Nifadas 707 Report post Posted December 25, 2004 Χαιρετώ το Σύλλογο και όλα τα μέλη , είμαι από Μελίσσια- Αθήνα,αλλά θα 'θελα ναμαι από Αράχωβα!!!Θαθελα να παίζω και στο Μέγαρο ,αλλά προς το παρόν σπουδάζω πιάνο στο Λονδίνο. Η Μουσική,η Φύση και ο Αθλητισμός είναι λέξεις μαγικές και απόλυτα ριζωμένες μέσα μου...Το σκι είναι μια καινούρια εμπειρία για μένα ,αλλά πιστεύω πως μέσα από αυτή την ομάδα χιονοδρόμων θα γίνει πολύ όμορφη! Ηδη ένιωσα το πρώτο κύμα ενθουσιασμού σας στη συνάντηση της Πέμπτης και εύχομαι να ενταθεί όταν αρχίσουμε να κατεβαίνουμε πίστες... Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν... Αν και με τόσο ήλιο ,μάλλον για σουβλιστό αρνί μου κάνει παρά για γαλοπούλα ... Κατα τ'άλλα ,έχω πολλές απορίες και θα ζαλίσω πολλούς από εσάς...όμως προέχει να βρεθούμε στα βουνά και να τσουλήσουμε... Για όσους ενδιαφέρονται έχω σπίτι στην Άμφισσα και θαθελα να το μοιραστώ με χιονοτρελαμένους...αλλά επίσης και στο Λονδίνο (Γκρίνουιτς),οπου η διαμονή μπορεί να συνδυαστεί με απολαυστικό σκι στις πιστες τεχνητού χιονιού του Λονδίνου... Πέρα από το πιάνο ασχολούμε και με άλλα έγχορδα και πνευστά όργανα,συνθέτω τραγούδια,διαβάζω οικονομικά συγγράματα...και είμαι τρελαμένος με φωτό Φιλιά Κωστής Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
d45 0 Report post Posted December 25, 2004 Καλως ήρθες Κωστα και πιστευω πως θα περάσεις πολυ καλα εδω μεσα και όχι μονο. Και απο εμένα χρόνια πολλά σ'αυτούς που γιορτάζουν ή έχουν γενέθλια. Quote ski 2008 *-*d45*-* Τελικά θέλω να γίνω Tsikita όταν μπορέσω.... Καλό καλοκαίρι να έχουμε!!!! Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted December 25, 2004 Καλώς ήρθες και από μένα Κώστα και ελπίζω στην επόμενη συνάντηση να έχουμε περισσότερο χρόνο να τα πούμε. Αν και θα προτιμούσα να τσουλούσαμε μαζί μέσα στην εβδομάδα :wink: Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Υ.Γ. Άλλωστε αυτό που μας δένει και μας ενώνει όλο και περισσότερο είναι η κάθε επιπλέον κατεβασιά μαζί Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted December 25, 2004 Καλως ηρθες -κ παλι- Κωστή… Το πιανο κ το χιονισμενο βουνό, ΙΔΙΑ αρμονία… :wink: Κωστής Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
odysseas 8 Report post Posted December 26, 2004 Καλώς ήρθες κι απο εμένα Κωστή. Πολυ καλό και περιεκτικό το post σου. Και πολύ ωραίο nick πρέπει να ομολογήσω Οδυσσέας Quote Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!! Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted December 26, 2004 Κωστή καλωσήρθες κι από εμένα. Έχεις καταγωγή από Άμφισσα που έχεις σπίτι; Αν ναι, τότε είμαστε κοντοπατριώτες! Είμαι από Γαλαξείδι, το ξέρουν άλλωστε οι περισσότεροι εδώ μέσα. Θα κάνω Πρωτοχρονιά στα μέρη μου, αν είσαι εκεί στείλε pm. Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted December 26, 2004 Γειά σου και από μένα. Μένω Δάφνη. Συχνά όταν πάω Παρνασσό, περνάω το βράδυ σε συγγενικό σπίτι, στην Τιθορέα. Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted December 26, 2004 κωστη, χαρηκαμε που σε γνωρισαμε απο κοντα και βλεπω οτι αν και δεν εχεις ασχοληθει πολυ με το αθλημα, εισαι τρελλαμενος σαν κι εμας... μεχρι ποτε θα κατσεις ελλαδα? μακαρι να προλαβεις λιγο χιονισμενα τα βουνα μας και να μας δωθει η ευκαιρια να κατεβουμε μαζι καμια πλαγια. αυτα τα ολιγα για το καλωσορισμα καλες γιορτες και καλη διαμονη Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
pro-rad 0 Report post Posted December 27, 2004 ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΩΣΤΗ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ......ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ DRY SLOPES ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ Quote www.LINESKIS.com Share this post Link to post Share on other sites
kiamosg 1 Report post Posted December 27, 2004 Γεια σου Κωστή και απο εμένα. Με το καλό να βρεθούμε σε κανα βουνό για τρελλές καταβάσεις. Τσίου (εχω λαλήσει απο την αχιονία) :wink: Quote Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted December 27, 2004 ΤΡΕΛΟ-NIFADA ΤΡΕΛΟ-ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΟ-ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
I.T. 0 Report post Posted December 28, 2004 Καλώς τον Νιφάδα! Χρόνια Πολλά & καλή αντάμωση στις πίστες! Quote Γιούρια! Ντουγρού & μη φοβού! Share this post Link to post Share on other sites
Georgia 0 Report post Posted December 28, 2004 Γεια σου Κώστα και καλώς ήρθες! Και γω καινούργια είμαι.Θα τα πούμε και απο κοντά. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ccgr 3 Report post Posted December 28, 2004 ... γείτονα. Εγώ μένω Νέα Πεντέλη. Ελπίζουμε όλοι να σε δούμε στα λευκά βουνά μας, τα πιο όμορφα του κόσμου (ακούς meteroooooooo) ccgr Quote ... Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted December 28, 2004 Καλωσορισες μεσα απο το φορουμ αν και φροντισα ηδη να σε γραψω μελος και στο συλλογο.... :twisted: :twisted: :twisted: Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites