Yota 472 Report post Posted March 30, 2017 (edited) Ως προς τις δύο εκδρομές που προτείνει ο Κώστας Gatz, απλά να αναφέρω ότι ούτως ή άλλως μαζί με το Borovets ή Kopaonik για τους βόρειους, και μέχρι σήμερα, πάλι δύο (τουλάχιστον!) εκδρομές διοργανώνει ο σύλλογος το χρόνο. Όπου προφανώς η "κοντινή" των Βαλκανίων είναι η "οικονομική" επιλογή. Δεν βλέπω λοιπόν διαφορά, επί της αρχής, εάν η "οικονομικότερη" εκδρομή μετακομίσει στις Άλπεις ή αυτή γίνει συμπληρωματικά αυτής των Βαλκανίων. Σε ένα διαφωνώ κάθετα. Δεν βλέπω κανένα λόγο οι εκδρομές να γίνονται στις ίδιες ημερομηνίες, οι οποίες, μπορεί εκ των πραγμάτων να μη βολεύουν πολλά μέλη, πχ με παιδιά, κλπ. Οπότε, εάν γίνονται τις ίδιες ημερομηνίες, αφενός κάποια μέλη δεν θα μπορούν να συμμετέχουν σε καμμία λόγω χρονικού περιορισμού, αφετέρου, σίγουρα υπάρχουν μέλη που πιθανόν θα ενδιαφέρονταν να συμμετέχουν και στις δύο εκδρομές καθώς και σήμερα πολλοί ακολουθούν και την εκδρομή του Συλλόγου αλλά διοργανώνουν και μόνοι τους ή με την παρέα τους και άλλη εκδρομή. Οι εκδρομές του Συλλόγου υπερτερούν γενικά, τόσο σε θέματα κόστους (για τις ίδιες παροχές πάντα) καθώς είναι λογικό, ο σύλλογος συγκεντρώνοντας περισσότερα άτομα, να επιτυγχάνει οικονομίες κλίμακος, όσο και σε θέματα logistics τα οποία είναι λυμένα για τους συμμετέχοντες. Συνοψίζω: Ναι στις 2 εκδρομές διαφορετικών budgets σε διαφορετικές ημερομηνίες για να καλύπτονται όσο περισσότερες ανάγκες και γούστα! (Και η μία Γαλλία παρακαλώ!!) Edited March 30, 2017 by Δεν Ξενερώνω! 2 Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted March 30, 2017 Κ εγώ παρακαλώ μια Ελβετία η έστω μια Σπανια(Ι)άντε να συμβιβαστούμε με μια Ταλια(Ι)[emoji851][emoji17] Sent from my iPad using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted March 30, 2017 (edited) Αυτο που βλεπω ειναι μια μεγαλη συμμετοχη στην εκδρομη του συλλογου στο εξωτερικο, σχεδον καθε χρονο. Σωστη η υπαρξη 2 επιλογων στο ξενοδοχειο. Δεν βρισκω το λογο για 2 εκδρομες, η τουλαχιστον αν γινουν πρεπει να ειναι σε διαφορετικες ημερομηνιες. Νομιζω οτι συζηταμε ενα θεμα χωρις να υπαρχει καποιος λογος. Εχει διαμαρτηρηθει κανεις για το κοστος των εκδρομων? Εχει αναφερει καποιος οτι θα μπορουσε να ερθει αν π.χ. ηταν 100 ευρω φθηνοτερα? Αν καποιος παρει την αποφαση να συμμετεχει, θα συμμετεχει εστω στο φθηνο ξενοδοχειο. Δεν βλεπω πραγματικα διαφορα μεταξυ των 800 κ 1000 ευρω. Κανεις τρελαμενος με το σκι (τουλαχιστον ετσι σκεφτομαι εγω) δεν θα σκεφτει τη διαφορα των 200-300 ευρω. Θα κανει μια οικονομια απο καπου αλλου κ θα ερθει. Αν υποθεσουμε οτι οργανωνεται μια 2η εκδρομη ποσο φθηνοτερα πιστευετε οτι μπορει να κοστισει??? Ελαχιστα νομιζω. Edited March 30, 2017 by kaps 2 Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted March 30, 2017 Τα 100 όχι. Τα 200-300€ όμως είναι διαφορά. Μη ξεχνάμε ότι κάποιοι τα βγάζουν εύκολα και κάποιοι άλλοι δύσκολα. 4 Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 30, 2017 θεωρο οτι η εκδρομη του συλλογου μας στο εξωτερικο ειναι ενας πλεον θεσμος ..-που δινει την δυνατοτητα σε οιλο το συλλογο να ερθει ποιο κοντα απο οπουδηποτε αλλου σαν παρεα .συλλογικα διοτι πουθενα αλλου δεν μπορουμε να ειμαστε ολοι μαζι για 7 μερες νυχτα -μερα οποτε για εμενα που δεν ερχόμουν παλαιοτερα στην εκδρομη ...να την θεωρο τωρα την καλυτερη αφορμη για να γνωριστουμε καλυτερα ολοι..μας απο κοντα ..σιγουρα καποιοι θα αλλάξαν γνωμη τουλαχιστον για το δικο μου πρωσωπο συνεχιζω ...πρεπει ολοι μας να στηρίζουμε την εκδρομη για πολλους λογους ακομα και ταμειακούς .περαν ολον τον άλλον που προανέφερα ,, αααλλλα!! δεν γινετε να ξεκινουν προτασεις μεσα απο τα αρμοδια οργανα του συλλογου για την επιλογη χκ στις αλπεις .....και να μου εμφανιζεται ενας ΧΨ και να γραφει με το που ανεβαινουν η προτασεις .....οτι ΨΙΤ παιδες εχω στα σκαρια μια εκδρομη σε ενα χκ ,,,αστα να πανε σε πιστες -τιμες -κλπ αλλα δεν ειναι πχ στην αυστρια αααλλα!! ΕΙΝΑΙ ΠΧ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ και οταν βρεθουμε απο κοντα θα σας πω λεπτομέρειες κλπκλπ .. και ΟΣΟΝΟΥΠΩ να γραφεται .....φανταστικό το μερος που να σας τα λεω μπλα μπλα μπλα ... για εμενα ολες αυτες η παραπανω ενεργειες βαπτίζονται διασπαστικές - ψαρεύτηκες ενδιαφερομενων μεσα απο τον συλλογο 1 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted March 30, 2017 (edited) Τα 100 όχι. Τα 200-300€ όμως είναι διαφορά. Μη ξεχνάμε ότι κάποιοι τα βγάζουν εύκολα και κάποιοι άλλοι δύσκολα.Γιαννη δεν αντιλεγω. Ακομα κ 50 ευρω σημερα ειναι σημαντικο ποσο. Σε εσας το πακετο βγηκε 1100, σε εμενα στο μεσαιου κοστος ξενοδοχειο νομιζω 1350. Πιστευει κανεις οτι αν π.χ. ετρεχαν παραλληλα οι εκδρομες ο κοσμος θα διαλεγε βασει κοστους; Μαλλον θα διαλεγε οπου πηγαινε η παρεα. Επισης αν γινουν 2 εκδρομες μηπως τελικα το κοστος ανεβει κ στις 2; αλλο να ζητας π.χ. 20 δωματια κ αλλο 10. Ισως το ιδιο ισχυει κ για τις μετακινησεις..... Πιστευω οτι καλως η κακως υπαρχουν 2 κατηγοριες χιονοδρομων. Τα 50-60 ατομα οι οποιοι ειναι τρελαμενοι με το αθλημα κ πηγαινουν καθε χρονο Αλπεις με το συλλογο η κ σε μικροτερες παρεες. Θα κανουν ισως οικονομια κ θα κλεισουν στο φτηνο ξενοδοχειο (κ εγω το εχω κανει) αλλα ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΙ οτι κ να γινει. Απο την αλλη υπαρχει μια μεγαλη ομαδα που ναι μεν αγαπαει το σκι αλλα δεν ειναι στις προταιρεοτητες τους (η δεν μπορπυν) να δωσει ενα τοσο μεγαλο ποσο να παει Αλπεις. Στην καλυτερη περιπτωση να πανε μεχρι Βουλγαρια. Δεν θα δωσουν πανω απο 400 ευρω. Απολυτως σεβαστες κ οι 2 ομαδες για τις επιλογες τους. Αρα ποιος ο λογος να συζηταμε για 2 εκδρομες; Ποιος ειναι αυτος που μενει απ'εξω απο την εκδρομη του συλλογου; Η επιλογη 2 ή κ 3 ξενοδοχειων δινει τη δυνατοτητα στους περισσοτερους που πραγματικα ενδιαφερονται να ερθουν. Θα μπορουσε ισως να υπαρχει κ η επιλογη διαμονης σε καποιο κοντινο χωριο με συνδεση ski bus που θα βγει ακομα φθηνοτερα... Επισης το κοστος ειναι σχετικο αναλογα το ΧΚ κ τις ανεσεις που θελει καποιος.... Edited March 30, 2017 by kaps 2 Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted March 30, 2017 ειπεν...... συνεχιζω ...πρεπει ολοι μας να στηρίζουμε την εκδρομη για πολλους λογους ακομα και ταμειακούς μια μεταφραση παρακαλω........................ Ξενερωνω και γω ειμαι φαν της Αυστριας λογω οικονομιας και ειναι το μονο μερος που με 750-800 συνολικα περναω καλα αλλα οχι σε ξενοδοχειο και εχω να επιλεξω μεταξυ 7 χιονοδρομικων, τα 100 και 200 ειναι τεραστια διαφορα για μας τους χαμηλομισθους των 600 1 Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 30, 2017 ειπεν...... συνεχιζω ...πρεπει ολοι μας να στηρίζουμε την εκδρομη για πολλους λογους ακομα και ταμειακούς μια μεταφραση παρακαλω........................ ......................................................................................................................................... θεωρο πως δεν υπαρχη λογος να σου απαντήσω- αν δεν καταλαβες απο αυτο που γραφω ..και εισαι και μελος απο το 2005.τοτε ποιος ο λογος τις απαντήσεις -σε ενα θεμα που ειναι αυτονόητο και μην συνεχισεις να με ρωτας περισσοτερα αν θελεις να μαθεις ελα στην γσ συνελευση που εχουμε 14 μαιου για νεο δσ . να μας ψηφίσεις κιολας πληρώνοντας και την συνδρομη σου 1 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted March 30, 2017 μας τα εχεις ψιλοζαλισει με το απο ποτε ειμαι μελος ....και αλλοι ειναι απο τοτε τι εγινε ? αν εχεις προβλημα εσυ η το ΔΣ να εισηγηθεις-ειται τη διαγραφη μου .... τη συνδρομη να τη δωσω αν ειναι να πιασει τοπο ........πραγμα το οποιο δε βλεπω Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 30, 2017 (edited) μας τα εχεις ψιλοζαλισει με το απο ποτε ειμαι μελος ....και αλλοι ειναι απο τοτε τι εγινε ? αν εχεις προβλημα εσυ η το ΔΣ να εισηγηθεις-ειται τη διαγραφη μου .... τη συνδρομη να τη δωσω αν ειναι να πιασει τοπο ........πραγμα το οποιο δε βλεπω χαχαχαχχ!! χαίρομαι για την ξεκαθαρη απάντησή που μου εδωσες .. οποτε - αν και δεν ειναι αυτο το τριμ για τετοιες συζητήσεις..σου απαντω στον τονο που μου απάντησες τουλαχιστον και εγω -σε εχω απλος συνδεδεμένο στο ιδιο πακετο με τις ζαλάδες ! μα αν σε διαγραψουμε με ποιον θα ασχολούμεθα!! Edited March 31, 2017 by PRESIDENT ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted March 30, 2017 Κανείς δεν θα διαγράψει κανέναν. Έλεος κιόλας. Νίκο, τι έχεις πάθει; Ξεκινάς καβγάδες κυριολεκτικά από το τίποτα. Γιατί το κάνεις αυτό; 2 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted March 30, 2017 Η παρέα του κάθε ένα αποφασίζει αν της αρέσει ο ΧΨ προορισμός του Συλλόγου όποτε και ακολουθεί, αν όχι το συζητά και βρίσκει μια εναλλακτική. Δεν είναι κανένας υποχρεωμένος απέναντι στο Σύλλογο να τον ακολουθεί σε όλες τις εκδηλώσεις, πόσο δε μάλλον όταν το κόστος της εκδρομής του εξωτερικού ξεπερνά τα 1000€ (στο σύνολο). 5 Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 31, 2017 Κανείς δεν θα διαγράψει κανέναν. Έλεος κιόλας. Νίκο, τι έχεις πάθει; Ξεκινάς καβγάδες κυριολεκτικά από το τίποτα. Γιατί το κάνεις αυτό; καλημερα !! θεωρο χριστο οτι μαλλον αστειεύεσαι με αυτα που μου γραφεις ... που ειδες να προκαλω καβγαδες !! και δεν το βλεπω εγω..ειπαμε εχω πρεσβυωπία ...αλλα μεχρι εκει .. και μαλιστα αν το ειδες !! διακωμωδώ το ολο θεμα με αρκετα ευχαριστεί διαθεση ....και φυσικα -παντα στον τονο που μου απαντα ο συνομιλητής μου απαντισα με ζαλαδες στην προταση [μου ψιλοζαλιζεται] 1 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,729 Report post Posted March 31, 2017 (edited) Δεν καταλαβαίνω γιατί σε οποιοδήποτε θέμα δεν απαντάμε στο ερώτημα που τίθεται και επεκτεινόμαστε με προσωπικές κατηγορίες απλά πέρνοντας αφορμή από το ερώτημα η την σκέψη που τίθεται .Αυτό σίγουρα δεν βοηθάει στη ενότητα όπως θέλουν να πιστεύουν .Η ετήσια εκδρομή του συλλόγου είναι μια εκδηλωσή του και τίποτα παραπάνωΗ συμμετοχή σε αυτή του καθενός μας έχει να κάνει με πολλά διαφορετικά κριτήρια ( οικονομικό , επιλογή χιονοδρομικού,επιθυμίες της πιο κλειστής παρεας του , και χρόνος εκδρομής ) edit : θα ήθελα αν και οι moderators συμφωνούν να τα μεταφέρουν ολα απο το post no 241 σε ανεξαρτητο με θεμα σκεψεις για την εκδρομη. το ερωτημα λοιπον για οσους δεν καταλαβαν ειναι αν συμφωνούμε να γίνονται δυο εκδρομες τον Ιανουαριο ταυτοχρονα η με διαφορα εβδομαδας σε δυο διαφορετικα χιονοδρομικά που θα εχουν σημαντικά διαφορετικό κοστολόγιο. Edited March 31, 2017 by gatz 2 Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 31, 2017 (edited) Δεν καταλαβαίνω γιατί σε οποιοδήποτε θέμα δεν απαντάμε στο ερώτημα που τίθεται και επεκτεινόμαστε με προσωπικές κατηγορίες απλά πέρνοντας αφορμή από το ερώτημα η την σκέψη που τίθεται . ................................................................................................................................................ελα μου ντε!! και εγω αυτο λεω !! Edited March 31, 2017 by PRESIDENT ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted March 31, 2017 Βρεχει στο Παρισι 2 Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
flocon 675 Report post Posted March 31, 2017 http://www.webcam-hd.fr/images/pariscam2/webcam_pariscam2_5min.jpg 3 Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted March 31, 2017 Δραττομαι της ευκαιριας και αφηστε με να πω και γω off topic δυο κουβεντες. Ο συλλογος, μας εχει αναγκη ολους και αυτους που αποφασιζουν να ειναι μελη μονο του φορουμ και αυτους που θελουν να μετεχουν πιο ενεργα ,αρκει να επερχεται η ζυμωση,οπως στον μουστο για να μπορεσει ο συλλογος να υπηρετει οσο γινεται καλυτερα το καταστατικο του και αυτο το ξερουμε ολοι πολυ καλα ,απλα το υπενθυμιζω ! 6 Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted March 31, 2017 Για να ξαναγυρισουμε πάλι στα θέμα μας. Είναι καλύτερα να γίνονται 2 εκδρομές με διαφορά 1 ή 1,5 μήνα ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να μπορούν να πάνε κάποιοι και στις 2. Υ.γ. Αν είναι κολλητά και στην ίδια χώρα ακόμα καλύτερα Share this post Link to post Share on other sites
OliaTax 2,868 Report post Posted March 31, 2017 Συμφωνώ με τον Δεν Ξενερώνω στο να έχει διαφορά τουλάχιστον 1 μήνα αν είναι για δύο εκδρομές . Συμφωνώ κ στην επιλογή στα 2 ξενοδοχεία. Κ ελπίζω του χρόνου να έρθω εκδρομή γιατί μου αρέσει η Αυστρία. Έχω πάει στο Tirol πριν 8 χρόνια πέρασα φανταστικά κ μας βγήκε περίπου με όλα τα έξοδα 850 ευρώ το άτομο. Ειμασταν 10 στο σύνολο. 7 Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted March 31, 2017 Εγω προτεινω να πηγαινει ο καθενας με μια παρεα 8-10 ατομων οπου θελει κ απλα να τις ονομαζουμε "εκδρομες του συλλογου".......... Ολια η τιμη που αναφερεις (για πολλα ατομα σε ξενοδοχειο) απλα δεν υπαρχει η μπορει να επιτευχθει με πολλες ισως προυποθεσεις..... Συζηταμε τωρα δλδ να υπαρχουν 2 εκδρομες οπου η μια θα κανει περιπου 1000 ευρω κ η αλλη ΙΣΩΣ παραπανω, ας πουμε 1200. Το νοημα προσπαθω να καταλαβω..... Υπαρχουν πολλοι που θα πανε και στις 2??? Εκτος απο το κοστος υπαρχει κ η παραμετρος Χρονος. Δλδ μιλαμε απλα για το σπασιμο της 1 εκδρομης σε 2. Κατα πασα πιθανοτητα αν βγει κατι τετοιο, η μια θα εχει την μεγαλυτερη συμμετοχη κ η 2η μαλλον θα ακυρωθει........ Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Val Claret 1,608 Report post Posted March 31, 2017 (edited) Συμφωνώ με την τοποθέτηση Δυο Εκδρομές. Προτείνω δυο Διαφορετικές περιόδους, π.χ. Ιανουάριος και Μάρτιος ( ιδιαίτερα τις πρώτες 10-15 ημέρες του μήνα ) Πιστεύω θα προσφέρει ευελιξία και θα βοηθήσει πολλούς επιπλέον να συμμετάσχουν. Αποδεικνύεται πολύ καλή η επιλογή για 2 Ξενοδοχεία. Εάν θέλουμε μείωση του πακέτου θα πρέπει να δούμε το Θέμα, Self Catering Apartments με όποια θετικά-αρνητικά συνεπάγεται, όπως π.χ. Θα διασπαστεί ο σύλλογος σε πολλά καταλύματα στον προορισμό, Το κοινόβιο 4 - 6 ατόμων στο διαμέρισμα, Θα μπορέσουμε όμως να επισκεφτούμε ευκολότερα κάποια ski resorts, Τα περισσότερα από αυτά, Apartment Residences, συναντώνται ομαδικά κυρίως στις Γαλλικές Άλπεις. Επίσης θα πρέπει να λάβουμε υπόψη ( βάσει της άποψης του Κωστα Gatz – συμφωνώ μαζί του ) πως από αρχής ίδρυσης του Συλλόγου έως σήμερα πάρα πάρα πολλά από τα μέλη μας, και όχι μόνον έχουν επισκεφτεί τα περισσότερα χιονοδρομικά οπότε και η επιλογή γίνεται όλο και δυσκολότερη. Edited March 31, 2017 by Val Claret 4 Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,729 Report post Posted March 31, 2017 (edited) Συμφωνώ με την τοποθέτηση Δυο Εκδρομές. Προτείνω δυο Διαφορετικές περιόδους, π.χ. Ιανουάριος και Μάρτιος ( ιδιαίτερα τις πρώτες 10-15 ημέρες του μήνα ) Πιστεύω θα προσφέρει ευελιξία και θα βοηθήσει πολλούς επιπλέον να συμμετάσχουν. Καλημέρα Βασίλη τελος Ιανουαρίου και αρχές Μαρτίου ειναι πολυ καλη περίοδος. Πρεπει φυσικά να εχουν ανακοινωθεί μαζί για να υπάρχει η δυνατότητα επιλογης. Αποδεικνύεται πολύ καλή η επιλογή για 2 Ξενοδοχεία. ολες οι νεες ιδέες χρειάζονται τελικά τον χρονο τους για να γίνουν αποδεκτές ...... Επίσης θα πρέπει να λάβουμε υπόψη ( βάσει της άποψης του Κωστα Gatz – συμφωνώ μαζί του ) πως από αρχής ίδρυσης του Συλλόγου έως σήμερα πάρα πάρα πολλά από τα μέλη μας, και όχι μόνον έχουν επισκεφτεί τα περισσότερα χιονοδρομικά οπότε και η επιλογή γίνεται όλο και δυσκολότερη. Edited March 31, 2017 by gatz 1 Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted March 31, 2017 Εδώ και 12 χρόνια ο σύλλογος κάνει μια εκδρομή τον χρόνο σου εξωτερικό. Για 8 χρόνια την κάναμε και χρόνο σε διάφορες ημερομηνίες. - Μετά ξεκίνησε πάντα η ίδια ημερομηνία με σκοπό την καλύτερη δυνατή τιμή. Αποτέλεσμα, χάσαμε κόσμο που δεν μπορεί ποτέ να έρθει εκείνες τις ίδιες πάντα μέρες. - Μετά βάλαμε ένα ταβάνι τιμής που μόνο η Ιταλία το προσφέρει και πήγαμε δύο χρόνια σερί. Αποτέλεσμα, χάσαμε κόσμο που πάει στην εκδρομή όχι μόνο για σκι αλλά και για ένα παράλληλο πακέτο διακοπών. - Μετά βάλαμε δύο ή τρία ξενοδοχεία με σκοπό τη καλύτερη δυνατή τιμή. Αποτέλεσμα, χάσαμε την ευκαιρία για μια φορά να είναι όλα τα μέλη μαζί. - Τώρα συζητάμε να κάνουμε δύο διαφορετικές εκδρομές με διαφορετικές ημερομηνίες και κόστος. Θα ακουστει σαν προκατάληψη αλλά εγώ το μόνο που βλέπω είναι κάθε χρόνο με χειρουργικες επεμβάσεις τη διάσπαση της έννοιας του συλλόγου και η δημιουργία ενός ταξιδιωτικού πρακτορείου. 5 Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted March 31, 2017 - Μετά βάλαμε δύο ή τρία ξενοδοχεία με σκοπό τη καλύτερη δυνατή τιμή. Αποτέλεσμα, χάσαμε την ευκαιρία για μια φορά να είναι όλα τα μέλη μαζί. Βασίλη και εγώ ρομαντικός είμαι (δεν το λέω κοροιδευτηκά) ΑΛΛΑ η πραγματικότητα λέει ότι όλοι κοιτάμε το value for money. Θα κοιτάξω -ουμε ποιες είναι η παροχές του κάθε ξενοδόχου και θα αποφασίσω -ουμε ανάλογα. Έτσι μπορώ να προσελκήσω (αν μιλάω για σύλλογο) περισσότερο κόσμο. Στο κάτω κάτω, πόσες φορές έχουμε κάνει κάτι ΟΛΟΙ μαζί στο εξωτερικό? Προσωπικά μόνο 2 στιγμές θυμάμαι. Τελευταία αναμνηστική φωτογραφία στην τελευταία κατάβαση του Isghl και μια που βγήκαμε όλοι μαζι στην Cervinia και παρταραμε. Ακόμα και στο τραπέζι του βραδινού ή το βράδυ στο σαλόνι για χαλαρό ποτό με την παρέα μου ήμουν. Σε μεγάλης συμμετοχής εκδρομή είναι πολύ δύσκολο να είμαστε όλοι μαζί Share this post Link to post Share on other sites