Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Χτες ήμουν και εγώ στο Μαίναλο και πράγματι ήταν πολύ ωραία.Φαντάζομαι ότι όλος ο κόσμος που βρέθηκε πάνω πρέπει να έμεινε ευχαριστημένος.

Που ησουν και δεν σε ειδαμε??????

αφου ολοι και ολοι ειμασταν 10 ατομα..../????????

ViVa GrEeCe!!!! :) :) :)

Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!!

Ταλαιπωριόμουν στον Αρκτούρο από τις 12:00 μέχρι τις 14:00

Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά?

εμεις ειμασταν 3 ατομα...

μαυρα εγω (ρουχα)....

αρης κοκκινο μπουφαν...

και το χαρακτηριστικοτατο ηταν η lilli με ενα fleece στο κεφαλι κιτρινο σαν ραχη δυνοσαυρου....

την επομενη φορα (αυτο ισχυει για ολους) στειλτε pms η καντε μια ανακοινωση οτι θα εισtε πανω να τα λεμε ολοι μαζι....

Υ.Γ. (αρκτουρος= baby?)

ViVa GrEeCe!!!! :) :) :)

Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!!

Τη Lili την είδα .Κόκινο μπουφαν ασπρο παντελόνι αν θυμάμαι καλά και ο δεινόσαυρος στο κεφάλι,ναι!Στο πρώτο συρόμενο (πιατάκι) ήμουνα Θάνο καθώς ακόμη μαθαίνω.Όποτε είναι να ανέβω θα επικοινωνήσω.

Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά?

Πάντα τέτοια..!!!

Δεύτερη φορά που έκανα snowboard και η πρώτη κατάβαση μαζι με τον kostasbmw απο το πάνω απάτητο μέρος της περιφεριακής ήταν απλά καταπληκτική εμπειρία αν και λόγο της (λογικής) απειρίας μου άργησα λίγο να κατέβω... :oops:

Και φυσικά η πρώτη εμπειρία, γενικά του να κατεβαίνω πίστα... (οποιαδήποτε..) μετά απο 3 ποτήρια (όχι ποτηράκια) τσιπουρόμελο...

Σ Υ Γ Κ Λ Ο Ν Ι Σ Τ Ι Κ Ή...

...σας συνιστώ να το δοκιμάσετε..! :shock:

μπορεί να μήν μπορείτε να περπατήσετε καλά, καλά στο ίσιωμα αφού τα πιείτε, μπορεί να μήν βρίσκετε την θέση στις δέστρες για τις μπότες σας, αλλά το σλάλομ αμέσως μετά σας έρχεται "φυσικότατο"... :wink:

Και το επόμενο Σάββατο... ΧΑΛΑΡΑ επάνω... :mrgreen:

Landrover και kostasbmw χάρηκα τρομερά που βρεθήκαμε και τα είπαμε... έστω και μέσα στον πανικό που επικρατούσε στο πάνω σαλέ (ωραίος κόσμος..!)

2 FAST 4 U

ΠΟΥΔΡΑ, ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ..!

Καλημέρα,

Εκφράζοντας την oδύνη μου για τους πέντε συνανθρώπους μας που χάθηκαν (κάνοντας το κέφι τους), και συγχρόνως την αγανάκτησή μου για την παραπληροφόρηση των Μ.Μ.Ε. (ευτυχώς όχι όλων), θέλω να διευκρινήσω πως το χ/κ.Μαινάλου ουδεμία σχέση έχει με τον τόπο του συμβάντος, αλλά και με τη διοργάνωση της συγκεκριμένης αναρίχησης.

Η ΜΟΝΗ και σωτήρια για τους επιζώντες εμπλοκή του χ/κ.Μαινάλου ήταν η άμεση πρόσβαση του κ.Πετρόπουλου και τριών ακόμη συνεργατών του με όσα διασωστικά μέσα διέθεταν στον τόπο του δυστυχήματος και ο άμεσος απεγκλωβισμός τραυματιών και νεκρών.

Με oδύνη

Το παράδοξο της υπόθεσης ήταν ο δημοσιογράφος ενός συγκεκριμένου τηλ. σταθμού που επαναλάμβανε αδιάκοπα: οι σκιερ και οι σκιέρ και οι σκιέρ...Με αυτό τον τρόπο κατάφερε να σπείρει τον πανικό σε όσους γνώριζαν οτι κάποιοι φίλοι τους ανέβηκαν στο Μαίναλο για σκι και φυσικά δεν είχαν καμία σχέση με το δυστύχημα και τη συγκεκριμένη ομάδα ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ.

telika einai kalo na xereis oti endiaferontai gia sena alla ayth h anataraxh se oles tis oikogeneies poy dhmioyrghthike asta na pane

as einai to teletaio

to sabbato kanonika epano gnostoi kai mh exaireteoi

filika

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΗΝ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΟ ΜΑΙΝΑΛΟ...

ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΑΝΕ.....

ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ LIFT ΤΟΥ ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ(ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ) ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΑΝΩ LIFT ΕΙΧΕ ΧΑΛΑΣΕΙ..ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΟΛΩΝ ΠΗΡΑΝ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ....ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ.ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΩΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ...ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΣΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ!

ΣΚΙ...ΣΚΙ...ΣΚΙ....

Λόγω πολύ ισχυρών ΝΔ ανέμων το χ/κ τελικά δεν θα λειτουργήσει σήμερα.

θα ηθελα να πω κι εγω ποσο εχω στεναχωρεθει με το συγκεκριμενο συμβαν. :P

οντως, η παραπληροφορηση ηταν απαραδεκτη.

αν γινεται, σε καποια συναντηση του συλλογου, να γινει μια μικρη αναφορα, κατι σαν συμβουλευτικο σεμιναριο, για τα ατυχηματα και τις παγιδες της φυσης γενικοτερα.

σωστα ανοιξε το αναλογο topic μεσα στο φορουμ, απλα θα ηταν καλο π.χ. στην Βασιλιτσα που θα ειμαστε ολοι μαζι, να γινει και απο κοντα μια τετοια συζητηση.

αυτη ειναι η γνωμη μου

φιλικα

νανα

...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω...

Να πω και εγώ συλλυπητήρια στις οικογένειες των ορειβατών... Πολύ κρίμα... Όπως όμως λέει και φίλος ορειβάτης το βουνό θέλει σεβασμό...

Μην κοροϊδεύετε ποτέ λοιπόν όταν βλέπετε τύπους με τις τσάντες τους στην πλάτη... θα πρέπει κάποια στιγμή να υπάρξει και η ανάλογη ενημέρωση για το τι πρέπει να περιέχουν αυτοί... Σο βουνό ποτέ δεν ξέρεις πότε θα γίνει η στραβή....

Είμαι πολύ λυπημένος....

ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

(ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ )

ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟ Σ/Κ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ

Π.Χ. ΣΤΟ ALTER ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ NEWS ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 18:00 ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ ΠΟΥ ΠΛΑΚΩΣΕ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟ Χ/Κ ΜΑΙΝΑΛΟΥ

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Διαμορφώστε την τσακ μπαμ :wink:

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ  

(ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ  ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ )

ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΕΙΣ  ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟ Σ/Κ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ  

Π.Χ. ΣΤΟ ALTER ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ NEWS ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 18:00 ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ ΠΟΥ ΠΛΑΚΩΣΕ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟ Χ/Κ ΜΑΙΝΑΛΟΥ

Πάρα πολύ καλή ιδέα

Make Parnassos Great Again!

Συμφωνώ με την επιστολή και την ΑΠΑΙΤΗΣΗ μας για ανακοίνωση της απο τα ΜΜΕ. Όποια βοήθεια χρειάζεστε, στην σύνταξη ή και στην προώθηση στα ΜΜΕ, πείτε μου.

Λεωνίδας 6936058121

2 FAST 4 U

ΠΟΥΔΡΑ, ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ..!

Συμφωνώ με την επιστολή και την ΑΠΑΙΤΗΣΗ μας για ανακοίνωση της απο τα ΜΜΕ. Όποια βοήθεια χρειάζεστε, στην σύνταξη ή και στην προώθηση στα ΜΜΕ, πείτε μου.

Λεωνίδας 6936058121

Ναι χρειαζόμαστε στη σύνταξη...γράψτε ένα κείμενο να προσθέσουν τα παιδιά τις απόψεις τους μέχρι το βράδυ να το έχει εγκρίνει ο πρόεδρος :cry: να πάιξει αύριο

Δεν θεωρώ ότι έχω την παιδία να το γράψω μέσα σε λίγες ώρες(και έχει πλακώσει δουλειά γμτ)

Στάθη που τα γράφεις όμορφα :?:

Ο Γραμματέας του συλλόγου

Μιχάλης Ζιώτης

Ευθεία μη φοβάσαι βρε