irkaso 56 Report post Posted December 1, 2016 Υπαρχει περιπτωση να περιμενουν να πεσει και αλλο χιονι; για φετος επεσε...ολο.... Φυσικα πλακα κανω, δεν ειναι το χιονι το προβλημα. Η Περιφέρεια ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει στις 16/12. Λογικά και αν όλα πάνε καλά από θέμα χιονιού θα είναι και οι πίστες ανοιχτές. Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted December 20, 2016 4 Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted December 22, 2016 Τι μορφάρα ο Αντιπεριφερειάρχης!!! :shysterical: :shysterical: 1 Share this post Link to post Share on other sites
xteamdrama 179 Report post Posted January 8, 2017 ανοιγει και το Φαλακρο με μεγαλη αισιοδοξια για φετος οσον αφορα την διαχειριση του και λειτουργία του απο Νουλικα https://web.facebook.com/GrandOpeningFalakro/posts/226258324485993 2 Share this post Link to post Share on other sites
xteamdrama 179 Report post Posted January 8, 2017 3 Share this post Link to post Share on other sites
hakem 682 Report post Posted January 11, 2017 να τα τα καλά τα νέα: Σε λειτουργία από αύριο όλες οι πίστες του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού! Με πάνω από 70cm φρέσκο χιόνι και με την χιονόπτωση να συνεχίζεται οι επόμενες μέρες προβλέπεται να είναι άψογες για χιονοδρομία. Μετά πολλές ώρες δουλειάς οι πίστες έχουν διαστρωθεί σε όλο το μήκος και πλάτος τους και σας περιμένουν. Αναλυτικά για αύριο, σε λειτουργία οι αναβατήρες:Αποσυμπλεκομενος τετραθεσιος αναβατήραςΣυρόμενος αναβατήρα Χιονοτρυπας (μαζί με τον συρόμενο επιστροφής)Συρόμενος αναβατήρας ΚαρτάλκαΣυρόμενος αναβατήρας ΜέσταBaby lift 1 και 2Ποιότητα χιονιού: Φρέσκο (πούδρα) με συμπαγές παγωμένο υπόστρωμα.Ύψη χιονιού:Βάσης 85cmΜέσης 85cmΚορυφής 95cmΟ καιρός:ΗλιοφάνειαΘερμοκρασία: min -6, max -3Άνεμος: 30km βορειοδυτικόςΚατάσταση δρόμου:Απαραίτητα χιονολαστιχα ή χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. πηγή: http://xionodromika.gr/%CF%87%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF-%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%85-12-1-2017/ 6 Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted January 11, 2017 Το καλύτερο νέο που άκουσα σήμερα. Όποιος ανέβει, ας δώσει ρεπόρτο. Φέτος δεν μου γλυτώνει. Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted January 12, 2017 Καλά αν ανέβηκε κάποιος σήμερα παρά συρόμενος από την βαρυγδουπη ανακοίνωση θα έφαγε γερή φόλα. Ευτυχώς που δεν ψαρωσα! Μακάρι να έφταιγε ο δυνατός αέρας που επικαλέστηκαν και όχι η κουτό πονηριά! Το βιντεάκι που βγάλανε εχθές , πατούσαν γύρω από την βάση της τετραθέσια!!! Από τις ψηλές κάμερες φαινόταν όλα απάτητα. Εύχομαι να έσπρωξε χιόνι ο αέρας στις ρατρακιες και να μην μας δούλευαν απλά ψιλό γαζί!!! Αύριο λέω να κάνω την μακακια και να πάω, μετά από 2 χρόνια χωρίς πούδρα και ελπίζω οποίοι το δουλεύουν φέτος να με εκπλήξουν ευχάριστα και αύριο α γράφω τα καλύτερα! ΣΚ ο καιρός δεν δείχνει να μας κάνει το χατήρι οπότε αύριο η θα φαωωτρελη φόλα, ή θα έχω ένα χαμόγελο ως τα αυτιά! Μακάρι το δεύτερο ,αν και να πω την αλήθεια ξεκινάω για φόλα και θα έχω και φωκιες.... Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted January 12, 2017 (edited) Όντως, μακάρι το δεύτερο. Ρε συ είμαι 4 ώρες από εδώ (το λιγότερο), αλλιώς ένα αυθημερόν θα το έκανα... Edited January 12, 2017 by Koumparos 1 Share this post Link to post Share on other sites
hakem 682 Report post Posted January 12, 2017 μου κατσε αναγκαστική άδεια για αύριο και θέλω να ανέβω κι εγώ αλλά ενώ μερικά καιρικά site μιλάνε για σχεδόν άπνοια, άλλα δίνουν 4 μποφωρ ... το snow-forecast που εμπιστεύομαι αρκετά, δίνει 35 km/h ... εάν από την άλλη είναι ανοιχτό όλο πρέπει να είναι παράδεισος ... να ρισκάρω την φόλα μαζί σου Γρηγόρη? Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted January 12, 2017 μου κατσε αναγκαστική άδεια για αύριο και θέλω να ανέβω κι εγώ αλλά ενώ μερικά καιρικά site μιλάνε για σχεδόν άπνοια, άλλα δίνουν 4 μποφωρ ... το snow-forecast που εμπιστεύομαι αρκετά, δίνει 35 km/h ... εάν από την άλλη είναι ανοιχτό όλο πρέπει να είναι παράδεισος ... να ρισκάρω την φόλα μαζί σου Γρηγόρη? Ιωακειμ εγω δεν εχω αλλες επιλογες για αυθημερον και κυνηγαω μετα απο 2 χρονια πουδρα ( αν και με τοσο βορια μαλλον θα το στουπωσε....), αν εκανα πιστα μαλλον δεν θα ρισκαρα, περιμενω να δω τι θα γραψουν και στο φατσοβιβλιο γι αυριο , για να αππφασισω.....αν ομως δεν εχεις ερθει ποτε......μαλλον θα το ρισκαρα , εξναι βουναρα, οσα χαλια και να το διαχειριζονται, και πρεπει να το δει καππιος, εστω μια φορα :-) 1 Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted January 13, 2017 (edited) Τρελή φόλα σήμερα! Τα μεταφέρω όπως στη σελίδα τους στο φατσοβιβλιο "Για τον αέρα δεν φταίτε σίγουρα......Αλλά εχθές 85-95cm, σήμερα 45-55cm!!! Η αλήθεια είναι ότι ο Βώλακας έχει πιο πολύ χιόνι από το χκ , όπου ο αέρας το ξύρισε και χιόνι με το πάτημα έχουν μόνο οι πίστες! Και αυτές σε πολλά σημεία οριακό! Οπότε καλύτερα θα ήταν 5-55 εκ,να γράφετε, ώστε και όσοι θέλουν να κάνουν πούδρες σε αυτήν την βουναρα, να μην έρχονται τζάμπα, γιατί εκτώς έχει φουλ πέτρες και δεν υπάρχει ούτε μία καθαρή γραμμή κορυφη- βάση! Ο δρόμος χωρίς να ξέρω αν είναι ευθύνη σε, θα ήταν ανοιχτός με αλυσίδες , αν οι εκχιονιστες πιάναμε δουλειά πολύ νωρίς και τελειώναμε στης 0800..... Ξεκινώντας όμως στης 0800 και συνεχίζοντας , όταν πλέον είχε έρθει ο κόσμος, έγινε το σημερινό μπαχαλο....... Πρέπει να αλλάξετε πολλά πράγματα, γιατί ο πολυς κόσμος που σας τίμησε σήμερα αν και καθημερινή, έφυγε φουλ απογοητευμένος! Ξυρισμένο απο χιονι βουνο, κλειστά λιφτ, και δρόμος να καθαρίζετε τελευταία στιγμη....." Κρίμα που ήρθε και ο Ιωακείμ..... Έβαλα φώκιες να ανέβω παππού που φαινόταν να έχει περισότερο χιόνι, αλλά και εκεί πολύ πέτρα, ξυρισμένο χιόνι επικίνδυνο και λίγο μετά φρέσκο παρασυρμένοι στουμπομενο από τον αέρα, πού με το βάρος μου ξεκολαγε από το παγωμένο!!! Ευτυχώς απο το λούκι του παππού κατεβηκα χωρίς ζημιές! Έξω από τον Βώλακα ή και από το σπίτι μου καλύτερο χιόνι θα έβρισκα! Δυστυχώς παρόλο που τα πάρτυ πέτυχαν τον σκοπό τους, και έφεραν κόσμο, αν και καθημερινή, δεν βλέπω ή πλειοψηφία να ξαναγυρνάει με τα "καλοκουρντισμενα" βουλγαρικά χκ λίγο παραδίπλα! Κρίμα η βουναρα.... Η φωτο φαινεται ωραια, αλλα με ζουμ φαινονται οι πετρες και ξυρισμενες ραχες και πλαγιες Edited January 13, 2017 by ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 3 Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted January 13, 2017 Ωχ!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
stavros151515 8 Report post Posted January 14, 2017 H enhmervsh sto snowreport δινει τα λιφτ κλειτα λογω αερα. Κανενα τηλεφωνο δεν σηκωνει κανεις. Τι γινεται? Το κλειδωσανε κ φυγανε χωρις να κανουν εστω μια εκτροπη στο τηλεφωνο? Share this post Link to post Share on other sites
hakem 682 Report post Posted January 14, 2017 Έτσι όπως τα λέει ο Γρηγόρης ... Αφοπύ περιμέναμε λίγη ώρα γιατί είχαν σκοπό να ανοίξουν την καεκλα,χωρίς αποτέλεσμα, αποφασίσαμε΄να φύγουμε για borovets στα καπάκια να προλάβουμε το βραδυνό, όπου και εκεί φάγαμε μια φόλα, ενώ είχαν ενημερώσει ότι από παρασκευή θα ξεκινούσε το νυχτερινό τελικά το είχαν κλειστό ... δύο φόλες σε μία μέρα, μια κανονική παρασκευή και δεκατρείς εχτες... δεν σε ξαναπήρα Γρηγόρη γιατί δεν είχε καθόλου σήμα επάνω ... Βέβαια, σήμερα το boro μας ανταπέδωσε, με ωραία γλυκιά χιονόπτωση, πλήρη λειτουργία, λογικές θερμοκρασίες και πολύ ωραίο χιόνι ... 2 Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted January 20, 2017 Θα είναι πάνω αύριο κανείς? Σημερα είχε πολύ κόσμο? Στάλθηκε από το κινητό μου... Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted January 21, 2017 Απίστευτες συνθήκες σήμερα στο φαλακρό. Υπάρχουν ακόμα αφάγωτα για αύριο πρέπει να ανέβεις! Στάλθηκε από το κινητό μου... 4 Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted January 21, 2017 Γαζέας κλάμα Στάλθηκε από το κινητό μου... 15 Share this post Link to post Share on other sites
flocon 675 Report post Posted January 21, 2017 Έτσι από περιέργεια... η χιονότρυπα είναι βαθιά; Share this post Link to post Share on other sites
xteamdrama 179 Report post Posted January 22, 2017 παιδια δεν ξερω τι φολες εχετε φαει, παρόλο που αν ανεβαίνετε στο βουνο ενω εχει αερα και ομιχλη ειναι λογικο να τις φατε, πολυς κοσμος ομως εζησε δυο καταπληκτικες ημερες με απιστευτο χιονι, πουδρα, ηλιοφανεια, λιφτ και πιστες σε αψογη λειτουργεια και ολα αυτα με 8 ευρω....χαλαλι οσοι πηγαν μπανσκο η οπουδηποτε αλλου γιατι στην ουσια καναννε την χαρη σε εμας που επιλεξαμε Φαλακρο. Πανω απο 30 κατεβασιες πουδρα την Παρασκευη και αλλες τοσες Σαββατο.Το περασμενο ΣΚ ηταν δυσκολα τα πραγματα με αερα που ειχε ξυρισει το χιονι, ομιχλες κτλ, τι μπορει να περιμενει κανεις με αυτες τις συνθηκες. Αυτο το ΣΚ ομως τα πραγματα ηταν ΟΝΕΙΡΙΚΑ! Και μια μικρη γευση απο αυτο που ζησαμε τις δυο τελευταιες ημερες 12 Share this post Link to post Share on other sites
xteamdrama 179 Report post Posted January 22, 2017 9 Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted January 22, 2017 παιδια δεν ξερω τι φολες εχετε φαει, παρόλο που αν ανεβαίνετε στο βουνο ενω εχει αερα και ομιχλη ειναι λογικο να τις φατε, πολυς κοσμος ομως εζησε δυο καταπληκτικες ημερες με απιστευτο χιονι, πουδρα, ηλιοφανεια, λιφτ και πιστες σε αψογη λειτουργεια και ολα αυτα με 8 ευρω.... χαλαλι οσοι πηγαν μπανσκο η οπουδηποτε αλλου γιατι στην ουσια καναννε την χαρη σε εμας που επιλεξαμε Φαλακρο. Πανω απο 30 κατεβασιες πουδρα την Παρασκευη και αλλες τοσες Σαββατο. Το περασμενο ΣΚ ηταν δυσκολα τα πραγματα με αερα που ειχε ξυρισει το χιονι, ομιχλες κτλ, τι μπορει να περιμενει κανεις με αυτες τις συνθηκες. Αυτο το ΣΚ ομως τα πραγματα ηταν ΟΝΕΙΡΙΚΑ! Και μια μικρη γευση απο αυτο που ζησαμε τις δυο τελευταιες ημερες http://youtube.com/watch?v=M3-9n9_E4uw http://youtube.com/watch?v=RN-L7oLAGVg Αγγελε ασε τις μπηχτες , γραφε και τα αρνητικα, οχι μονο τα θετικα και οταν το χκ στο φατσοβιβλιο δεν σβηνει μνμ, ει αι μτροπη στην δικια σας σελιδα να, τσ σβηνετε και πνηγετε την ενημετωση ΥΓ ομιχλη δεν ειχε δες φωτο που ανεβασα, για τον αερα εγραψα οτι ειχε, τους κατεκρινα για τον δρομο και τα ψευδη υψη χιονιου..... ΥΓ2 μεγαλυτερη διαφημιση για το χκ εδω μεσα ,δεν εχει κανει κανενας περισσοτερο απο μενα, αλλα τα στραβα πρεπει να γραφονται και οχι να αποσιωπουνται. Ωραια βιντεο Share this post Link to post Share on other sites
Christos ? 136 Report post Posted January 22, 2017 Σήμερα στο φαλακρό. Υπέροχος ήλιος και απνοια,δρόμος καθαρός καλη δουλεια απο νουλικα κατά τη γνώμη μου,αλλά υπάρχουν και τα απροβλεπτα...Λίγο πριν το χιονοδρομικό ένα φρύδι χιονιού έπεσε στο δρόμο με αποτέλεσμα κάποιοι χωρίς αλυσίδες και χιονολαστιχα να κολησουσουν τους υπόλοιπους.ολα ανοιχτά εκτός παππού διθεσιο.καποια προβλήματα στο πιατακι χιονοτρυπας με διάρκεια περίπου μισή ώρα ( σταματα- ξεκινά) πίστες σε πολύ καλή κατάσταση ,ελάχιστες πέτρες μόνο σε ξυμενα. Η κάρτα σκι όπως όλοι ξέρουμε στα 8 ευρώ, αν πας με πρακτορείο οργανωμενη ημερήσια εκδρομή πχ από Θεσσαλονίκη είναι στα 6 ευρώ!!! Και αν είσαι και φοιτητής στα 5 ΕΥΡΩ!!! Ρωτήσαμε στον Τσακίρη αν βγαινει...Το χκ είπε όχι ,αλλά η κάρτα για φέτος θα είναι σε αυτή την τιμή του χρόνου θα ανέβει. Ο λιφτας του τετραθέσιου μου είπε ότι μόνο η τετραπλή καίει 400 ευρώ ρεύμα την μέρα!!! Υπέρ γεμάτο πάρκιν αλλά στο βουνό μικρή αναμονή μόνο χιονοτρυπα. Υπέροχη μέρα για μενα 1 Share this post Link to post Share on other sites
drbalm 13 Report post Posted January 22, 2017 Τελικα ποιες μερες θα δουλευει; Το Σαββατο ανεβηκα για πρωτη φορα, φοβερο βουνο και πολυ καλο χιονοδρομικο πεδιο για ολους, εντος και εκτος. Μου εκανε εντυπωση το ποσο λιγο κοσμο ειχε. Το σαββατο ηταν υπερμερα και απο της 9 μεχρι της 11 δυο ατομα ειμασταν και προσπαθουσαμε να χαλασουμε τις ατελειωτες πουδρες αργοτερα αντε να γιναμε 10-15... Share this post Link to post Share on other sites
Christos ? 136 Report post Posted January 22, 2017 Θα δουλεύει μόνο π-σ-κ. Share this post Link to post Share on other sites