Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Σου εστειλα πμ αλλα ειναι γεματο το inbox

• Like 1

Σου εστειλα πμ αλλα ειναι γεματο το inbox

:thumbup:

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

καθε βραδυ 18:00-21:30 αν θυμαμαι καλα παντως σιγουρα εχεις ενα τριωρο. 30 λεβα (παλι δεν θυμαμαι καλα καπου εκει...). επισης εχει μισο απο το πρωι μεχρι τις 12 ή απο τις 12 μεχρι τις 16

Στάλθηκε από το κινητό μου...

1162895.jpg

τωρα που ξαναδιαβαζω τι εγραψα, μαλλον σε φωτισα ε?... [emoji14]

1162895.jpg

καθε βραδυ 18:00-21:30 αν θυμαμαι καλα παντως σιγουρα εχεις ενα τριωρο. 30 λεβα (παλι δεν θυμαμαι καλα καπου εκει...). επισης εχει μισο απο το πρωι μεχρι τις 12 ή απο τις 12 μεχρι τις 16

Καθημερινα μεχρι τις 22:00 εκτος κ αν ειναι χαλια ο καιρος :thumbup::yes

• Like 1

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

To Borovets έχει κάθε μέρα νυχτερινό? Ωράριο και τιμές?

Οι φετινές τιμές για Μπόροβετς

...

http://www.borovets-bg.com/en/page/info/lifts-trails/prices/lift-passes-prices

To νυχτερινό

" Lift pass for night skiing is valid from 6 p.m. until 9.30 p.m. "

Μέχρι τις 16/12 ισχύει άλλος τιμοκατάλογος

http://www.borovets-bg.com/en/page/info/lifts-trails/prices/promo-lift-passes

• Like 2

Οχι ,να πας και μερα γιατι στο νυχτερινό δουλεβουν μονο 2 πίστες,ουσιαστικά ειναι μια

Το καλύτερο είναι νωρίς ξύπνημα, πρωινό σκι με μισή κάρτα 9-12, σαουνα, φαγητό στις 13:00, ξεκούραση μέχρι τις 17:00 καφεδάκι και νυκτερινό 18:00-20:30 για να προλάβεις και το δείπνο.

Edited by Dim
  • Like 4

carpe diem

Παλιοζωή...

• Like 2

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

παιδιά, το άλλο καλό του borovets είναι ότι δουλεύει από 8:30 μέχρι 16:30 (όχι 9-4), οπότε η πρωινή κάρτα είναι 8:30-12:30 και η απογευματινή 12:00 με 16:30 ... δείτε το pricelist. Mε την ταχύτητα που έχουν τα lift είναι αρκετή ώρα για να χορτάσεις και στα δύο ! Εάν είσαι λάτρης του κοτλέ, αξίζει το πρωινό και το βραδινό που τις ξαναπατάνε!

Τα πρωινά οι περισσότεροι πάνε στις yasterbets ή/και markudji, οπότε στο sintiakovo μένει το κοτλέ ακόμα και μετά τις 11, ίσως και περισσότερο, όπου συνήθως πάνε οι αρχάριοι που μένουν χαμηλά και αφήνουν τις κόκκινες και τις μαύρες άθικτες ... και μιλάω από εμπειρία αρκετά χρόνια τώρα, περιόδους με αρκετό ως πολύ κόσμο για τα δεδομένα του boro και πλήρη λειτουργία ...

Εάν ξεκινήσεις μέχρι τις 8 από θεσνίκη, προλαβαίνεις άνετα το απογευματινό, μια στάση 1630 με 1800 για φαγητό και μετά ξανά μανά στο βραδυνό ... συνυπολογίζοντας και τις πιστάρες του θεωρώ ότι είναι το απόλυτο χιονοδρομικό για λιώσιμο στην ευρύτερη περιοχή μας ! μπορείς να σκιάρεις από 830 μέχρι 2130 ... :respect:

• Like 10

καλησπερα, παρακολουθω το forum καιρο, απλα σημερα εκανα εγγραφη και ειπα να γραψω και το πρωτο μου Post. Γελασα πολυ μιας και στην φωτο που εχει βαλει ο χρηστης snowfire απο το Borovets (web camera) βλεπω δεξια απο το alpin hotel παρκαρισμενο τον μπλε μου σκαραβαιο:-) γυρισα χθες απο borovets

υ.γ ειμαι ο Γιαννης.

• Like 7

χα χα γεια σου Γιάννη,είδες η τεχνολογία?και να θες να κρυφτείς δεν μπορείς!

• Like 3

Θα ήθελα να ρωτήσω αν καποιοςνεχει μείνει ποτέ σαλε manila-jagoda που είναι πιο κάτω κανα δυο χλμ.Δυο φορές που έχω πάει εχω μείνει rila,αλλά τώρα που θα πάω τα παιδιά θέλουν τέτοια κατάσταση μέσα στο δάσος.Αν κάποιος.έχει πάει ας με πληροφορήσει παρακαλώ για την ποιότητα ωραία φαίνονται καλές κριτικές διάβασα αλλά από τις φωτογραφίες απορώ για την παλαιότητα τους επίσης πόσο μακρυά ειναι

manila-jagoda- ????

Μαλον ειναι malina-jagoda- που ειναι βατόμουρο -φράουλα ,ενω το προτο ειναι η προτεβουσα της φιλιππινες -manila :)

• Like 5

Απολογισμος τριημερου στο μπορο........Παρασκευη βραδυνο 18lev 2μιση ωρες λιγος κοσμος παγος στα αποτομα -5c δυο κοκκινες ανοικτες τελεια.

Σαββατο πρωι 09΄00 ξεκινησα απο samakov ,οπου διεμενα λογω κοστους, στα εξι χλμ απο το χιονοδρομικο ουρα αυτοκινητων σταματημενη οποτε αναστροφη και δευτερος καφες και βολτα στην πολη!!!!!! Στις 12΄30 δευτερη προσπαθεια προσεγγισης 2 χλμ ουρα ποτε το πηγα μεχρι τελους παρκαρα στο πουθενα και απλα πηγα στο Rila να δω την συναυλια απο ψηλα. αναμονη στο λιφτ 20-30΄. Το βραδυ 6΄30 ημουν στο λιφτ αναμονη αρχικα 15΄και σταδιακα 10-5΄εως το κλεισιμο ,στα θετικα free pass και παρκινκ καθως και η μαυρη πιστα.

Κυριακη πρωι στις 8΄30 στο yasterbets express μιση καρτα 38lev 4ωρες πολυς κοσμος αναμονη 5-8΄ σκληρο χιονι και παγος στα αποτομα. στο τελος πηρα την γονδολα και κατεβηκα απο κορυφη μεχρι το παρκινκ το ευχαριστηθηκα βεβαια ειχα τα χτυπημενα πεδιλα γιτι εχει πολυ πετρα στην κορυφη και βρισκεις

Τελικα για ξεκινημα της ,αν και θα μπορουσε και καλυτερα, σεζον ηταν οτι επρεπε ειδικα το βραδυνο βουλωνει τρυπες!!!! μονο για το βραδυνο το επελεξα στην συγκεκριμενη συγκιρια και με δικαιωσε.

• Like 7

Ποπαγκελοβ το πρωι της Κυριακής

post-6610-0-47763100-1482214117_thumb.jpg

• Like 9

Η ουρα στο λιφτ του Ριλα το Σάββατο! !!!

post-6610-0-16342800-1482214304_thumb.jpg

• Like 4

Τελικα τι ειναι ανοιχτο?..... Τι χιονι εχει?.........

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!