PRESIDENT 13,038 Report post #301 Posted September 11, 2017 (edited) Edited May 26, 2018 by PRESIDENT 2 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,328 Report post #302 Posted September 11, 2017 (edited) Νίκο, το Σάββατο μόνο; Ενδιαφέρομαι... έστω για ένα καφέ να πιούμε... Edited September 11, 2017 by Koumparos 1 Share this post Link to post Share on other sites
jimakos 1,095 Report post #303 Posted September 16, 2017 Μπορεί ο president να την σκαπούλαρε την τελευταία στιγμή αλλά κάποιοι άλλοι (Dim, Jimakos και Koumparos) ήταν εκεί και εργάστηκαν σκληρά! Έτοιμοι τώρα για τον χειμώνα!!! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 7 Share this post Link to post Share on other sites
herman 996 Report post #304 Posted September 16, 2017 Μπορεί ο president να την σκαπούλαρε την τελευταία στιγμή αλλά κάποιοι άλλοι (Dim, Jimakos και Koumparos) ήταν εκεί και εργάστηκαν σκληρά! Έτοιμοι τώρα για τον χειμώνα!!! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι αλλαγές είναι αυτές στο πισοδέρι. Άλλαξε ο προσανατολισμός !!!! 3 Share this post Link to post Share on other sites
jimakos 1,095 Report post #305 Posted September 16, 2017 Τι αλλαγές είναι αυτές στο πισοδέρι. Άλλαξε ο προσανατολισμός !!!! Χι χι... Έχεις δίκαιο... Όταν βγάζεις selfie, έτσι είναι! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Share this post Link to post Share on other sites
vro 9,538 Report post #306 Posted September 21, 2017 Προεδρε μιας και εχεις... κονε... Για μαθε Το ανηψακι γιατι φευγει τρεχωντας απο το ανηλιο. <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post #307 Posted September 21, 2017 Μάλλον προτιμά τον ήλιο 1 carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,305 Report post #308 Posted September 23, 2017 Χι χι... Έχεις δίκαιο... Όταν βγάζεις selfie, έτσι είναι! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πρωτη φορα το ακοω αυτο ,φιανεται στις κινεζιες συμβαινει αυτο στα αλλα δεν γινεται ΥΓ εκτος αν εχεις πειραξει τιποτα Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 24,438 Report post #309 Posted September 23, 2017 Το βλέπω συχνά, τόσο στο Facebook, όσο και στο instagram. Το iPhone δεν το κάνει πάντως. Νίφει! Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,305 Report post #310 Posted September 23, 2017 (edited) Ουτε τα Nokia παλαιοτερα ή αντροιντ ουτε τα microsoft .Τελος παντων σορυ για το οφ τοπικ ..ηθελα να πειραξω τον αδελφο Jimako. Edited September 23, 2017 by leonidastria 1 Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
vro 9,538 Report post #311 Posted October 5, 2017 Ρε προεδρε πως ονομαζεται εκεινη η πιστα στην βιγλα που εχει γυρω γυρω σουτζουκακια και στην μεση μπουκοβο; <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,038 Report post #312 Posted October 5, 2017 Ρε προεδρε πως ονομαζεται εκεινη η πιστα στην βιγλα που εχει γυρω γυρω σουτζουκακια και στην μεση μπουκοβο; βρομοπροβρομ!! 2 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
vro 9,538 Report post #313 Posted October 5, 2017 Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post #314 Posted October 7, 2017 Κεμπάπια όχι σουτζουκάκια. Άλλο μίγμα και πολλά αρωματικά μπαχαρικά. carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
vro 9,538 Report post #315 Posted October 7, 2017 Εγω σουτζουκακια τα ξερω. Με πηγαινε ο συγχωρεμενος ο πατερας μου στον ρογκοτη και σουτζουκακια παραγγελναμε οχι κεμπαμπια. Οταν ταφαγα με σαλτσα στην αθηνα μου φανηκε καπως.... <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 1,919 Report post #316 Posted October 7, 2017 Σουτζουκάκια πλέον μόνο στο Άριστον στην Δ Γουναρη (Παναγίτσα) Sent from my iPad using Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
vro 9,538 Report post #317 Posted October 7, 2017 Απο σουτζουκακια παμε καλα... Μου κανει εντυπωση που η περιφερεια δυτικης μακεδονιας νοικιαζει το χιονοδρομικο απο τον δασικο συνεταιρισμο πισοδεριου για να τον....ξανανοικιασει στους τοττηδες... Κατι πιο απλο; Προφανως υπαρχουν λεπτομερειες που αγνοω. Και οπως λενε <ο διαβολος κρυβεται στις λεπτομερειες.> Απο την αλλη ειναι χρησιμο να καταλαβαινουμε οτι το χιονοδρομικο ειναι σε δασος. Προφανως το υπαρκτο δασος στο πισοδερι ειναι μη προστατευομενο ενω το ανυπαρκτο στα ανω κελαρια ειναι προστατευομενο. Τωρα θα βγει ο χρηστος και θα το αμολυσει για το δασος στο ελληνικο... Τεσπα μια ιδιωτικοποιηση θα τα λυσει ολα που λεει και ο Μιχαλης... ασχετως αν ιδιωτης το δουλευει... <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
jimakos 1,095 Report post #318 Posted October 7, 2017 7/10/2017! Αύριο ανοίγει το baby lift!!! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,038 Report post #319 Posted October 7, 2017 (edited) ΄λ Edited May 26, 2018 by PRESIDENT 1 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,038 Report post #320 Posted October 7, 2017 (edited) Φ Edited May 26, 2018 by PRESIDENT 4 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
jimakos 1,095 Report post #321 Posted October 7, 2017 ΦΡΕΣΚΙΑ!! Ρε τρελέ..... Ποιος το έκανε αυτό??? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,038 Report post #322 Posted October 7, 2017 Ρε τρελέ..... Ποιος το έκανε αυτό??? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
vro 9,538 Report post #323 Posted October 8, 2017 Ετσι και τοχες ριξει στα τσιπουρα χθες και ξυπνουσες σημερα.... < ρε τι ειδα στο ονειρο μου χτες....> 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 9,538 Report post #324 Posted October 8, 2017 Για ποτε ελυωσε.... Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 9,538 Report post #325 Posted October 28, 2017 Αν ητανε χριστουγεννα στο τηλεφωνο θα λεγανε...ανοιχτό.... <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites