kaps 2,736 Report post Posted December 29, 2011 αυτες εχω και μεχρι τα 250χλμ φορτωμένο με 5 ζευγαρια σκι ηταν μια χαρα... (εχει μπαρες το αυτοκινητο δεν πιανει μεσα απο τις πορτες το "ποδι")πιο αυτοκινητο εχεις, βγαινουν παρα πολλά ποδια για διαφορους τυπους μπαρων. Καps τι τιμή τις βρήκες να παρεις τιμη και απο σνοουκλαμπίτη που τις εμπορευεται Για τιμη...λιγο που εψαξα περιπου στα 200 ΕΥΡΩ..... (Το τεμαχιο????)...... στα ακριβοτερα πεφτει το ματι μου χαχαχαχαχαχα. Να δω ποσο θα πανε και οι καθετες μπαρες...... Τι να κανουμε μια φορα τις αγοραζεις..... Καθε προταση για καλυτερη τιμη δεκτη δεκτη....... To ψαχνω παντου...... μηπως τουλαχιστον γλυτωσω καποια χρηματα απο τις καθετες μπαρες (αλλη εταιρεια κ οχι Thule π.χ.) Thanks Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted December 29, 2011 στο εγραψα και σε pm Η συνολικη τιμή εξαρταται απο τα ποδια (4 τεμαχια) την Βεργα (2 τεμαχια που ενωνουν τα ποδια και πανω εκει μπαινουν oι xtender) και τα xtender (2 τεμαχια) τα ποδια και χτender δεν εχεις επιλογες θα παρεις αυτα που κανουν στο αυτοκινητο σου και ή θα παρεις xtender (για 6 σκι) ή θα παρεις τις απλες, με την τιμη μπορεις να παιξεις λιγο με τις βεργες, αλλα να παρεις τις πιο ακριβες, ειναι οβαλ ,λιγοτερο θορυβο και στα ιδια χρωματα με την xtender αν τα 200 σου φανηκαν πολλα κατσε να ακουσεις το συνολικο χαχαχα υγ. πανω στις βεργες μετα μπορεις να κουμπώσεις σχαρες για ποδήλατα ή κουτί κλπ κλπ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted December 29, 2011 αυτες εχω και μεχρι τα 250χλμ φορτωμένο με 5 ζευγαρια σκι ηταν μια χαρα... (εχει μπαρες το αυτοκινητο δεν πιανει μεσα απο τις πορτες το "ποδι")πιο αυτοκινητο εχεις, βγαινουν παρα πολλά ποδια για διαφορους τυπους μπαρων. Καps τι τιμή τις βρήκες να παρεις τιμη και απο σνοουκλαμπίτη που τις εμπορευεται (edit: να παρεις την οβαλ βεργα) Θα τις ψαχνεις καμια μερα και μαζι με αυτες θα ψαχνεις και τον ουρανο απο το αμαξι σου... :Just Kidding: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted December 29, 2011 μετα τα 200χλμ τα σκι στρεβλωνουν και καρβαρουν καλυτερα Quote Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted December 29, 2011 μετα τα 200χλμ τα σκι στρεβλωνουν και καρβαρουν καλυτερα Σε βρεγμενο οδοστρωμα η σε στεγνο? Quote Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted December 29, 2011 Οι εγκάρσιες oval μπάρες βγαίνουν σε 2 μεγέθη μήκους. Καλό είναι να πάρεις το μεγάλο διότι έτσι μπορείς να βάλεις (αν ποτέ χρειαστεί, εμένα μου χρειάστηκε) 2 ζεύγη ski holders. Φιλικά gtsap Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted December 29, 2011 Σας ευχαριστω ολους Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted December 29, 2011 (edited) Οι Thule Xtender είναι οι πιο ακριβές σχάρες ski της εταιρίας. Ο λόγος που τις κάνει πιο ακριβές, είναι ότι εδρεύουν σε μια βάση που τις κάνει συρταρωτές. Με αυτό το τρόπο είναι πιο εύκολο το βάλε - βγάλε. Δε λέω, βολικό, ιδιαίτερα αν έχεις ψηλό τύπου S.U.V. όχημα. Γλιτώνεις το ακροβατικά πάνω στα λάστιχα για να φτάσεις τα σκι σου. Από την άλλη, γιατί να δώσεις τα παραπάνω €υρώ που κοστίζει, αν δεν αντιμετωπίζεις τέτοιο πρόβλημα, station δεν έχεις? Προσωπικά θα κοίταγα σε Thule Deluxe. Γενικότερα το πακέτο της Thule (κάθετες βέργες, ποδαρικά, κλειδαριές, σχάρες σκι,) είναι από τα πιο ακριβά της αγοράς. Το αντίπαλο δέος της εταιρίας Thule ακουεί στο όνομα Mont Blanc και ο εδώ αντιπρόσωπος είναι η Autoplus. Μάλλον εξίσου ακριβές. Σε όλες τις βάσεις τα πέδιλα κλειδώνουν, ακόμα και σε αυτές του 20άρικου, σαν αυτές που έχω. ΠΟΤΕ όμως μην αφήσεις τον εξοπλισμό σου σε αυτές π.χ. για όλο το βράδυ. Είναι ζήτημα ενός λεπτού, ενός μακρυχέρι και ενός κατσαβιδιού υπόθεση... Επειδή πρόκειται να τα σκάσεις, και όπως λες μια φορά γίνονται τέτοιες αγορές... την λύση μπαγκαζιέρα οροφής την έχεις σκεφτεί? Αν όχι, σκέψου το. Πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα... Ήδη ψάχνω για καμιά καλή σε μεταχειρισμένη. Edited December 29, 2011 by ALCATRAZ Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted December 29, 2011 Οι Thule Xtender είναι οι πιο ακριβές σχάρες ski της εταιρίας.Ο λόγος που τις κάνει πιο ακριβές, είναι ότι εδρεύουν σε μια βάση που τις κάνει συρταρωτές. Με αυτό το τρόπο είναι πιο εύκολο το βάλε - βγάλε. Δε λέω, βολικό, ιδιαίτερα αν έχεις ψηλό τύπου S.U.V. όχημα. Γλιτώνεις το ακροβατικά πάνω στα λάστιχα για να φτάσεις τα σκι σου. Από την άλλη, γιατί να δώσεις τα παραπάνω €υρώ που κοστίζει, αν δεν αντιμετωπίζεις τέτοιο πρόβλημα, station δεν έχεις? Προσωπικά θα κοίταγα σε Thule Deluxe. Γενικότερα το πακέτο της Thule (κάθετες βέργες, ποδαρικά, κλειδαριές, σχάρες σκι,) είναι από τα πιο ακριβά της αγοράς. Το αντίπαλο δέος της εταιρίας Thule ακουεί στο όνομα Mont Blanc και ο εδώ αντιπρόσωπος είναι η Autoplus. Μάλλον εξίσου ακριβές. Σε όλες τις βάσεις τα πέδιλα κλειδώνουν, ακόμα και σε αυτές του 20άρικου, σαν αυτές που έχω. ΠΟΤΕ όμως μην αφήσεις τον εξοπλισμό σου σε αυτές π.χ. για όλο το βράδυ. Είναι ζήτημα ενός λεπτού, ενός μακρυχέρι και ενός κατσαβιδιού υπόθεση... Επειδή πρόκειται να τα σκάσεις, και όπως λες μια φορά γίνονται τέτοιες αγορές... την λύση μπαγκαζιέρα οροφής την έχεις σκεφτεί? Αν όχι, σκέψου το. Πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα... Ήδη ψάχνω για καμιά καλή σε μεταχειρισμένη. Σε ευχαριστω. Eννοειται οτι θα το ψαξω το θεμα και δεν θα παω στα τυφλα. Θα τσεκαρω πρωτα ολες τις επιλογες, ολες τις μαρκες και μετα θα αποφασισω. Οντως οι συγκεκριμενες ειναι Πανακριβες....... Την λυση της μπαγαζιερας ναι την σκεφτηκα αλλα: 1. Απο χωρους ειμαι μια χαρα, ειδικα για χειμωνα, αν τα σκι ειναι στο.... πανω πατωμα. 2. Ποτε δεν μου αρεσε να οδηγω ενα αμαξι με ενα μεγαλο όγκο απο πανω. 3. Δεν ξερω κατα ποσο η λυση της μπαγκαζιερας (αν και πιο πρακτικη μιας κ μπορει να χρησιμοποιηθει κ σε αλλες περιπτωσεις) ειναι οικονομικα εστω ισοποση..... Εννοειται φυσικα πως οταν λεω να αφησω το αμαξι ΜΕ τον εξοπλισμο πανω, εννοω παντα την ημερα.... π.χ. για φαγητο, για καφε κτλ.... Θα ειμαι (οσο μπορει φυσικα κανεις να ειναι καθως ΟΛΑ παραβιαζονται) Ασφαλης ή θα τα ψαχνω ??? Σε αυτη την περιπτωση ξεχναμε σχαρες........ Οποιαδηποτε προταση ειναι συζητησιμη..... Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted December 30, 2011 (edited) Πριν λιγο καιρο που εψαχνα τα ιδια πραγματα ειχα βρει καλυτερες τιμες για την xtender 739 250 € και για ποδηλατο proride 591 120€ και τελος σχαρες κομπλε με ποδια(τις οβαλ αλουμινιου) για scoda octavia 5 250€...Αν βρειτε καλυτερες τιμες ενημερωστε και μενα...πολλα τα λεφτα ομως! Υ.Γ Ο επισημος αντιπροσωπος στην Καβαλας δεν ειναι καθολου συνεργασιμος και ζει σε εναν κοσμο δικο του...τελικα μερικοι δεν εχουν καταλαβει τι ερχεται!!! Edited December 30, 2011 by apoplanitarxis Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted December 30, 2011 ...Υ.Γ Ο επισημος αντιπροσωπος στην Καβαλας δεν ειναι καθολου συνεργασιμος και ζει σε εναν κοσμο δικο του ...τελικα μερικοι δεν εχουν καταλαβει τι ερχεται!!! ... Απ΄το 2003 που είχα περάσει μια βόλτα, τα ίδια συμπεράσματα είχα βγάλει. Εξακολουθώ να πιστεύω πάντως, ότι η μπαγκαζιέρα οροφής συμφέρει. Στη τελική αυτή μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για όλο το χρόνο. Τις Xtender, που θα ΄χεις δώσει και 250€υρά, το καλοκαίρι θα τις χαζεύεις στην αποθήκη... Εκτός αν έχεις πατέντα να φορτώνεις πάνω τους ομπρέλες, ψάθες, βατραχοπέδιλα και τα κουβαδάκια απ΄τα πιτσιρίκια :P Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted December 30, 2011 Απ΄το 2003 που είχα περάσει μια βόλτα, τα ίδια συμπεράσματα είχα βγάλει. Εξακολουθώ να πιστεύω πάντως, ότι η μπαγκαζιέρα οροφής συμφέρει. Στη τελική αυτή μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για όλο το χρόνο. Τις Xtender, που θα ΄χεις δώσει και 250€υρά, το καλοκαίρι θα τις χαζεύεις στην αποθήκη... Εκτός αν έχεις πατέντα να φορτώνεις πάνω τους ομπρέλες, ψάθες, βατραχοπέδιλα και τα κουβαδάκια απ΄τα πιτσιρίκια :P Xaxaxaxaxaxaxaxaxa Αν τελικα αποφασισω για τις xtender θα ξεκινησω και σκι θαλασσης Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
akis1967 32 Report post Posted December 30, 2011 Πριν λιγο καιρο που εψαχνα τα ιδια πραγματα ειχα βρει καλυτερες τιμες για την xtender 739 250 € και για ποδηλατο proride 591 120€ και τελος σχαρες κομπλε με ποδια(τις οβαλ αλουμινιου) για scoda octavia 5 250€...Αν βρειτε καλυτερες τιμες ενημερωστε και μενα...πολλα τα λεφτα ομως! Υ.Γ Ο επισημος αντιπροσωπος στην Καβαλας δεν ειναι καθολου συνεργασιμος και ζει σε εναν κοσμο δικο του...τελικα μερικοι δεν εχουν καταλαβει τι ερχεται!!! να σε ενημερώσουμε λοιπόν για καλύτερες τιμές υπάρχουν και χαμηλότερες (google is your friend) Quote Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted December 30, 2011 (edited) Φιλε μου Ακη εννοω καλυτερες τιμες στο Ελλαδισταν τον αλλο τροπο τον γνωριζω αλλα προτιμω τα λεφτα μου να μενουν εντος συνορων...αλλα δεν το εχουν καταλαβει ολοι! Edited December 30, 2011 by apoplanitarxis Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted December 31, 2011 (edited) Φιλε μου Ακη εννοω καλυτερες τιμες στο Ελλαδισταν τον αλλο τροπο τον γνωριζω αλλα προτιμω τα λεφτα μου να μενουν εντος συνορων...αλλα δεν το εχουν καταλαβει ολοι! Τίμο αν περνάς από περιφερειακό Γαλατσίου, ρίξε μια ματιά σε αυτό το μαγαζί http://www.pancarshop.gr/index.php. Αγόρασα πέρυσι τέτοιες μέρες, μπάρες και δέστρες. Απόλυτα ικανοποιημένος από το προϊόν, την τιμή και την εξυπηρέτηση. Edited December 31, 2011 by arcas Quote Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted January 3, 2012 Απο εκει ειναι οι τιμες Βασιλη...καλο παλικαρι! Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted January 3, 2012 Απο εκει ειναι οι τιμες Βασιλη...καλο παλικαρι! Και να μην ξεχνάς ποιος σε έστειλε... Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 10, 2012 μπορω να εχω ενα πμ απο τον συνφορουμιτη που εμπορευεται σχαρες πλιζ? Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted January 10, 2012 Ειναι πολυ φιλος και εχει βαλει διαφημιση στο "skimagazine+snb" στην σελιδα 17.... Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 10, 2012 Ειναι πολυ φιλος και εχει βαλει διαφημιση στο "skimagazine+snb" στην σελιδα 17.... δεν το χω παρει ακομα ρε σταθη...εδω στο φορουμ δε γραφει να του στειλω πμ?? Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites