Kyriakoschar 6,029 Report post Posted November 30, 2016 Ανακοίνωσαν ότι θα ανοίξουν 7 - 8 - 9 - 10 - 11 λόγω εξαιρετικών συνθηκών. Αν μάθουμε κάτι για αυτό το σκ, ενημερώνουμε. "Due to the amazing weather conditions and the great efforts of Borosport teams, we are happy to announce that we will be opening the ski zone on 8th, 9th, 10th and 11th December 2016! Let the ski season begin!" από fb: https://www.facebook.com/myborovets και μια φώτο από τη χθεσινοβραδυνή πρώτη πούδρα: 9 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted November 30, 2016 Παίζουν εισιτήρια με Ryanair 20€ Πήγαινε-έλα απο Αθήνα-Σοφια. Πήγε φίλος πριν μια βδομάδα! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted November 30, 2016 ... Και ενοικιάζεις από εκεί 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowfire 1,292 Report post Posted November 30, 2016 σημερινές... 11 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted December 1, 2016 Αυτα ειναι!!!!!! Λατρευουμε BORO!!!!!!!!! 2 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
mastoras007 209 Report post Posted December 5, 2016 Καλησπέρα. Σκέφτομαι φέτος να το επισκεφτώ για χιονοδρομία. Είναι εύκολη η πρόσβαση με αμάξι?είναι γενικά ασφαλές? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted December 6, 2016 Ναι σε όλα 1 Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted December 6, 2016 απο τις φωτο παρατηρω οτι εχει πολλες μπλε. ισχυει? εχει κοκκινες η μαυρες? Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted December 6, 2016 απο τις φωτο παρατηρω οτι εχει πολλες μπλε. ισχυει? εχει κοκκινες η μαυρες? Εχει κυριως κοκκινες κ μαυρες. Δεν ειναι για αρχαριο...... Σε μπερδευει ισως η περιφερειακη που ειναι μεγαλη κ στο χαρτη φαινεται πρασινη. Το Χ/Κ σε πληρη λειτουργια κ καλο χιονι ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!!! ΛΙΩΝΕΙΣ στο σκι 12 ωρες την ημερα..... μαζι με το νυχτερινο 5 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted December 6, 2016 Ακόμα θυμάμαι ότι πέρυσι με απογοητευτικό χιόνι αρχές Μαρτίου (μόνο το μισό λειτουργούσε), κάναμε στο νυχτερινό σε 2 ώρες καμια 10αριά και βάλε κατεβασιές λιώνοντας στο σκι βραδιάτικα... Μάνο μας περιμένει το fonfon φέτος, τι λες? 1 Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted December 6, 2016 Πετύχατε fonfon ανοιχτή? Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted December 6, 2016 Δυστυχώς όχι, εξ ου και το ραντεβού... Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted December 7, 2016 (edited) Aaaaaaaaaax ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ fonfonakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :heart: :heart: Περυσι δεν μας εκατσε αλλα φετος μας το χρωσταει Πανο...... Edited December 7, 2016 by kaps Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted December 8, 2016 Σκέφτεται να παεί κανείς από Θεσ/νική για το σουκου; Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowfire 1,292 Report post Posted December 8, 2016 ωραίοι...Καλή σεζόν στο boro! 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
flocon 674 Report post Posted December 8, 2016 Τώρα με βάζεις σε δίλημμα... Πήλιο ή Borovets;;; Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted December 8, 2016 Τώρα με βάζεις σε δίλημμα... Πήλιο ή Borovets;;;Τι βουρτσα, τι ..ουτσα :-)))) 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowfire 1,292 Report post Posted December 9, 2016 χα χα.. και μόνο που εχεις yastrebets-popangelov και martinovi για νυχτερινό θεωρώ ότι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι το καλύτερο για ξεκίνημα σεζόν.μια χαρά.επάνω οι markujik δεν έχουν βέβαια αλλιώς Θ ξεκιναγα κεγω.Απλά για να ξεκινήσω από Πατρα τόσο μακρυά κοιταω Ν είναι όλα τοπ τι στο καλό τόσα χλμ.. 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted December 9, 2016 Αναζητείται κινητό και υπολογιστής ανθεκτικοί στα σάλια μου που τρέχουν κρουνιδόν πλέον με αυτές τις φωτογραφίες που ανεβάζετε ... 5 Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
snowfire 1,292 Report post Posted December 9, 2016 Quote Share this post Link to post Share on other sites
surmas 35 Report post Posted December 10, 2016 Μολις επεστραψα απο Borovets μετα απο ενα μαγικο 2ημερο !Φοβερες συνθηκες για αρχη τις χρονιας και τοσο νωρις 9 Quote Share this post Link to post Share on other sites
iefs 568 Report post Posted December 11, 2016 Την επομενη παρασκευη 16/12/2016 κατα τις 16:00μμ ξεκιναω για μποροβετς απο θεσσαλονοκη. Αν ενδιαφερεται καποιος να ερθει μαζι εχω θεσεις στο αμαξι. Εκλεισα δωματιο στο σαμακοβ μονοκλινο με τιμη 22,50 για δυο βράδια. ηΗ κρατηση μπορει να αλλαξει σε δικλινο. Το σαββατο λογω γιορτης του χιονοδρομικου η καρτα κοστιζει 5 λεβα και το νυχτερινο δωρεαν. Δυνατοτητα για 4πλο σκι παρασκευη βραδυνο σαββατο διπλο κυριακη πρωι. Οσοι πιστοι προσελθετε!!! 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted December 11, 2016 Έλα την Τετάρτη να μας ξεσηκωσεις Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
iefs 568 Report post Posted December 11, 2016 Δημητρη πολυ θα το ήθελα να έρθω αλλά η λογω κοζανης η μετακινηση τις καθημερινές είναι δύσκολη. Παντως παράπονο δεν εχω φέτος εγραψα αρκετα χλμ στον διάδρομο του we!!!!. Η μια θεση εκλεισε αλλη μια μένει .....παρε άδεια κι ελα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted December 11, 2016 με ενδιαφέρει!! πως θα μπορεσουμε να εχουμε περισσοτερες λεπτομέρειες !! Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites