amiklon 328 Report post Posted June 25, 2021 XA XA.Για να γελασετε....Μολις με πηρε η μητερα μου,85 χρονων,αλλα μια χαρα δουλευει στο κομπιουτερ,για να μου πει οτι της στειλανε σημερα ενα mail οτι παρακολουθουσε πορνο!!!! Φυσικα δεν εδωσε σημασια 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,728 Report post Posted June 26, 2021 (edited) On 6/25/2021 at 9:36 PM, amiklon said: XA XA.Για να γελασετε....Μολις με πηρε η μητερα μου,85 χρονων,αλλα μια χαρα δουλευει στο κομπιουτερ,για να μου πει οτι της στειλανε σημερα ενα mail οτι παρακολουθουσε πορνο!!!! Φυσικα δεν εδωσε σημασια "Πραγματοποίησα βιντεοσκόπηση της οθόνης σας και της συσκευής κάμερας και επεξεργάστηκα το βίντεο στο οποίο στο ένα μέρος της οθόνης υπάρχει ένα βίντεο με εσάς να αυνανίζεστε και στο άλλο μέρος ένα πορνογραφικό βίντεο που ανοίξατε εκείνη τη στιγμή." Εδώ υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ερώτημα. Εγώ δεν έχω κάμερα, ούτε μικρόφωνο στον υπολογιστή μου. Συνέδεσα 2 ή 3 φορές την κάμερα με το μικρόφωνο της κόρης μου (και μάλιστα έβγαζε το δικό της όνομα στην σύνδεση αντί για το δικό μου), στην ΓΣ του συλλόγου, στις βραδιές δοκιμής ουίσκυ και στην συνάντηση που είχαμε κάνει μέσω zoom, αντί για συνάντηση του συλλόγου. Και κάπου εδώ διερωτώμαι για το πορνό......... Edited June 26, 2021 by mil Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,728 Report post Posted June 26, 2021 (edited) 8 minutes ago, mil said: . Edited June 26, 2021 by mil Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,396 Report post Posted July 27, 2021 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,396 Report post Posted September 3, 2021 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,396 Report post Posted December 9, 2021 Εξαιρετικά επικίνδυνο phishing που μου ήρθε σήμερα. Ιδιαίτερα καλογραμμένο, με σωστά γραφικά, και επαγγελματικό τόνο. Το μόνο σημάδι για να σε βάλει σε υποψίες είναι ότι απαιτεί ενέργεια μέσω του email διαφορετικά απειλεί με κλείδωμα υπηρεσιών. 1 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
amiklon 328 Report post Posted December 9, 2021 Φανταζομαι,οτι και η διευθυνση δεν θα ηταν απο nbg.gr.... Γενικως,οταν λαμβανουμε οποιοδηποτε μηνυμα και μαλιστα με απειλη,οτι αν δεν το κανουμε ΤΩΡΑ θα παθουμε κατι (πχ μπλοκαρισμα συναλλαγων,ειναι σιγουρο οτι ειναι απατη). Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted January 23, 2022 Θελω να πουλησω μια σανιδα Με το που ανεβηκε η αγγελια στο ebay ηρθε ενα μηνυμα στο whats app απο εναν sahir tahir... ολα τελεια θελει να το πάρει αναλαμβανει τα εξοδα αποστολης κλπ Κ στελνει ενα λινκ, που φαινεται σαν ebay κ λεει πατα εκει, δινεις τα στοιχεια της καρτας σου κ προχωραει η διαδικασια... Οκ... του ειπα αν θελει μεσω paypal... ξαφανιστηκε Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted January 23, 2022 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted January 23, 2022 Πανω λεει κιολας οτι πληρωθηκε.. καλα 1 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Γιώργος Λ. 131 Report post Posted January 28, 2022 . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted April 5, 2022 δυστυχως σαν αρχαριος την πατησα και επεσε θυμα απατης. Εδωσα στοιχεια πιστωτικης στο ιντερνετ. Ευτυχως 20 λεπτα μετα, καταλαβα τι παιχτηκε και ακυρωσα αμεσως την πιστωτικη μεσω του app της τραπεζας και στην ουσια δεν εγινε τιποτα. ακομα αναρωτιεμαι ποσο βλακας ημουνα για εκεινα τα 10 λεπτα.... και ποσο τυχερος ημουνα που δεν ειχα καλη συνδεση (ημουνα στο βουνο) και κοβοταν συνεχως η διαδικασια 1 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,396 Report post Posted April 5, 2022 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,396 Report post Posted August 24, 2022 Νέο επικίνδυνο phishing· κλικαροντας το όνομα του αποστολέα βλέπουμε ότι εχει όση σχέση με τα ΕΛΤΑ όση εγώ με το πλέξιμο: Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,396 Report post Posted December 19, 2022 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites