ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 30, 2004 Τι καιρό θα κάνει σε όλα τα χιονοδρομικά μαμα?Πάτα εδώ γιόκα μου Ρωτήστε ότι θέλετε να σας το απαντήσω πάνω στις προγνώσεις που βλέπετε Καλά Χριστούγεννα Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
messner 1 Report post Posted December 30, 2004 ωραιο site.αλλα μηπως δινει πολυ υψηλες θερμοκρασιες? και γενικοτερα ειναι αξιοπιστο? Quote drop cliffs, not bombs Share this post Link to post Share on other sites
k001e 0 Report post Posted December 30, 2004 poli kalo site gia taxitites aera!!! i vivlos twn apantaxou windsurfer k kiteboarders!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 30, 2004 Ναι δίνει πολύ υψηλές γιατί. Παντα η θερμοκρασία που διαβάζεις είναι στα 600-800 μέτρα υψόμετρο -0.65 Χ διαφορά ύψους /100 Μαζεύω και τις υπόλοιπες απορίες σας και θα τα ανεβάσω στον καιρό Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 30, 2004 poli kalo site gia taxitites aera!!! i vivlos twn apantaxou windsurfer k kiteboarders!! Τα παραπέντε σε πηγάδια :?: Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
k001e 0 Report post Posted December 30, 2004 και φυσικά ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ!!!!! :? :roll: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aristomenis 1 Report post Posted December 30, 2004 Ναι δίνει πολύ υψηλές γιατί. Παντα η θερμοκρασία που διαβάζεις είναι στα 600-800 μέτρα υψόμετρο -0.65 Χ διαφορά ύψους /100 Μαζεύω και τις υπόλοιπες απορίες σας και θα τα ανεβάσω στον καιρό Ωπα Μιχαλη, αυτο το -0.65 Χ διαφορά ύψους /100 ειναι η κατακορυφη θερμοβαθμιδα περιβαλλοντος της γης σε ιδανικες συνθήκες... Δεν μπορεις να την λαβεις υπ οψιν σου... αυτη αλλαζει συνεχεια, μπορει να γινει και -13 βαθμοι/1000 μετρα, μπορει να ειναι και θετικη (θερμοκρασιακη αναστροφη). Αφου για να υπολογιστει, γινεται μετρηση με το μπαλονακι... Quote Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 31, 2004 αυτο το -0.65 Χ διαφορά ύψους /100 ειναι η κατακορυφη θερμοβαθμιδα περιβαλλοντος της γης σε ιδανικες συνθήκες... Δεν μπορεις να την λαβεις υπ οψιν σου... αυτη αλλαζει συνεχεια, μπορει να γινει και -13 βαθμοι/1000 μετρα, μπορει να ειναι και θετικη (θερμοκρασιακη αναστροφη). Αφου για να υπολογιστει, γινεται μετρηση με το μπαλονακι... Σωστότατος. Για απλές συνθήκες όμως ισχύει Εμένα μου λες Αρίστο...(αν δεν έχεις φάει το ξύλο της αρκούδας πετώντας μέσα στην αναστροφή δεν μπορείς να την εκτμήσεις). Θα φτιάξω ένα κειμενάκι να εξηγεί τα πάντα και θα βάλουμε στον καιρό και άλλα τέτοια κολπάκια Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
pro-rad 0 Report post Posted December 31, 2004 Quote www.LINESKIS.com Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted December 31, 2004 Το ξέρω αυτό το site.Λόγω kite το κοιτάω συνέχεια και μάλιστα έχει ειδική πρόβλεψη για συγκερκριμένες περιοχες για wind/kite surf,οπότε βολεύει πολύ. Πάντως ενώ πέφτει σχεδόν πάντα μέσα ως προς την ώρα μεταβολής του αέρα και της διεύθυνσης,μου έχει κάνει κάποια νερά ως προς την ένταση ,αλλά μάλλον οριακά.... Πάντως για την περιοχή μου το θεωρώ μάλλον αξιόπιστο,αλλά και λίγο.... απαισιόδοξο κάποιες φορές. Για αέρηδες σκίζει,για θερμοκρασίες και τα λοιπά δεν ξέρω.... Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
STEFANOS 0 Report post Posted February 23, 2005 Βάση του 06run ύποπτα τα πράγματα για Σ/Κ με αρκετές βροχές πριν τη μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας από Δευτέρα. Quote θελω χιόνι -ζητάω πολλά; Share this post Link to post Share on other sites
geoxk 0 Report post Posted February 24, 2005 πριν τη μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας από Δευτέρα. αυτη η αλλαγη θα ειναι διαρκειας? λεμε να ανεβουμε καρπενησι για σκι, ολη την εβδομαδα 27-2 εως 5-3 :twisted: . αν προκειται ομως να μας τα χαλασει ο καιρος, τοτε να ακυρωσουμε. μηπως εχει κανεις καμια προβλεψη καιρου για αυτο το διαστημα? Quote Share this post Link to post Share on other sites
STEFANOS 0 Report post Posted February 24, 2005 Μάλλον πολύ χιόνι θα φάτε από Δευτέρα αν ανεβείτε. Quote θελω χιόνι -ζητάω πολλά; Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted February 24, 2005 Που μεταφράζεται σε power powder party :twisted: Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites