ΜΙΚ 17,603 Report post Posted April 3, 2017 (edited) Αν ήξερες να διαβάζεις θα έβλεπες ότι σε κάθε μου φράση γράφω εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και μάλιστα αναγνωρίζω τη τεράστια βελτίωση. Αυτό δεν αλλάζει σε τίποτα ότι έχουμε δώσει για 10η συνεχή σεζόν γραπτά επίσημα σαν σύλλογος 20 προτάσεις όπου το χιονοδρομικό επιμένει να αγνοεί τις 16 κοινώς αρνείται να βελτώθεί και άλλο. ....οσον αφορα για το αν λιωνουμε στη δουλεια,αυτο το κανουμε γιατι το γουσταρουμε κ απο οσο ξερω ησουν κ εσυ εργαζομενος στους απεναντι,αρα θα επρεπε να μην γραφεις αοριστιες,αφου την ξερεις την δουλεια. Επειδή είσαι και λίγο χαζούλης ποτέ δεν ήμουν εργαζόμενος, πάντα πελάτης που πλήρωνε τη κάρτα του ήμουνα και δεν πήρε ποτέ ευρώ, αντίθετα έλεγε τι δεν αρέσει στον πελάτη στο χιονοδρομικό και έβλεπε τι κάνει το χιονοδρομικό μήπως μπορούσε να το διορθώσει. ΡΕ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΕΙΧΕ Η ΔΕΝ ΕΙΧΕ 14 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΙΧΝΟΣ ΧΙΟΝΙΟΥ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΑ? ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ? Edited April 3, 2017 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
NERAJOURI 128 Report post Posted April 3, 2017 Καταρχάς τράβα ρώτα τα ξενοδοχεία πόσες μέρες το χρόνο γεμίζουν και ρίξε μια ματιά πόσες μέρες δούλεψε το χιονοδρομικό φέτος Πωπω η αιτία της καταστροφής του κέντρου σε τρεις γραμμές. Ευχαριστούμε που υπάρχεις να μας εξηγείς ποια νοοτροπία ντόπιων έχει καταστρέψει το Χιονοδρομικό. Αν ήθελες να μάθεις τι λέει ο "χαμένος" πελάτης σου διάβασε λίγο τα παρακάτω -Άσε με ρε θα έχει σίγουρα ουρές μια ώρας -Άσε με ρε θα είναι σίγουρα κλειστές η άγκυρα και η Στύγα για τα baby δε πάω -Άσε με ρε να κάνει μια ώρα να ανέβει η Στύγα -Απαπαπα πήγα για σκι και έσπασα τα πόδια μου στο γκρεμό, δεν είχε ίσιο σημείό, δύσκολο άθλημα -Είναι πιο φτηνά στις Άλπεις από τα Καλάβρυτα -Σκι δεν έχω κάνει ποτέ δεν με πήγε ποτέ το σχολείο σου απαντησα...κοψε το φεισμπουκ.εσυ που συμπεραινεις οτι εχουν χαθει πελατες???απο που???ειδες εισιτηρια???εγω ειδα αυξηση φετος κ ειμαστε κ σε κριση.δεν μου εχεις απαντησει???ποσες φορες ηρθες φετος επανω??αληθεια πεσμου Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,244 Report post Posted April 3, 2017 (edited) Εισαι καλα μωρε που ειναι ολα καλως καμωμενα; Που βαρατε μυγες καθημερινες με τελιο χιονι και λιακαδα Και πνηγεστε στο σαλιο σας τα σαββατοκυριακα; Που γεμησατε με αδεια σαλε το βουνο απο το διακοπτο μεχρι τους λουσους. Που δεν εχετε εναν δρομο της προκοπης απο την εθνικη να σε ανεβαζει στο... χωριο... Που μια καντινα στον δρομο σας κλεινει τα λουξ εστιατορια γιατι δεν ξερετε να τα δουλεψετε. Που σε λιγο δεν θα μπορειτε ουτε το ρευμα των αρχαιων λιαφτ να πληρωσετε. . Που πουλιουνται τα μισα ξενοδοχεια? Ναι αυτα πουδεν βρισκουν... Και που αγοραστες δεν υπαρχουν... Edited April 3, 2017 by vro 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,603 Report post Posted April 3, 2017 σου απαντησα...κοψε το φεισμπουκ.εσυ που συμπεραινεις οτι εχουν χαθει πελατες???απο που???ειδες εισιτηρια???εγω ειδα αυξηση φετος κ ειμαστε κ σε κριση.δεν μου εχεις απαντησει???ποσες φορες ηρθες φετος επανω??αληθεια πεσμου 6 και έχω ετήσια που δεν αποσβέστηκε ποτέ. 14 Παρνασσοί 2 Πήλια και 2 ορειβατικά η σεζόν. Σόρυ αλλά είμαι ερωτευμένος με όλα τα βουνά Αυτό έλλειπε να μην είχες αύξηση ρε μεγάλε με χιόνι Σε ευχαριστώ πάντως που μας μεταφέρεις τη νοοτροπία που έχει καταστρέψει τη χιονοδρομία στην Ελλάδα. Θα έπρεπε να γράψεις και εσύ ότι μας ευχαριστείς που μεταφέρουμε τη νοοτροπία του πάντα μ@λ@κ@ πελάτη ο οποίος έχει όμως πάντα δίκιο που επίσης έχει καταστρέψει τη χιονοδρομία στην Ελλάδα αλλά προτιμάς να μην διαβάζεις τι γράφει ο άλλος, αλλά νομίζεις ότι έχεις το μοναδικό δίκιο. Σκέψου μήπως εμείς με τα λάθη μας και τα χαζά μας είμαστε ο πελάτης σου... Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
NERAJOURI 128 Report post Posted April 3, 2017 Αν ήξερες να διαβάζεις θα έβλεπες ότι σε κάθε μου φράση γράφω εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και μάλιστα αναγνωρίζω τη τεράστια βελτίωση. Αυτό δεν αλλάζει σε τίποτα ότι έχουμε δώσει για 10η συνεχή σεζόν γραπτά επίσημα σαν σύλλογος 20 προτάσεις όπου το χιονοδρομικό επιμένει να αγνοεί τις 16 κοινώς αρνείται να βελτώθεί και άλλο. Επειδή είσαι και λίγο χαζούλης ποτέ δεν ήμουν εργαζόμενος, πάντα πελάτης που πλήρωνε τη κάρτα του ήμουνα και δεν πήρε ποτέ ευρώ, αντίθετα έλεγε τι δεν αρέσει στον πελάτη στο χιονοδρομικό και έβλεπε τι κάνει το χιονοδρομικό μήπως μπορούσε να το διορθώσει. ΡΕ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΕΙΧΕ Η ΔΕΝ ΕΙΧΕ 14 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΙΧΝΟΣ ΧΙΟΝΙΟΥ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΑ? ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ? μπορει για το εργαζομενος να ειχα παραπληροφορηση.....ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑΝ ΓΑΜΑΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ ΠΟΥΔΡΕΣ ΛΙΑΚΑΔΕΣ Κ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΜΕ 90+ΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.τι μου λες εσυ τωρα τα ακουω βερεσε κ εσυ κατσε να γκρινιαζεις για μια κυριακη Share this post Link to post Share on other sites
NERAJOURI 128 Report post Posted April 3, 2017 6 και έχω ετήσια που δεν αποσβέστηκε ποτέ. 14 Παρνασσοί 2 Πήλια και 2 ορειβατικά η σεζόν. Σόρυ αλλά είμαι ερωτευμένος με όλα τα βουνά Αυτό έλλειπε να μην είχες αύξηση ρε μεγάλε με χιόνι Σε ευχαριστώ πάντως που μας μεταφέρεις τη νοοτροπία που έχει καταστρέψει τη χιονοδρομία στην Ελλάδα. Θα έπρεπε να γράψεις και εσύ ότι μας ευχαριστείς που μεταφέρουμε τη νοοτροπία του πάντα μ@λ@κ@ πελάτη ο οποίος έχει όμως πάντα δίκιο που επίσης έχει καταστρέψει τη χιονοδρομία στην Ελλάδα αλλά προτιμάς να μην διαβάζεις τι γράφει ο άλλος, αλλά νομίζεις ότι έχεις το μοναδικό δίκιο. Σκέψου μήπως εμείς με τα λάθη μας και τα χαζά μας είμαστε ο πελάτης σου... κ με 6 φορες εχεις αποψη εεεεε???ωραιος...!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted April 3, 2017 (edited) τα σχόλια είναι περιττά , όλοι Παρνασσό όσον αφορά το χιονοδρομικό δεν έχει αλλάξει τίποτα τα τελευταία 18 χρόνια , απολύτως ΤΙΠΟΤΑ Edited April 3, 2017 by metero Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,244 Report post Posted April 3, 2017 Ναι και αυτη την τελεια χρονια το κλεισατε απο 20 μαρτη... Και ο λογος... Κουραστηκαν οι πελατες... Για λυπηση ειστε. Ακουστε εδω Οσοι εχουν κατω απο 10 προσελευσεις δεν δικαιουνται δια να ομιλουν. Οι εχωντες πανω απο 10 δικαιουνται...ως κατοικοι καλαβρυτων. 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
NERAJOURI 128 Report post Posted April 3, 2017 Εισαι καλα μωρε που ειναι ολα καλως καμωμενα; Που βαρατε μυγες καθημερινες με τελιο χιονι και λιακαδα Και πνηγεστε στο σαλιο σας τα σαββατοκυριακα; Που γεμησατε με αδεια σαλε το βουνο απο το διακοπτο μεχρι τους λουσους. Που δεν εχετε εναν δρομο της προκοπης απο την εθνικη να σε ανεβαζει στο... χωριο... Που μια καντινα στον δρομο σας κλεινει τα λουξ εστιατορια γιατι δεν ξερετε να τα δουλεψετε. Που σε λιγο δεν θα μπορειτε ουτε το ρευμα των αρχαιων λιαφτ να πληρωσετε. . Που πουλιουνται τα μισα ξενοδοχεια? Ναι αυτα πουδεν βρισκουν... Και που αγοραστες δεν υπαρχουν... κ εσυ ρε φιλε μου που ανεβηκες 5 φορες φετος αγανακτησες τοσο πολυ δηλαδη που σου φταινε ολα εεεε????οπως κ ο μικ με 6 φορες καλαβρυτα.....αγανακτησε κ του φταινε ολα. Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted April 3, 2017 κ με 6 φορες εχεις αποψη εεεεε???ωραιος...!!!!! αντί να κάτσεις να αναλογιστείς γιατί είναι 6 και όχι παραπάνω έχεις πρόβλημα κιόλας , του χρόνου μπορεί να είναι 2 και μετά θα λέτε τέλειες μέρες σκι με τρελές πούδρες ήλιο και καθόλου ουρές στα λιφτ :LMAO: Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,244 Report post Posted April 3, 2017 (edited) Τωρα θες να σου απαντησω; Βρε μωραιτικο γκραβαλο. Τις μισες μερες που τα αρπαξαν τα ρουμελιωτικα γκραβαλα να ειχα παει κατ απ ταυλακι θαταν για τα καλαβρυτα 750 ευρω. Προφανως σας περισευουν. Και αν θες να ξερεις χτυπαω το κεφαλι μου που δεν πηρα ετησια φετος στον παρνασσο. Μια 10αρα συν δυο 6 ξαρες. Μετα κατεβασατε ρολα και ζητιανευω δανεικες.. Edited April 3, 2017 by vro <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
NERAJOURI 128 Report post Posted April 3, 2017 Ναι και αυτη την τελεια χρονια το κλεισατε απο 20 μαρτη... Και ο λογος... Κουραστηκαν οι πελατες... Για λυπηση ειστε. Ακουστε εδω Οσοι εχουν κατω απο 10 προσελευσεις δεν δικαιουνται δια να ομιλουν. Οι εχωντες πανω απο 10 δικαιουνται...ως κατοικοι καλαβρυτων. κ εγω λυπαμαι ξερεις ποιους???αυτους που βριζουν τον παρνασσο κ πανε κ αγοραζουν ετησιες την επομενη χρονια ενω ξερουν τι τους περιμενει. Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted April 3, 2017 Τωρα θες να σου απαντησω; στου κουφού την πόρτα πάρτηνε και φύγε Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,603 Report post Posted April 3, 2017 (edited) κ με 6 φορες εχεις αποψη εεεεε???ωραιος...!!!!! Και έτσι επιβεβαιώνεις την άποψη ότι σαν ντόπιοι δεν ξέρετε να σέβεστε τον πελάτη. Αν έχεις προσέξει διαβάζω και λίγο εδώ μέσα και έχω και αρκετούς φίλους. Αντί να πεις ευχαριστώ που ήρθα 4 καθημερινές και 2 Σαββατοκύριακο και να σκεφτείς γιατί παρόλο που είχα ετήσια σε εσάς και στον Παρνασσό πήγα διπλάσιες εκεί με το χάος που επικρατούσε φέτος στο ΧΚΠ να είναι σίγουρο... Εγώ αντίθετα νομίζω τα χιονοδρομικά θα έπρεπε να στήσουν ένα άγαλμα στον άγνωστο χιονοδρόμο που αγοράζεις ετήσιες και πάει και καθημερινές και να προσπαθήσουν να "χτίσουν" τέτοιους χιονοδρόμους. Και έτσι για να στη σπάσω θα πάρω και στα δυο χκ ετήσια και του χρόνου και όταν κάνουν τις πατάτες που κάνετε θα βρίζω όπως θα λέω και έυγε όταν βελτιώνεστε. Σου ξαναγράφω αν είσαι ευχαριστημένες με 5-7 σκ με λιακάδα να έχει μια ώρα ουρές και όλες μα όλες τις άλλες 90 μέρες του χειμώνα να είσαι άδειος σκέψου τι γίνεται σε όλον το κόσμο που έχει χιόνι. Edited April 3, 2017 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
aab 1,430 Report post Posted April 3, 2017 Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!!! Share this post Link to post Share on other sites
sbird 1,318 Report post Posted April 3, 2017 ..... κ μην ξανακουσω για διαφημησεις κ βλακειες...δεν πουλαμε ντοματες...ουτε ειμαστε μαγαζι στην ερμου.αθλητικο κεντρο ειμαστε για να κανει σκι ο κοσμος το χειμωνα..... Προφανώς οι παρακάτω (στο video) είναι βλάκες, κατά τα λεγόμενά σου, που έβαλαν διαφήμηση στο Eurosport (και όπου άλλου).. Ξυπνήστε και εσείς και οι απέναντοι.. Εμείς το χόμπι μας κάνουμε, εσείς όμως ζείτε από το ΧΚ... Φιλικά πάντα 5 You can't buy happiness - but you can buy a lift pass! Share this post Link to post Share on other sites
NERAJOURI 128 Report post Posted April 3, 2017 Και έτσι επιβεβαιώνεις την άποψη ότι σαν ντόπιοι δεν ξέρετε να σέβεστε τον πελάτη. Αν έχεις προσέξει διαβάζω και λίγο εδώ μέσα και έχω και αρκετούς φίλους. Αντί να πεις ευχαριστώ που ήρθα 4 καθημερινές και 2 Σαββατοκύριακο και να σκεφτείς γιατί παρόλο που είχα ετήσια σε εσάς και στον Παρνασσό πήγα διπλάσιες εκεί με το χάος που επικρατούσε φέτος στο ΧΚΠ να είναι σίγουρο... Εγώ αντίθετα νομίζω τα χιονοδρομικά θα έπρεπε να στήσουν ένα άγαλμα στον άγνωστο χιονοδρόμο που αγοράζεις ετήσιες και πάει και καθημερινές και να προσπαθήσουν να "χτίσουν" τέτοιους χιονοδρόμους. Και έτσι για να στη σπάσω θα πάρω και στα δυο χκ ετήσια και του χρόνου και όταν κάνουν τις πατάτες που κάνετε θα βρίζω όπως θα λέω και έυγε όταν βελτιώνεστε. Σου ξαναγράφω αν είσαι ευχαριστημένες με 5-7 σκ με λιακάδα να έχει μια ώρα ουρές και όλες μα όλες τις άλλες 90 μέρες του χειμώνα να είσαι άδειος σκέψου τι γίνεται σε όλον το κόσμο που έχει χιόνι. δηλαδη εσυ τις ουρες φετος τις ανακαλυψες στα καλαβρυτα?τοσα χρονια δεν ειχε?παντα ειχε ουρεςκ θα εχει ουρες οσο τα λιφτ ειναι αρχαια.επισης οι καθημερινες φετος σε σχεση με αλλα χρονια ηταν πολυ ανεβασμενες.καμια σχεση με προπερσι (δεν βαζω τη περσινη χρονια).που ειδες οτι ημασταν μονοι μας???να βλεπουμε τα πραγματα οπως ειναι κ οχι οπως μας βολευουν.για πες μου λοιπον γιατι πηγες τις διπλασιες στον παρνασσο ενω ειχες ετησια στα καλαβρυτα????(με 100ευρο να υποθεσω!!!) Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,244 Report post Posted April 3, 2017 Εχει αρχαια λιφτ; Με 25 ενω απεναντι εχει 25 με καινουργια; Και θελετε και ναρχεται κοσμος; Με πιο πολυ χιονι απεναντι; Νταξει δεν θελω την γιοχανσεν που λεει και ο κακομοιρης μπλακροκ....αλλα κανα δυο...της ηλικιας μου μαζι με το πασο δεν θαταν και ασχημα... Δηλαδη φετος οι καθημερινες ηταν ανεβασμενες; γι αυτο κλεισατε την αρτεμη; για να μην πεσετε; Ξερεις καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα; Χρονια τωρα λεμε Τα καλαβρυτα καθημερινη ο παρνασσος σαββατοκυριακο. Και πριν μπουνε τα νεα λιφτ. Φετος; Μπα ουτε καθημερινη... εκτος και αν εχει πουδρα και εχουμε συμβιλαιο με τον θεο οτι θα ανοιξουν τα αρχαια λιφτ... Ασε καποιους τρελους που ερχωνται επειδη τους αρεσει το βουνο. Αυτοι ερχωνται κατω απο 10 φορες. Με αυτους θα ασχολιωμαστε. Εδω σ/κ βρισκουν κρεβατι στην...πατρα... Που να ξεβολευτουμε τωρα... Δωστε και αλλα κουπονια. 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,603 Report post Posted April 3, 2017 (edited) δηλαδη εσυ τις ουρες φετος τις ανακαλυψες στα καλαβρυτα?τοσα χρονια δεν ειχε?παντα ειχε ουρεςκ θα εχει ουρες οσο τα λιφτ ειναι αρχαια.επισης οι καθημερινες φετος σε σχεση με αλλα χρονια ηταν πολυ ανεβασμενες.καμια σχεση με προπερσι (δεν βαζω τη περσινη χρονια).που ειδες οτι ημασταν μονοι μας???να βλεπουμε τα πραγματα οπως ειναι κ οχι οπως μας βολευουν.για πες μου λοιπον γιατι πηγες τις διπλασιες στον παρνασσο ενω ειχες ετησια στα καλαβρυτα????(με 100ευρο να υποθεσω!!!) 160 ευρώ 1. Δρόμος 2. Παρέα ήθελε Παρνασσό για τους λόγους όπως παρακάτω 3. Θα ήταν κλειστή Άρτεμις και Στύγα μετά από χιονόπτωση ή/και με τον παραμικρό αέρα 4. Θα είχε ουρές σκ 5. Αρχαία λιφτ 6. Δεν πατάτε τον δασικό δρόμο 7. Δεν έχει λιφτ αρχαρίων 8. Δεν έχετε τακτοποιήσει τις ουρές 9. Δεν έχει λεωφορείο από Καλάβρυτα για χκ 10. Ρατρακ ξεχιονίζουν πάρκινγκ και όχι λιφτ 11. Κάνει τρεις ώρες να φτάσει ρατρακ στην κορφή της Άρτεμης 12. Δεν ψηλώσατε τις κολώνες της Στύγας Και πολλούς άλλους λιγότερο σημαντικούς Καθημερινή λειτουργεία Στύγας και Άρτεμις εάν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν. Εάν το χιονοδρομικό γνωρίζει ότι κάποιος αναβατήρας θα παραμείνει κλειστός όσο το δυνατών νωρίτερη διαδυκτιακή ενημέρωση. Μέρες με ισχυρή χιονόπτωση πολλές φορές το χιονοδρομικό γνωρίζει από το προηγούμενο απόγευμα ότι πχ δεν θα λειτουργήσει η Στύγα και πρέπει να το επικοινωνεί. Γρήγορο άνοιγμα του χιονοδρομικού και κυρίως της Άρτεμης μετά από κακοκαιρία. Τα προηγούμενα χρόνια προσωπικό του χιονοδρομικού απασχολούταν να ανοίξει τα κάτω λιφτ και το πάρκο αντί να φροντίσει το γρηγορότερο άνοιγμα της Άρτεμης και της Στύγας αν είναι εφικτό. Θεωρούμε ότι αν έχει χιονίσει πρέπει η σειρά να είναι Δάφνη – Άρτεμης και μετά όλα τα άλλα. Μέρες με φρέσκο χιόνι το πεδίο Άρτεμης-Δάφνης είναι ιδανικό και με το να λειτουργεί όσο πιο νωρίς γίνεται θα κερδίσει τους φίλους του freeride που δεν προτιμούν το Χελμό. Τα προηγούμενα χρόνια παρατηρήθηκε ότι δεν υπάρχει προσωπικό τις βραδυνές ώρες να εργάζεται, ώστε να υπάρχουν έτοιμες οι προσβάσεις για τις κορφές των αναβατήρων και να δωθούν νωρίς το πρωί σε λειτουργεία. Όσες μέρες είναι δεδομένο ότι απαιτούνται πολλές ανθρωποώρες για την αποκατάσταση των αναβατήρων να υπάρχει επιπλέον προσωπικό διαθέσιμο ειδικά Σαββατοκύριακα ώστε πχ η αποπαγοποίηση της Στύγας να γίνεται πιο γρήγορα Πολλές φορές η Στύγα ή η Άρτεμις δεν δίνεται σε χρήση την ημέρα μετά τη χιονόπτωση αλλά προετοιμάζεται για την επόμενη. Ακόμα και 1 το μεσημέρι να λειτουργήσει ένας αναβατήρας τιμάει τους πελάτες που ήρθαν και κερδίζει την εμπιστοσύνη τους, ενώ είναι διαφήμιση για την επόμενη μέρα. Καθημερινό ή έστω μετά από κακοκαιρία πάτημα της δασικής διαδρομής μέχρι την βάση της Δάφνης. Πλήρης και ολική απαγόρευση της μεταφοράς snowboard χωρίς λουρί σε αναβατήρα και αν δεν είναι φορεμένο πεζός. Αντίστοιχη απαγόρευση για σκι χωρίς ski stop. Να έχουν στις βάσεις των αναβατήρων λουράκια ασφαλείας και να τα δίνουν σε όσους δεν έχουν. Έλεγχος των πιστών για «ανεύθυνους» χιονοδρόμους που δεν έχουν έλεγχο της ταχύτητάς τους και επίπληξη από πιστέρ ακόμα και αφαίρεση κάρτας σε περίπτωση μη συμμόρφωσης. Ενημέρωση συνεχής για την δυσκολία των κομματιών του Αχιλλέα και της Στύγας σε αρχάριους χιονοδρόμους ώστε να αποφεύγουν να ανέβουν στη Στύγα ή να επιλέγουν την εύκολη διαδρομή του Αχιλλέα. Έγκαιρη ενεργοποίηση και έλεγχος της χιονοστιβάδας της Στύγας Tακτοποίηση ουρών στους αναβατήρες να μειωθεί το σπρώξιμο και η ανοργάνωτη σειρά Προώθηση και διαφήμιση του δεκάλογου ασφαλείας χιονοδρόμου και της χρήσης κράνους Προώθηση και διαφήμιση των συνθηκών ανοιξιάτικου σκι για μετά την 25η Μαρτίου Προώθηση λευκών εβδομάδων και άδειας για ιδανικό σκι καθημερινές σε εργαζόμενους Προώθηση snowpark/funbag, μάθημα αλμάτων σε αρχάριους Άνοιγμα των ταμείων πριν τις 09.00 Να σου ξαναγράψω ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και ενώ πράγματι βελτιωθήκατε σε πολλά από τα παραπάνω πρέπει να το δείτε συνολικά και να φτιάξετε ένα συνολικά ελκυστικό διαφημισμένο προιόν. Δες διαφήμιση Bansko και ψάξε βρες μου έστω στην Ελληνική τηλεόραση ή στο internet ποιος είδε ότι με 200 ευρώ κάνεις βδομάδα σκι στα Καλάβρυτα. Δες τις φώτο του ανοιξιάτικου σκι που έχετε και πες μου αν θα έπρεπε να είναι σε στάση λεωφορείων στην Αθήνα και σε εφημερίδες. Edited April 3, 2017 by ΜΙΚ 7 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
flocon 674 Report post Posted April 3, 2017 Δες διαφήμιση Bansko και ψάξε βρες μου έστω στην Ελληνική τηλεόραση ή στο internet ποιος είδε ότι με 200 ευρώ κάνεις βδομάδα σκι στα Καλάβρυτα. Φίλε Μικ, δεν κάνεις βδομάδα σκι στα Καλάβρυτα! Πήγα 4 μέρες με παιδιά που είχαν διακοπές το Φεβρουάριο. Ήλιο κάθε μέρα, πολύ καλή λειτουργία του ΧΚ, αλλά και πάλι δεν κάθεσαι παραπάνω. Όσο για το Bansko, τι να κάνουμε; Είναι αντικειμενικά καλύτερο ως ΧΚ. Τόσα χρόνια στο φόρουμ (ευχαριστώ για τη φιλοξενία!) και διαβάζω τα ίδια και τα ίδια... Όπως και να το κάνουμε άλλο Άλπεις, άλλο Βουλγαρία, άλλο Πελοπόννησος και Φθιώτιδα! Έχω την εντύπωση ότι πλέον δημιουργείται εδώ ένα πολύ άσχημο κλίμα σε σχέση με τα νότια ΧΚ (με τα βόρια δεν πολυασχολείται κανείς). Τις καλές εποχές, πιθανόν να έκανε καλό το "κράξιμο". Σήμερα όμως πιστεύω ότι χρειάζεται περισσότερη "συνεργασία". Σαν να δίνεις μια τελευταία μάχη για την τιμή των όπλων... Δεν ξέρω αν έχει νόημα. Χωρίς καμιά εχθρική διάθεση. Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted April 3, 2017 η κατάσταση είναι τελειωμένη ποια για τα επόμενα 15-20 χρόνια, ήταν στραβό το κλήμα το έφαγε και ο γάιδαρος Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,603 Report post Posted April 3, 2017 Φίλε Μικ, δεν κάνεις βδομάδα σκι στα Καλάβρυτα! Πήγα 4 μέρες με παιδιά που είχαν διακοπές το Φεβρουάριο. Ήλιο κάθε μέρα, πολύ καλή λειτουργία του ΧΚ, αλλά και πάλι δεν κάθεσαι παραπάνω. Όσο για το Bansko, τι να κάνουμε; Είναι αντικειμενικά καλύτερο ως ΧΚ. Έχω την εντύπωση ότι πλέον δημιουργείται εδώ ένα πολύ άσχημο κλίμα σε σχέση με τα νότια ΧΚ (με τα βόρια δεν πολυασχολείται κανείς). Τις καλές εποχές, πιθανόν να έκανε καλό το "κράξιμο". Σήμερα όμως πιστεύω ότι χρειάζεται περισσότερη "συνεργασία". Σαν να δίνεις μια τελευταία μάχη για την τιμή των όπλων... Δεν ξέρω αν έχει νόημα. Έχεις δίκιο και για αυτό γράφω συνέχεια για τετραήμερα που όλοι καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να περάσεις υπέροχα και πολύ φτηνά στα Καλάβρυτα αρκεί ένας στους 10.000 Έλληνες και κάποιοι ξένοι να το έκαναν. ΠΡοφανώς και πράγματι υπάρχει συνεργασία και επικοινωνία με τη διοίκηση. Παραιτήθηκα από τις ΟΕ Χιονοδρομίας γιατί ο σύλλογος δεν έκανε τίποτα. Όσον αφορά τα Καλάβρυτα πράγματι άκουσαν και θέλουν συνεργασία και μετά από διάλογο δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι 4 στα 20. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο ελπίζω του χρόνου να μιλάμε για πάνω από 10 στα 20. 1 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
elias 230 Report post Posted April 3, 2017 Να πω ακόμα μια φορά ότι αυτό το βουνό το γουστάρω και αιτία ότι πήγα 4-5 φορές φέτος ήταν το καθυστερημένο ski bus που ταλαιπώρησε πολύ κόσμο φέτος, του χρόνου θα πρέπει να το δουν και αυτό, επίσης η άγκυρα (Άρτεμης) ακούω από πολύ κόσμο ότι δυσκολεύεται στο χειρισμό του κυρίως άτομα με σανίδι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα και τη Στύγα να φορτώνει το ΣΚ, αλλά και όταν δεν λειτουργεί αυτή πολύς κόσμος να μην ανεβαίνει στο βουνό επειδή δεν μπορεί την άγκυρα. Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,244 Report post Posted April 3, 2017 Καλα κοιτα ποιοι μιλανε για καλαβρυτα.... Ο ενας πηγε 4-5 φορες Ο αλλος 4 μερες Ο παρααλος 6 Εγω 5 Καλα βρε πως θα ζησουν οι ξενοδοχοι; Κλεφτες θα γινουν; Δεν ακουσατε 90 μερες ηταν ανοιχτο... Αν ειστε σοβαροι παρατατε τα ολα και φτιαξτε σπιτι στα καλαβρυτα. Εχει μπολικα κλειστα. Αντε... γρηγορα... <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
elias 230 Report post Posted April 3, 2017 Τουλάχιστον τα τελευταία 5-6 χρόνια ήταν όλο μου το σκι εκεί, φέτος με κούρασαν. Βασικά χκκ και χκπ θα πρέπει να δουν πολλά πράγματα για να φτάσουν σε σημείο τέτοιο που ο μόνος λόγος που θα σε κάνει να διαλέξεις χιονοδρομικό να είναι οι καιρικές συνθήκες και μόνο. 1 Share this post Link to post Share on other sites