Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted January 2, 2005 Ενώ ακόμα δεν έχω κάνει την πρώτη μου κατάβαση , βρήκα την όρεξη και τον χρόνο να σας κάνω ένα δωράκι! :mrgreen: Ιδού ο Seth Morrison : Το βίντεο είναι σε μορφή wmv και είναι περίπου στα 900 kb , αξίζει τον κόπο να περιμένετε και να δείτε τι μπορεί αυτός ο άνθρωπος να κάνει. Αρχίζουμε κάπως χαλαρά με το παρακάτω βίντεο και αν σας αρέσει έχω να στείλω κάποια πιο σκληρά βίντεο του ίδιου. Κλικ εδώ: Seth Morrison Όταν εμφανιστεί η παραπάνω διευθυνση (σελίδα) κάντε κλικ στην επιλογή , αποθηκευση/εμφάνιση και θα φορτώσει το αρχέιο στο Windows Media Player. (2 περίπου λεπτά όσοι έχετε απλή σύνδεση) Enjoy! Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted January 2, 2005 Ν Ο Τ Γ Ο Ρ Κ Ι Ν Γ Κ Quote Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted January 2, 2005 Nόμιζα οτι αυτά γίνονται μόνο σε ταινίες.Ο τύπος είναι χειρότερος και από το Γάλλο Patrick de Gayardon.Fidelio ήταν άπαιχτο. Αν μπορείς ανέβασε και αλλά. ΥΓ Ο metero έχει δίκιο γιατί και εγώ σταυρώθηκα για να το δω και το είδα τμηματικά πατώντας συνεχώς το play. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted January 2, 2005 Παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το παίζει ! ? Στον δικό μου υπολογιστή το κατέβασα και παίζει μια χαρά. Κάποιος που να γνωρίζει από συμπίεση αρχείων βίντεο ; Βασικά συμβαίνει το εξής , το αρχείο το έχω μετατρέψει σε wmv από avi συμπιεσμένο με κώδικα DivX . Μάλλον θα πρέπει να έχετε αυτό τον κώδικά προβολής βίντεο για να δείτε το κλιπ. (είναι περίπου 3 Mb αλλά δεν είναι απαραίτητο να το βάλετε τώρα ) Βασικά ήλπιζα ότι η μετατροπή από DivX σε αρχείο wmv δεν θα επηρέαζε την δυνατότητα προβολής σε υπολογιστές που δεν έχουν εγκατεστημένο αυτόν το κώδικα ! Βρείτε κάποιον να ασχοληθεί για να μπορέσω να το διορθώσω. Στο μεταξύ θα ψάξω και εγώ τι μπορεί να φταίει , αν και δεν κατέχω και πολύ . Έχω πολλά να στείλω ακόμα και καλό θα ήταν να τα δείτε όλοι! Edit: Υπάρχει κάποιος άλλος που δεν μπόρεσαι να το δει; ?? Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted January 2, 2005 Nόμιζα οτι αυτά γίνονται μόνο σε ταινίες.Ο τύπος είναι χειρότερος και από το Γάλλο Patrick de Gayardon.Fidelio ήταν άπαιχτο. Αν μπορείς ανέβασε και αλλά.ΥΓ Ο metero έχει δίκιο γιατί και εγώ σταυρώθηκα για να το δω και το είδα τμηματικά πατώντας συνεχώς το play. Υποθέτω οτι θα πρέπει πρώτα να περιμένεις να ολοκληρωθεί το download και μετά να πατήσεις play! Αν πατάς συνέχεια play πρωτού ολοκληρωθεί το κατέβασμα , τότε θα μπορείς να δεις το βίντεο τμηματικά και μέχρι το σημέιο εκέινο που εχει κατεβάσει στον υπολογιστή σου. Αφού κατέβει ολόκληρο μετά κανε αναπαραγωγή ενώ μπορείς και να το αποθηκευσεις! :wink: Ελπίζω μόνο να είναι αυτό το πρόβλημα . . . πείτε και οι υπόλοιποι αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην προβολή του wmv! Αν είναι να στείλω και άλλα, μην τα ανεβάζω άδικα. :wink: Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted January 2, 2005 Tην ώρα που κάνεις κλικ στο αρχείο που ανέβασες ανοίγει το windows media player.Σου φέρνει το video τμηματικά.Τότε κάνεις κλικ στο αρχείο και επιλέγεις αποθήκευση.Αργεί λίγο αλλά μετά μπορείς να το δεις αμέσως και όσες φορές θέλεις χωρίς καθόλου καθυστέρηση.Ρίξε κι άλλα Fidelio. Αρης ΥΓ Μόνο με την αποθήκευση έλυσα το πρόβλημα Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted January 2, 2005 Κατέβασα το βίντεο αλλά δεν πάιζει. Γιατί; Άλλα βίντεο που κατέβασα από το forum, παίζουν μια χαρά. Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted January 2, 2005 (Σημ. Σεθ Μόρισον είναι το καλλιτεχνικό μου ψευδόνυμο ) …μαλλον το Χρήστος Λάππας είναι το καλλιτεχνικο σου για να κυκλοφορεις incognito ! (εχω δει πανω απο 20 Teton Gravity, War.Miller's, Ηelly Hansen, War.Smith ταινιούμπες με τον κυριούλη & ο τυπος…δεν παιζεται, με διαφορα απo τους αλλους επαγγελματιες free-skiers) Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted January 3, 2005 Λοιπόν το πιο πιθανό είναι να μην φταίει ο κώδικάς DivX που μάλλον κατά την μετατροπή του βίντεο σε wmv δεν εμπλέκεται. Το ότι σε μερικούς από εσάς δεν παίζει το βίντεο σημαίνει ότι δεν έχετε τους ίδιους codecs με εμένα, του Media Player! Αν κατεβάσετε τους τελευταίους θα μπορείτε να το δείτε όσοι θέλετε . Η έκδοση του Media Movie Maker που έχω και Player είναι η τελευταία , μια αναβάθμιση του player θα λύσει το πρόβλημα (update).(αν κάποιος απο εσάς ξέρει από βίντεο maker ας το επιβεβαιώσει) Anyway θα στείλω και μερικά ακόμα βίντεο του ίδιου και κάποια άλλα που έχω για να γουστάρετε όσοι πιστοί . . .! Μερικά βίντεο είναι για τρίβετε τα μάτια σας και δεν έιμαι υπερβολικός καθόλου, σε αναμονή και θα δείτε. Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted January 3, 2005 Όσοι μπορέσετε και δείτε αυτό το βίντεο πραγματικά είστε πολύ τυχεροί! Τι θα λέγατε αν σας έλεγα ότι γνωρίζω ένα σκιέρ ο οποίος σχηματίζει χιονοστιβάδες στο πέρασμά του για να γλιστράει μαζί τους στην πλαγιά ή για να περνάει από κάτω τους , έτσι για πλάκα. Επίσης αν σας έλεγα ότι ο ίδιος σκιέρ κάνει drop από βράχο 60 ίσως και 70 μέτρων; Σίγουρα θα μου λέγατε άσε μας ρε Fidelio με τις μαλακίες σου! Ιδού (κάνε κλικ στο παρακάτω, επιλογή αποθηκευση/εμφάνιση. Μέγεθος 950 kb): SETH Vol.2 Το βίντεο αυτό δείχνει πως ορισμένοι άνθρωποι σε τούτο το πλανήτη έχουν το γονίδιο του φόβου κατά ένα ιδιαίτερο τρόπο καταγραμένο μέσα τους , ανήκει κατά κάποιο τρόπο στο ανενεργό τμήμα του DNA τους. Είναι απλά η φύση τους ή την προκαλούν; (προσωπικά πιστεύω ότι τέτοιες ικανότητες , όπως και η αντίληψη και η εκτίμηση μιας επικίνδυνης κατάστασης είναι καθαρά κληρονομική, άσχετα με το γεγονός αν ο Morrison ασχολιόταν με το σκι ή όχι , αυτό το παιδί πάλι θα τολμούσε να κάνει σπουδαία και επικίνδυνα πράγματα μπροστά στην μετριότητα των κοινών θνητών . . .ενίοτε χιονοδρόμων ) Enjoy ! And do not , I repeat , DO NOT TRY THIS AT HOME!!!!! :mrgreen: Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted January 3, 2005 http://www.anotherview.info/metero/ http://www.anotherview.info/metero/video/h...ifetrailmed.ram http://www.anotherview.info/metero/video/6...eady_web_wm.wmv Quote Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
pro-rad 0 Report post Posted January 3, 2005 SETH RULES! Quote www.LINESKIS.com Share this post Link to post Share on other sites
Aristomenis 1 Report post Posted January 3, 2005 Enjoy ! And do not , I repeat , DO NOT TRY THIS AT HOME!!!!! :mrgreen: Στο σπίτι αποκλείεται να το δοκιμάσουν.... Σε καμιά απάτητη πλαγιά ομως... :wink: Quote Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted January 3, 2005 Enjoy ! And do not , I repeat , DO NOT TRY THIS AT HOME!!!!! :mrgreen: Στο σπίτι αποκλείεται να το δοκιμάσουν.... Σε καμιά απάτητη πλαγιά ομως... :wink: "Home" is an ablative catachresis! Μιας και αυτο είναι αυτονόητο φαντάζομαι οτι υπονοείς . . . τι >? Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Aristomenis 1 Report post Posted January 3, 2005 "Home" is an ablative catachresis! Μιας και αυτο είναι αυτονόητο φαντάζομαι οτι υπονοείς . . . τι >? Αυτο που υποννοω το αφήνω γι αυτους που το καταλαβαν.... Oι οποίοι εχουν και χιουμορ by the way, και δεν τα παίρνουν και όλα τοις μετρητοίς.... Quote Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with... Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted January 3, 2005 Και αυτό το βιντεάκι είναι άπαιχτο και τουλάχιστο στον υπολογιστή μου παίζει με τον τρόπο που περιέγραψα πιο πάνω. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted January 4, 2005 "Home" is an ablative catachresis! Μιας και αυτο είναι αυτονόητο φαντάζομαι οτι υπονοείς . . . τι >? Αυτο που υποννοω το αφήνω γι αυτους που το καταλαβαν.... Oι οποίοι εχουν και χιουμορ by the way, και δεν τα παίρνουν και όλα τοις μετρητοίς.... Α! Πως λέμε . . . τι κάνεις Γιάννη ; Κουκιά σπέρνω! ή να κάνει η μάνα; :?: :?: :?: Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Aristomenis 1 Report post Posted January 4, 2005 Α! Πως λέμε . . . τι κάνεις Γιάννη ; Κουκιά σπέρνω! ή να κάνει η μάνα; :?: :?: :?: Κάπως ετσι....... :wink: Χιλια συγνωμη για το θράσος μου να κανω χιούμορ σε δικό σου post αυτου εξοχότης.... Quote Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with... Share this post Link to post Share on other sites