iefs 568 Report post Posted December 20, 2016 (edited) Οι δύο yasterbets και οι πίστες ααπό τη μεριά του Ρίλα οι περισσότερες εκτος μιας μαύρης νομίζω. Το χιόνι αρκετό πέτρα ή χωμα πουθενά και πάγος μόνο στα απότομα που ξυνεται. Ανοιχτός καί ό συνδετικός δρομος απο yasterbets μέχρι Ρίλα Edited December 20, 2016 by iefs 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
maestros1 43 Report post Posted December 28, 2016 Λέω να δοκιμάσω Μποροβετς 4-7 Ιανουαρίου αντί για Μπάνσκο με το σκεπτικό ότι θα έχει λιγότερο συνωστισμό. Από το πιο πάνω ποστ όμως βλέπω ότι και στο Μποροβετσ χαμός γίνεται... Quote Share this post Link to post Share on other sites
iefs 568 Report post Posted December 28, 2016 Μην ανησυχείς τότε ήταν δική περίπτωση γιατί είχαν γιορτή των 120 χρόνων λειτουργίας και κυρίως δωρεάν κάρτα. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted December 28, 2016 Για να βοηθήσω και γώ, το sf δίνει φρέσκο χιόνι μόνο borovets http://gr.snow-forecast.com/resorts/Borovets/6day/top. Ήδη άρχισε να βάζει οι κάμερες δείχνουν άσπρα δέντρα. Από συνωστισμό, δεν θα έχεις θέμα σε όποιο και να πας. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sueng 457 Report post Posted December 28, 2016 Γυρνάω τωρα από Μπορο. Έχει ρίξει φρέσκο και θα ρίξει κι αλλο. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted December 28, 2016 ναι, χαρτοπετσέτες πριν λίγο, είδα ένα βίντεο από Ρίλα hotel Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted December 28, 2016 Θα ήθελα να ρωτήσω αν καποιοςνεχει μείνει ποτέ σαλε manila-jagoda που είναι πιο κάτω κανα δυο χλμ.Δυο φορές που έχω πάει εχω μείνει rila,αλλά τώρα που θα πάω τα παιδιά θέλουν τέτοια κατάσταση μέσα στο δάσος.Αν κάποιος.έχει πάει ας με πληροφορήσει παρακαλώ για την ποιότητα ωραία φαίνονται καλές κριτικές διάβασα αλλά από τις φωτογραφίες απορώ για την παλαιότητα τους επίσης πόσο μακρυά ειναι Εχω μεινει τρεις φορες στα yagoda. Καλα ηταν, λιγο πιο πανω απο μετριο. Καποια εχουν και σαουνα.Παρκινκ κοντα στο σπιτακι. Ενα διπλο κρεβατι και κουκετα για δυο παιδια + κουζινακι ξεχωρα απο το κυριως δωματιο.Ειναι ομορφο συγκροτημα και απεχει 2 χλμ. απο τη βαση του lift(καμπινα). 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted December 29, 2016 Απιστευτο ποσο χιονι επιασε, ενω μπανσκο και παμποροβο σχεδόν τίποτα!!!! Δεν θυμάμαι κάτι τέτοια να έχει ξανασυμβεί.......Κρίμα που είναι το πιο μακρινό μου! 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sueng 457 Report post Posted December 29, 2016 Το Ρίλα από την κορυφή της μαύρης το βραδυ 27/12 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted December 29, 2016 .......Κρίμα που είναι το πιο μακρινό μου! Κλαίγονται οι χήρες κλαίγονται και οι παντρεμένες........ :evil: 5 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted December 29, 2016 Για εμενα παντως το BORO σε πληρη λειτουργια ειναι πολυ καλυτερο απο Bansko..... Μακαρι να συνεχισει ετσι κ να βαλει κ αλλο!!!!! Ερχομαστεεεεεεεεεεεεεεεεε Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
giannis3011 101 Report post Posted December 29, 2016 Αντε ωραια....εγω το σκεφτομαι για τα φωτα..και μαλλον θα εχει βαλει και αλλο μεχρι τοτε. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted December 29, 2016 Απιστευτο ποσο χιονι επιασε, ενω μπανσκο και παμποροβο σχεδόν τίποτα!!!! Δεν θυμάμαι κάτι τέτοια να έχει ξανασυμβεί.......Κρίμα που είναι το πιο μακρινό μου! Ναι οντως Γρηγορη. Αλλα πριν λιγο μου τηλεφωνησε Βουλγαρος απο Pamporovo, εβαλε 30 cm φρεσκο και κει. Επομενως αυριο πρωι-πρωι.... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted December 29, 2016 Ναι οντως Γρηγορη. Αλλα πριν λιγο μου τηλεφωνησε Βουλγαρος απο Pamporovo, εβαλε 30 cm φρεσκο και κει. Επομενως αυριο πρωι-πρωι....Μακαρι ρε Χρηστο, οι καμερες το πρωι δειχναν χιονι να σπαει κλαδιά στο μπορο, μία στρώση αχνης παμπ και τελείως "κουβά" μπανσκο.....Οι πληροφορίες από πρώτο χέρι ειναι πάντα καλύτερες:-). Αν πας δώσε φωτό και επιβεβαίωσε το φιλαράκι σου. Από βδομάδα αν ξεκλεψω μέρα, λέω να πεταχτω τσέπελαρε, αν μάθεις κάτι από εκεί, γραψτο. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted December 29, 2016 Οκ θα ρωτησω και για Τσεπε. αυθημερον θα γινει. Παντως καλη δειχνει και η Δευτερα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
hakem 682 Report post Posted December 29, 2016 τυχεροί όσοι θα είναι στο boro από αύριο αλλά ιδίως αύριο που θα έγουν την 2 και την 3 απάτητες.. έβγαλαν ανακοίνωση στο fb: Ski center Markudjik opens tomorrow (30.12.2016)! Depending on the weather conditions, ski trails Markudjik 0, Markudjik 1, Haramia and Suhar will be open. Markudjik 2 A and B will be open for FREE RIDE 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
giomiki 2,822 Report post Posted December 30, 2016 Και να σκεφτείτε ότι μεσα Φλεβαρη που πηγαμε με τον συλλογο,καναμε σχεδόν μονο σε τεχνητο,σε λιγες πιστες,με θετικότατες θερμοκρασίες και σουπα χιονι από νωρις το πρωι....αλλα και παλι ηταν καταπληκτικο χκ με τελειο νυκτερινο!!! 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
nikos1890 141 Report post Posted December 30, 2016 Υπαρχει κανεις που να φευγει Κυριακη απο Αθηνα ή Δευτερα πρωι απο Θεσσαλονικη και εχει χωρο για μοιρασμα εξοδων αυτοκινητου..; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted December 30, 2016 τυχεροί όσοι θα είναι στο boro από αύριο αλλά ιδίως αύριο που θα έγουν την 2 και την 3 απάτητες.. έβγαλαν ανακοίνωση στο fb: Ski center Markudjik opens tomorrow (30.12.2016)! Depending on the weather conditions, ski trails Markudjik 0, Markudjik 1, Haramia and Suhar will be open. Markudjik 2 A and B will be open for FREE RIDE Με το πόνο μας παίζουνε;;;;;; 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted December 31, 2016 (edited) Υπαρχει κανεις που να φευγει Κυριακη απο Αθηνα ή Δευτερα πρωι απο Θεσσαλονικη και εχει χωρο για μοιρασμα εξοδων αυτοκινητου..; Για μετά τα Θεοφάνια... Θα έχει και λιγότερο κόσμο. Edited December 31, 2016 by Koumparos Quote Share this post Link to post Share on other sites
nikos1890 141 Report post Posted December 31, 2016 εχω ρεπο μεχρι και Πεμπτη... Quote Share this post Link to post Share on other sites
giannis3011 101 Report post Posted January 1, 2017 Παιδια εχετε να προτεινετε κανα καλο ξενοδοχειο γιατι με λιγο ψαξιμο βρισκω μονο η αρκετα ακριβα η αρκετα χαλια?επισης αν ξεκινησω πεμπτη βραδακυ θα χω προβλημα με το δρομο καθως προβλεπεται θαψιμο? Αυτα βεβαια με κανουν να σκεφτομαι κ τη λυση του μπανσκο...Πιο κοντα δλδ κ περισσοτερες επιλογες ξενοδοχειων... Quote Share this post Link to post Share on other sites
amiklon 328 Report post Posted January 1, 2017 λιγη ωρα (80λεπτα) για να πας σε ενα χιονοδρομικο που εχει (σε πληρη λειτουργια) σαφως πιο καλες πιστες απο το @!@%$% bansko αξιζει. Τωρα για το ξενοδοχειο, με τι τιμη θες να πας? Απο τα λιγα που εχουν μεινει αυτη τη στιγμη στο κεντρο, το ela ειναι φθηνο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted January 1, 2017 (edited) Παιδια εχετε να προτεινετε κανα καλο ξενοδοχειο γιατι με λιγο ψαξιμο βρισκω μονο η αρκετα ακριβα η αρκετα χαλια?επισης αν ξεκινησω πεμπτη βραδακυ θα χω προβλημα με το δρομο καθως προβλεπεται θαψιμο? Αυτα βεβαια με κανουν να σκεφτομαι κ τη λυση του μπανσκο...Πιο κοντα δλδ κ περισσοτερες επιλογες ξενοδοχειων... Γιατί δεν μένεις στη Σόφια. Edited January 1, 2017 by kosaitis Quote Share this post Link to post Share on other sites
amiklon 328 Report post Posted January 1, 2017 γιατι να μεινει Σοφια, να παει samokov,(ειδα σε ξενοδοχειο 8,7 βαθμολογια Bistrica Hotel 110 το δικλινο 4 βραδυα) διπλα στο bοrovets ειναι, με τα ποδια να παει πιο γρηγορα θα φτασει απο την ουρα στην γονδολα του bansko (μπλιαχ) 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites