skimad 665 Report post Posted January 24, 2017 (edited) ΜΟDEL : ROSSIGNOL SIN 7 2016ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / SIZESHEIGHT : 180 cmSIDECUT : 128/98/118R : 17mΔΕΣΤΡΑ /BINDING MARKER GRIFFON 14TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ / TECHNOLOGYConstruction :Minicap SandwichCore :Poplar Wood CoreΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / CATEGORYALL MOUNTAIN+ POWDER SKIEΠΙΠΕΔΟ / LEVELINTERMEDIATE TO ADVANCED ΓΙΑ ΜΠΟΤΑ ΑΠΟ 310 ΜΕΧΡΙ 330 ΧΙΛΙΟΣΤΑΤΙΜΗ / PRICE : 390 eurosΤο σκι δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις,είναι ένα πασίγνωστο σκι της Rossignol, κάνει τα πάντα και παντού απλά μην περιμένετε να κάνετε και slalom carving στην πίστα Χρησιμοποιημένο μία και μόνο κατεβασιά στην Βασιλίτσα πέρσι πριν το κλείσιμο.Αγρατζούνιστο καινούργιο σε άψογη κατάσταση και σε πολύ καλή τιμή!!! Edited January 25, 2017 by skimad 3 DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 25, 2017 Τυχερός οποιος το πάρει!!!πεδιλαρα απ τις λίγες!!! 1 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,396 Report post Posted January 25, 2017 Αν ήταν στα μέτρα μου, θα έμπαινα στον πειρασμό, γιατί το mantra με δυσκολεύει χωρίς λόγο. 1 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Κώστας Πολίτης 1,293 Report post Posted January 25, 2017 (edited) Πεδιλάρα όντως σε super τιμή! Χρήστο τι διαστάσεις έχει το mantra σου? Αν είσαι κοντά στο 170 (αν σε θυμάμαι καλά) 180 νομίζω δεν θα σου είναι άσχημο. Αντιθέτως! υπολόγισε και το rocker.. Edited January 25, 2017 by Κώστας Πολίτης 1 Share this post Link to post Share on other sites
Alex_StreetKa 134 Report post Posted January 25, 2017 (edited) Τυχερός οποιος το πάρει!!!πεδιλαρα απ τις λίγες!!! Εχουν ομοιότητες με τα Κ2 που είχες παλιά;;; γιατι αν εχουν με βλεπω να μπαίνω δυνατά στην διεκδίκηση Edited January 25, 2017 by Alex_StreetKa 1 Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted January 25, 2017 Εχουν ομοιότητες με τα Κ2 που είχες παλιά;;; γιατι αν εχουν με βλεπω να μπαίνω δυνατά στην διεκδίκηση Αν εννοείς με τα Coomback αρκετές! Και ίσως είναι ακόμα πιο φιλικά! Έχω δει να τα πηγαίνουν άτομα και άτομα αυτά τα πέδιλα που με τα Coomback σίγουρα θα τα βρίσκανε σκούρα! 2 <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,396 Report post Posted January 25, 2017 Πεδιλάρα όντως σε super τιμή! Χρήστο τι διαστάσεις έχει το mantra σου? Αν είσαι κοντά στο 170 (αν σε θυμάμαι καλά) 180 νομίζω δεν θα σου είναι άσχημο. Αντιθέτως! υπολόγισε και το rocker.. ναι, 1,70 είναι τα Mantra, και είναι πιο ψηλά από μένα. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted January 25, 2017 (edited) ναι, 1,70 είναι τα Mantra, και είναι πιο ψηλά από μένα. Sent from my iPhone using Tapatalk Πάμε στοίχημα ότι θα τα πηγαίνεις καλύτερα από τα Mantra? 180 είναι το πέδιλο και έχει μπρος και πίσω ρόκερ, και φυσικά δεν έχει τιτάνιο...Το χαλβάδιαζα μία εποχή το μοντέλο αυτό αλλά τελικά κατέληξα στα Atomic Theory, μόνο και μόνο γιατί τότε τα είχα βρει πιο φτηνά...... Πάντως κακά τα ψέμματα είναι ΠΕΔΙΛΑΡΑ, τυχερός όποιος τα χτυπήσει )))) Edited January 25, 2017 by porfirio 2 Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
flat 28 Report post Posted January 25, 2017 Βρε παιδιά είναι δυνατόν να συγκρίνετε διαφορετικά πέδιλα που φόρεσαν διαφορετικά άτομα που δεν κάνουν σκι στην ίδια παρέα? 1 Share this post Link to post Share on other sites
demand 932 Report post Posted January 25, 2017 (edited) Ευκολα γωνιάζεται παντως κ στην πίστα σε μετριες/ανοιχτες στροφές. Ωραίο πέδιλο για κάποιον entry level στο εκτός. Του '15 έχω κ ειμαι υπερευχαριστημένος, άλλωστε προκειται για τον αντικατάστατη - απο άποψη διαστάσεων - του best seller της ροσι για πολλά χρόνια, του S3. Edited January 25, 2017 by demand 1 Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 25, 2017 Λαπςς λογο ροκερ το σκι παταει πολυ λιγοτερο απο το μαντρα που εχεις που ειναι σαφως κοντυτερο και με την τεχνικη που εχεις ειναι το καταλληλο υψος για σενα και φυσικα ευκολοτερο σκιπαντα σου λεγαμε να περνεις ψηλοτερα πεδιλα δεν ειναι η πρωτη φορα το να συγκρινεις δυο all mountain σκι δεν εχει να κανει με το ποιος τα σκιαρειειναι ιδια κατηγορια τα σκι αυτα τα coomback λιγο πιο ζορικα γιατι ειναι ελαφρως πιο φαρδυα εχουν φλατ ουρα και το ροκερ τους ισα που διακρινεται..τα sin 7 ειναι σαφως πιο ευκολο σκι . πεδιλο πολυ βολικο για entry level στο εκτος πιστας αλλα ανετοτατο και για προχωρημενο σκιερ στα εκτος και εντος 17 μετρα ακτινα στροφης με 98 μεση τα λεει ολα! το πεδιλακι θα το κρατουσα εγω με κλειστα ματια δεν θα εβγαινε για πουλημα αλλα εχω τον μεγαλο του αδερφο το super 7 και για πιο στενα τα coomback οποτε δεν υπαρχει λογος να το κραταμεοποιος το θελει pm me κατι που ξεχασα να γραψωτο σκι ειναι τρυπημενο για μποτα απο 310 μεχρι 330 DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 25, 2017 (edited) Εχουν ομοιότητες με τα Κ2 που είχες παλιά;;; γιατι αν εχουν με βλεπω να μπαίνω δυνατά στην διεκδίκηση παρομοιες διαστασεις αλλα ειναι ποιο μαλακο απο τα κ2!!!ευκολο πεδιλο στριβει με τη σκεψη, ελαφρυ, ομορφο και ξεκουραστο!!! λαππα σαν το γιαννιτσα δεν εισαι σε υψος???ειναι για σενα το πεδιλο αν εξαιρεσεις οτι θα ξαναθελουν τρυπημα λογικα αν θυμαμαι καλα φορας μικρο νουμερο...πιστεψε με θα μ ευχαριστεις αν τα παρεις...εχω τσουλησει και τα μαντρα και ειχα και τα σ3 παλιοτερα....αλλος θεος Edited January 25, 2017 by miscelano 1 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Κώστας Πολίτης 1,293 Report post Posted January 25, 2017 (edited) Βρε παιδιά είναι δυνατόν να συγκρίνετε διαφορετικά πέδιλα που φόρεσαν διαφορετικά άτομα που δεν κάνουν σκι στην ίδια παρέα? ναι ειναι ! κι αν εχεις δει τον άλλον 100 φορές είναι Edited January 25, 2017 by Κώστας Πολίτης Share this post Link to post Share on other sites
miltos 484 Report post Posted January 31, 2017 Εχεις ιδεα τι βαρος εχουν? 1 http://beliaswines.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 31, 2017 2100 g DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted February 6, 2017 350 ευρα η τελικη τιμη τους ! DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted February 8, 2017 sold ! 2 DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites