι που κάνω κάθε χρόνο... 2 μέρες Καλάβρυτα αρχή της σεζόν... 6 μέρες solden το Γενάρη 6 μέρες saalbach το Μάρτη...Να είναι καλά η παρέα!!! 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
skister 420 Report post Posted April 4, 2016 τα παιδια που κανουν ορειβατικο θα ευχαριστηθουν σκι.εχει πολυ χιονι ακομα στην Ελλάδα.Εμεις οι υπόλοιποι κατα παραλία μεριά να τριμαρουμε κανενα πανάκι..... 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted April 4, 2016 Και εγω χαλια φετος Ολα μπανσκο,μονο 3 φορες Καλαυριτα 01/01 με 08/01 μπανσκο 7 μερες 15/02 με 20/02 μπανσκο 5 μερες 21/03 με 27/03 μπανσκο 5 μερες Σηνολικα καμια 20ρια μερες,ΤΙΠΟΤΑ !!! Μακαρι του χρονου να ειναι 50-60 μερες!!! ρε πεπε μας δουλευεις???διψηφιο νουμερο με 2 μπροστα και κλαιγεσαι???εγω ειμαι να με κλαιν οι ρεγγες...6 βασιλιτσες και 1 καιμακ...10 χρονια που κανω σκι ποτε δεν επεσα κατω απο 35 φορες... Βασικά το ύφος μου όταν διάβασα το μήνυμα του Pepe ήταν αυτό: 17 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted April 4, 2016 Του χρονου σκεφτομαι να μετακομίσω στο μπανσκο,απο αρχες Δεκεμβρί,συνορα θα κανω περισσοτερα απο φετος,ολοι είσαστε προσκεκλημένοι βεβεος βεβεος 8 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted April 4, 2016 αχ!! 5 σουπερ μαντονα και δυο μπροροβιτς καλα περιμενετε να γραψει ο κυριακος !! θα παθετε σοκ .καμιά 30-40 μερες 5 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted April 4, 2016 Και μην φανταστείτε οτι ηθαν και καλο σκι φετος,τη πρωτοχρονιά καναμε μαζι με τον χρηστο απο την πατρα και την κοπελα του ,διο καλες μερες,μετα χιόνισε και με το πολυ το κοσμο ηθαν χαλια,το Φεβρουαρίου οι τερμοκρασιες ηθαν 15-17 βαθμους,ο κοσμος πολύς ,σκι χαλια !!! Τωρα το μαρτι 2 μερες χαλια σκι με βρόχη και ζεστη,μετα σουπερ καιρο,με κριό και φοβερη παρεα απο το snow club !! Αποτελεσμα : Δεν ηπαρχει λογος για ζιλια :) 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
OliaTax 2,868 Report post Posted April 4, 2016 Το μόνο σίγουρο είναι αυτο Pepe ,μην το ξεχάσεις ! [emoji6] Αν δεν ήταν η εκδρομή εξωτερικού τίποτα δεν θα καναμε,πάλι καλά! !.... 1 Βασιλιτσα ,1 Μπανσκο κ μισή Παρνασσό. Ααααα κ δυο ωρες στο WE μετράει ε....?!!! κ νομίζω καλύτερα με το πρόβλημα μου στα γόνατα, αλλιώς δεν θα περπατούσα τώρα ..χεχεχεχε κ του χρόνου με υγεία. .καλό καλοκαίρι [emoji295] [emoji474] [emoji474] [emoji474] 10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
crs 477 Report post Posted April 4, 2016 Αν και νιάτα...στο σκι (4η σαιζόν),ελπίζω να μην υπάρξει χειρότερη, 14 βασιλίτσα...αγάπη μεγάλη...λοκάλι σε φάγαμε φέτος☺☺ 2 μπάνσκο...ίσως υπάρχει κάτι ακόμη...ίσως στα πολύ θετικά ότι γνωρίσαμε κάποια άτομα του συλλόγου και του φόρουμ 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted April 4, 2016 Αν και νιάτα...στο σκι (4η σαιζόν),ελπίζω να μην υπάρξει χειρότερη, 14 βασιλίτσα...αγάπη μεγάλη...λοκάλι σε φάγαμε φέτος☺☺ 2 μπάνσκο...ίσως υπάρχει κάτι ακόμη...ίσως στα πολύ θετικά ότι γνωρίσαμε κάποια άτομα του συλλόγου και του φόρουμ παραδιδω το σκυπτρο μου!!!ρισπεκτ!!! 2 Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
nikos1890 141 Report post Posted April 4, 2016 Ας ειναι καλα το Bansko...πρωτη φορα 3 φορες μεσα στην σεζον σε Ιανουαριο 3 μερες , Φεβρουαριο αλλες 3 και Μαρτιο 4. Συν αρχες χειμωνα 3 μερες Καλαβρυτα και 2 κλεισιμο Παρνασσο. Συνολο 15.... 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
nikos1890 141 Report post Posted April 4, 2016 Του χρονου σκεφτομαι να μετακομίσω στο μπανσκο,απο αρχες Δεκεμβρί,συνορα θα κανω περισσοτερα απο φετος,ολοι είσαστε προσκεκλημένοι βεβεος βεβεος pepe αν υπαρχει χωρος στο αυτοκινητο μοιραζομαι εξοδα μετακινησης για την επομενη σεζον.... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
crs 477 Report post Posted April 4, 2016 παραδιδω το σκυπτρο μου!!!ρισπεκτ!!! θέλουμε πολλά ψωμιά ακόμη... Quote Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted April 4, 2016 Δεν τις μέτρησα, δεν είχε και νόημα. Στο τέλος μέτρησε η ποιότητα. Έκλεισε πάντως καταπληκτικά η χρονιά. Και του χρόνου με υγεία. Και μην ξεχνάτε: Το καλοκαίρι: γυμναστική, γυμναστική, γυμναστική. Τον χειμώνα: μαθήματα, μαθήματα, μαθήματα. 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
agavalas 1,000 Report post Posted April 5, 2016 15 ημέρες σερί ..... non stop ski gianis50 relax if you can !!!!!!!!!!! 10 Quote [/img] Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted April 5, 2016 11 6 Παρνασσού 4 Καλάβρυτα και ένα Μαίναλο Φτου σεζόν που διάλεξα να μη πάω Άλπεις Αυτό που λέει ο Άρης είναι το πιο τρελό που συμβαίνει κάθε άνοιξη. Πάνω που σου βγαίνουν σιγά σιγά στην τεχνική όλα τελειώνει η σεζόν και μπαίνεις στη πρίζα για του χρόνου. Υπομονή 4 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites