VAG_P 161 Report post Posted December 21, 2016 Επειδή το σκέφτομαι σοβαρά ν ανέβω από 24 μέχρι 27 μήπως υπάρχει κάποιος καλός άνθρωπος από εσάς που διαθέτει σύζυγο-σύντροφο-κοπέλα που ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ το σκι για να κάνει παρέα με την δικιά μου και να έχουμε εμείς την ησυχία μας στο βουνό;;;; Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα! Υ.Γ. Κερνάω μπύρες μέχρι λιποθυμίας!!! 7 Share this post Link to post Share on other sites
nikos1890 141 Report post Posted December 21, 2016 Τελικα πόλοι σνουκλαμπιστες θα ειναι !! pepe αν ανεβω Bansko.,να συναντηθουμε για να γνωριστουμε μηπως ανεβενουμε με το αυτοκινητο παρεα...φυσικα για μοιρασμα εξοδων...και βεβαια αν υπαρχει χωρος.. Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted December 21, 2016 Επειδή το σκέφτομαι σοβαρά ν ανέβω από 24 μέχρι 27 μήπως υπάρχει κάποιος καλός άνθρωπος από εσάς που διαθέτει σύζυγο-σύντροφο-κοπέλα που ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ το σκι για να κάνει παρέα με την δικιά μου και να έχουμε εμείς την ησυχία μας στο βουνό;;;; Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα! Υ.Γ. Κερνάω μπύρες μέχρι λιποθυμίας!!! Να της τα κόψεις αυτά τα χουγια. 3 Share this post Link to post Share on other sites
VAG_P 161 Report post Posted December 21, 2016 Δεν βοηθάς ηλία!!! Χωρίς βοήθεια και κατανόηση θα καταλήξω στο ρομαντικό πήλιο(γιατί το χιόνι δεν το χάνω με τίποτα)!!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted December 21, 2016 (edited) Ασχολησου στο βουνό μαζί της, καντης δωρο κιενα διωρακι μαθήμα, να κανεις και συ το σκι σου, και θα τα περάσετε τέλεια, Ρίξτε και καμια μασα σε κανα Σαλε και το εριξες το κορίτσι στο βωμό του χιονιου Edited December 21, 2016 by ilias-zak 4 Share this post Link to post Share on other sites
VAG_P 161 Report post Posted December 21, 2016 Αυτά έγιναν και δεν απέδωσαν...μόνο με σάουνες πισίνες και μασάζ θα την γλιτώσω! Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted December 21, 2016 Μη παραλείψεις να διαβάσεις και το σχετικό νήμα "Πώς να μη καρυδώσετε την αρχάρια γκόμενά σας" 3 "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 21, 2016 Φιλε VAG_P εγω εκει ειμαι και οι δικοι μου κανουν αλλα οχι σινεχεια και οχι πολυ ,οποτε στειλε μνμ μπας και βολευτείς Niko-1890 Στειλε μου μνμ να σε γνωρισω ,ποτε θα φτασεις; Περνα απο τον Τσακίρη και πες τους οτι εισαι ο Νίκος ,θα σου πούνε αν ειμαι πανο στο βουνό !!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
nikos1890 141 Report post Posted December 21, 2016 Eνταξει Pepe...αν το αποφασισω τελικα,θα φτασω Σαββατο 9 το πρωι... αν εχεις και ασυρματο..ακομα καλυτερα.. Share this post Link to post Share on other sites
OliaTax 2,868 Report post Posted December 21, 2016 pepe αν ανεβω Bansko.,να συναντηθουμε για να γνωριστουμε μηπως ανεβενουμε με το αυτοκινητο παρεα...φυσικα για μοιρασμα εξοδων...και βεβαια αν υπαρχει χωρος..Αν το ξενοδοχείο που θα μείνεις κοντά στη γόνδολα δεν σου χρειάζεται αυτοκίνητο, κ ύστερα πολλά ξενοδοχεία έχουν λεωφορεία που σε πάνε κ σε φέρνουν. Share this post Link to post Share on other sites
nikos1890 141 Report post Posted December 21, 2016 Αν το ξενοδοχείο που θα μείνεις κοντά στη γόνδολα δεν σου χρειάζεται αυτοκίνητο, κ ύστερα πολλά ξενοδοχεία έχουν λεωφορεία που σε πάνε κ σε φέρνουν. Χαχα..ναι το ξερω..εχω ανεβει πολλες φορες στο Bansko.. Εννοω για μεταφορα απο Αθηνα για μερες και ωρες διαφορετικες απο τα λεωφορεια των πρακτοριων.. 1 Share this post Link to post Share on other sites
ross 22 Report post Posted December 22, 2016 http://klimaholidays.gr/fancy-package-4-columns/%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%83%ce%ba%ce%bf-%ce%b5%ce%ba%ce%b4%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%b5%cf%82/ http://www.latravel.gr/ Δυνατοτητα μονο μεταφορας με τα λεωφορεια....η πακετα με ξενοδοχεια μαζι... Ευχαριστώ τον φίλο. Εμείς θα είμαστε 3 οικογένειες ξεκινάμε από Αθήνα και περίχωρα. Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 22, 2016 Καλημέρα ,όπιος ειναι στο μπανσκο απο αυριο-μεθαυριο ας στιλει μνμ Share this post Link to post Share on other sites
ross 22 Report post Posted December 22, 2016 Μια ερώτηση προς όσους πάνε συχνά σε αυτά τα μέρη: για data κυρίως αξιζει να πάρουμε κάποια σιμ βουλγαρική; Έχει πακέτα να κάνουμε την δουλειά μας ή θα την βγάλουμε με τις χρεώσεις περιαγωγής των ελληνικών εταιριών; Αν ναι από που ψωνίζουμε; Share this post Link to post Share on other sites
nikos1890 141 Report post Posted December 22, 2016 Καλημέρα ,όπιος ειναι στο μπανσκο απο αυριο-μεθαυριο ας στιλει μνμ Εκλεισα pepe ανεβαινω Σαββατο πρωι...δεν θα περασω απο Τσακιρη καθως θα μενω στο Granat (πανω απο το happy end) και οπως θα με αφησει το λεφωρειο ,θα αφησω πραγματα στο δωματιο και καρφι για γονδολα.. Στειλε αν θες τηλ..ή συχνοτητα σε ασυρματο.. Share this post Link to post Share on other sites
TeoNOKIA 4 Report post Posted December 22, 2016 Μια ερώτηση προς όσους πάνε συχνά σε αυτά τα μέρη: για data κυρίως αξιζει να πάρουμε κάποια σιμ βουλγαρική; Έχει πακέτα να κάνουμε την δουλειά μας ή θα την βγάλουμε με τις χρεώσεις περιαγωγής των ελληνικών εταιριών; Αν ναι από που ψωνίζουμε; Φθηνά πακέτα έχει εδώ http://www.telenor.bg/en/private/internet/list/internet_prepaid 1 Share this post Link to post Share on other sites
ross 22 Report post Posted December 22, 2016 Σούπερ ευχαριστώ Share this post Link to post Share on other sites
nikos1890 141 Report post Posted December 24, 2016 Pepe..ειμαι Bansko..πως θα επικοινωνησουμε.? Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 24, 2016 Νικο ,αν εχεις viber ,στο αυτο τηλ μπορεις να με βρεις +359 88 7031588 Share this post Link to post Share on other sites
kosttis 166 Report post Posted December 24, 2016 Από καιρό και χιόνι τί λέει παιδιά επάνω; Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted December 24, 2016 Λαθος τηλεφωνο εδωσες Pepe, στο αλλο το Ελληνικο εχεις συνδεση viber. 1 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 24, 2016 Και εδω εχω Χρηστο Χρονια σου πολλα Χρηστο ,να σε χερομαστε Σε περιμενω εδω να μας κεράσεις 2 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 25, 2016 Χρονια πολλα σε ολους!! Σημερα φοβερό χιονι και φοβερό σκι!! 9.00 γόνδολα εγω και λίγους εβρεους (Ισραηλινοί) Στης πίστες μεχρι της 11-11,30 μονοι μας,μετα ψιλό γέμισε ,πόλους σνουκλαμπιστες ,καλη παρεα!!!! Αντε και αυριο παλι!! 12 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 28, 2016 Λιγα χιονια σημερα,πολυ κρυο ,σουπερ στρόμενες πίστες ,αρκετό κοσμο στην γόνδολα (αλλα εγω αργίας σημερα ) ελαιχιστος λαός πανω στης πίστες,ολοι ηταν στα καφε Αλλη μια μερα σουπερ σκι !!!! Σημερα δεν γνορισα ,δεν βρικα ,δεν σηναντισα ,δεν σκιαρα με σνουκλαμπιστες ο τελευτεος ο Βανγελης ο δοκτορας μαζι με τη γινεκα του μου εκαναν παρεα στο καφε ,καλο δρομο να εχουν !!! Παλι μονος μου με αφήσατε Share this post Link to post Share on other sites
nikos1890 141 Report post Posted December 28, 2016 ..τον αλλο μηνα παλι pepe....διαφορετικα κανενα Χελμο... 1 Share this post Link to post Share on other sites