stavros151515 8 Report post Posted December 11, 2016 Σαββατο 10/12 απογοητευτικά. ολο στρωμενο με τεχνητο , πολυ σκληρο χιονι , πανικος απο κοσμο λογω της φιεστας εναρξης Κυριακη 11/12 πολυ καλες συνθηκες. Ειχε ανεβει η θερμοκρασια οποτε μαλακωσε το τεχνητο και ειχε υφη απο κανονικο χιονι σε καλη κατσταση. Πολυ λιγος κοσμος. Ωραια χιονομερα 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted December 11, 2016 Το Σάββατο καλό ήταν το χιόνι ρε συ, απλά είχε πολύ κόσμο, αλλά από τις 13:00 και μετά έσπασε. Πολύ καλό χιονοδρομικό με την μεγάλη τη μπλε για τεχνική (6θέσια). βάζω ένα βίντεο από Σάββατο 17 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted December 12, 2016 κυριακη θα πρεπει να λιωσατε. εμεις τρωγαμε μπριζολες και εξπρεσο Στάλθηκε από το κινητό μου... 10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
stavros151515 8 Report post Posted December 12, 2016 Το Σάββατο καλό ήταν το χιόνι ρε συ, απλά είχε πολύ κόσμο, αλλά από τις 13:00 και μετά έσπασε. Πολύ καλό χιονοδρομικό με την μεγάλη τη μπλε για τεχνική (6θέσια). βάζω ένα βίντεο από Σάββατο Κυριακο, στο βουνο εφτασα 11μιση με 12. Οποτε ό,τι γραφω για το σαββατο αναφερομαι στις συνθηκες μετα τις 12 - 12μιση . Ξεχασα να το αναγερω σορρυ. Και μαλλον εχει σημασια μιας κ ο κοσμος το ειχε ηδη ξυσει Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted December 12, 2016 Κυριάκο, καλά το πας. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted December 12, 2016 ευχαριστώ Χρήστο έίναι και μπλε η πιστα Στάλθηκε από το κινητό μου... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,187 Report post Posted December 12, 2016 τωρα!!! ποτε διαβαζη -ποτε γραφει -ποτε φευγει για σκι - ποτε δεν τον φτανει ο χρονος λογω μετα -πτυχιακού ---ποτε τα καταφερνει ολα αιτοτ νοου 4 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,493 Report post Posted December 12, 2016 Το google maps δίνει Θεσσαλονίκη - Pamporovo 5 ώρες. Είναι τόσο ; Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted December 12, 2016 Ναι τόσο είναι δυστυχώς 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
stavros151515 8 Report post Posted December 12, 2016 (edited) κατω απο 4 και κατι (σχεδον 4,5) αδυνατο να το κανεις, όσο και να πηγαινεις Edited December 12, 2016 by stavros151515 Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted December 12, 2016 κατω απο 4 και κατι (σχεδον 4,5) αδυνατο να το κανεις, όσο και να πηγαινεις που δεν πρεπει κι ολας γιατι θα γυρισεις "μαδημενος" Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 12, 2016 Για αυτο θα ερθεται μπανσκο να σας φιλοξενήσω και απο εκει θε κανουμε ενα τουρ παμποροβο και μποροβετς 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted December 14, 2016 (edited) Οτι ειναι ανοιχτο με το τεχνητο, ειναι αψογο, σφιχτο τριζατο χιονακι:-))) με τον λιγο κοσμο και τις χαμηλες Τ, θα παραμεινει ετσι σιγουρα μεχρι να πλακωσει το τσουρμο των γιορτων! Μετα αν δεν χιονισει...... Γι αυτο οποιος ευκαιρει, βουυυυυυυρ ΥΓ οποιος μπορει την ισιωνει, εγω δεν..... Edited December 14, 2016 by ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 8 Quote Share this post Link to post Share on other sites
amiklon 328 Report post Posted December 19, 2016 Θελω να παω –πρωτη φορα- στο Παμποροβο μεσα Ιανουαριου. Η ερωτηση μου ειναι: από πού να παω? Εχω ιχ αυτοκινητο (όχι τζιπ) και δεν εχω διαθεση για λακουβες και περιπετειες. Τα διαφορα sites μου βγαζουν διαφορες διαδρομες, η διαδρομη από την Κομοτινη είναι καλη? Φτανοντας συνορα από κομοτινη θα συνεχισω ευθεια για Καρνζαλι-asenovgrad –παμποροβο ? Ή θα στριψω στα συνορα αριστερα για να παρω έναν πιο συντομο δρομο που βλεπω οτι υπαρχει , αλλα μου φαινεται πιο στενος. ΄Ή να κανω τον κυκλο και να παω από σοφια- φιλλιπουπολη? Προτιμω λιγες ωρες παραπανω, παρα να εχω καποια περιπετεια, μιας και εγω θα οδηγω και η συνοδηγος μου θα το ξυνει ως συνηθως. Αφετηρια από Τρικαλα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
hakem 682 Report post Posted December 20, 2016 Θελω να παω –πρωτη φορα- στο Παμποροβο μεσα Ιανουαριου. Η ερωτηση μου ειναι: από πού να παω? Εχω ιχ αυτοκινητο (όχι τζιπ) και δεν εχω διαθεση για λακουβες και περιπετειες. Τα διαφορα sites μου βγαζουν διαφορες διαδρομες, η διαδρομη από την Κομοτινη είναι καλη? Φτανοντας συνορα από κομοτινη θα συνεχισω ευθεια για Καρνζαλι-asenovgrad –παμποροβο ? Ή θα στριψω στα συνορα αριστερα για να παρω έναν πιο συντομο δρομο που βλεπω οτι υπαρχει , αλλα μου φαινεται πιο στενος. ΄Ή να κανω τον κυκλο και να παω από σοφια- φιλλιπουπολη? Προτιμω λιγες ωρες παραπανω, παρα να εχω καποια περιπετεια, μιας και εγω θα οδηγω και η συνοδηγος μου θα το ξυνει ως συνηθως. Αφετηρια από Τρικαλα. έχω πάει από όλους τους δρόμους, όλοι είναι δύσκολοι και ορεινοί. προτιμότερος κατά την άποψή μου είναι από τον άγιο κων/νο, θερμές - Ξάνθης zlatograd, αλλά να προσέχεις τον καιρό, εάν κάνει καλό χιονιά κλείνει και το ανοίγουν τελευταίο. Δεύτερο πέρασμα σε προτίμηση από κομοτηνή και τρίτο από νευροκόπι. όσο αφορά λακούβες ποιο χάλια δρόμος είναι αυτός από νευροκόπι, ενώ οι άλλοι δύο είναι το ίδιο, όλες πανέμορφες διαδρομές, τώρα το άλλο με τον κύκλο από σόφια - φιλλιππούπολη, τι να πω ... πηγαίνετε και κοπαόνικ ... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowfire 1,292 Report post Posted December 21, 2016 συμφωνώ..κεγω απο πατρα δυο φορές που έχω πάει πήγα από Ξάνθη θερμές.Το μόνο που είχα κάνει ήταν απλά ένα τηλ στην αστυνομία Θερμες για τον δρομο.οπως Τ λέει ο Hakem.Πάντως τη μια φορά που ανηφοριζα βράδυ με πολύ ομίχλη όλα καλά και ο δρόμος χωρίς λακκούβες Το θέμα πάγου να προσεξεις Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted December 22, 2016 Πλεον στην Βουλγαρια λακουβες δεν εχει......σε εμας ομως......?Αν δεν θελεις-αισθανεσαι ανετα, να οδηγησεις σε πανμορφο ορεινο στενο δρομο, με συνεχεις στροφες, τοτε καλυτερα να μην πας παμποροβο! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
amiklon 328 Report post Posted December 22, 2016 ευχαριστω για τις απαντησεις.Θα δω τον καιρο εκεινες τις μερες και αναλογα θα διαλεξω την διαδρομη, Quote Share this post Link to post Share on other sites
hakem 682 Report post Posted December 22, 2016 Θελω να παω –πρωτη φορα- στο Παμποροβο μεσα Ιανουαριου. Η ερωτηση μου ειναι: από πού να παω? Εχω ιχ αυτοκινητο (όχι τζιπ) και δεν εχω διαθεση για λακουβες και περιπετειες. Δεν είναι ότι χρειάζεσαι τζιπ, οι δρόμοι είναι πολύ καλοί για ορεινά, χειμερινά λάστιχα χρειάζεσαι που κατά την άποψή μου είναι πολύ ποιο σημαντικά , τόσο εκεί, όπως και σε όλα τα ορεινά ... έχω δει τζιπ να φεύγουν στις κατηφόρες και να περνάνε άλλοι με μπροσθιοκίνητα κιριλέ, λόγω ελαστικών προφανώς ... 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
hakem 682 Report post Posted December 23, 2016 Bγάλαν ανακοίνωση ότι αύριο ανοίγουν το chepelare: http://pamporovo.me/en/recent/24-12-2016-ski-zona-mechi-chal-otvarya/ φαντάζομαι με τεχνητό θα είναι ... δεν κατάλαβα καλά από την μετάφραση εάν λένε και ποια πίστα θα ανοίξουν, λογικά θα έπρεπε μόνο την κεντρική που έχουν και κανόνια ... το καλό είναι ότι υπάρχει ξεχωριστή κάρτα για το chepelare που είναι στην ίδια τιμή με παλιά και η κάρτα του pamporovo που σου δίνει την δυνατότητα να σκιάρεις και στα δύο με μεταφορά δική τους, είναι επίσης ίδια με πέρυσι ... Καλή κίνηση θα έλεγα και έξυπνη ... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowfire 1,292 Report post Posted December 29, 2016 Ο φετινός χάρτης με την "ενωση"των δυο χιονοδρομικων 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted December 30, 2016 30-12-16 7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted December 30, 2016 Το ειχα ταξει στον Γρηγορη το σημερινο! Χιονιζε μεχρι το μεσημερι στο απαλο.Πολυ καλη εξορμηση,δεν ειχε πολυκοσμια.Σημερα θα ανεβουν ολοι.Μεχρι 9 Γεναρη θα εχει αρκετο κοσμο μετα ποιο χαλαρα.Για Τσεπελαρε ξεχασα να ρωτησω.Δεν ειναι ανοικτες ακομη οι δυο μαυρες και η κοκκινη 11.Ποιοτητα χιονιου super, με -11 ολη μερα πως θα μπορουσε να ειναι αλλοστε! 10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted December 31, 2016 Άρα Χρήστο, μετά τις 9 του μήνα θα τα πούμε αναλυτικά. Καλή Χρονιά!!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted December 31, 2016 ουαου Στάλθηκε από το κινητό μου... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites