vro 10,259 Report post Posted March 6, 2018 Με ποδηλατο; 3 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
AlexFocus 686 Report post Posted March 6, 2018 Vro θέλω τις προβλέψεις σου όπως και των υπολοίπων μελών. Μέχρι τέλος σαιζόν θέλω να βρω ένα καλό 4-5ημέρο σερί να σκιάρω σαν μανιακός στο Χελμό Εν τω μεταξύ η κάμερα του sr έχει βγάλει ένα χώμα σήμερα ... μούρλια λέμε Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted March 6, 2018 Ο χελμος χαμηλα τον μαρτη υποφερει. Οσο ευκολα τα βαζει τον δεκεμβρη τοσο ευκολα τα χανει μαρτη. Δυστυχως για ανοιξιατικο και μαλιστα βδομαδα για νοτια απεναντι ειναι μονοδρομος. Κατσε να δουμε ποσο θα κρατησει ο καυσωνας της κυριακης. Απο το αραχωβα μετεο. Όσον αφορά στον καιρό του Παρνασσού εν τάχει: Ενισχυμένοι ΝΔ άνεμοι θα πνέουν αύριο Τετάρτη 7/3 και ο καιρός θα είναι αίθριος γενικά. Την Πέμπτη 8/3 οι άνεμοι στρέφονται σε ενισχυμένους ΒΔ, η θερμοκρασία πέφτει πρόσκαιρα και δεν αποκλείεται να "πασπαλίσει" το χιονοδρομικό. Την Παρασκευή 9/3 ο καιρός θα είναι καλός για χιονοδρομία με χαμηλές θερμοκρασίες και ΒΔ ρεύμα που θα κρατά σε καλή ποιότητα το χιόνι. Το Σάββατο 10/3 θα είναι γενικά καλές οι συνθήκες για χιονοδρομία. Όμως από το απόγευμα η σταδιακή έλευση της θερμής μάζας θα ανεβάσει αισθητά τις θερμοκρασίες το διήμερο Κυριακή - Δευτέρα (11,12/3) στους 10-12C (1900μ). 1 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted March 7, 2018 Δεν πάμε καλά Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted March 7, 2018 Μιχαλη παρασκευη θα βλεπουμε την μυτη μας; Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted March 8, 2018 Πόλεμος νεύρων, χρονιά της αστάθειας και των αναστολών θα πρέπει να ονομαστεί η φετεινή! Δεκτά στοιχήματα για τον Απρίλιο Μια χαρά καιρός το ΠΣΚ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted March 8, 2018 Μη λες τη λεξη πόλεμος... Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 9, 2018 Ένα απολαυστικό σκ μας περιμένει με εκπληκτικά χιόνια χωρίς άγχος και με χαμόγελο Και αφήστε όσους δεν ξέρουν να ανεβαίνουν με κρύο, αέρηδες, παγοποιήσεις, πολύ κόσμο, χαμό στους δρόμους κλπκλπ Δεν το υπογράφω ότι θα βγάλει ανοιξιάτικα εκτός αλλά μην ξεχάσετε να κοιτάτε εκτός πίστας, αν κάποιος κατεβαίνει καλά, όρμα 5 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted March 9, 2018 Πολυ φλουφλης ο μαρτης και φετος Τα ανοιξιατικα ειναι για τον απριλιο ........... 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 9, 2018 (edited) Μικρέ άχρηστε πουδρομανή. Τα ανοιξιάτικα είναι ακόμα και Δεκέμβρη αν ανεβαίνεις και ξέρεις να ψάχνεις ειδικά Παρνασσό. Αλλά που να τα βρεις αφού εσύ μόνο πουδρομέρες ανεβαίνεις. Να ενημερώσουμε τους φίλους τηλεθεατές ότι εμμένω στην παλαιά πρόγνωση ότι έχουμε ακόμα 8 με 10 πουδρομέρες μπροστά και θα ξαναμπεί χειμώνας. Edited March 9, 2018 by ΜΙΚ 7 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted March 9, 2018 ....Να ενημερώσουμε τους φίλους τηλεθεατές ότι εμμένω στην παλαιά πρόγνωση ότι έχουμε ακόμα 8 με 10 πουδρομέρες μπροστά και θα ξαναμπεί χειμώνας. Τέτοια να βλέπω γιατί το έχω ακόμα με τα χειμερινά και 20 βαθμούς... Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted March 9, 2018 Δεν μου αρεσουν τα ανοιξιατικα Πολυ ευκολο το χιονι , χαμηλα κολλαει, λασπες,καφετιλα ζεστη... Καλες οι πουδρες φυσικα αλλα τα καλιτερα σκι φετος τα εκανα σε hard pack με τα mandra Δεν παιζει τωρα Μαρτιο να μην βγαλει ουτε μια μερα της προκοπης ξεφτιλα!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted March 9, 2018 Χτυπα το κεφαλι σου σημερα. Πουσουν να με δεις να κανω στροφες παντου στο αυγο;;; Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted March 9, 2018 Ασπρη πουδριτσα λαχταριστη....απεραστη. Εγω και τα πιστερια. Να τσουλαει ως και ο δρομος. Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted March 9, 2018 Ξηγηθηκες Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 9, 2018 Ασπρη πουδριτσα λαχταριστη....απεραστη. Εγω και τα πιστερια. Να τσουλαει ως και ο δρομος. Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οπότε 7-9 πουδρομέρες μένουν 3 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted March 9, 2018 θελουμε ραπορτο Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krits 1,239 Report post Posted March 9, 2018 ένα πουλάκι μου σφύριξε πως παίζει την προσεχή Τετάρτη να είναι η μέρα, κάτι είπε για χιονάκι απόγευμα Τρίτης... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted March 9, 2018 Άπιστη ράτσα τα πουδροπούλια. 1 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted March 11, 2018 Κορφη ηρακλη τώρα. Θερμοκρασια αερος ε; οχι χιονιου. Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 11, 2018 Τρίτη και Τετάρτη ψυχρά μέτωπα. Γράψτε υποψήφιες πουδρομέρες. Μετά ανεβαίνει θερμοκρασία να πάμε για ένα ακόμα διαστημικό ανοιξιάτικο σκ και μετά χειμώνα πάλι. 5 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted March 11, 2018 Βουρ για αλπεις οποιος μπορει 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted March 12, 2018 Αερας παλι.... Και αν και ειναι νωρις..... Ισως και το σ/κ...... Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 12, 2018 Λέγε ότι θες πουδρόγερες εγώ βλέπω ότι από αύριο περνάμε σε χαμηλές θερμοκρασίες και με το ψυχρό μέτωπο θα βγουν πουδρομέρες. Επίσης από βδομάδα βλέπω πάλι κανονικό σοβαρό χειμώνα. Mε τον αέρα μόνο αύριο θα έχουμε θέμα ΧΚΚ ΧΚΠ. Το σκ είναι πολύ μακρυά προγνωστικά αλλά πράγματι μοιάζει να έχει ίχνη δυνατού αέρα. Δε ξέρω τι λέτε εγώ πιστεύω ότι πρέπει από Τετάρτη και μετά να είμαστε με το τουφέκι, είναι πολύ πιθανό να έχει πολύ καλές μέρες ακόμα και πουδριστές. 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
taskoum 45 Report post Posted March 12, 2018 21 - 22 - 23 - 24 Μαρτιου θα ερθουν κατι καλα απ οτι βλεπω ... το θεμα ειναι μεχρι τοτε αν θα ειναι ακομη ανοικτα τα χιονοδρομικα 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites