Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Dim

Χ. Κ. Φαλακρου 2016 - 2017

Recommended Posts

Βρεχει λεφτα...

Οσοι τα τρια τελευταια χρονια δουλευατε χιονοδρομικο....

61287ΛΒ-ΤΨ4.pdf

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Εμενα μου την βγαζει κατσε να κανω αντιγραφη κειμενου.

Την αδυναμία λειτουργίας στο εξής του Χιονοδρομικού κέντρου Φαλακρού Δράμας, ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης, καταλογίζοντας ως υπεύθυνη τη διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, ανέφερε:

“Με μεγάλη μου λύπη σας ανακοινώνω οτι το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού δεν θα λειτουργήσει το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Φεβρουαρίου καθώς και για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Οδηγηθήκαμε σε αυτό το αποτέλεσμα λόγω της μεγάλης καθυστέρησης από πλευράς της Περιφέρειας στην ανεύρεση επιπλέον χρημάτων, πέραν αυτών που εμείς είχαμε εξασφαλίσει από τα έσοδα της περσινής χρονιάς, τα οποία ωστόσο δεν επαρκούσαν ώστε να λειτουργήσει το κέντρο ολόκληρη τη χιονοδρομική περίοδο με αξιώσεις όπως λειτούργησε την περσινή χιονοδρομική περίοδο 2016-2017.

Δυστυχώς επιβεβαιώνονται όσα είχα καταγγείλει στην από 10 Δεκεμβρίου 2017 επιστολή διαμαρτυρίας μου για την αδιαφορία της Περιφέρειας αναφορικά με το μοναδικό χιονοδρομικό κέντρο της ΑΜ-Θ.

Ας ελπίσουμε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα κινηθούν γρήγορα οι διαδικασίες από την έδρα της Περιφέρειας ώστε να επανέλθει το βουνό μας στην έστω και εν μέρει λειτουργία του”.

Edited by vro

Εμενα μου την βγαζει κατσε να κανω αντιγραφη κειμενου.

Την αδυναμία λειτουργίας στο εξής του Χιονοδρομικού κέντρου Φαλακρού Δράμας, ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης, καταλογίζοντας ως υπεύθυνη τη διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, ανέφερε:

“Με μεγάλη μου λύπη σας ανακοινώνω οτι το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού δεν θα λειτουργήσει το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Φεβρουαρίου καθώς και για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Οδηγηθήκαμε σε αυτό το αποτέλεσμα λόγω της μεγάλης καθυστέρησης από πλευράς της Περιφέρειας στην ανεύρεση επιπλέον χρημάτων, πέραν αυτών που εμείς είχαμε εξασφαλίσει από τα έσοδα της περσινής χρονιάς, τα οποία ωστόσο δεν επαρκούσαν ώστε να λειτουργήσει το κέντρο ολόκληρη τη χιονοδρομική περίοδο με αξιώσεις όπως λειτούργησε την περσινή χιονοδρομική περίοδο 2016-2017.

Δυστυχώς επιβεβαιώνονται όσα είχα καταγγείλει στην από 10 Δεκεμβρίου 2017 επιστολή διαμαρτυρίας μου για την αδιαφορία της Περιφέρειας αναφορικά με το μοναδικό χιονοδρομικό κέντρο της ΑΜ-Θ.

Ας ελπίσουμε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα κινηθούν γρήγορα οι διαδικασίες από την έδρα της Περιφέρειας ώστε να επανέλθει το βουνό μας στην έστω και εν μέρει λειτουργία του”.

Ευτυχώς δεν έχει ακόμη χιόνι. Μακάρι να βρεθούν τα χρήματα από εβδομάδα, γιατί δείχνει να βάζει γερά αυτό το ΣΚ

Τοσο ωραιο Χ/Κ ,ειναι κριμα να μην μπορει να λειτουργησει !!!Διαμαντακι ειναι !!!

• Like 1

Κράτιστον κτημάτων ευβουλία.

Σοφοκλής

Φημες οτι το φαλακρο θα δουλεψει σκδ.

Και μετα τα σκ, οσα τελος παντων.

Ευθηνη δεν εχω

Για επιβεβαιωση και λεπτομερειες παρτε τηλ.

• Like 2

Φημες οτι το φαλακρο θα δουλεψει σκδ.

Και μετα τα σκ, οσα τελος παντων.

Ευθηνη δεν εχω

Για επιβεβαιωση και λεπτομερειες παρτε τηλ.

Όχι φήμες, θα δουλέψει τελικά και πρέπει να έβαλε καλό χιονακι....φυσάει πολύ τώρα, ελπίζω Σ να κρατάει ακόμη πούδρα .
  • Like 2

Εχθές πολύ ωραία, ψηλά κάποιες ράχες ξυρισμενες με αποτέλεσμα να μην έχει πίστα αλλά μόνο απατητα να κατέβεις βάση τετραθεσιας, ο αέρας έσπρωξε χαμηλά το χιόνι, στη βάση της διθεσιας είχε και μέτρο.....φωτό από την πανέμορφη περιοχή που δεν εξυπηρετούν τα λιφτ

426a3920094942d5f510bd9d360580a1.jpg3df28d92e8ceedf32c4a3a8f446acd1b.jpg1bd8c78022c0afaa3acd8c71c006f907.jpgb3ab041fd384f8840034a88bc82da5e2.jpg4cf97a7fb570937d0ae1448d7212937c.jpg

fad0d09fd4b24bb8f5c66d338abf4558.jpg

Edited by ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  • Like 15

Γρηγόρη, επειδή έχω πάρα πολλά χρόνια να πάω και δεν το θυμάμαι καθόλου, έχει σημαντικές δυνατότητες επέκτασης το Φαλακρό;

Από δυνατότητές άλλο τίποτα, αλλά ρε Χρήστο εδώ αυτά που ήδη υπάρχουν δεν λειτουργούν, για τι επέκταση μιλάμε;

ΥΓ1 όλο το πεδίο στις παραπάνω φωτό εξυπηρετητε από την διθέσια, που δεν λειτουργεί τα τελευταία....πολλά χρόνια

ΥΓ2 φωτό από πεδίο που δεν εξυπηρετητε από τα υπάρχοντα λιφτ, δες πέρσι ,αρχές Απρίλη τις ανέβασα #126 post

• Like 2

Γρηγόρη, επειδή έχω πάρα πολλά χρόνια να πάω και δεν το θυμάμαι καθόλου, έχει σημαντικές δυνατότητες επέκτασης το Φαλακρό;

....5cd77f8a72cdbb3d320164dfb20f15dc.jpg

d64504135841140fbc3034d5c3e017bb.jpg

• Like 15

....

Γρήγορη είναι πρόσφατες ....

Edited by vaggelis

....

Γρήγορη είναι πρόσφατες ....

Αν έχεις ερωτηματικό Βαγγέλη, ναι είναι χθεσινές. Μόνο φρέσκες ποσταρω :-)
  • Like 3

Τρελη ιστορια.

Ο ανθρωπος εκανε τον διευθηντη το 2014-2015.

Κλεινει το χιονοδρομικο, συμφωνουνε (γραπτως παρακαλω,με πρωτοκολο), κοβει τιμολογιο. (Ητανε με μπλοκακι).

Πληρωνει φπα, εισοδημα κλπ, λεφτα πουθενα.

Περνά ενας χρονος και του αποριπτουν το τιμολογιο για τυπικους λογους χωρις ευθηνη του.

Τους παει δικαστηριο κερδιζει τωρα τον μαρτη (2018).

Γινεται περιφερειακο συμβουλιο και 4 ψηφιζουν να μην γινει εφεση και 3 ψηφιζουν ΝΑ ΓΙΝΕΙ.....

Παρε τα λεφτα και τρεχα και αν τους δεις στριψε στην γωνια και φτύσε...

ΩΖΒΚ7ΛΒ-Ζ2Π.pdf

Edited by vro
  • Like 1

Τρελη ιστορια.

Ο ανθρωπος εκανε τον διευθηντη το 2014-2015.

Κλεινει το χιονοδρομικο, συμφωνουνε (γραπτως παρακαλω,με πρωτοκολο), κοβει τιμολογιο. (Ητανε με μπλοκακι).

Πληρωνει φπα, εισοδημα κλπ, λεφτα πουθενα.

Περνά ενας χρονος και του αποριπτουν το τιμολογιο για τυπικους λογους χωρις ευθηνη του.

Τους παει δικαστηριο κερδιζει τωρα τον μαρτη (2018).

Γινεται περιφερειακο συμβουλιο και 4 ψηφιζουν να μην γινει εφεση και 3 ψηφιζουν ΝΑ ΓΙΝΕΙ.....

Παρε τα λεφτα και τρεχα και αν τους δεις στριψε στην γωνια και φτύσε...

attachicon.gifΩΖΒΚ7ΛΒ-Ζ2Π.pdf

:hehe:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...