vro 10,271 Report post Posted January 25, 2018 Βρεχει λεφτα... Οσοι τα τρια τελευταια χρονια δουλευατε χιονοδρομικο.... 61287ΛΒ-ΤΨ4.pdf <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
savo 138 Report post Posted January 25, 2018 http://xronometro.blogspot.gr/2013/05/blog-post_8255.html?m=1 Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,271 Report post Posted February 9, 2018 https://inkomotini.news/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%AC-%CF%84%CE%BF-%CF%87%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%81/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook Παπαλα το φαλακρο. <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 9, 2018 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,271 Report post Posted February 9, 2018 (edited) Εμενα μου την βγαζει κατσε να κανω αντιγραφη κειμενου. Την αδυναμία λειτουργίας στο εξής του Χιονοδρομικού κέντρου Φαλακρού Δράμας, ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης, καταλογίζοντας ως υπεύθυνη τη διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ. Χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, ανέφερε: “Με μεγάλη μου λύπη σας ανακοινώνω οτι το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού δεν θα λειτουργήσει το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Φεβρουαρίου καθώς και για άγνωστο χρονικό διάστημα. Οδηγηθήκαμε σε αυτό το αποτέλεσμα λόγω της μεγάλης καθυστέρησης από πλευράς της Περιφέρειας στην ανεύρεση επιπλέον χρημάτων, πέραν αυτών που εμείς είχαμε εξασφαλίσει από τα έσοδα της περσινής χρονιάς, τα οποία ωστόσο δεν επαρκούσαν ώστε να λειτουργήσει το κέντρο ολόκληρη τη χιονοδρομική περίοδο με αξιώσεις όπως λειτούργησε την περσινή χιονοδρομική περίοδο 2016-2017. Δυστυχώς επιβεβαιώνονται όσα είχα καταγγείλει στην από 10 Δεκεμβρίου 2017 επιστολή διαμαρτυρίας μου για την αδιαφορία της Περιφέρειας αναφορικά με το μοναδικό χιονοδρομικό κέντρο της ΑΜ-Θ. Ας ελπίσουμε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα κινηθούν γρήγορα οι διαδικασίες από την έδρα της Περιφέρειας ώστε να επανέλθει το βουνό μας στην έστω και εν μέρει λειτουργία του”. Edited February 9, 2018 by vro <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted February 9, 2018 Εμενα μου την βγαζει κατσε να κανω αντιγραφη κειμενου. Την αδυναμία λειτουργίας στο εξής του Χιονοδρομικού κέντρου Φαλακρού Δράμας, ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης, καταλογίζοντας ως υπεύθυνη τη διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ. Χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, ανέφερε: “Με μεγάλη μου λύπη σας ανακοινώνω οτι το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού δεν θα λειτουργήσει το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Φεβρουαρίου καθώς και για άγνωστο χρονικό διάστημα. Οδηγηθήκαμε σε αυτό το αποτέλεσμα λόγω της μεγάλης καθυστέρησης από πλευράς της Περιφέρειας στην ανεύρεση επιπλέον χρημάτων, πέραν αυτών που εμείς είχαμε εξασφαλίσει από τα έσοδα της περσινής χρονιάς, τα οποία ωστόσο δεν επαρκούσαν ώστε να λειτουργήσει το κέντρο ολόκληρη τη χιονοδρομική περίοδο με αξιώσεις όπως λειτούργησε την περσινή χιονοδρομική περίοδο 2016-2017. Δυστυχώς επιβεβαιώνονται όσα είχα καταγγείλει στην από 10 Δεκεμβρίου 2017 επιστολή διαμαρτυρίας μου για την αδιαφορία της Περιφέρειας αναφορικά με το μοναδικό χιονοδρομικό κέντρο της ΑΜ-Θ. Ας ελπίσουμε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα κινηθούν γρήγορα οι διαδικασίες από την έδρα της Περιφέρειας ώστε να επανέλθει το βουνό μας στην έστω και εν μέρει λειτουργία του”. Ευτυχώς δεν έχει ακόμη χιόνι. Μακάρι να βρεθούν τα χρήματα από εβδομάδα, γιατί δείχνει να βάζει γερά αυτό το ΣΚ Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted February 9, 2018 Τοσο ωραιο Χ/Κ ,ειναι κριμα να μην μπορει να λειτουργησει !!!Διαμαντακι ειναι !!! 1 Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,271 Report post Posted February 15, 2018 Φημες οτι το φαλακρο θα δουλεψει σκδ. Και μετα τα σκ, οσα τελος παντων. Ευθηνη δεν εχω Για επιβεβαιωση και λεπτομερειες παρτε τηλ. 2 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted February 15, 2018 Φημες οτι το φαλακρο θα δουλεψει σκδ. Και μετα τα σκ, οσα τελος παντων. Ευθηνη δεν εχω Για επιβεβαιωση και λεπτομερειες παρτε τηλ. Όχι φήμες, θα δουλέψει τελικά και πρέπει να έβαλε καλό χιονακι....φυσάει πολύ τώρα, ελπίζω Σ να κρατάει ακόμη πούδρα . 2 Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted February 18, 2018 (edited) Εχθές πολύ ωραία, ψηλά κάποιες ράχες ξυρισμενες με αποτέλεσμα να μην έχει πίστα αλλά μόνο απατητα να κατέβεις βάση τετραθεσιας, ο αέρας έσπρωξε χαμηλά το χιόνι, στη βάση της διθεσιας είχε και μέτρο.....φωτό από την πανέμορφη περιοχή που δεν εξυπηρετούν τα λιφτ Edited February 18, 2018 by ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 15 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 18, 2018 Γρηγόρη, επειδή έχω πάρα πολλά χρόνια να πάω και δεν το θυμάμαι καθόλου, έχει σημαντικές δυνατότητες επέκτασης το Φαλακρό; Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted February 18, 2018 (edited) Γρηγόρη, επειδή έχω πάρα πολλά χρόνια να πάω και δεν το θυμάμαι καθόλου, έχει σημαντικές δυνατότητες επέκτασης το Φαλακρό; Από δυνατότητές άλλο τίποτα, αλλά ρε Χρήστο εδώ αυτά που ήδη υπάρχουν δεν λειτουργούν, για τι επέκταση μιλάμε; ΥΓ1 όλο το πεδίο στις παραπάνω φωτό εξυπηρετητε από την διθέσια, που δεν λειτουργεί τα τελευταία....πολλά χρόνια ΥΓ2 φωτό από πεδίο που δεν εξυπηρετητε από τα υπάρχοντα λιφτ, δες πέρσι ,αρχές Απρίλη τις ανέβασα #126 post Edited February 18, 2018 by ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2 Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted April 11, 2018 (edited) Γρηγόρη, επειδή έχω πάρα πολλά χρόνια να πάω και δεν το θυμάμαι καθόλου, έχει σημαντικές δυνατότητες επέκτασης το Φαλακρό; .... Edited April 11, 2018 by ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 15 Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted April 11, 2018 (edited) .... Γρήγορη είναι πρόσφατες .... Edited April 11, 2018 by vaggelis Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted April 11, 2018 (edited) ....Γρήγορη είναι πρόσφατες .... Αν έχεις ερωτηματικό Βαγγέλη, ναι είναι χθεσινές. Μόνο φρέσκες ποσταρω :-) Edited April 11, 2018 by ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 3 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,271 Report post Posted April 16, 2018 (edited) Τρελη ιστορια. Ο ανθρωπος εκανε τον διευθηντη το 2014-2015. Κλεινει το χιονοδρομικο, συμφωνουνε (γραπτως παρακαλω,με πρωτοκολο), κοβει τιμολογιο. (Ητανε με μπλοκακι). Πληρωνει φπα, εισοδημα κλπ, λεφτα πουθενα. Περνά ενας χρονος και του αποριπτουν το τιμολογιο για τυπικους λογους χωρις ευθηνη του. Τους παει δικαστηριο κερδιζει τωρα τον μαρτη (2018). Γινεται περιφερειακο συμβουλιο και 4 ψηφιζουν να μην γινει εφεση και 3 ψηφιζουν ΝΑ ΓΙΝΕΙ..... Παρε τα λεφτα και τρεχα και αν τους δεις στριψε στην γωνια και φτύσε... ΩΖΒΚ7ΛΒ-Ζ2Π.pdf Edited April 16, 2018 by vro 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted April 16, 2018 Τρελη ιστορια. Ο ανθρωπος εκανε τον διευθηντη το 2014-2015. Κλεινει το χιονοδρομικο, συμφωνουνε (γραπτως παρακαλω,με πρωτοκολο), κοβει τιμολογιο. (Ητανε με μπλοκακι). Πληρωνει φπα, εισοδημα κλπ, λεφτα πουθενα. Περνά ενας χρονος και του αποριπτουν το τιμολογιο για τυπικους λογους χωρις ευθηνη του. Τους παει δικαστηριο κερδιζει τωρα τον μαρτη (2018). Γινεται περιφερειακο συμβουλιο και 4 ψηφιζουν να μην γινει εφεση και 3 ψηφιζουν ΝΑ ΓΙΝΕΙ..... Παρε τα λεφτα και τρεχα και αν τους δεις στριψε στην γωνια και φτύσε... ΩΖΒΚ7ΛΒ-Ζ2Π.pdf https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted August 29, 2018 Συνεχίζουμε στο νήμα για την χιονοδρομική περίοδο 2018-19: http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=20670 1 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites