ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted February 9, 2019 9/2/19 15 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted February 9, 2019 Μάλλον θα πρέπει να γραφτεί στα πρακτικά πως σήμερα,9 Φεβρουαρίου , όλα τα βουνά της Ελλάδας , μα ΟΛΑ ,ήταν διαθέσιμα για χιονοδρομία. 4 Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 9, 2019 Αν δεν ήταν και τώρα που έχει ξεσκιστεί στο χιόνι... βάλτου ρίγανη 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,255 Report post Posted February 9, 2019 Δύο ερωτήσεις. Το πιατακι υπάρχει ακόμα?????? Δεν το κλέψανε;;;; Το ρεύμα που πάει; 1 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted February 9, 2019 Ωχ, Βασίλη σκοπεύεις να κάνεις αυτοψία ; Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
headlock 271 Report post Posted February 9, 2019 Δύο ερωτήσεις. Το πιατακι υπάρχει ακόμα?????? Δεν το κλέψανε;;;; Το ρεύμα που πάει; https://www.xronometro.com/ert-paggaio/ 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted February 9, 2019 (edited) Μάλλον θα πρέπει να γραφτεί στα πρακτικά πως σήμερα,9 Φεβρουαρίου , όλα τα βουνά της Ελλάδας , μα ΟΛΑ ,ήταν διαθέσιμα για χιονοδρομία.Οι βορινές του Παγγαίου, κρατάνε χιόνι σχεδόν όπως το φαλακρό= ~ 4-5 μήνες, η διαφορά σήμερα ήταν, ότι όλο το βουνό ήταν κουραμπιές, μπορούσες να σκιάσεις παντού. Οι φωτό με την ομάδα , βλέπει Νότο.κατω από τα σύννεφα, είναι βόριο Αιγαίο. Περισυνη, ίδιου προσανατολισμού Απρίλη Και βοράς Δύο ερωτήσεις. Το πιατακι υπάρχει ακόμα?????? Δεν το κλέψανε;;;; Το ρεύμα που πάει; Αγγυρα, σε περιμένει να την βάλεις μπρος :-) Νομίζω ότι στο ξαναεγραψα, ότι παλιά ο δρόμος αποχιονιζονταν, για τις κεραίες τηλεόρασης και στρατιωτικα ραντάρ της κορυφής, όπου πάνε οι κολώνες. Edited February 9, 2019 by ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted March 7, 2019 (edited) Σήμερα ανάβαση από Πρώτη ,παραδίπλα Τρίκορφο. Χιόνι από 1200-1939, κλίσεις κόκκινες κοκκινόμαυρες, χιόνι μέση και πάνω, σχεδόν ανοιξιάτικο ψιλοευκολο, μέση και κάτω πανευκολα. Περπάτημα 200μετρα μόνο ΥΥΥΥΠΕΕΕΡΟΟΟΧΑΑΑΑ :-)))) Edited March 7, 2019 by ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 12 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kristallis 121 Report post Posted March 7, 2019 Από που είστε παιδιά και ανεβαίνετε στο Παγγαίο??Από το χωριό μου είναι 15 λεπτά η βάση του Παγγαίου. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted March 8, 2019 Komotini, esy? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kristallis 121 Report post Posted March 8, 2019 Εγώ από ένα χωριό της Καβάλας που είναι 15 λεπτά από την βάση του Παγγαίο,Φωλιά λέγεται το χωριό μου Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted April 26, 2019 Έχει αρκετό χιόνι ακόμη. Βγάζει άλλες 2-3 βδομάδες 9 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted April 27, 2019 Να γιατί έχει ακόμη πολύ χιόνι. Η τεράστια χιονοστιβάδα, που συναντά κανείς ανεβαίνοντας από Πρώτη, αποτυπωμένη από τον φακό του Constantine Papanicolaou https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1995932423869566&id=760434120752742 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dimispasv 5 Report post Posted September 26, 2024 Περιοχή παλιού χιονοδρομικού κέντρου Παγγαίου 09/2024 4 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites