Pantziak 2 Report post Posted January 24, 2018 Καλημερα σε ολους... Ειμαι σχετικα νεος και θα ηθελα να μαθω πληροφοριες για να αγορασω εξοπλισμο snowboarding..Αν και μενω καλαματα,υπαρχει κανεις να μου πει ποια μαγαζια υπαρχουν στην αθηνα? Και επειδη ξερω οτι καλαματα και τριπολη δεν εχουν παρα μονο στα καλαβρυτα χρειαζομαι καποιον γνωστη του snowboarding για να με κατατοπισει καλυτερα..ειχα διαβασει και τα σχετικα forum αλλα περισσοτερα με μπερδεψαν και με προβληματισαν παρα μου διευκολυναν την κατασταση... Σας ευχαριστω! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted January 24, 2018 γράψε κιλά ύψος μέγεθος παπούτσι μετά τι θες να αγοράσεις? τα πάντα? μονο σανίδα? και τι θες να κανεις? είσαι αρχάριος? Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Pantziak 2 Report post Posted January 24, 2018 80 με 83 κιλα... παπουτσι νουμερο 44,5. θελω να αγορασω τα παντα.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted January 24, 2018 ok...λογικά είσαι αρχάριος...θα πάρεις μια σανίδα all around με σκληρότητα κάπου 4 με 6....δέστρες πάνω κάτω το ίδιο....η σανίδα πιστεύω κάπου 1.56 ως 1.60 (δεν ξέρω ποσο ψηλός είσαι)...για το ποσο φαρδιά θα είναι εξαρτάται από μπότες...ίσος normal i το πολύ πολύ mid wide όπως έχω πει k λέω πάντα : πρώτα ψάξε μπότες...είναι το πιο σημαντικό...πρέπει να σου κάθονται κουτί...k όταν παίρνεις την στάση snowboard το πόδι να μην κουνιέται καθόλου μέσα στην μπότα 1 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Pantziak 2 Report post Posted January 24, 2018 ξεχασα πως με ρωτησες για το υψος... 1,78 ειμαι...ναι αλλα το θεμα ειναι πως θελω να παω σ ενα καλο μαγαζι στην αθηνα που να κανουν καλη εξυπηρετηση γιατι εχω και προβλημα ακοης... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted January 25, 2018 δε μένω athena οποτε δεν ξέρω θα σε απαντήσουν τα παιδιά όμως από εκεί Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Powder Sucks 227 Report post Posted January 25, 2018 ξεχασα πως με ρωτησες για το υψος... 1,78 ειμαι...ναι αλλα το θεμα ειναι πως θελω να παω σ ενα καλο μαγαζι στην αθηνα που να κανουν καλη εξυπηρετηση γιατι εχω και προβλημα ακοης... Δοκίμασε αυτό: http://slutboardshop.com/ 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pantziak 2 Report post Posted January 26, 2018 παιδια...εγω θελω να βρω ενα μαγαζι στην αθηνα που να μου κανει την καλυτερη εξυπηρετηση..γιατι καθως ειμαι ασχετος απο αυτο,δε θελω να παω και να μου δωσουν λαθος σανιδα η μποτα η δεστρες....και απ οτι διαβασα απο διαφορα σαιτ εχουν πολυ μεγαλη σημασια αυτα που προανεφερα γι αυτο και θελω να κανω σωστη επιλογη...μη δωσω τζαμπα λεφτα...! αυτη ειναι η ανησυχια μου! Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted January 26, 2018 Σιγουρα θα υπαρχει καποιο καταστημα που θα εχει την καλυτερη ενημερωση και εξυπηρετηση.Παρ ολα αυτα ειμαι της αποψης για οποιαδηποτε αγορα να ειναι καποιος ενημερωμενος μεσα απο συζητησεις και να ξερει τι ψαχνει να βρει . Αν εγω τωρα αποφασισω να ασχοληθω με το κάιτ και κατεβω αυριο στην αγορα ειναι σχεδον σιγουρο οτι στην πορεια θα ανακαλυψω πως εχω κανει τεραστια λαθη. Σιγουρα θα βρεθει αντιλογος σ αυτα που γραφω και καποιοι θα υπεραμυνθουν του αλαθητου τους! Οι εποχες εχουν αλλαξει και εχει ξεχωρισει η ηρα απο το σταρι ...ετσι και στα καταστηματα τετοιου ειδους .Παρ ολα αυτα ...καλυτερα διαβασμενος !Σκεψου ομως ποιος ειναι πιο σιγουρος αυτος που ξερει τι θελει ή αυτος που θα παει αδιαβαστος. Διαβασμα λοιπον σαν πρωτη σκεψη μεσα στο φορουμ και πολλες συζητησεις με αυτους που εχουν εμπειρια και δεν θα βγεις χαμενος !!! 2 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted January 26, 2018 Νομιζω οτι υπαρχει καποιο στον Αγ.Δημητριο εξειδικευμενο στο Snowboard, τα υπολοιπα που ξερω ειναι σκιερίστικα, αλλα εχουν και κανα σνοουμπορντ μεσα. Οι σνοουμπορνταδες του φορουμ θα πρεπει να σε κατατοπισουν. Αλλα πουντοι??? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pantziak 2 Report post Posted January 26, 2018 Σιγουρα θα υπαρχει καποιο καταστημα που θα εχει την καλυτερη ενημερωση και εξυπηρετηση.Παρ ολα αυτα ειμαι της αποψης για οποιαδηποτε αγορα να ειναι καποιος ενημερωμενος μεσα απο συζητησεις και να ξερει τι ψαχνει να βρει . Αν εγω τωρα αποφασισω να ασχοληθω με το κάιτ και κατεβω αυριο στην αγορα ειναι σχεδον σιγουρο οτι στην πορεια θα ανακαλυψω πως εχω κανει τεραστια λαθη. Σιγουρα θα βρεθει αντιλογος σ αυτα που γραφω και καποιοι θα υπεραμυνθουν του αλαθητου τους! Οι εποχες εχουν αλλαξει και εχει ξεχωρισει η ηρα απο το σταρι ...ετσι και στα καταστηματα τετοιου ειδους .Παρ ολα αυτα ...καλυτερα διαβασμενος !Σκεψου ομως ποιος ειναι πιο σιγουρος αυτος που ξερει τι θελει ή αυτος που θα παει αδιαβαστος. Διαβασμα λοιπον σαν πρωτη σκεψη μεσα στο φορουμ και πολλες συζητησεις με αυτους που εχουν εμπειρια και δεν θα βγεις χαμενος !!! Λεωνιδα να ξερες τι κανω καθε μερα...διαβαζω οσα γραφονται και οσα λεγονται αλλα και παλι ειμαι ακομη προβληματισμενος...σιγουρα ομως αν ειμαι διαβασμενος,θα ξερω και τι ζηταω...αλλα οπως λεει και ο αλλος δεν υπαρχει κανεις να μου πει..λες και με φοβηθηκε το ματι τους! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pantziak 2 Report post Posted January 26, 2018 Νομιζω οτι υπαρχει καποιο στον Αγ.Δημητριο εξειδικευμενο στο Snowboard, τα υπολοιπα που ξερω ειναι σκιερίστικα, αλλα εχουν και κανα σνοουμπορντ μεσα. Οι σνοουμπορνταδες του φορουμ θα πρεπει να σε κατατοπισουν. Αλλα πουντοι??? Αυτο που λες στον Αγ. Δημητριο ειναι σιγουρο??? ελα ντε...πουντοι αραγε??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
AlexFocus 686 Report post Posted January 26, 2018 Δοκίμασε αυτό: http://slutboardshop.com/ Σε αυτό το μαγαζί πήρα μπότες και σανίδι. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και το προτείνω. Επειδή υπάρχουν δύο μαγαζιά πήγα σε αυτό που είναι στο Χαλάνδρι. Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted January 26, 2018 Ναι τον έχω γνωρίσει και στο βουνό τον ιδιοκτήτη και φαίνεται γνωστής!!! Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted January 26, 2018 https://extremespot.gr/ 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pantziak 2 Report post Posted January 28, 2018 Δοκίμασε αυτό: http://slutboardshop.com/ Σε αυτό το μαγαζί πήρα μπότες και σανίδι. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και το προτείνω. Επειδή υπάρχουν δύο μαγαζιά πήγα σε αυτό που είναι στο Χαλάνδρι. χαλανδρι που ακριβως? Quote Share this post Link to post Share on other sites
karimpas 98 Report post Posted January 28, 2018 Εγώ φίλε μου εχω εξοπλιστεί από εδώ http://www.boardgeneration.gr/ στο φάρο Ψυχικού είναι, κλασσικά για ski είναι (που κ για την γυναίκα μείναμε ευχαριστημένοι) αλλά και στην 1η σανίδα-δεστρες για μένα ήταν γνώστες. Και βγάζει και καλές προσφορές. Εκτός αν θέλεις Burton κ τα σχετικά γιατί νομίζω δεν έχει Sent from my Nexus 5X using Tapatalk 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pantziak 2 Report post Posted January 28, 2018 Εγώ φίλε μου εχω εξοπλιστεί από εδώ http://www.boardgeneration.gr/ στο φάρο Ψυχικού είναι, κλασσικά για ski είναι (που κ για την γυναίκα μείναμε ευχαριστημένοι) αλλά και στην 1η σανίδα-δεστρες για μένα ήταν γνώστες. Και βγάζει και καλές προσφορές. Εκτός αν θέλεις Burton κ τα σχετικά γιατί νομίζω δεν έχει Sent from my Nexus 5X using Tapatalk φιλε μου,δε θελω κατι ακριβο...για αρχη μια σανιδα καλη να τσουλαω..και στην πορεια βλεπουμε...αλλα προφανως και πρεπει να παω σε καταστημα να δοκιμασω τις μποτες..γιατι δε ξερω ακριβως τι μου ταιριαζει και προκειμενου να μη κανω πατατα θα περασω πρωτα απο το μαγαζι και υστερα θα αρχισω να αγορασω απο ιντερνετ αφου κατασταλλαξω ακριβως τι θελω...! ενα παιδι εκανε αναφορα για ενα μαγαζι στο χαλανδρι...τωρα που,δε ξερω ακομη... Quote Share this post Link to post Share on other sites
karimpas 98 Report post Posted January 28, 2018 φιλε μου,δε θελω κατι ακριβο...για αρχη μια σανιδα καλη να τσουλαω..και στην πορεια βλεπουμε...αλλα προφανως και πρεπει να παω σε καταστημα να δοκιμασω τις μποτες..γιατι δε ξερω ακριβως τι μου ταιριαζει και προκειμενου να μη κανω πατατα θα περασω πρωτα απο το μαγαζι και υστερα θα αρχισω να αγορασω απο ιντερνετ αφου κατασταλλαξω ακριβως τι θελω...! ενα παιδι εκανε αναφορα για ενα μαγαζι στο χαλανδρι...τωρα που,δε ξερω ακομη... Μαγαζί είναι και αυτό και όπως σου είπα με καλές τιμές ιδιαίτερα για 1η Sent from my Nexus 5X using Tapatalk 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pantziak 2 Report post Posted January 28, 2018 Μαγαζί είναι και αυτό και όπως σου είπα με καλές τιμές ιδιαίτερα για 1η Sent from my Nexus 5X using Tapatalk μηπως μπορεις να μου πεις και που ειναι αυτο το μαγαζι? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Powder Sucks 227 Report post Posted January 28, 2018 φιλε μου,δε θελω κατι ακριβο...για αρχη μια σανιδα καλη να τσουλαω..και στην πορεια βλεπουμε...αλλα προφανως και πρεπει να παω σε καταστημα να δοκιμασω τις μποτες..γιατι δε ξερω ακριβως τι μου ταιριαζει και προκειμενου να μη κανω πατατα θα περασω πρωτα απο το μαγαζι και υστερα θα αρχισω να αγορασω απο ιντερνετ αφου κατασταλλαξω ακριβως τι θελω...! ενα παιδι εκανε αναφορα για ενα μαγαζι στο χαλανδρι...τωρα που,δε ξερω ακομη... θα σε συμβούλευα να μην το κάνεις αυτό (δηλαδή να πας σε ένα μαγαζί να τους ζαλίσεις στις ερωτήσεις, να δοκιμάσεις όλες τις μπότες κλπ και μετά να πας να τα αγοράσεις στο internet). Δώσε 20 ευρώ παραπάνω και αγόρασε τις από το μαγαζί. 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted January 28, 2018 θα σε συμβούλευα να μην το κάνεις αυτό (δηλαδή να πας σε ένα μαγαζί να τους ζαλίσεις στις ερωτήσεις, να δοκιμάσεις όλες τις μπότες κλπ και μετά να πας να τα αγοράσεις στο internet). Δώσε 20 ευρώ παραπάνω και αγόρασε τις από το μαγαζί. Εκτός του ότι συχνά βρίσκεις και στα ελληνικά μαγαζιά πολύ καλές τιμές, είναι πολύ σημαντικό να επιβραβεύουμε την εξυπηρέτηση, τη γνώση και τον χρόνο που αφιερώνουν για τον πελάτη οι καταστηματάρχες. Ειδικά για τη μπότα, που θέλει και από κοντά πολύ ψάξιμο και βοήθεια, είναι πραγματικά πολύ κρίμα να σε βοηθάει κάποιος να καταλήξεις σε μοντέλο και μετά να ψωνίζεις από αλλού. Έχουν μείνει πολύ λίγα μαγαζιά κι ακόμα λιγότερα με ανθρώπους σωστούς και καταρτισμένους. Αν δεν τα στηρίξουμε (συνήθως δεν είναι καν τόσο μεγάλη η διαφορά στις τιμές, μη γελιόμαστε), θα κλείσουν κι αυτά. 3 Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
AlexFocus 686 Report post Posted January 28, 2018 χαλανδρι που ακριβως? Agias Paraskevis 20, Halandri, 15232, Greece +30 2106819199 Quote Share this post Link to post Share on other sites
AlexFocus 686 Report post Posted January 28, 2018 Πολύ σωστά τα λένε τα παιδιά πιο πάνω. Ειδικά το παιδί (είναι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού μαζί με τον αδερφό του που είναι στο μαγαζί της Κηφισιάς) που με εξυπηρέτησε στο Χαλάνδρι πρέπει να ήταν μαζί μου κανένα 45λέπτο και να δοκιμάζαμε μπότες. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pantziak 2 Report post Posted January 28, 2018 Εκτός του ότι συχνά βρίσκεις και στα ελληνικά μαγαζιά πολύ καλές τιμές, είναι πολύ σημαντικό να επιβραβεύουμε την εξυπηρέτηση, τη γνώση και τον χρόνο που αφιερώνουν για τον πελάτη οι καταστηματάρχες. Ειδικά για τη μπότα, που θέλει και από κοντά πολύ ψάξιμο και βοήθεια, είναι πραγματικά πολύ κρίμα να σε βοηθάει κάποιος να καταλήξεις σε μοντέλο και μετά να ψωνίζεις από αλλού. Έχουν μείνει πολύ λίγα μαγαζιά κι ακόμα λιγότερα με ανθρώπους σωστούς και καταρτισμένους. Αν δεν τα στηρίξουμε (συνήθως δεν είναι καν τόσο μεγάλη η διαφορά στις τιμές, μη γελιόμαστε), θα κλείσουν κι αυτά. εχεις πολυ δικιο φιλε μου...οι περισσοτεροι πλεον αγοραζουν απο ιντερνετ....αλλα δεν εχεις καταλαβει ομως οτι μενω εκτος αθηνας και συγκεκριμενα στη καλαματα...οπου δεν υπαρχει ουτε ενα μαγαζι με εξοπλισμο snowboard ποσο μαλλον δε στη τριπολη που τυχαινει να ειναι και κοντα το χιονοδρομικο κεντρο του μαιναλου ...καλα ασε το ιντερσποτ της καλαματας...αυτο δε μετραει καθολου...αλλα για σκεψου...αν παω χαλανδρι και αγορασω,θα τους ρωτησω αμα εχουν και σαιτ να παραγγελνω απο κει...αυτο εννοουσα με το να αγορασω απο ιντερνετ! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites