Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Οι δύο yasterbets και οι πίστες ααπό τη μεριά του Ρίλα οι περισσότερες εκτος μιας μαύρης νομίζω.

Το χιόνι αρκετό πέτρα ή χωμα πουθενά και πάγος μόνο στα απότομα που ξυνεται.

Ανοιχτός καί ό συνδετικός δρομος απο yasterbets μέχρι Ρίλα

Edited by iefs
  • Like 4

Λέω να δοκιμάσω Μποροβετς 4-7 Ιανουαρίου αντί για Μπάνσκο με το σκεπτικό ότι θα έχει λιγότερο συνωστισμό. Από το πιο πάνω ποστ όμως βλέπω ότι και στο Μποροβετσ χαμός γίνεται...

Μην ανησυχείς τότε ήταν δική περίπτωση γιατί είχαν γιορτή των 120 χρόνων λειτουργίας και κυρίως δωρεάν κάρτα.

• Like 1

Για να βοηθήσω και γώ, το sf δίνει φρέσκο χιόνι μόνο borovets http://gr.snow-forecast.com/resorts/Borovets/6day/top. Ήδη άρχισε να βάζει οι κάμερες δείχνουν άσπρα δέντρα.

Από συνωστισμό, δεν θα έχεις θέμα σε όποιο και να πας.

• Like 3

1162895.jpg

Γυρνάω τωρα από Μπορο.

Έχει ρίξει φρέσκο και θα ρίξει κι αλλο.

• Like 1

Θα ήθελα να ρωτήσω αν καποιοςνεχει μείνει ποτέ σαλε manila-jagoda που είναι πιο κάτω κανα δυο χλμ.Δυο φορές που έχω πάει εχω μείνει rila,αλλά τώρα που θα πάω τα παιδιά θέλουν τέτοια κατάσταση μέσα στο δάσος.Αν κάποιος.έχει πάει ας με πληροφορήσει παρακαλώ για την ποιότητα ωραία φαίνονται καλές κριτικές διάβασα αλλά από τις φωτογραφίες απορώ για την παλαιότητα τους επίσης πόσο μακρυά ειναι

Εχω μεινει τρεις φορες στα yagoda. Καλα ηταν, λιγο πιο πανω απο μετριο. Καποια εχουν και σαουνα.Παρκινκ κοντα στο σπιτακι. Ενα διπλο κρεβατι και κουκετα για δυο παιδια + κουζινακι ξεχωρα απο το κυριως δωματιο.Ειναι ομορφο συγκροτημα και απεχει 2 χλμ. απο τη βαση του lift(καμπινα).

• Like 2

Απιστευτο ποσο χιονι επιασε, ενω μπανσκο και παμποροβο σχεδόν τίποτα!!!! Δεν θυμάμαι κάτι τέτοια να έχει ξανασυμβεί.......Κρίμα που είναι το πιο μακρινό μου!

• Like 3

Το Ρίλα από την κορυφή της μαύρης το βραδυ 27/12

post-6779-0-93912000-1483002991_thumb.jpeg

• Like 6

.......Κρίμα που είναι το πιο μακρινό μου!

Κλαίγονται οι χήρες κλαίγονται και οι παντρεμένες........ :evil: :evil: :evil:

• Like 5

www.zermatt.ch

Για εμενα παντως το BORO σε πληρη λειτουργια ειναι πολυ καλυτερο απο Bansko.....

Μακαρι να συνεχισει ετσι κ να βαλει κ αλλο!!!!! Ερχομαστεεεεεεεεεεεεεεεεε

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Απιστευτο ποσο χιονι επιασε, ενω μπανσκο και παμποροβο σχεδόν τίποτα!!!! Δεν θυμάμαι κάτι τέτοια να έχει ξανασυμβεί.......Κρίμα που είναι το πιο μακρινό μου!

Ναι οντως Γρηγορη. Αλλα πριν λιγο μου τηλεφωνησε Βουλγαρος απο Pamporovo, εβαλε 30 cm φρεσκο και κει. Επομενως αυριο πρωι-πρωι....

• Like 1

Ναι οντως Γρηγορη. Αλλα πριν λιγο μου τηλεφωνησε Βουλγαρος απο Pamporovo, εβαλε 30 cm φρεσκο και κει. Επομενως αυριο πρωι-πρωι....

Μακαρι ρε Χρηστο, οι καμερες το πρωι δειχναν χιονι να σπαει κλαδιά στο μπορο, μία στρώση αχνης παμπ και τελείως "κουβά" μπανσκο.....Οι πληροφορίες από πρώτο χέρι ειναι πάντα καλύτερες:-). Αν πας δώσε φωτό και επιβεβαίωσε το φιλαράκι σου. Από βδομάδα αν ξεκλεψω μέρα, λέω να πεταχτω τσέπελαρε, αν μάθεις κάτι από εκεί, γραψτο.
  • Like 1

Οκ θα ρωτησω και για Τσεπε. αυθημερον θα γινει. Παντως καλη δειχνει και η Δευτερα.

τυχεροί όσοι θα είναι στο boro από αύριο αλλά ιδίως αύριο που θα έγουν την 2 και την 3 απάτητες.. έβγαλαν ανακοίνωση στο fb:

Ski center Markudjik opens tomorrow (30.12.2016)!
Depending on the weather conditions, ski trails Markudjik 0, Markudjik 1, Haramia and Suhar will be open.
Markudjik 2 A and B will be open for FREE RIDE

• Like 3

Και να σκεφτείτε ότι μεσα Φλεβαρη που πηγαμε με τον συλλογο,καναμε σχεδόν μονο σε τεχνητο,σε λιγες πιστες,με θετικότατες θερμοκρασίες και σουπα χιονι από νωρις το πρωι....αλλα και παλι ηταν καταπληκτικο χκ με τελειο νυκτερινο!!!

• Like 3

Elan-Amphibio-12Ti-2017.jpg

Υπαρχει κανεις που να φευγει Κυριακη απο Αθηνα ή Δευτερα πρωι απο Θεσσαλονικη και εχει χωρο για μοιρασμα εξοδων αυτοκινητου..;

τυχεροί όσοι θα είναι στο boro από αύριο αλλά ιδίως αύριο που θα έγουν την 2 και την 3 απάτητες.. έβγαλαν ανακοίνωση στο fb:

Ski center Markudjik opens tomorrow (30.12.2016)!

Depending on the weather conditions, ski trails Markudjik 0, Markudjik 1, Haramia and Suhar will be open.

Markudjik 2 A and B will be open for FREE RIDE

Με το πόνο μας παίζουνε;;;;;; :veryangry::crybaby:

• Like 2

Υπαρχει κανεις που να φευγει Κυριακη απο Αθηνα ή Δευτερα πρωι απο Θεσσαλονικη και εχει χωρο για μοιρασμα εξοδων αυτοκινητου..;

Για μετά τα Θεοφάνια...

Θα έχει και λιγότερο κόσμο.

Edited by Koumparos

Παιδια εχετε να προτεινετε κανα καλο ξενοδοχειο γιατι με λιγο ψαξιμο βρισκω μονο η αρκετα ακριβα η αρκετα χαλια?επισης αν ξεκινησω πεμπτη βραδακυ θα χω προβλημα με το δρομο καθως προβλεπεται θαψιμο?

Αυτα βεβαια με κανουν να σκεφτομαι κ τη λυση του μπανσκο...Πιο κοντα δλδ κ περισσοτερες επιλογες ξενοδοχειων...

λιγη ωρα (80λεπτα) για να πας σε ενα χιονοδρομικο που εχει (σε πληρη λειτουργια) σαφως πιο καλες πιστες απο το @!@%$% bansko αξιζει.

Τωρα για το ξενοδοχειο, με τι τιμη θες να πας? Απο τα λιγα που εχουν μεινει αυτη τη στιγμη στο κεντρο, το ela ειναι φθηνο.

Παιδια εχετε να προτεινετε κανα καλο ξενοδοχειο γιατι με λιγο ψαξιμο βρισκω μονο η αρκετα ακριβα η αρκετα χαλια?επισης αν ξεκινησω πεμπτη βραδακυ θα χω προβλημα με το δρομο καθως προβλεπεται θαψιμο?

Αυτα βεβαια με κανουν να σκεφτομαι κ τη λυση του μπανσκο...Πιο κοντα δλδ κ περισσοτερες επιλογες ξενοδοχειων...

Γιατί δεν μένεις στη Σόφια.

Edited by kosaitis

γιατι να μεινει Σοφια, να παει samokov,(ειδα σε ξενοδοχειο 8,7 βαθμολογια

Bistrica Hotel 110 το δικλινο 4 βραδυα)

διπλα στο bοrovets ειναι, με τα ποδια να παει πιο γρηγορα θα φτασει απο την ουρα στην γονδολα του bansko (μπλιαχ)

• Like 1