iefs 568 Report post Posted December 11, 2016 Σου εστειλα πμ αλλα ειναι γεματο το inbox 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted December 11, 2016 Σου εστειλα πμ αλλα ειναι γεματο το inbox Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
kpapageo 58 Report post Posted December 12, 2016 To Borovets έχει κάθε μέρα νυχτερινό? Ωράριο και τιμές? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted December 12, 2016 καθε βραδυ 18:00-21:30 αν θυμαμαι καλα παντως σιγουρα εχεις ενα τριωρο. 30 λεβα (παλι δεν θυμαμαι καλα καπου εκει...). επισης εχει μισο απο το πρωι μεχρι τις 12 ή απο τις 12 μεχρι τις 16 Στάλθηκε από το κινητό μου... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted December 12, 2016 τωρα που ξαναδιαβαζω τι εγραψα, μαλλον σε φωτισα ε?... [emoji14] Στάλθηκε από το κινητό μου... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted December 12, 2016 καθε βραδυ 18:00-21:30 αν θυμαμαι καλα παντως σιγουρα εχεις ενα τριωρο. 30 λεβα (παλι δεν θυμαμαι καλα καπου εκει...). επισης εχει μισο απο το πρωι μεχρι τις 12 ή απο τις 12 μεχρι τις 16 Στάλθηκε από το κινητό μου... Καθημερινα μεχρι τις 22:00 εκτος κ αν ειναι χαλια ο καιρος 1 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Sueng 457 Report post Posted December 13, 2016 To Borovets έχει κάθε μέρα νυχτερινό? Ωράριο και τιμές? Οι φετινές τιμές για Μπόροβετς ... http://www.borovets-bg.com/en/page/info/lifts-trails/prices/lift-passes-prices To νυχτερινό " Lift pass for night skiing is valid from 6 p.m. until 9.30 p.m. " Μέχρι τις 16/12 ισχύει άλλος τιμοκατάλογος http://www.borovets-bg.com/en/page/info/lifts-trails/prices/promo-lift-passes 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted December 13, 2016 αρα 22 λεβα το νυχτερινο Στάλθηκε από το κινητό μου... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowfire 1,292 Report post Posted December 13, 2016 και καινουρια καμερα να βλεπουμε και αριστερα τη μαυρη cherveto 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kpapageo 58 Report post Posted December 13, 2016 Ευχαριστώ παιδιά! Αξίζει να πάω μερικές μέρες και να κάνω μόνο νυχτερινό? Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 13, 2016 Οχι ,να πας και μερα γιατι στο νυχτερινό δουλεβουν μονο 2 πίστες,ουσιαστικά ειναι μια Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted December 14, 2016 (edited) Το καλύτερο είναι νωρίς ξύπνημα, πρωινό σκι με μισή κάρτα 9-12, σαουνα, φαγητό στις 13:00, ξεκούραση μέχρι τις 17:00 καφεδάκι και νυκτερινό 18:00-20:30 για να προλάβεις και το δείπνο. Edited December 14, 2016 by Dim 4 Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted December 14, 2016 Παλιοζωή... 2 Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
kpapageo 58 Report post Posted December 14, 2016 Αμ δεν γίνεται, το πρωί θα πρέπει να δουλεύω 9-5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
hakem 682 Report post Posted December 14, 2016 παιδιά, το άλλο καλό του borovets είναι ότι δουλεύει από 8:30 μέχρι 16:30 (όχι 9-4), οπότε η πρωινή κάρτα είναι 8:30-12:30 και η απογευματινή 12:00 με 16:30 ... δείτε το pricelist. Mε την ταχύτητα που έχουν τα lift είναι αρκετή ώρα για να χορτάσεις και στα δύο ! Εάν είσαι λάτρης του κοτλέ, αξίζει το πρωινό και το βραδινό που τις ξαναπατάνε! Τα πρωινά οι περισσότεροι πάνε στις yasterbets ή/και markudji, οπότε στο sintiakovo μένει το κοτλέ ακόμα και μετά τις 11, ίσως και περισσότερο, όπου συνήθως πάνε οι αρχάριοι που μένουν χαμηλά και αφήνουν τις κόκκινες και τις μαύρες άθικτες ... και μιλάω από εμπειρία αρκετά χρόνια τώρα, περιόδους με αρκετό ως πολύ κόσμο για τα δεδομένα του boro και πλήρη λειτουργία ... Εάν ξεκινήσεις μέχρι τις 8 από θεσνίκη, προλαβαίνεις άνετα το απογευματινό, μια στάση 1630 με 1800 για φαγητό και μετά ξανά μανά στο βραδυνό ... συνυπολογίζοντας και τις πιστάρες του θεωρώ ότι είναι το απόλυτο χιονοδρομικό για λιώσιμο στην ευρύτερη περιοχή μας ! μπορείς να σκιάρεις από 830 μέχρι 2130 ... 10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
amiklon 328 Report post Posted December 18, 2016 καλησπερα, παρακολουθω το forum καιρο, απλα σημερα εκανα εγγραφη και ειπα να γραψω και το πρωτο μου Post. Γελασα πολυ μιας και στην φωτο που εχει βαλει ο χρηστης snowfire απο το Borovets (web camera) βλεπω δεξια απο το alpin hotel παρκαρισμενο τον μπλε μου σκαραβαιο:-) γυρισα χθες απο borovets υ.γ ειμαι ο Γιαννης. 7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,399 Report post Posted December 18, 2016 Καλωσήλθες Γιάννη! 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted December 18, 2016 Καλως ηρθες Γιαννη ! 1 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
snowfire 1,292 Report post Posted December 18, 2016 χα χα γεια σου Γιάννη,είδες η τεχνολογία?και να θες να κρυφτείς δεν μπορείς! 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowfire 1,292 Report post Posted December 18, 2016 Θα ήθελα να ρωτήσω αν καποιοςνεχει μείνει ποτέ σαλε manila-jagoda που είναι πιο κάτω κανα δυο χλμ.Δυο φορές που έχω πάει εχω μείνει rila,αλλά τώρα που θα πάω τα παιδιά θέλουν τέτοια κατάσταση μέσα στο δάσος.Αν κάποιος.έχει πάει ας με πληροφορήσει παρακαλώ για την ποιότητα ωραία φαίνονται καλές κριτικές διάβασα αλλά από τις φωτογραφίες απορώ για την παλαιότητα τους επίσης πόσο μακρυά ειναι Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 18, 2016 manila-jagoda- ???? Μαλον ειναι malina-jagoda- που ειναι βατόμουρο -φράουλα ,ενω το προτο ειναι η προτεβουσα της φιλιππινες -manila 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
iefs 568 Report post Posted December 19, 2016 Απολογισμος τριημερου στο μπορο........Παρασκευη βραδυνο 18lev 2μιση ωρες λιγος κοσμος παγος στα αποτομα -5c δυο κοκκινες ανοικτες τελεια. Σαββατο πρωι 09΄00 ξεκινησα απο samakov ,οπου διεμενα λογω κοστους, στα εξι χλμ απο το χιονοδρομικο ουρα αυτοκινητων σταματημενη οποτε αναστροφη και δευτερος καφες και βολτα στην πολη!!!!!! Στις 12΄30 δευτερη προσπαθεια προσεγγισης 2 χλμ ουρα ποτε το πηγα μεχρι τελους παρκαρα στο πουθενα και απλα πηγα στο Rila να δω την συναυλια απο ψηλα. αναμονη στο λιφτ 20-30΄. Το βραδυ 6΄30 ημουν στο λιφτ αναμονη αρχικα 15΄και σταδιακα 10-5΄εως το κλεισιμο ,στα θετικα free pass και παρκινκ καθως και η μαυρη πιστα. Κυριακη πρωι στις 8΄30 στο yasterbets express μιση καρτα 38lev 4ωρες πολυς κοσμος αναμονη 5-8΄ σκληρο χιονι και παγος στα αποτομα. στο τελος πηρα την γονδολα και κατεβηκα απο κορυφη μεχρι το παρκινκ το ευχαριστηθηκα βεβαια ειχα τα χτυπημενα πεδιλα γιτι εχει πολυ πετρα στην κορυφη και βρισκεις Τελικα για ξεκινημα της ,αν και θα μπορουσε και καλυτερα, σεζον ηταν οτι επρεπε ειδικα το βραδυνο βουλωνει τρυπες!!!! μονο για το βραδυνο το επελεξα στην συγκεκριμενη συγκιρια και με δικαιωσε. 7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
iefs 568 Report post Posted December 20, 2016 Ποπαγκελοβ το πρωι της Κυριακής 9 Quote Share this post Link to post Share on other sites
iefs 568 Report post Posted December 20, 2016 Η ουρα στο λιφτ του Ριλα το Σάββατο! !!! 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted December 20, 2016 Τελικα τι ειναι ανοιχτο?..... Τι χιονι εχει?......... Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites