KonKan 5,871 Report post Posted January 22, 2018 Γιατι είναι κλειστό; Αέρα δεν έχει, ορατότητα έχει από τις κάμερες. Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted January 22, 2018 Είχε παγοποιηση και δε προλάβανε 4 Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted January 22, 2018 η μιση αυστρία είναι κλειστή λόγο κινδύνου για χιονοστιβάδες...σε πιο πολλά XK, Ischg,Στ.Anton, Lech κλπ δεν μπορείς να πας γιατί οι δρόμοι είναι κλειστοί και δεν μπορείς να φύγεις... και η βλακεία είναι ότι τα lift είναι κλειστά και απλά κάθεσαι και κοιτάς το χιόνι 5 Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted January 22, 2018 σημερινό από κιτζ 3 Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted January 22, 2018 Από site για καιρό ποιο ειναι αξιόπιστο ρε παιδια; Τα νεύρα μου με αυτα που βλέπω... Τέλος Γενάρη με θετικές θερμοκρασίες κ βροχές ρε πο€&στη μου; 1 Share this post Link to post Share on other sites
nikiforos 130 Report post Posted January 22, 2018 Από site για καιρό ποιο ειναι αξιόπιστο ρε παιδια; Τα νεύρα μου με αυτα που βλέπω... Τέλος Γενάρη με θετικές θερμοκρασίες κ βροχές ρε πο€&στη μου; Σε υψόμετρα οπως π.χ του kitzbuhel ειναι σύνηθες γεγονός...μπορει να ρίχνει χαρτοπετσέτες μια βδομάδα...κ μετα να ρίξει μια βροχα κ να τα λιώσει ολα.Οπως κ οι θετικεσ Θερμοκρασίες Ευτυχως φέτος εχει ρίξει πολυ χιονι,οποτε δε θα υπαρχει θέμα. 2 Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted January 22, 2018 (edited) Έχουμε ανταπόκριση από το μέτωπο!! Χιονίζει ακόμα. Τόνους χιόνι!! Sent from my iPhone using Tapatalk Edited January 22, 2018 by KonKan 3 Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted January 23, 2018 Σήμερα ανοιχτό σχεδόν όλο το βουνό... 1 Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted January 23, 2018 αλλά συνεχίζει.το.level 4 για χιονοστιβαδες 1 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 23, 2018 Δεν βγαίνετε εκτός. Ή τουλάχιστον ρωτήστε πρώτα τους λιφτιέρηδες ή τους πιστέρ για το ποιες πλαγιές θεωρούν ασφαλείς. 3 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted January 23, 2018 (edited) καμια θα σου πουν...είναι τόσο πολύ το χιόνι, k τέτοιες οι συνθήκες που καλύτερα να μην πάρεις το ρίσκο... από ότι διαβάζω k σε ξένα forum i κατάσταση είναι περίεργη k πολύ επικίνδυνη παρόλο που σε κάμερες στο Lech βλέπεις κόσμο να βγήκε εκτος με 5/5 τι να πεις...ο καθένας παίρνει το ρίσκο του. το θέμα είναι ότι κάποιες φορες τελικά παρασέρνεις k άλλους εσύ που κανεις το λάθος Edited January 23, 2018 by Turms 4 Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted January 23, 2018 καμια θα σου πουν...είναι τόσο πολύ το χιόνι, k τέτοιες οι συνθήκες που καλύτερα να μην πάρεις το ρίσκο... από ότι διαβάζω k σε ξένα forum i κατάσταση είναι περίεργη k πολύ επικίνδυνη παρόλο που σε κάμερες στο Lech βλέπεις κόσμο να βγήκε εκτος με 5/5 τι να πεις...ο καθένας παίρνει το ρίσκο του. το θέμα είναι ότι κάποιες φορες τελικά παρασέρνεις k άλλους εσύ που κανεις το λάθος Ελληνες θα ηταν σιγουρα!!! 3 Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted January 23, 2018 χαχα...προφανως...καποιοι πηγανε μια βδομαδα εκει, ε κ σου λεει εγω του χρονου θα ξαναρθω... δεν γ****ται....θα βγω κ οτι γινει στο φιναλε πιο επικυνδυνα απο το να οδηγας στην ελλαδα ισως δεν ειναι 2 Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted January 24, 2018 Για τους 5 που φεύγουν από Θεσσαλονίκη, ετοιμαστείτε για καθυστέρηση αν δεν υπάρχει καλή ορατότητα: Αν το αεροπλάνο μας, είναι ήδη σταθμευμένο στο αεροδρόμιο από τη νύκτα, θα έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες να πετάξουμε το πρωί. Διαφορετικά αν θα πρέπει να έρθει το πρωί και να φύγει στις 08:15 που είναι η αναχώρησή μας, θα έχουμε καθυστέρηση γιατί δε θα μπορεί να προσγειωθεί στην πρωινή πτήση. Θα μάθω περισσότερα και θα σας ενημερώσω για το night stop. 3 Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted January 24, 2018 Τσεκαρε αμα φοράει χειμερινά ελαστικά 5 Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted January 24, 2018 καλα τα νεα το αεροπλανο θα ειναι σταθμευμενο απο το βραδυ κατα 90%. σε τετοιες περιπτωσεις δεν αναχωρει μονο αν εχει υπερβολικη ομιχλη Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted January 24, 2018 πριν την αναχωρηση θα βαλουν αλυσιδες ειπαν λπγω αιτηματος του φορουμ moderator Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 5 Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted January 24, 2018 πριν την αναχωρηση θα βαλουν αλυσιδες ειπαν λπγω αιτηματος του φορουμ moderator Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το φαντάζομαι να τροχιοδρομεί με αλυσίδες.... κλαίω.... 1 Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted January 24, 2018 Ήρθαν τα ε μειλ με τα εισιτήρια από το πρακτορείο. 4 Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted January 25, 2018 Μολις έκλεισα parking στο p3 του αεροδρομίου. Έχει κ προσφορουλα δώρο 2 διελεύσεις Αττική οδό. Στη φόρμα που συμπλήρωνουμε εκεί που λέει βάλτε πινακίδα αυτοκινήτου θέλει ΜΟΝΟ τους αριθμούς.με ταλαιπώρησε μέχρι να το καταλάβω αλλά ο Konkanas έδωσε κ εκεί τη λύση! 4 Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted January 25, 2018 Όλη η Val Gardena αυτη την εβδομάδα ειναι ενάντια στο Kitz. Την άλλη εβδομάδα έχει τον επαναληπτικό στο Kitzbühel. Θα παμε και εκεί και θα είμαστε με το Kitzbühel. 5 Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted January 26, 2018 forza Val Gardena Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted January 26, 2018 Ο καιρός άλλαξε! Πάρτε αντιηλιακά! Άντε. καλό μας ταξίδι ! 4 Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted January 26, 2018 (edited) Καλή πτήση να έχουμε. Καλά να περάσουμε. Καλό σκι σε όσους κάνουν αύριο. Θα τα πούμε όλοι μαζί αύριο το βράδυ στο φαγητό. Edited January 26, 2018 by Koumparos 7 Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted January 26, 2018 Καλο ταξίδι σε όλους, καλα να περάσουμε με χαμόγελα και χωρίς τραυματισμούς! 4 Share this post Link to post Share on other sites