Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted January 4, 2017 Καφετέρια - μπαρ έπρεπε να ανοίξει 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 5, 2017 Καλησπέρα Θανάση και καλώς μας ήρθες! Σε ότι αφορά τη μπότα στα είπαν όλα και αναλυτικότατα τα παιδιά από πάνω. Σε ότι αφορά το πέδιλο μπορώ να σου προτείνω και την εξής λύση. Στην Αράχωβα στα περισσότερα καταστήματα πώλησης/ενοικιάσεων και πιθανόν και στην Αθήνα (δεν το γνωρίζω όμως με βεβαιότητα) μπορείς να νοικιάσεις πέδιλο με τη σαιζόν. Συνήθως τα πέδιλα αυτά είναι καινούρια ή σχεδόν καινούρια και πολλές φορές μπορείς και να τα αγοράσεις μετά αφαιρώντας το ποσό της ενοικίασης από την τιμή. Αν από την άλλη δεν σε βολεύουν ή έχεις ανέβει επίπεδο ή ψάχνεις κάτι άλλο πιο συγκεκριμένο, τα επιστρέφεις και είσαι κύριος. Δεν θυμάμαι να σου πω κόστος, αλλά είναι και ανάλογο της κατηγορίας του πεδίλου. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
thanasissin 353 Report post Posted January 5, 2017 Δεν το ήξερα αυτο, καλή περίπτωση. Ήξερα μονο ότι μπορείς να βρεις κάποιο καλο καινούργιο σχετικά-ελαφρώς μεταχειρισμένο πεδιλο κ να το αγοράσεις Επι τόπου σε καλύτερη τιμή. Λόγω της ελλιπούς γνώσης ομως για την τεχνολογίας, τις χρονολογίες, τα είδη, τις τιμές, έλεγα μα το αποφύγω σε πρώτη φαση μήπως πέσω σε "επαγγελματία" καλο του είδους κ το εκμεταλλευτεί. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted January 5, 2017 Καλησπέρα Θανάση και καλώς μας ήρθες! Σε ότι αφορά τη μπότα στα είπαν όλα και αναλυτικότατα τα παιδιά από πάνω. Σε ότι αφορά το πέδιλο μπορώ να σου προτείνω και την εξής λύση. Στην Αράχωβα στα περισσότερα καταστήματα πώλησης/ενοικιάσεων και πιθανόν και στην Αθήνα (δεν το γνωρίζω όμως με βεβαιότητα) μπορείς να νοικιάσεις πέδιλο με τη σαιζόν. Συνήθως τα πέδιλα αυτά είναι καινούρια ή σχεδόν καινούρια και πολλές φορές μπορείς και να τα αγοράσεις μετά αφαιρώντας το ποσό της ενοικίασης από την τιμή. Αν από την άλλη δεν σε βολεύουν ή έχεις ανέβει επίπεδο ή ψάχνεις κάτι άλλο πιο συγκεκριμένο, τα επιστρέφεις και είσαι κύριος. Δεν θυμάμαι να σου πω κόστος, αλλά είναι και ανάλογο της κατηγορίας του πεδίλου. Νομιζω πρεπει να νοικιαζει ετσι το snb.gr στο Ψυχικο. Εχει καποια Volkl Quote <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted January 5, 2017 Αθηνα ειμαι αλλα ο χρόνος ειναι ελάχιστος! Δουλευω Γλυφαδα και μένω Βριλήσσια, έχει τίποτα στο δρόμο μου? (δεν παιζει να παρεκλινω) Πιτσιρικάς ειχα αγοράσει απο τον κλαουδατο στην Ομονοια οπωσδηποτε μια βολτα απο boardgeneration στη σαντυ ειναι αντιπροσωπος της dalbello μποτας που κατα γενικη ομολογια ειναι ευκολη για τα περισσοτερα ποδια http://www.boardgeneration.gr/ Address: Aggelou Sikelianou 4-6, 11525 Neo Psyhiko, Athens, Greece, tel.00302106713879,fax.00302106777481 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 5, 2017 +1 Τοσο οι Αδελφοι Τσεγκα οσο και η κυρια Αρωνη μου εχουν δωσει τις σωστες συμβουλες και με εχουν προμηθευσει το σωστο εξοπλισμο σε εξαιρετικη τιμη. Θυμαμαι μια χρονια που αποφασισε η κυρα να παρει καινουριες μποτες και σαλοπετα δεκα μερες πριν τα Χριστουγεννα γιατι θα πηγαιναμε Αυστρια. Σε οσα (γνωστα) μαγαζια πηγαμε κοιταξαν να μας γδαρουν, αλλα αγρια λεμε. Στο Board Generationη κυρια Αρωνη η ιδια μας προτεινε περσινες Dalbello πανομοιοτυπες με τις φετινες εκτος απο το χρωμα, με βαθεια εκπτωση. Η J. τις φοραει ακομη. Το SkiShop (ετσι δεν λεγοταν το μαγαζι των Αφων Τσεγκα στο Μαρουσι?) μας εφερε την σαλοπετα Sun Valley που ηθελε η κυρα (δεν την ειχε στο μαγαζι) παρ'ολο που η κυρα ηταν προθυμη να παρει αλλη, πιο ακριβη για να εχει σαλοπετα για την Αυστρια. Επιπροσθετως, μας εκανε και καλη εκπτωση χωρις να εχουν τοτε καμμια επισημη σχεση με το Snowclub. Κι αυτα οχι ο Δημητρης που με ηξερε προσωπικα, αλλα ο αδελφος του που δεν με ηξερε. Επισης εξαιρετικα καλης μεταχειρησης εχουν τυχει μελη του Συλλογου απο τον Θανο Φλωρο (snowhow). Δεν ξερω αν στην παρουσα φαση εισαγει/εμπορευεται τον εξοπλισμο που θελεις, αλλα μπορεις να τον ρωτησεις με ΠΜ. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ashbury 2,929 Report post Posted January 6, 2017 οπωσδηποτε μια βολτα απο boardgeneration στη σαντυ ειναι αντιπροσωπος της dalbello μποτας που κατα γενικη ομολογια ειναι ευκολη για τα περισσοτερα ποδια http://www.boardgeneration.gr/ Address: Aggelou Sikelianou 4-6, 11525 Neo Psyhiko, Athens, Greece, tel.00302106713879,fax.00302106777481 Απίστευτη εξυπηρέτηση! Πραγματικά ασχολούνται μαζί σου και δεν κοιτάνε να τα αρπάξουν. είναι σχεδόν δίπλα στην Κηφισίας οπότε σίγουρα θα σε βολεύει φίλε thanasissin Quote Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted January 6, 2017 (edited) Παιδιά ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που αφιερώνετε και για τη βοήθεια! Για το μικρο τι να αγοράσω απο μπότες/σκι? Για τον μικρό σου νοικιάζει με την χρονιά-σαιζόν ο ΕΟΣ Αχαρνών, μπότες, μπατόν, σκι, κράνος και στολή γύρω στα 100 γιατί να αγοράσεις επίσης κάνουν μαθήματα στα παιδιά.Τηλεφώνα στον Παπανδρέου Θάνο 6937337223. Πες ότι σου έδωσε το τηλέφωνο ο Κώστας Σαίτης. Ρώτα για το πακέτο μαθήματα-πούλμαν εξοπλισμό με την σαιζόν ή μόνο εξοπλισμό αν και θα σου πρότεινα το πρώτο για την πρώτη χρονιά για να μάθει σωστή τεχνική το παιδί. Τα παιδιά τα ομαδοποιούν σε μικρές ομάδες αναλόγως του επιπέδου τους και τα ανεβάζουν Σάββατο ή Κυριακή στο ΧΚΠ. Εγώ για τις δίδυμες μου πήρα την πρώτη χρονιά το πακέτο των 8 αναβάσεων και ανέβαινα και εγώ με το πούλμαν.Την δεύτερη χρονιά ενοικίασα τον εξοπλισμό και πλήρωνα εξτρά τον δάσκαλο του ΕΟΣ Αχαρνών για το μάθημα που τους έκανε γιατί ανέβαινα με ΙΧ. για ότι χρειαστείς για τον μικρό 6934837420 Κώστας και καλή αρχή πάλι. Edited January 6, 2017 by kosaitis 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted January 6, 2017 Εχει δικιο ο Κωστας ,καπου το ειχα ξαναγραψει κι εγω ετσι εκανα με την κορη μου! Σχολη παρεα με τα αλλα παιδια και ανεβαινω κι εγω με το λεοφωρειο οχι για να μην την αφησω μονη ,αλλα για να κανω κι εγω σκι.Ειναι πολυ οικονομικο ετσι αν το σκεφτεις. 2 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted January 6, 2017 (edited) Με τον ΕΟΣ Αχαρνων θα πηγαίνω και εγώ φέτος με την κόρη μου. Μας δώσανε εξοπλισμό και 4 τετράωρα σε πολύ προσιτή τιμή. Sent from my iPhone using Tapatalk Edited January 6, 2017 by KonKan 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted January 6, 2017 Κοίτα εδώ μιά αγγελία φίλου για πέδιλα http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=19172 Quote Share this post Link to post Share on other sites
thanasissin 353 Report post Posted January 11, 2017 ψώνισα μπότα 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted January 11, 2017 Με γεια σου ! Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted January 11, 2017 Καλοφορετες!! Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
thanasissin 353 Report post Posted January 11, 2017 Ημουν ανάμεσα σε αυτές κ ενα ζευγαρι tecnica flex 110. Οι τελευταίες μου άρεσαν περισσοτερο αλλα αυτές ηταν πιο άνετες στο πόδι μου. Επίσης το μαγαζί είχε ενα ζευγαρι Volkl μεταχειρισμένα πενταετίας-εξαετίας, 165εκ waist 68. Πιο γρήγορα ενδεχομένως απο αυτα που θα ήθελα κ πολυ παλιότερα αλλα σε καλή νομίζω τιμή (100 περίπου ευρώ). Τα παιδια στο μαγαζί μου είπαν να μην αγοράσω πέδιλα κ να νοικιάζω αλλα αν ήθελα να γλυτωσω την ταλαιπωρία κάθε φορα θα μπορούσα να παρω αυτα έστω για μια σεζόν. Ειναι πιο advanced απο οτιδήποτε θα νοίκιαζα σε μαγαζιά πριν ανέβω κάθε φορα στο χιονοδρομικο. Quote Share this post Link to post Share on other sites