kyr 1,833 Report post Posted December 1, 2017 Ελπιζω οι πιστοί που θα προσέλθουν σημερα στον τόπο προσευχής να δώσουν ψυχή και σώμα ώστε να επιτευχθεί επιτέλους ο σκοπός για μια SUPER DOOPER χιονοδρομικη σεζόν!! ?❄⛷☃✈ 9 Quote Share this post Link to post Share on other sites
OliaTax 2,868 Report post Posted December 1, 2017 Τι ωραία πολύ ζηλεύω!!!άμα γινόταν τηλ άλλη εβδομάδα θα ερχομουνα. Στάλθηκε από το GT-I9506 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,730 Report post Posted December 2, 2017 (edited) Με αρκετά παλαιά και νέα μέλη άλλο μια δυνατή συναντηση Edited December 4, 2017 by gatz 18 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted December 2, 2017 Θα έβαζα πολλά λάικ στις πάνω φωτογραφίες. Αλλά μόνο ένα έχω δικαίωμα... (ρε παιδιά, πολλές φάτσες δεν τις ξέρω... ( και με θεωρούσα παλιό μέλος χα χα χα) Θέλουμε και άλλο οπτικό υλικό... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,730 Report post Posted December 2, 2017 (edited) Γιώργο να και κάποιες άλλες 59AFDE66-F163-4B21-B851-C8DAB77AD10F.jpeg9B50125B-5C51-4982-92CC-91F369DC9C75.jpeg Γιώργο να και κάποιες άλλες Edited December 2, 2017 by gatz 8 Quote Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,730 Report post Posted December 2, 2017 Θα έβαζα πολλά λάικ στις πάνω φωτογραφίες. Αλλά μόνο ένα έχω δικαίωμα... (ρε παιδιά, πολλές φάτσες δεν τις ξέρω... ( και με θεωρούσα παλιό μέλος χα χα χα) Θέλουμε και άλλο οπτικό υλικό... Είναι από την φράξια Τεννις-Snowclub !!!! 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,730 Report post Posted December 2, 2017 (edited) ] Edited December 2, 2017 by gatz 8 Quote Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted December 2, 2017 Εκπληκτική ποιότητα το νέο iPhone... Για κάποιο περίεργο λόγο όταν ήρθα εγώ έφυγαν όλοι... Υ.Γ. Πολύ πετυχημένη η χθεσινή διοργάνωση, πολύ καλό το μαγαζί και βοήθησε η διάταξή του, και παραδόξως χωρίς θέμα πάρκινγκ...και φυσικά πολύς και εκλεκτός κόσμος! 8 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted December 2, 2017 Πολύ ωραία βραδιά με πολλά παλιά μέλη αλλά και τα νέα. Εμείς το καθήκον μας το κάναμε, τώρα περιμένουμε 7 του μηνός (που λέει ο ΜΙΚ) τα αποτελέσματα!!!! ️ Sent from my iPhone using Tapatalk 7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
AlexFocus 686 Report post Posted December 2, 2017 Μια ωραία βραδιά εχτές στο Sui Generis. Ελπίζω οι προσευχές όλων να εισακουστούν. 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,271 Report post Posted December 3, 2017 Παρα τις προθεσεις του αντιπροεδρου δεν μπορεσα ναρθω και...γλυτωσατε. Μπορει και να χιονισει τωρα... Στον ταυγετο σιγουρα. Να βγαλω το φαρμακι μου λιγο... Μπορει να φταινε οι φωτογραφιες και οι φωτογραφοι. Αλλα σας θυμαμαι πιο...μικρους. Εγω ως γνωστον εχω το αγεραστο ....και το ακαταλογιστο... Αλλα χωρις...ατσικο... σε λιγο θα βρισκομαστε στα...καπη... Αντε και του χρονου. 11 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted December 5, 2017 Κρίμα, δεν μπορούσα να είμαι παρών στην εκδήλωση η οποία απ' ό,τι βλέπω είχε επιτυχία. Ωστόσο, το καθήκον μου το έκανα ακριβώς το ίδιο βράδυ, απλά ως "σταυροφόρος" στους Αγίους Τόπους (Val di Fiemme - Alpe di Pampeago/ Oberegen). Άσχετα που πέρασα τα πάνδεινα για να επιστρέψω (σε άλλο νήμα όταν βρω χρόνο να εξιστορήσω την Οδύσσεια) 14 Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted December 6, 2017 Ρε σεις... κοντομάνικο φοράνε κάποιοι... τόση ζέστη έχει; Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted December 6, 2017 Ω ναι Quote Share this post Link to post Share on other sites