panossio 1 Report post Posted December 23, 2004 Αγαπητοί φίλοι του snowboard Θα ήθελα να μάθω απο που μπορώ να αγοράσω Επιγονατίδες και γάντια για να ξεκινήσω να μαθαίνω snowboard Ενοείτε σε τιμή λογική :wink: και όχι τιποτε extreme απλά για αρχή. Φιλικά Παναγιώτης Quote Πάντες άνθρωποι του ειδέναι ορέγονται φύσει. μέτρον άριστον awmn #2033 iwn #96 Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted December 23, 2004 Γαντια με πλαστικο wrist guard δε χρειαζεται να παρεις... Επιγονατιδες για αρχη καλες ειναι...πεφτεις με τα γονατα μονο και πο το φοβο της ταχυτητας... S.EX.House στη γλυφαδα θα βρεις...ειναι κατω απο το παρκο για skate... Καλο ειναι να βρεις padded shorts.Κανει πολυ δουλεια και εμενα προσωπικα με βοηθησε και στην Αυστρια πολυ...Το θεωρω το πιο βασικο και για Freeride και για Freestyle... Tωρα τα υπολοιπα οπως πλατες,θωρακας και ιστοριες ειναι υπερβολικα... Τσεκαρε και στο Nazca...επισης και στο Forward εχει κατι υπερβολικα...padded jacket... Quote Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted December 23, 2004 Τιμη λογικη δεν υπαρχει...οτι πληρωνεις παιρνεις... Quote Share this post Link to post Share on other sites
jj 0 Report post Posted December 23, 2004 μηπως θα ηταν καλυτερα απο το να αγοραζεις διαφορα να δωσεις τα λεφτα για ενα μαθημα και πιο γρηγορα θα μαθεις και λιγοτερο επιπονα Quote Share this post Link to post Share on other sites
panossio 1 Report post Posted December 23, 2004 μηπως θα ηταν καλυτερα απο το να αγοραζεις διαφορα να δωσεις τα λεφτα για ενα μαθημα και πιο γρηγορα θα μαθεις και λιγοτερο επιπονα To σίγουρο είναι οτι θα κάνω αρκετά μαθηματα με δάσκαλο και δεν θα λυπηθώ τα χρήματα για τον λόγο αυτό Αλλά θα ήθελα την γνώμη σας για προστατευτικά απο πτώσεις και που μπορώ να τα βρώ στην Αθήνα. Jhon σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ξέρω πολυ καλα τι σημαίνει το οτι πληρώνεις παίρνεις αλλά δεν γουστάρω να μου πιάνουν τον κ@λ@ εστω και για το ποιό ευτελές πράγμα. Φιλικά Παναγιώτης Quote Πάντες άνθρωποι του ειδέναι ορέγονται φύσει. μέτρον άριστον awmn #2033 iwn #96 Share this post Link to post Share on other sites
jj 0 Report post Posted December 23, 2004 δεν νομιζω οτι για αρχη χρειαζεται να παρεις προστατευτικα για πολυυυυυ αργοτερα ισως αλλα και αυτο παιζεται ετσι και αλλιως στην αρχη δεν θα πας με τρελες ταχυτητες και δεν θα χτυπας το μονο που χρειαζεται ειναι να μαθεις να πεφτεις (για να μην χτυπας καρπους) και αυτο θα στο δειξει (πιστευω) ο δασκαλος IMO τσαμπα λεφτα (για καποιον που μολις αρχιζει) Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted December 24, 2004 Εγώ στην αρχή του snb, είχα ταλαιπωρηθεί πολύ στους καρπούς καθώς έπεφτα. Τα γόνατα, ok, θα χτυπάνε λίγο αλλά δεν είναι τίποτα. Μόνο αν είναι σκληρός πάγος τότε πονάνε (και τσούζουν!) Η γνώμη μου θα ήταν να επενδύσεις τα φράγκα σου σε καλά προστατευτικά γάντια που θα κρατάνε τον καρπό στη θέση του (μην την πατήσεις όπως εγώ που πήρα τέτοια και δεν υπάρχει διαφορά), τσέκαρε στο Nazca. Και μην πάρεις ένα απλό αδιάβροχο παντελόνι αλλά με επένδυση από μέσα (όπως flecee) για να σε κρατάει ζεστό αλλά και να σε προστατεύει από... πισινές πτώσεις! Πάντως και ένα κρανάκι καλό θα ήταν. Θώρακας και τέτοια είναι για ακρώς αγωνιστικό snowboard, εσένα δε σου χριάζονται. Φιλικά Παναγιώτης Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
proteusdiver 0 Report post Posted December 24, 2004 Φίλε panossio, ΚΡΑΝΟΣ, θα πάρεις; Γιατί το κράνος είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ, ιδίως στο snowboard... Ενα ΠΟΛΥ καλό κράνος (σε εφαρμογή και προστασία) δεν κάνει πάνω από 60-€ και θα το βρεις στα περισσότερα μαγαζιά... Παιδιά, το NAZCA είναι φαρμακείο... Γιατί να μην υποστηρίζουμε τα εξειδικευμένα μαγαζιά, όπου θα βρούμε και ανθρώπους που ΞΕΡΟΥΝ να μας προτείνουν; FORWARD, BOARD GENERATION, S.EX. SHOP, PRO-RAD, η λίστα είναι αρκετά μεγάλη... Quote R.I.P θα είσαι πάντα μαζί μας! Share this post Link to post Share on other sites
malavita 0 Report post Posted December 29, 2004 PADDES SHORTS ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΟΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ..ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ MICROEXTREME ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ BLUE-TOMATO.COM Quote Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted December 29, 2004 Ειδατε τι επαθε ενας φιλος που ψωνισε απο Blue Tomato και ηταν Αυστρια? Του εσπασε η δεστρα 400 ευρω τη 2η μερα και το σανιδι ανοιξε την 3η μερα...Burton και τα δυο... Quote Share this post Link to post Share on other sites
malavita 0 Report post Posted December 29, 2004 ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ...ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ..ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ? BURTON ΔΕΣΤΡΑ SANTA CRUZ ΣΑΝΙΔΙ Quote Share this post Link to post Share on other sites
k001e 0 Report post Posted December 29, 2004 Ειδατε τι επαθε ενας φιλος που ψωνισε απο Blue Tomato και ηταν Αυστρια?Του εσπασε η δεστρα 400 ευρω τη 2η μερα και το σανιδι ανοιξε την 3η μερα...Burton και τα δυο... den tha exei provlima...tha ta epistrepsei k tha tou steiloun alla....k an steilei k ena mail stin burton tha tou steiloun k ena swro dwra... mou exei tixei k emena k me tin burton k me tin forum :wink: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted November 22, 2005 Επαναφερω λιγο το θεμα γιατι θελω να ρωτησω αν εχει κανεις ζωνη για μεση????? Θελω να αγορασω φετος αλλα δεν ξερω τι να ψαξω!!!!! Οποιαδηποτε πληροφορια δεκτη... Quote ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
k001e 0 Report post Posted November 23, 2005 πήγαινε σε οποιοδήποτε απο τα μεγάλα φαρμακεία που είναι στην Ομόνοια... και γενικά όπου πουλάνε ορθοπεδικά και τέτοιου είδους αντικείμενα Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted November 23, 2005 εγω σαν αρχαριος και ηλικιωμενος εχω επενδυσει σε γαντια σακιδιο πλατης και φετος κρανος απο τη μεχρι τωρα εμπειρια μου το μερος που υποφερει περισσοτερο ειναι κ...ς και τα χερια οσο περισσοτερο εκανα ειχα και καποιες πτωσεις με τη πλατη αλλα το σακιδιο εκανε τη δουλεια του κρανος γαντια και μετα βλεπεις Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted November 23, 2005 Jeep, έλα και στο δικό μου φαρμακείο :wink: Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
Daywalker 0 Report post Posted November 30, 2005 Ego pistevo oti gia padded shorts to kalitero den erxete apo snowboard eteries.Kalo tis burton to shorts alla den mou arese den itan voliko me ola ayta ta maksilarakia.Antithetos pistevo oti prepi na kitaksete apo meria nike me to nike compression dri fit pou me exi kratisi kai sto snowboard kai sto podosfero otan to forao.Oson afora to kranos ime se dilima den ksero an prepi na pao gia ena me pigouni mprosta opos ta giro flint sc i giro mad max s i na pao gia ena aplo.Den ksero to epipleon varos pos tha kathisi sto lemo mou.Episis ime stournari kai oses toumpes exo fai me to kefali den katalava pola.elpizo na sinexisti vevea etsi Δεν επιτρεπονται τα greeklish με βαση τους κανονες του forum. Μετα απο 2-3 παρατηρησεις θα σβηνονται τα μηνυματα που εξακολουθουν να μην τηρουν τους ορους χρησης. Παρακαλω σεβαστειτε τους. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted December 3, 2005 πήγαινε σε οποιοδήποτε απο τα μεγάλα φαρμακεία που είναι στην Ομόνοια... και γενικά όπου πουλάνε ορθοπεδικά και τέτοιου είδους αντικείμενα Πουλανε στα φαρμακεια τετοιου ειδους εξοπλισμο??? Εγω σκεφτομουνα κατι σε dainese... Το θεμα ειναι αφου θα παρω για μεση μηπως να παρω για μεση-πλατη???? Κατα ποσο ειναι βολικο αυτο που εχει βγαλει για την πλατη?? Το εχει δοκιμασει κανεις???? Βασικα φοβαμαι μηπως σε περιοριζει σε κινησεις και δεν μπορεις να κινηθεις ελευθερα?? Quote ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted December 3, 2005 Λοιπόν,εγώ χρησιμοποιώ αυτό το προστατευτικό πλάτης της dainese και δεν με ενοχλεί καθόλου μα καθόλου σε οποιαδήποτε κίνησή μου,ενώ κρύβεται άνετα κάτω από τη μπλούζα μου-μπουφάν μου.Ούτε βαρύ είναι,ούτε ατσούμπαλο.Αυτό το προστατευτικό ενσωματώνεται και στα διάφορα protection jackets της dainese,που παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον.Μπες στο site της dainese και θα δεις ότι έχει πλήρη σειρά προστατευτικού εξοπλισμού,ειδικά για ski/snb. Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted December 4, 2005 Προ ημερών πήρα το σορτσάκι της Dainese και ενθουσιάστηκα. Πολύ βολικό, σαν να φοράς σώβρακο (κι εδώ αναρωτιέμαι να φοράω σώβρακο αφού το σορτσάκι δουλεύει και σαν σώβρακο; ) http://213.216.12.3/ProductDetailAction.bt...ENPEBWgen8Aie-1 Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 4, 2005 Λοιπόν,εγώ χρησιμοποιώ αυτό το προστατευτικό πλάτης της dainese και δεν με ενοχλεί καθόλου μα καθόλου σε οποιαδήποτε κίνησή μου,ενώ κρύβεται άνετα κάτω από τη μπλούζα μου-μπουφάν μου.Ούτε βαρύ είναι,ούτε ατσούμπαλο.Αυτό το προστατευτικό ενσωματώνεται και στα διάφορα protection jackets της dainese,που παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον.Μπες στο site της dainese και θα δεις ότι έχει πλήρη σειρά προστατευτικού εξοπλισμού,ειδικά για ski/snb. Σα λευκη κατσαριδα δειχνει... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted December 4, 2005 Zox ποσο σου κοστισε αυτο?? Απο εδω το αγορασες ή απο ιντερνετ?? Quote ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted December 4, 2005 To αγόρασα από ένα κεντρικό "φαρμακείο",αρκετά ευρόπουλα παραπάνω από ότι κάνει στο internet.Στην Αυστρία επίσης το είχανε σε πιο normal τιμή.Πλάκα πλάκα την τιμή δεν την θυμάμαι ακριβώς...ίσως ο εγκέφαλός μου δεν θέλει να θυμηθεί,πάντως αρκετά πάνω από 100Ε,νομίζω 120 ή 130 άσε άσε...σίγουρα το βρίσκεις πολύ φθηνότερα Α και το δικό μου είναι σαν μαύρη κατσαρίδα Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Sandoula 2 Report post Posted December 16, 2005 Επαναφερω το ποστ... Ενδιαφερομαι να παρω κρανος απο on-line μαγαζι,πως θα καταλαβω ποιο ειναι το μεγεθος που θελω???? Εχω κανει την μετρηση που λενε με την μεζουρα για την περιμετρο του κεφαλιου και ειναι 52,5-53 εκ....συνεπως παει στο παιδικό Μηπως δεν αντιστοιχουνε στην πραγματικοτητα αυτα τα νουμερα που λενε? Α!και εχουν διαφορα οι τιμες σε on-line μαγαζια απο αυτά στην αθήνα? Quote Make my Day! Means Snow!!! Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted December 16, 2005 Το κράνος έιναι σαν τις μπότες,πρέπει να δοκιμάσεις πρώτα απαράιτητα. Οι προδιαγραφές ασφαλείας είναι ίδιες σε όλα,αλλά το σχήμα τους διαφέρει.Θυμάμαι όταν εγώ διάλεγα κράνος,δοκίμαζα διάφορα διότι ακόμα και στο ίδιο νούμερο μου καθόντουσαν διαφορετικά στο κεφάλι.Το ίδιο και με φίλο μου που δοκίμαζε για κράνος. Οπότε ανεξάρτητα αν οι τιμές είναι το ίδιο ή χαμηλότερες από on-line μαγαζί ,καλύτερα πήγαινε και δοκιμασε,διότι από το νούμερο και μόνο δεν βγάζεις ακριβές συμπέρασμα,όπως γίνεται και με τις μπότες. Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites