Krits 1,239 Report post Posted May 28, 2018 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post Posted May 28, 2018 Τελικά ο σύλλογος επιτελεί τεράστιο κοινωνικό έργο. Δίνει βήμα ψυχικής έκφρασης σε πολύ κόσμο... Άνθρωποι που δεν θα είχαν με τι να γκρινιάζουν βρίσκουν διέξοδο. Αν δεν γκρινιάζουν, τι άλλο μένει να είναι σε θέση να κάνουν άραγε; Όπου γκρίνια μπορείτε να βάλετε και το "ασκώ μονίμως κριτική". Ουπς! Μόλις γκρίνιαξα ; Είναι πράγματι επιβεβαίωση της θεωρίας της "χύτρας ατμού", λειτουργεί ως βαλβίδα εκτόνωσης της κοινωνικής πίεσης, που διαφορετικά θα έπεφτε πάνω στην εξουσία και τον... Μπουτάρη. 5 Quote Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted May 28, 2018 Είναι πράγματι επιβεβαίωση της θεωρίας της "χύτρας ατμού", λειτουργεί ως βαλβίδα εκτόνωσης της κοινωνικής πίεσης, που διαφορετικά θα έπεφτε πάνω στην εξουσία και τον... Μπουτάρη. Να την και η χύτρα ατμού αντε φέρτε και τα κάρβουνα να καεί το πελεκούδι λέμε … Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted May 28, 2018 Περί χυτρών... Να προσέξουμε τη βαλβίδα του ΕΣΤΟΥΧ. Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted May 28, 2018 Από τα λίγα θέματα που παραμένουμε εντός θέματος. Εύγε 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted May 29, 2018 (edited) Μερικά απο τα σοφά λογια του Πυθαγόρα ... -Να ασκείς τη δικαιοσύνη με έργα και με λόγια. -Μην πράξεις κάτι επαίσχυντο, ούτε μόνος σου ούτε μαζί με άλλους και από όλους πιο πολύ τον εαυτό σου να ντρέπεσαι. -Μην επιτρέψεις στα μάτια σου ύπνο απαλό πριν εξετάσεις τρεις φορές τις πράξεις της ημέρας: «Σε τι αστόχησα; Τι έπραξα; Τι δεν έπραξα από εκείνα που έπρεπε να πράξω; Edited May 29, 2018 by leonidastria 2 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted May 29, 2018 Μερικά απο τα σοφά λογια του Πυθαγόρα .............. .....Σε τι αστόχησα; Τι έπραξα; Τι δεν έπραξα από εκείνα που έπρεπε να πράξω;[/size][/font][/color] Και γιατί στα εκτός θέματος; άνοιξε θέμα ..... στοχασμοί χιονοδρόμων όταν τα βουνά στερεύουν από χιόνι .... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
chrisstem 1,049 Report post Posted May 29, 2018 Το χιόνι λιώνει στο βουνό μα ποτέ από το μυαλό..... Λόγια σοφών - στερημενων χιονοδρομων.... 6 Quote Ευτυχία δεν είναι η απουσία προβλημάτων, είναι η ικανότητα αντιμετώπισής τους (κλεμμένο) Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted May 29, 2018 Μερικά απο τα σοφά λογια του Πυθαγόρα ... -Να ασκείς τη δικαιοσύνη με έργα και με λόγια. -Μην πράξεις κάτι επαίσχυντο, ούτε μόνος σου ούτε μαζί με άλλους και από όλους πιο πολύ τον εαυτό σου να ντρέπεσαι. -Μην επιτρέψεις στα μάτια σου ύπνο απαλό πριν εξετάσεις τρεις φορές τις πράξεις της ημέρας: «Σε τι αστόχησα; Τι έπραξα; Τι δεν έπραξα από εκείνα που έπρεπε να πράξω; Και γιατί στα εκτός θέματος; άνοιξε θέμα ..... στοχασμοί χιονοδρόμων όταν τα βουνά στερεύουν από χιόνι .... Γιατι εδω ειναι μεσα στο θεμα ,που ειναι εκτος θεματος και γιατι μονον αυτα ηθελα να γραψω ...! 1 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted May 29, 2018 Εξαιρετικό ρόφημα ... πολύ καλή παρέα όταν αναπολείς τον περασμένο χειμώνα ... 5 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted May 29, 2018 Ισως απο τα καλυτερα ! Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted May 29, 2018 Εεεεε όχι και ρόφημα ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted June 18, 2018 Η φιλία Τι να είναι άραγε αυτό πάλι ? Μπορεί να πει κανείς με σιγουριά ότι ο Α η ο Β είναι ο καλύτερος του φίλος/φίλη ? Δύσκολο. Το μόνο που μπορεί να πει κανείς με σιγουριά, γιατί το ξέρει από πρώτο χέρι, είναι ότι ο ιδιος νοιωθει φίλος/φίλη του Α η του Β. Γι αυτό έλεγε ο παππούς μου τους φίλους σου δεν τους διαλέγεις εσυ, αυτοί σε διαλέγουν. Μήπως που και που από καιρό σε καιρό να κάνουμε και κάποιο απολογισμό φίλων και φιλίας ? Λέω τώρα εγώ.... 1 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted June 19, 2018 Η φιλία Τι να είναι άραγε αυτό πάλι ? Μπορεί να πει κανείς με σιγουριά ότι ο Α η ο Β είναι ο καλύτερος του φίλος/φίλη ? Δύσκολο. Το μόνο που μπορεί να πει κανείς με σιγουριά, γιατί το ξέρει από πρώτο χέρι, είναι ότι ο ιδιος νοιωθει φίλος/φίλη του Α η του Β. Γι αυτό έλεγε ο παππούς μου τους φίλους σου δεν τους διαλέγεις εσυ, αυτοί σε διαλέγουν. Μήπως που και που από καιρό σε καιρό να κάνουμε και κάποιο απολογισμό φίλων και φιλίας ? Λέω τώρα εγώ.... Αυτά τα έλεγαν στο σχολείο αλά εμείς .........το μυαλό μας άλλου ...... Ο φίλος τον φίλον εν πόνοις και κινδύνοις ου λείπει» 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted June 20, 2018 Αυτά τα έλεγαν στο σχολείο αλά εμείς .........το μυαλό μας άλλου ...... Ο φίλος τον φίλον εν πόνοις και κινδύνοις ου λείπει» Οκ, αλλά φτάνει αυτό ? Αν, ας πούμε, αυτός για τον οποίο αισθάνεσαι καλός φίλος κάνει και λέει μ@λ&€ες δεξιά και αριστερά ? Τον αφήνεις να κάνει ? Επειδή είναι καλό παιδί ? Με καταλαβαίνεις ? 1 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted June 20, 2018 Οκ, αλλά φτάνει αυτό ? Αν, ας πούμε, αυτός για τον οποίο αισθάνεσαι καλός φίλος κάνει και λέει μ@λ&€ες δεξιά και αριστερά ? Τον αφήνεις να κάνει ? Επειδή είναι καλό παιδί ? Με καταλαβαίνεις ? Το καλό παιδί δεν σημαίνει ότι θα είναι και καλός φίλος ......Εάν αυτά που λέει τον θέτουν σε κίνδυνο τότε σαν καλός φίλος πρέπει να είσαι εκεί δίπλα να του συμπαρασταθείς και υποφέρεις μαζί του. αλλα φίλε μου η λέξη είναι δύσκολη ..... με καταλαβαίνεις ; Να τη θα σου έλεγα ........http://digitalschool.minedu.gov.gr/modules/ebook/show.php/DSGL-C130/652/4164,19425/extras/activities/indexc_05_dokimio_1/cicero.html Quote Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted June 20, 2018 Το καλό παιδί δεν σημαίνει ότι θα είναι και καλός φίλος ...... Εάν αυτά που λέει τον θέτουν σε κίνδυνο τότε σαν καλός φίλος πρέπει να είσαι εκεί δίπλα να του συμπαρασταθείς και υποφέρεις μαζί του. αλλα φίλε μου η λέξη είναι δύσκολη ..... με καταλαβαίνεις ; Να τη θα σου έλεγα ........http://digitalschool.minedu.gov.gr/modules/ebook/show.php/DSGL-C130/652/4164,19425/extras/activities/indexc_05_dokimio_1/cicero.html Σαν καλός φίλος λοιπόν, αντί να υποφέρεις και να συμπαραστέκεσαι εκ των υστέρων, τον κράζεις άσχημα (!!!) όπως μόνο ένας πραγματικός φίλος μπορεί ! Έχοντας την ελπίδα ότι θα συνέλθει / σοβαρευτεί κάποια στιγμή. Λέω τώρα εγώ.... Got it ? 2 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted June 20, 2018 Σαν καλός φίλος λοιπόν, αντί να υποφέρεις και να συμπαραστέκεσαι εκ των υστέρων, τον κράζεις άσχημα (!!!) όπως μόνο ένας πραγματικός φίλος μπορεί ! Έχοντας την ελπίδα ότι θα συνέλθει / σοβαρευτεί κάποια στιγμή. Λέω τώρα εγώ.... Got it ? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted June 20, 2018 Σαν να έχεις δίκιο μου φαίνεται ... 1 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted June 20, 2018 Σαν να έχεις δίκιο μου φαίνεται ...Δεν έχω καταλάβει ακριβώς περί τίνος πρόκειται, αλλά για μένα όταν ένας φίλος κάνει βλακείες η σχέση μου μαζί του μου επιτρέπει να τον "καρπαζωνω λεκτικά" με ειλικρίνεια, ευθύτητα, ανιδιοτέλεια, μέχρι να μου πει: "δεν θέλω άλλο τη συμβουλή σου για το θέμα ας κλείσουμε τη συζήτηση εδώ" ή πάψει πλέον να με θεωρεί φίλο του. 4 Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted June 20, 2018 Εχμ...αυτό ακριβώς ! @ panchristo ... κρίμα που δεν μπορείς να είσαι φίλος με όλους... 1 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted June 27, 2018 Με αφορμή, μια κουβέντα που είχα χθες με δυο Έλληνες που βρίσκονται εδώ ( στην γερμανολανδη ) για λίγες μέρες και για διαφορετικούς λόγους ο καθένας ( δεν γνωρίζονταν από πριν οι δυο τους ) ωφειλω να ομολογήσω ότι απογοητεύτηκα τελείως. Πολύ οπαδιλικι ! Στα πάντα και σε όλα !! εκτός βέβαια αν πράγματι σας ψεκάζουν....τι να πω ? 4 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
gianis50 1,869 Report post Posted June 27, 2018 Με αφορμή, μια κουβέντα που είχα χθες με δυο Έλληνες που βρίσκονται εδώ ( στην γερμανολανδη ) για λίγες μέρες και για διαφορετικούς λόγους ο καθένας ( δεν γνωρίζονταν από πριν οι δυο τους ) ωφειλω να ομολογήσω ότι απογοητεύτηκα τελείως. Πολύ οπαδιλικι ! Στα πάντα και σε όλα !! εκτός βέβαια αν πράγματι σας ψεκάζουν....τι να πω ? Χωρις να θελω να βαλω στο ιδιο τσουβαλι ολους τους Ελληνες ......ομως μαζι με ξερα καιγονται και τα χλωρα....Δυστυχως τα "ξερα "ειναι περισσοτερα.....το αποτελεσμα το ζουμε εμεις ...θα το ζησουν και τα παιδια μας και ελπιζω οχι και τα εγγονια μας.. Οσο για τα περι φιλιας που λετε ποιο πανω.....θα προτιμουσα και εγω (στην περιπτωση που κανω φαουλ) ....να μου τα χωσει λεκτικα καποιος....απο το να με συναναστρεφεται ανεχομενος τον χαρακτηρα μου. 5 Quote μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted June 27, 2018 Το να λέμε κουβέντες στους #φιλους#ειναι το εύκολο ,το να τους πάρουμε στην πλάτη μας και να τους βοηθήσουμε να περπατήσουν είναι το ζητούμενο Quote Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted June 27, 2018 Το να λέμε κουβέντες στους #φιλους#ειναι το εύκολο ,το να τους πάρουμε στην πλάτη μας και να τους βοηθήσουμε να περπατήσουν είναι το ζητούμενο Δηλαδή όλους τους άλλους που δεν μπορούν να περπατήσουν τους αφήνεις στην τύχη τους ? Αυτό είναι φιλία ? Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites