pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 4, 2018 Bansko -Gotse Delchev είναι 40 χλμ και ο δρόμος είναι καλός ,τρύπες δεν έχει ,στροφές έχει λίγες ,αλλά μεθα Gotse Delchev έχεις αλλά 120 χλμ 1 Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted March 4, 2018 (edited) Πήγαμε φέτος τέλος Ιανουαρίου από Bansko με ΙΧ σχετικά χαμηλό,κάναμε σκι και φύγαμε για Borovets. Δρόμος καλός απο ποιότητα ασφάλτου, ορεινός , απαιτείται gps ή κινητό με google map, διάρκεια 3 ώρες. Edited March 4, 2018 by kosaitis 2 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 4, 2018 Τώρα έχει πολύ χιόνι και το Pamporovo Share this post Link to post Share on other sites
amiklon 328 Report post Posted March 4, 2018 Πήγαμε φέτος τέλος Ιανουαρίου από Bansko με ΙΧ σχετικά χαμηλό,κάναμε σκι και φύγαμε για Borovets. Δρόμος καλός απο ποιότητα ασφάλτου, ορεινός , απαιτείται gps ή κινητό με google map, διάρκεια 3 ώρες. εννοεις μαλλον pamporovo, επειδη bansko borovets που γραφεις η διαδρομη ειναι ευκολη και πολυ λιγοτερη ωρα ε? Share this post Link to post Share on other sites
pka 1,173 Report post Posted March 5, 2018 Bansko -Gotse Delchev είναι 40 χλμ και ο δρόμος είναι καλός ,τρύπες δεν έχει ,στροφές έχει λίγες ,αλλά μεθα Gotse Delchev έχεις αλλά 120 χλμ Μια εγκυκλοπαιδική παρατήρηση. Το Gotse Delchev είναι το (Άνω) Νευροκόπι. Εμείς ξέρουμε το γνωστό μας Κάτω Νευροκόπι με τα κρύα του και τις πατάτες του. Πάντα όμως ειχα απορία γιατί το λένε "Κάτω" και που στα κομμάτια βρίσκεται το Άνω Νευροκόπι. Μια φορά που ήμουν στο Bansko, ο ξενοδόχος όλο για το Νευροκόπι έλεγε και καθημερινά έλεγε ότι πάει στο Νευροκόπι για δουλειές. Είχα απόρήσει τι στα κομμάτια πάει να κάνει στο Νευροκόπι. Να πάρει πατάτες; Δεν έχει πατάτες η Βουλγαρία; Μέχρι που κατάλαβα ότι η πόλη που έλεγε αυτός Nevrokop δεν ήταν το δικό μας Νευροκόπι, αλλά το Gotse Delchev που μετονομάστηκε έτσι προς τιμήν του γεννημένου στη Μακεδονία (Κιλκίς), Βούλγαρου εθνικού ήρωα. Θεωρείστε τα παραπάνω ως την (όχι και τόσο) άχρηστη πληροφορία της ημέρας. 8 Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted March 5, 2018 (edited) εννοεις μαλλον pamporovo, επειδη bansko borovets που γραφεις η διαδρομη ειναι ευκολη και πολυ λιγοτερη ωρα ε? Από Bansko πήγαμε για σκι Pamporovo το πρωί και κάναμε σκι. Από εκεί φύγαμε και φτάσαμε Borovets την ίδια ημέρα το απόγευμα μετά από άλλες τρείς ώρες. Edited March 5, 2018 by kosaitis 1 Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted March 5, 2018 (edited) 20180228 073637 Στο YouTube Edited March 5, 2018 by StavRos 5 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 5, 2018 Πως σας φάνηκε 1 Share this post Link to post Share on other sites
flocon 674 Report post Posted March 5, 2018 Όλα ήταν υπό έλεγχο. Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 5, 2018 Ναι ,αν είναι εροτιση Ήταν προι πριν να ανοίξουν η γοντολα και τα λιφτ,έχουν κανόνια και πιροβολουν με αυτά για να ρίξουν της χιονοστιβάδες 3 Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted March 5, 2018 Όπως πρέπει ! https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
amiklon 328 Report post Posted March 6, 2018 Από Bansko πήγαμε για σκι Pamporovo το πρωί και κάναμε σκι. Από εκεί φύγαμε και φτάσαμε Borovets την ίδια ημέρα το απόγευμα μετά από άλλες τρείς ώρες. α ωραια, το εχεις κανει και μαλιστα και αυθημερον θηριο!!! αρα αυτο που σκεφτομαι,ξεκινω με Borovets 3 μερες, συνεχιζω pamporovo 2 μερες και απο εκει 2 μερες bansko, ειναι κατι που δεν ειναι δυσκολο απο πλευρας δρομων. Σε ευχαριστω Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted March 9, 2018 (edited) α ωραια, το εχεις κανει και μαλιστα και αυθημερον θηριο!!! αρα αυτο που σκεφτομαι,ξεκινω με Borovets 3 μερες, συνεχιζω pamporovo 2 μερες και απο εκει 2 μερες bansko, ειναι κατι που δεν ειναι δυσκολο απο πλευρας δρομων. Σε ευχαριστω Το Pamporovo είναι ένα μικρό άλλα οικογενειακό, μαζεμένο χιονοδρομικό. Εγώ δεν θα ξαναπήγαινα, σε μια μέρα όχι ολόκληρη φτάσαμε 11:00, και το τσακίσαμε. Κάτσε 3 Borovets που έχει και ωραίο νυχτερινό, φύγε πρωί και κάνε εξόρμηση στο Pamporovo πιστεύω θα σου φτάσει μια μέρα εκεί και κοιμήσου στο Bansko το ίδιο βράδυ για να κάνεις 3 μέρες σκι εκεί. Εγώ έτσι θα έκανα.Καλα να περασεις Edited March 9, 2018 by kosaitis 1 Share this post Link to post Share on other sites
amiklon 328 Report post Posted March 9, 2018 Το Pamporovo είναι ένα μικρό άλλα οικογενειακό, μαζεμένο χιονοδρομικό. Εγώ δεν θα ξαναπήγαινα, σε μια μέρα όχι ολόκληρη φτάσαμε 11:00, και το τσακίσαμε. Κάτσε 3 Borovets που έχει και ωραίο νυχτερινό, φύγε πρωί και κάνε εξόρμηση στο Pamporovo πιστεύω θα σου φτάσει μια μέρα εκεί και κοιμήσου στο Bansko το ίδιο βράδυ για να κάνεις 3 μέρες σκι εκεί. Εγώ έτσι θα έκανα.Καλα να περασεις εχω παει και στα 3, αλλα ηθελα να μαθω για τον δρομο pamporovo-bansko (που βασιζομαι στα λογια σου για τον δρομο και θα τον κανω) Εννοειται οτι απο borovets θα ξεκινησω (πως και πως περιμενω το νυχτερινο,αυτη την εποχη ειναι θαυμασιο).Σε ευχαριστω για την απαντηση σου. 1 Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted March 9, 2018 Το Pamporovo είναι ένα μικρό άλλα οικογενειακό, μαζεμένο χιονοδρομικό. Εγώ δεν θα ξαναπήγαινα, σε μια μέρα όχι ολόκληρη φτάσαμε 11:00, και το τσακίσαμε. Κάτσε 3 Borovets που έχει και ωραίο νυχτερινό, φύγε πρωί και κάνε εξόρμηση στο Pamporovo πιστεύω θα σου φτάσει μια μέρα εκεί και κοιμήσου στο Bansko το ίδιο βράδυ για να κάνεις 3 μέρες σκι εκεί. Εγώ έτσι θα έκανα.Καλα να περασειςΣυμφωνώ ότι το παμποροβο είναι ιδανικο για οικογεναικο-αρχαριους, αλλά μικρό? Σε σχέση με Μπάνσκο και μποροβιτς; Ή Άλπεις; Γιατί μη μου πεις ότι μισή μέρα δεν σου φτάνει για τα άλλα 2? Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted March 10, 2018 (edited) Ο δρόμος είναι καλός ορεινος. Edited March 10, 2018 by kosaitis Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted March 10, 2018 Συμφωνώ ότι το παμποροβο είναι ιδανικο για οικογεναικο-αρχαριους, αλλά μικρό? Σε σχέση με Μπάνσκο και μποροβιτς; Ή Άλπεις; Γιατί μη μου πεις ότι μισή μέρα δεν σου φτάνει για τα άλλα 2? και μου περισσεύει Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted March 10, 2018 και μου περισσεύειΕ τότε γιατί να μην ξαναπήγαινες; Έτσι όπως το έθεσες το μέγεθος δεν σε ικανοποίησε, που είναι παραπλήσιο με τα άλλα Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted March 10, 2018 (edited) Οικονομικοί λόγοι με κάνουν να μην πηγαίνω Άλπεις. Στο Παμπόροβο μου φτάνει και το 1/3 της ημέρας ενώ για τα αλλά δύο το 1/2. Το Bansko έχει χαλάσει τα τελευταία χρόνια. Το Παμπόροβο καλό είναι αλλά αρκετά μικρό σε σχέση με τα άλλα δύο. Ωραία βουνά και τα τρία. Edited March 10, 2018 by kosaitis Share this post Link to post Share on other sites
Lalakis81 94 Report post Posted March 14, 2018 Καλημέρα επειδή σκεφτόμαστε για ενα τριήμερο bansko ύπάρχει κάποια καλή πρόταση για διαμονή. Ιδανικά να έχει και ημιδιατροφή. Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted March 14, 2018 Θα σ απαντησει ο Pepe που ξερει καλυτερα απ ολους το Μπανσκο ! 1 Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 14, 2018 Καλησπέρα !! Ημιδιατροφή δεν είναι η καλιτερη επιλογή ,έξω έχει πολύ καλό και φτινο Φαγιτο ,ενώ στο ξενοδοχείο θα φάτε ότι σου δοσουν!! Ξενοδοχείο : Elegant Lux Maria-Antoaneta Sport hotel Και πολλά αλλά ,όλα αυτά είναι σε απόσταση από τη γοντολα 250 μετρα 1 Share this post Link to post Share on other sites
taskoum 45 Report post Posted March 14, 2018 Καλησπέρα !! Ημιδιατροφή δεν είναι η καλιτερη επιλογή ,έξω έχει πολύ καλό και φτινο Φαγιτο ,ενώ στο ξενοδοχείο θα φάτε ότι σου δοσουν!! Ξενοδοχείο : Elegant Lux Maria-Antoaneta Sport hotel Και πολλά αλλά ,όλα αυτά είναι σε απόσταση από τη γοντολα 250 μετρα Πραγματικα "καλο φαγητο" ΔΕΝ εχει .. φθηνο εχει οντως ... για μενα λαλακης αφου τα περισσοτερα ξενοδοχεια εχουν και κουζινες μεσα στο Μπανσκο το καλυτερο ειναι να εχεις αγοραει πραγματα και να μαγειρευεις σπιτι ..ετσι και αλλιως μια φορα την μερα ουσιαστικα θα τρως αφου τις υπολοιπες θα κανεις ΣΚΙ Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 14, 2018 Καλό Φαγιτο έχει φίλε ,αρκεί να ξέρεις που να το βρεις και να μην πας στα έμπορο-τουριστικά μαγαζιά ! Το να μαγιρεβεις μόνος σου βγενει πιο ακριβά από το να πας στα μαγαζιά έτοιμο Φαγιτο,τα περνεις πακέτο και το τρως στο δοματιο η κατεσαι εκεί και περνάς και καλά!! Εγώ πιγενω πάντα στα μαγαζιά στην παλιά πόλη !! 5 Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted March 14, 2018 (edited) Κανα δυο φορες εμεινα σ αυτο: http://banskohotelsofia.com/index-en.html ηταν πολυ εξυπηρετικοι με την εννοια οτι σε πηγαιναν μ ενα μικρο βανακι 7θεσιο στην γονδολα και τους επερνες τηλ οταν κατεβαινες ,ακομα και για ενα ατομο εξυπηρετουσαν.Ειχε πολυ καλο πρωινο και ηταν καθαρο.Αλλα ειπαμε ο Pepe ειναι αρχηγος ,οτι πει. ΥΓ Κι εγω παλια πολη ετρωγα παντα κι ετρωγα πολυ καλα και φθηνα ! Edited March 14, 2018 by leonidastria 5 Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites