ΜΙΚ 17,605 Report post Posted September 14, 2023 Έχουμε πρόσκληση να πάμε όποτε θέλουμε να συζητήσουμε με τα στελέχη του ΧΚΚ και να δούμε τα νέα έργα επί πεδίου και σαν σχέδια τη Στύγα. Εγώ μπορώ αύριο και από Δευτέρα οποιαδήποτε καθημερινή και υπάρχει και πρόθεση αυτή την Κυριακή και τις επόμενες Κυριακές να ανέβουν μέλη των ΟΕ. Όσα μέλη του Συλλόγου θέλουν να συμβάλλουν σε αυτή τη προσπάθεια θα είναι υπερχρήσιμο να έρθουν. 2 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted September 14, 2023 Κρατήστε μας ενήμερους, ώστε να έρθουμε σε κάποια μέρα που θα μπορούμε Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted September 15, 2023 Πείτε πότε μπορείτε όσοι ενδιαφέρονται Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
jimkarys 577 Report post Posted September 15, 2023 Εγώ, οποιαδήποτε Κυριακή, αρκεί να το ξέρω μια εβδομάδα νωρίτερα. Share this post Link to post Share on other sites
isid33 352 Report post Posted September 15, 2023 Κι εμένα θα με διευκόλυνε η Κυριακή Share this post Link to post Share on other sites
blacksnow 287 Report post Posted September 15, 2023 Κυριακή βολεύει.....θέλω να έλθω αλλά δεν μπορώ να δεσμευτώ.Οσο νωρίτερα οργανωθεί τόσο καλύτερα για να κάνουμε το πρόγραμμα μας. Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted September 15, 2023 Ας πούμε αρχικά την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου. Πείτε ποιοι μπορούν Εγώ μέσα στη βδομάδα λέω να ανέβω, αν μπορεί και θέλει κάποιος ας το πει Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
isid33 352 Report post Posted September 16, 2023 Ας πούμε αρχικά την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου. Πείτε ποιοι μπορούν Εγώ μέσα στη βδομάδα λέω να ανέβω, αν μπορεί και θέλει κάποιος ας το πειΕγώ μπορώ όλες τις Κυριακές. Για καθημερινή με τίποτα. Τι νόημα έχει να ανέβεις αν πάμε όλοι μαζί την Κυριακή 24. Εκτός αν το κάνεις ως ενδιαφερόμενος χιονοδρόμος και όχι σαν μέλος του ΔΣ του συλλόγου Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
jimkarys 577 Report post Posted September 16, 2023 Νωρίς είναι 24 Σεπτεμβρίου. 1 ή 8 Οκτωβρίου θα έλεγα και να βγάλουμε επίσημη ανακοίνωση. Share this post Link to post Share on other sites
isid33 352 Report post Posted September 16, 2023 Νωρίς είναι 24 Σεπτεμβρίου. 1 ή 8 Οκτωβρίου θα έλεγα και να βγάλουμε επίσημη ανακοίνωση.Για τα Καλαβρυτα γιατί είναι νωρίς;Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
jimkarys 577 Report post Posted September 16, 2023 (edited) Για να προλάβει να το δει όποιος ενδιαφέρεται εκτός αν το βγάλουμε και στο Facebook. Και αν 8 Οκτωβρίου.πάει αργά να το κάνουμε 1 ώστε μα μαζεύουμε Χ άτομα, να κανονιστεί ραντεβού με τον υπεύθυνο του χιονοδρομικού (λέω εγώ 11:30-12:00) να μιλήσουμε κανένα δίωρο και μετά φαγητό σε κάποια ταβέρνα αν θελουμε και καφεδάκι και πίσω Αθήνα. Edited September 16, 2023 by jimkarys 2 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,261 Report post Posted September 16, 2023 Χιονοδρομικά η επίσκεψη έχει νόημα αρχές Δεκέμβρη . Όταν έχει ολοκληρωθεί η χιονοδρομικη προετοιμασία του κέντρου. Πριν είναι απλά τουρισμός και ξέρω μια καλή ταβέρνα στον δρόμο για Βλασια. <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted September 16, 2023 6 hours ago, jimkarys said: Για να προλάβει να το δει όποιος ενδιαφέρεται εκτός αν το βγάλουμε και στο Facebook. Και αν 8 Οκτωβρίου.πάει αργά να το κάνουμε 1 ώστε μα μαζεύουμε Χ άτομα, να κανονιστεί ραντεβού με τον υπεύθυνο του χιονοδρομικού (λέω εγώ 11:30-12:00) να μιλήσουμε κανένα δίωρο και μετά φαγητό σε κάποια ταβέρνα αν θελουμε και καφεδάκι και πίσω Αθήνα. Να θυμίσουμε ότι ΚΥΡ 8 Οκτωβρίου είναι ο Α΄ γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών και την επόμενη ΚΥΡ 15 Οκτωβρίου ο Β΄ γύρος. 1 Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted September 17, 2023 Και κάπως έτσι καταλαβαίνουμε γιατί εδώ και 20 χρόνια μέχρι ο Σύλλογος να ενεργοποιηθεί είναι πολύ αργά... Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted September 23, 2023 Αύριο Κυριακή 11.00 μας περιμένει ο κος Άγριος Διευθυντής του ΧΚΚ για να δούμε τα νέα εργα και να γίνει μια συζήτηση με το ΔΣ. Όποιος θέλει ας έρθει. pm ή τηλ για λεπτομέρειες Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted September 25, 2023 Πολύ καλός και φιλικός ο Άγριος. Αν βγει ο Δήμαρχος και μείνει, θεωρώ ότι θα έχουμε κάποιον που θα παλεύει να χαρεί ο κόσμος σκι. Υπάρχουν πολλές ιδέες, πολλά προβλήματα να συζητάμε μέρες. Ο διάλογος είναι ανοιχτός. Δεν μάθαμε κάτι καινούργιο. Συνοπτικά: -Το ΧΚΚ σήμερα δεν μπορεί να κουνήσει ούτε πέτρα για νέα λιφτ/πίστες/έργα. Είναι καθαρά γραφειοκρατικό το θέμα. Επιτρέπεται να γίνει νέο μεγαλύτερο χιονοδρομικό αλλά επειδή είναι τόσο μπλεγμένο το αδειοδοτικό πλαίσιο κανένας δεν τολμάει να το ξεκινήσει. Πρέπει να πιέσουμε πολιτικά να ληφθεί η πιο βασική απόφαση: Να μην έχουν οι φορείς διαχείρισης NATURA την αρμοδιότητα ΜΕΣΑ στα χιονοδρομικά. -Ωραίος ο νέος Αχιλλέας. Άλλο χιονοδρομικό θα είναι χαμηλά. Πιθανότητα να μην προλάβουν μικρή αλλά υπαρκτή. σημ. Αν είμαστε το ΔΣ που κατάφερε μόλις εξελέγη να κλείσει ο Ηρακλής Παρνασσό και Αχιλλέας Καλάβυτα θα μείνουμε στην ιστορία. -Στύγα όπως τα ξέρουμε. Προσπαθεί να αλλάξει το 1200. Κινδυνεύουμε αν δεν αλλάξει η παραγγελία να μείνει 1200. Προφανώς ο κατασκευαστής θα βγάλει πολλά λεφτά από αυτές τις αλλαγές. max 1800 θα προσπαθήσει, παραπάνω δεν έχει. -Το πιο βασικό είναι να γίνει η Ένωση Ελληνικών Χιονοδρομικών να έχουν φωνή. Πρέπει κάπως κάπου στο κράτος να υπάρξει η τουριστική χιονοδρομία αναγνωρισμένα και να τεθούν τα προβλήματα. Είμαστε ακριβώς εκεί που είμασταν το 2008. Προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι καθαρά θέμα Δημάρχου το πως θα πάει το ΧΚΚ. Ο Άγριος σε γενικές γραμμές συμφωνεί με τις θέσεις του Συλλόγου και με τα προβλήματα και τις λύσεις που λέμε για το ΧΚΚ. Απλά στην θέση που είναι πρέπει να δίνει "ωραιοποιημένη" εικόνα για το πόσο καλό είναι το χιονοδρομικό. 3 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted September 25, 2023 3 hours ago, ΜΙΚ said: Αν είμαστε το ΔΣ που κατάφερε μόλις εξελέγη να κλείσει ο Ηρακλής Παρνασσό και Αχιλλέας Καλάβυτα θα μείνουμε στην ιστορία. Γι' αυτό παρόλο που με βάλατε στο ΔΣ εγώ κρατάω τον τίτλο του Συντονιστή!! Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,724 Report post Posted September 25, 2023 2 hours ago, KonKan said: Γι' αυτό παρόλο που με βάλατε στο ΔΣ εγώ κρατάω τον τίτλο του Συντονιστή!! Συντονίζεις την αποδιοργάνωση και των χιονοδρομικών και του συλλόγου !!!!!!! Παντα με αγάπη στα λέω !!!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,261 Report post Posted September 25, 2023 Ο Αγριος δεν είναι ένας από όλους που συμφώνησε να μπει η νέα Στύγα στα 1200 άτομα ανά ώρα ; Η μετά που όσοι έχουν ευθύνη θα πληρώνουν για τις βλακείες τους δεν έχει ξημερώσει στην ελληνική χιονοδρομία . <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,261 Report post Posted September 25, 2023 Βασικά ένας λόγος που μπορεί να μην προλάβουν είναι ότι ψάχνουν τα λεφτά . Το βάλανε στο ΕΣΠΑ του 2014-2020 που είχαν κάτι υπόλοιπα σαν έργο προστασίας της φύσης ..... Και το απενταξαν από τις δημόσιες επενδύσεις .... Έχουν μέχρι τον Δεκέμβρη του 2023 περιθώριο να εμφανίσουν τιμολόγια για να πάρουν τα χρήματα . Αλλά όλα έχουν παγώσει λογο εκλογών . Ας ελπίσουμε να πάει στο αυτόματο ο Νουλικας και να μην σταματήσει . <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted September 25, 2023 On 9/25/2023 at 3:49 PM, vro said: Ο Αγριος δεν είναι ένας από όλους που συμφώνησε να μπει η νέα Στύγα στα 1200 άτομα ανά ώρα ; Nαι. Και παλεύει να το μαζέψει. Ας μείνουμε εντός θέματος παρακαλώ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,261 Report post Posted September 27, 2023 Κρίμα που έφυγε το ποίημα σε στοίχους του Παναγούλη. Το οποίο είναι απόλυτα σχετικό . Οι νεκροί δεν ανασταίνονται, ούτε η Στύγα θα ξαναφτιαχτεί τον 21 αιώνα . <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted September 29, 2023 Η όλη κριτική γίνεται σε τετελεσμένα κατόπιν εορτής που λέμε ενώ θα περίμενες από μέλη με γνώση να μην περιορίζονται σε κριτική στα πειραγμένα αλλά να προχωρούν σε προτάσεις , εφικτές , για την καλύτερη λειτουργία . Διαφορετικά , ίσος , μπορεί να μας θεωρήσουν ξερόλες και γκρινιάρηδες. Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted September 29, 2023 Προχωρήσαμε και σε προτάσεις, (μάλλον) εφικτές για την καλύτερη λειτουργία. Τα έχω γράψει όπως τα είχε γράψει και στείλει και το προηγούμενο ΔΣ, μπορείς να ανατρέξεις Σίγουρα θα μας θεωρήσουν κάτι που δεν είμαστε αλλά θα παλέψουμε. Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites