7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted March 29, 2017 Αν κάποιος φίλος ανέβει Καλάβρυτα τις επόμενες ημέρες, θα ήμουν ευγνώμων να μου στείλει ένα pm. (έχω ένα μποτάκι να στείλω επάνω). ΤΗΧ Sorry για το offtopic Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 29, 2017 συμφωνω!!!!!πεστα ρε ανθρωπε.δεν ειστε λιγοι....εισαι λαθος...απλα το 90% των σκιερ....στραγκιξε....μεσα σε δυο μηνες γεναρη-φλεβαρη εκανα 50 μερες ημερολογιακες με πουδρες κ λιακαδες.....χορτασαν για φετος,τους τελειωσαν κ τα φραγκα κ ηρθε ο μαρτης κ κοιταγομασταν μεταξυ μας.εγω το περιμενα αυτο.ηταν αναμενομενο.με ολα τα επακολουθα Το 90% των σκιερ που ανεβαίνουν σε ελληνικα χιονοδρομικα σαββατοκυριακο. Γιατι εγλω για καθε έναν που ανεβαινει ξέρω 10 που γουσταρουν το σκι και εχουν λεφτα και μπορουν και δεν ανεβαινουν γιατι ειστε χαλια αν δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι έχετε προσελκύσει το 10% των δυνητικών ελληνων πελατων σας καληνυχτα σας Η εικονα 200 ατομα καθημερινες και 4000 σαββατοκυριακο ειναι η ηττα σας παρτε το χαμπαρι. Ο.1% marketing 10% σωστη λειτουργια και χασατε ακομα μια σεζον Και σε αυτο πρεπει να προσθεσουμε και τους ξενους που εχετε 0 βαθμο ενω με σωστη διαφήμιση θα ειχατε 300 ατομα μονιμα να κοιμούνται σε ξενοδοχεια στα Καλάβρυτα 2 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,258 Report post Posted March 29, 2017 (edited) Πρωτου φερουμε τον κατακλυσμο να πουμε οτι και σε high season δηλαδη γεναρη φλεβαρη με μη καλες προβλεψεις το βουνο ειχε κεσατια. Γενικα ειναι ευκολο να δικαιολογησουμε το κλεισιμο. Στο ανοιγμα στην δουλεια και στην επιχειρηματικοτητα εχουμε το προβλημα. Το ξερω οτι ακουγομαι σαν φιλελες αλλα η λογικη δεν εχει ιδεολογια. Αυτα ισχυιουν για χκκ και χκπ και παντου. Μονο ενας ΑΣΧΕΤΟΣ απο χιονοδρομικα δεν θα περιμενε οτι θα υπαρχουν μερες με οοοοοοολα τα λιφτ ανοιχτα και ΜΗΔΕΝ κοσμο. Αλλιως και η κουτση μαρια θα ανοιγε χιονοδρομικο αντι για σουβλατζιδικο. Το να κλεισεις ενα χιονοδρομικο πρεπει να εισαι επιπεδου ξυπολιτου η σπυροπουλου. Ευκολο ειναι και εγω ως ασχετος κανω τα ιδια. . Με το σκεπτικο οτι υπαρχουν μερες με μηδενικη προσελευση με οχι καλες προβλεψεις με μηδενικη διαφημηση με προβληματικη συνεπεια χωρις σκι μπας του χιονοδρομικου χωρις προσφορες σε διαμονη μεσοβδομαδα κλπ κλπ Ε και οι αλπεις με αυτο το σκεπτικο θα κλειναν καθημερινη. Τελικα ως λαος εχουμε μεγαλο ταλεντο να δικαιολογουμε την αποτυχια. Edited March 29, 2017 by vro 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted March 29, 2017 το θέμα είναι ότι, γιατί ενίσχυση της τοπικής οικονομίας θα έπρεπε να κοιτάνε πως θα λειτουργεί σωστά και υποδειγματικά το ΧΚΚ και να κάνουν και καμιά επένδυση , λιφτ Στύγα, αλλά κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση , το κλείνουμε γιατί κοστίζει να το έχουμε ανοιχτό ( τα έχουμε πει τόσες φορές) το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε , να έχει χιόνι το βουνό και να κάθονται να κοιτιούνται..... καλά που υπάρχουν και άλλα αξιοθέατα στην περιοχή και πάνε εκδρομή τα ΚΑΠΗ , σε μερικά χρόνια και εμείς με τα ΚΑΠΗ θα πηγαίνουμε εκεί και θα λέμε υπήρχε και ένα χιονοδρομικό εδώ 1 Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
Danis Iordanidis 123 Report post Posted March 29, 2017 Εγώ επαναλαμβάνω αν και κουράζω... 40000 φοιτητές έχει η Πάτρα! Με πλάνο 5ετιας θα μπορούσε το ΧΚΚ να μαζεύει 200 την ημέρα... Με σωστή προσέγγιση και μάρκετινγκ! Ούτε κουπόνια ούτε τίποτα... Πακέτο σκι μεταφορά διανυκτέρευση... Σε λογικές τιμές... Και όταν λέμε λογικές εννοούμε 45 ευρώ την ημέρα με φαγητό... 10 εστιατόριο... 10 μεταφορά 25 πάσο και σκι για 2 μερες... Βγαίνει? Sent from my MI MAX using Tapatalk 4 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,258 Report post Posted March 29, 2017 Το ειχαν ηδη στο all inclusive. Αυτο που ελειπε ηταν το συνεπες σκι μπας απο το ριο και το προμοσιον... Μεγαλη αποτυχια. Αλλα ειπαμε για λιγους τρελους δεν ανοιγεις. Βασικα αν δεν ανοιξουν παγκοσμιως τα τρελαδικα να αμολυσουν το.. περιεχομενο τους... τα καλαβρυτα δεν ανοιγουν. <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Danis Iordanidis 123 Report post Posted March 29, 2017 Το ειχαν ηδη στο all inclusive. Αυτο που ελειπε ηταν το συνεπες σκι μπας απο το ριο και το προμοσιον... Μεγαλη αποτυχια. Αλλα ειπαμε για λιγους τρελους δεν ανοιγεις. Βασικα αν δεν ανοιξουν παγκοσμιως τα τρελαδικα να αμολυσουν το.. περιεχομενο τους... τα καλαβρυτα δεν ανοιγουν. Αυτό που έφτιαξαν μόνο All inclusive δεν ήταν... Ήταν πιο φτηνό να μπω booking να κλείσω τα ίδια και καλύτερα ξενοδοχεία.... Να βγάλω και ένα κουπόνι... Να πάρω και το αμάξι μου και να πάω... Μην τρελαθούμε... Sent from my MI MAX using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,258 Report post Posted March 29, 2017 (edited) Ειχαν καλες προσφορες μαζι με φαγητο για καθημερινες Απλα ηταν λιγο...σαν να μην το πιστευαν... Σαν να το βαλαν για να το εχουν... οχι για να το δουλεψουν. Ειναι μεγαλη κουβεντα. Σαφως και δεν ειναι για το φιλοξενεια και καλαβρυτα κανιον και αλλα παρομοια. Ενα τετοιο προγραμμα θελει απλα δωματια καθαρα με πρωινο και wi fi. Θελει και καθαρο και συνεπες εστιατοριο με μικρη ποικιλια μενου. Θελει και ανοιχτη βιβλιοθηκη στο πνευματικο κεντρο με δωρεαν καφε. Και ενα ψευτοπαρτυ νωρις σε μπαρακι με huppy houre κλπ κλπ. Στοχος δεν ειναι μονο η προσελευση στο χιονοδρομικο αλλα και η παραμονη στα καλαβρυτα. Ας μπει σε μονιμη βαση το λεοφωρειο απο σταθμο σε χιονοδρομικο πρωτα 8,30 το πρωι. Edited March 29, 2017 by vro 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
aab 1,433 Report post Posted March 29, 2017 Τα Καλάβρυτα είχαν μια ιδιόρυθμη τιμολογιακή πολιτική που τώρα φαίνεται πόσο ζημιά έκανε. Και ένα πακέτο σαν αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω για τους φοιτητές (με ύπνο) με πολύ λιγότερο από 100 € δεν βγαίνει (30 ο ύπνος, 15 το διήμερο χιονοδρομίας, 20 το λεωφορείο, 35 για 3 γεύματα). Το μοιρασμένο αυτοκίνητο από το Ρίο βγαίνει πολύ πιο φθηνά! Share this post Link to post Share on other sites
aab 1,433 Report post Posted March 29, 2017 Θελει και ανοιχτη βιβλιοθηκη στο πνευματικο κεντρο με δωρεαν καφε. Και ενα ψευτοπαρτυ νωρις σε μπαρακι με huppy houre κλπ κλπ. Είσαι σίγουρος ότι μιλάς για νυν φοιτητές; 1 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,258 Report post Posted March 29, 2017 Ναι Οσοι θελουν ξενυχτι δεν χιονοδρομουν. 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
aab 1,433 Report post Posted March 29, 2017 Πρωτου φερουμε τον κατακλυσμο να πουμε οτι και σε high season δηλαδη γεναρη φλεβαρη με μη καλες προβλεψεις το βουνο ειχε κεσατια. Γενικα ειναι ευκολο να δικαιολογησουμε το κλεισιμο. Στο ανοιγμα στην δουλεια και στην επιχειρηματικοτητα εχουμε το προβλημα. Το ξερω οτι ακουγομαι σαν φιλελες αλλα η λογικη δεν εχει ιδεολογια. Αυτα ισχυιουν για χκκ και χκπ και παντου. Μονο ενας ΑΣΧΕΤΟΣ απο χιονοδρομικα δεν θα περιμενε οτι θα υπαρχουν μερες με οοοοοοολα τα λιφτ ανοιχτα και ΜΗΔΕΝ κοσμο. Αλλιως και η κουτση μαρια θα ανοιγε χιονοδρομικο αντι για σουβλατζιδικο. Το να κλεισεις ενα χιονοδρομικο πρεπει να εισαι επιπεδου ξυπολιτου η σπυροπουλου. Ευκολο ειναι και εγω ως ασχετος κανω τα ιδια. . Με το σκεπτικο οτι υπαρχουν μερες με μηδενικη προσελευση με οχι καλες προβλεψεις με μηδενικη διαφημηση με προβληματικη συνεπεια χωρις σκι μπας του χιονοδρομικου χωρις προσφορες σε διαμονη μεσοβδομαδα κλπ κλπ Ε και οι αλπεις με αυτο το σκεπτικο θα κλειναν καθημερινη. Τελικα ως λαος εχουμε μεγαλο ταλεντο να δικαιολογουμε την αποτυχια. Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να δηλώσω φιλελεύθερος και να ξέρω τις συνέπειες των επιλογών μου. Στην Ελλάδα του 2017 (πλέον πάμε για 2018) δεν περισσεύουν πολλά λεφτά για χιονοδρομία. Η πριμοδότηση από τον προϋπολογισμό του κράτους των ΧΚ μου ακούγεται σαν πρόκληση ΕΚΤΟΣ αν δημιουργούνται πολλαπλάσια, παράπλευρα οφέλη στην περιοχή. Επιπλέον, χαλαρά περισσεύουν καμιά 10ριά ΧΚ. Άρα αντί να δικαιολογούμε την αποτυχία, την αποδεχόμαστε και προχωράμε παρακάτω. Όσοι δεν μπορούν να σταθούν στην αγορά, έξοδο. Λουκέτο. Έχουμε δημιουργήσει (στο σύνολο της οικονομίας) ζόμπι. Ας κλείσουν κάποια, για να ζήσουν τα υπόλοιπα. ΥΓ Παραδέχομαι το Λαϊλιά. Ο τότε πρόεδρος του ΕΟΣ-Σερρών, για προσωπικούς του λόγους, ήθελε να λειτουργεί το κέντρο. Έβγαλε από την τσέπη του τα μωβ, τα ακούμπησε κι εξόφλησε τους προμηθευτές. Και το κέντρο λειτουργεί. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 29, 2017 Σε τηλεφωνική επικοινωνία (δεν είχαν λάβει το email μου) το reGroup συμφώνησε να μου επιστρέψει τα χρήματα. Κανένα απολύτως παράπονο από αυτούς. 3 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted March 29, 2017 γλυτωσες τη βενζινη Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 29, 2017 Με κάθε ειλικρίνεια, θα προτιμούσα να το είχα χρησιμοποιήσει. Κρίμα που το ΧΚΚ μου στέρησε την ευκαιρία. 1 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted March 30, 2017 και έχει να ρίξει τουλάχιστον ένα μέτρο μέχρι το Πάσχα , ετοιμαστείτε για μπακαρτι πάρτι 1 Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,258 Report post Posted March 30, 2017 Ωιμε χιονιζει.... Καταρα πρεπει να το ξαναανοιξουν.... Σημερα ανοιξε στα μουλωχτα ο... ερμης... Το ακους χρηστο; Σου εστειλαν e mail; <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted March 30, 2017 φαίνεται ότι έμειναν να κοιτάνε και τα σημαιάκια :LMAO: Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,258 Report post Posted March 31, 2017 ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΠΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΩΝ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, 1/4/2017 Αναλυτικά θα λειτουργούν: Αναβατήρες (εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες): Ηρακλής: Ανοιχτός για χιονοδρομία, Αχιλλέας: Ανοιχτός για χιονοδρομία, Θέτις: Ανοιχτός για χιονοδρομία, Άρτεμις: Ανοιχτός για χιονοδρομία, Στύγα: Ανοιχτός για χιονοδρομία Πίστες για χιονοδρομία: Δανάη(Κόκκινη), Αλκμήνη(Πράσινη), Ισμήνη(Μπλε), Αντιγόνη(Μαύρη), Νεφέλη(Κόκκινη), Snowpark: Ανοιχτό Λοιπές πληροφορίες: Καιρός: Ηλιοφάνεια Άνεμος: Βόρειος (Τραμουντάνα): 0-10 χλμ/ώρα. Ύψος χιονιού βάσης (1.740μ): 30 εκ. Ύψος χιονιού μέσης (2.020μ): 50 εκ. Ύψος χιονιού κορυφής (2.340μ): 80 εκ. Θερμοκρασία βάσης (1.740μ): min: 2 0c max: 6 0c Θερμοκρασία μέσης (2.020μ): min: 0 0c max: 4 0c Θερμοκρασία κορυφής (2.340μ): min: -1 0c max: 2 0c Τελευταία χιονόπτωση: 12/3/2017 (20 εκ. στην κορυφή, 20 εκ. στη μέση, 20 στη βάση). Ποιότητα χιονιού: Εντός πιστών: Παγωμένο χιόνι Εκτός πίστας: Μαλακό χιόνι Κατάσταση δρόμου: Ανοιχτός χωρίς χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων(Καλό είναι να έχετε πάντα μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες). Ωράριο λειτουργίας: 08:00- 15:00 Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2692024451-2(Ωράριο τηλ. κέντρου: 07:00 -15:00) <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Danis Iordanidis 123 Report post Posted March 31, 2017 Δευτέρα ανοιχτά? Sent from my MI MAX using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Krits 1,239 Report post Posted March 31, 2017 Δευτέρα ανοιχτά? Sent from my MI MAX using Tapatalk Πολλά θες. Έλα για Παρνασσό, θα κατέβουμε Οδυσσέα τραβερσάτο 1 Share this post Link to post Share on other sites
Danis Iordanidis 123 Report post Posted March 31, 2017 Πολλά θες. Έλα για Παρνασσό, θα κατέβουμε Οδυσσέα τραβερσάτο Χαχα Χαχα... Δεν θα με αφήσεις να αγιάσω... Sent from my MI MAX using Tapatalk 1 Share this post Link to post Share on other sites
NERAJOURI 128 Report post Posted April 1, 2017 πολυς κοσμος σημερα επανω για να στηριξει το βουνο.χαμος γινοταν κ μετα σας φταιει που κλεινει....αρε δημοσιο με τις παροχες σου....οι υπολοιποι κατουραμε στο πηγαδι!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,258 Report post Posted April 1, 2017 Δες το απο την δικια μας την πλευρα. Τι εχει πιθανοτητες να ανοιξει δευτερα και επομενως το στηριζουμε με την παρουσια μας; <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites