Jump to content
vro

Χιονοδρομικό κέντρο Καρπενησίου 2023-2024

Recommended Posts

https://www.lamiareport.gr/index.php/aggelies/item/266262-ziteitai-diefthyntis-gia-to-xionodromiko-kentro-karpenisiou

 

Edited by ΜΙΚ
Σχολιασμός στο καφενείο, ας μείνει αυτό το thread "καθαρό"
  • Like 1

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

.

Edited by ΜΙΚ
Off topic. Ο Κανονισμός του forum είναι σαφέστατος. Όποιος δεν τον έχει διαβάσει να το κάνει.

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

mod edit: Το post είναι ακριβώς εντός θέματος και σε ευχαριστούμε, δεν υπάρχει λόγος να πάει σε κανένα καφενείο.

149 ευρώ η φετινή ετήσια μέχρι τις 15 /11.

Να ξέραμε και ποια λιφτ θα δουλεύουν όταν έχει χιόνι τι ωραία που θα ήτανε . Για κατοίκους Ευρυτανίας δεν το συζητάμε , αν δεν έχουν άλλον τρόπο είναι μονόδρομος . Για εμάς τους δυστυχείς πρωτευουσιανους δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε .

Αναρτώ τον περσινό τιμοκατάλογο .

 

Screenshot_2023-11-02-15-46-03-095_com.android.chrome.jpg

  • Like 1

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μα όλα τα σοβαρά που έχουν γραφτεί εδώ μέσα έχουν πάει στην μαυρη τρύπα του καφενείου. 

Με το να κάνετε διακρίσεις υποβιβάζετε την αξιοπιστία αυτών που γράφω. 

Ποιος θα πιστέψει αυτά που γράφω αν τα αφήσετε εδώ και δεν τα πάτε στο....καφενείο;

Τουλάχιστον δώστε ένα link για το καφενείο γιατί είναι σαν τον κρυμμένο πλανήτη του αυτοκράτορα στο dune.

Να τα βάζω μοναχός μου εκεί .

Edited by vro

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Όποιος δεν πρόλαβε την ετήσια με 149 μπορεί να την πάρει με 250.

Για να δούμε αν και μετά από την τοποθέτηση του ski data ( νομίζω έχει περάσει χρόνος ) θα βγαίνει και το ημερήσιο ηλεκτρονικά .

Screenshot_2023-12-09-13-28-57-712_com.android.chrome-edit.jpg

  • Like 1

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

https://www.in.gr/2023/12/11/politics/aftodioikisi/protasi-ypsous-9-850-000e-gia-tin-anavathmisi-ton-egkatastaseon-tou-xionodromikou-kentrou-karpenisiou/

 

Πέφτουν τα 10αρια σύννεφο .

Έχουμε προς το παρόν 

10 για Ηρακλή από χκπ.

10 για Βασιλίτσα 

10 για Καρπενήσι 

30...

Αν δεν κάνω λάθος μένουν άλλα 22.  Άντε όποιος προλάβει . Μετά θα παίξουν αγκωνιές .

  • Like 1
  • Haha 1

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλή χιονιά και καλή επίσκεψη στις επισκέψεις  

 


<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σήμερα 07-01-2024

 

Κύριοι, χαίρομαι για το ζήλο σας!
Καλή χρονιά με υγεία!
Εγώ προσωπικά έχω απο τέλη Νοεμβρίου (όταν και βγήκε η νέα οδηγία από το Υπουργείο) που δεν έχω καθήσει ούτε μέρα για να βγει η άδεια λειτουργίας στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου.
Εγώ προσωπικά αλλά και με τους συνεργάτες μου, στην εταιρεία διαχείρισης Velouchi4mount, έχουμε δώσει μάχες και έχουμε πιέσει τους κρατικούς φορείς και έχουμε κάνει πολύ περισσότερα από αυτά που ορίζει η σύμβασή μας και από αυτά ίσως που άντεχουμε και σωματικά, για να αδειοδοτηθούν οι αναβατήρες.
Παρακαλώ περιμένετε 2-3 ημέρες ακόμη να λάβουμε απάντηση από το υπουργείο και αν θα είναι αρνητική πάμε όλοι μαζί να ξεσηκωθούμε. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω όμως όλους να είστε μαζί μας και να λέτε έναν καλό λόγο για εμάς σαν ανθρώπους που διαχειριζόμαστε την Velouchi4mount, διότι έχουμε καταβάλει τεράστια προσπάθεια μέσα σε δύο έτη, με κάποια που φαίνονται και πολλά που δεν φαίνονται, έχουμε καταθέσει πάρα μα πάρα πολλά χρήματα, πάμπολες ώρες εργασίας και άπειρη φαιά ουσία για να αναβαθμιστεί και να λειτουργεί όπως πρέπει και με ασφάλεια το Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου και θα θέλαμε όλους σας να είστε αρωγοί στην προσπάθειά μας!!
Αναμείνατε λοιπόν και σύντομα θα έχετε επίσημη ενημέρωση!!
Με εκτίμηση και ελπίδα, Μάνος Μπαχλαβάς.

 

Σε συνδιασμό με το βιντεάκι πιο πάνω .....

Να αρχίσω το βρισίδι ή να το κάνουν οι μοντς για μένα;

 

Edited by vro

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Έχει πάει κανένας την τελευταία εβδομάδα ?


τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 hours ago, korn said:

Έχει πάει κανένας την τελευταία εβδομάδα ?

Είναι κλειστό. Δέν έχει χιόνι.

  • Like 1

fischer_.thumb.jpg.2c5aa5c9b61225a07022516ca51a11b1.jpg.8916ffee410b0447bdf5e07ed36fdbb2.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η velouchi4mount είναι δίπλα στους χιονοδρόμους και σε όσους στήριξαν και αγόρασαν πέρυσι ετήσια κάρτα. Για οσους αγορασαν πέρυσι ετησια κάρτα,φετος η ετησια κάρτα ανανεώνεται δωρεάν.Προμήθεια της ετήσιας κάρτας θα γίνει από τον χώρο των εισιτηρίων και θα είναι διαθέσιμη από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του χιονοδρομικού κέντρου με την επίδειξη οποιουδήποτε δελτίου ταυτοποίησης του ονόματος.

  • Like 4
  • Love 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σκι 365 μέρες το χρόνο στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου!

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει ότι με απόφαση την οποία υπέγραψε η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη εγκρίθηκε η αίτηση ενίσχυσης του επενδυτικού σχεδίου με τίτλο: «Αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Χιονοδρομικού Κέντρου Καρπενησίου» με δικαιούχο την «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ».

Το επενδυτικό σχέδιο υποβλήθηκε στο πλαίσιο της δημόσιας πρόσκλησης για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων χιονοδρομικών κέντρων, του Υποέργου 2: “Ορεινός τουρισμός”, της Δράσης: “Τουριστική ανάπτυξη” του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΕΣΑΑ), το οποίο υλοποιεί το Υπουργείο Τουρισμού και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση – NextGeneration EU.

Φυσικό αντικείμενο του επενδυτικού σχεδίου είναι η προμήθεια και εγκατάσταση:

  • Νέου εναέριου αναβατήρα με σκοπό την αναβάθμιση και ανανέωση του βασικού αναβατήρα του Χιονοδρομικού Κέντρου Καρπενησίου.
  • Συστήματος Mountain Coaster συνολικού μήκους διαδρομής 1.096μ με χρήση του αναβατήρα «Θησέα» για την μεταφορά των 32 βαγονιών.
  • Νέας Πίστας Χιονοδρομίας τύπου Dry Slope. Η δαπάνη περιλαμβάνει πίστα κατάβασης 1.520 m2, πίστα Tubby Evolution Neveplast μήκους 40 μέτρων, μία συνδετική πίστα, δύο εξέδρες εκκίνησης καθώς και τα απαραίτητα εξαρτήματα πέδησης. Η εγκατάσταση αυτή δίνει τη δυνατότητα για σκι όλο το χρόνο, καθώς και τη δυνατότητα εξάσκησης για αρχάριους και μικρά παιδιά.
  • Νέων χιονοστρωτήρων.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ύψος των 9.900.000 ευρώ και η δημόσια δαπάνη είναι 9.795.181,5 ευρώ!

https://www.mag24.gr/eeegkrithike-ependytiko-schedio-anavathmisis-tou-chionodromikou-kentrou-karpenisiou-gia-na-leitourgei-olo-to-chrono/

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

    • advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • advertisement_alt
  • Posts

    • Κατά τη διάρκεια του τελευταίου Διοικητικού Συμβουλίου πρότεινα τα εξής: - Τα γράφω αναλυτικά    Ανεξαρτησία Ομάδας Εκδρομών: Η Ομάδα Εκδρομών να λειτουργεί ανεξάρτητα από το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ). Η σύνθεσή της να μην καθορίζεται από τη θητεία του ΔΣ, αλλά να παραμένουν ενεργά τα μέλη όσο επιθυμούν και μπορούν να προσφέρουν. Η συμμετοχή να παραμένει ανοιχτή σε νέα μέλη. Ρόλος Ταμία: Ο/Η Ταμίας του συλλόγου να είναι το μοναδικό μέλος του ΔΣ που θα μπορεί συμμετέχει στην ομάδα, αποκλειστικά και μονο για να επιβλέπει τις συνδρομές και τις οικονομικές συναλλαγές που σχετίζονται με τις εκδρομές. Αρμοδιότητες Ομάδας Εκδρομών: Η ομάδα να έχει την ευθύνη για τη διοργάνωση όσων εκδρομών είναι εφικτές κατά τη διάρκεια της χρονιάς, καθώς και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ρόλος Διοικητικού Συμβουλίου: Το ΔΣ να επικεντρωθεί αποκλειστικά στη στήριξη και προώθηση της ελληνικής χιονοδρομίας και των σχετικών δράσεων του συλλόγου.  
    • Μερικές φορές πρεπει να τολμάμε αλλαγές στα συνηθισμένα για να έχουμε επιτυχίες  Πριν πολλά χρόνια όταν ήμουν υπεύθυνος στις εκδρομές καθιέρωσα τα δύο οικονομικά διαφορετικά  ξενοδοχεία και πλέον είναι καθεστώς  πριν χρόνια πάλι καθιέρωσα ή αναζητηση και το κλείσιμο της εκδρομής να  γίνεται  πριν τις εκλογές  με αποτέλεσμα να εισπράττει ο σύλλογος δύο συνδρομές μια για να μπορείς να δηλώσεις και μία για την χρονι που γίνεται η εκδρομη ( τότε με κατηγόρησαν ότι δεσμεύω το επόμενο ΔΣ) και αυτό όμως έγινε καθεστώς .  Και τώρα πρέπει να τολμήσουμε κάποιες αλλαγές  Να διοργανώσουμε εκδρομή για τα μέλη του Snowclub Που θέλουν να πάνε για σκι με όλη του την οικογένεια αυτό αναγκαστικά Σημαίνει να ζητήσουμε από το πρακτορείο να μας βρει πανσιόν με τετράκλινα δωμάτια η family room σε λογικές τιμές πιθανόν με κουζίνα μέσα ώστε να μπορεί να βγει μια εκδρομή αρκετά οικονομική για μία οικογένεια
    • Έχουμε χρόνο για το νέο ΔΣ από ότι έχω καταλάβει είμαστε στην 1 επαναληπτική… αλλά χωρίς να θέλω να γίνομαι ενοχλητικός, θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι κάποια πράγματα απευθύνονται στα μέλη του συλλόγου και μόνο σε αυτά και δεν είναι δύσκολο για κανένα μας να είναι μέλος του συλλόγου, αυτά ! 
    • Πολύπλοκο για τον σύλλογο νομίζω….,σε αυτές τις περιπτώσεις ένα καλό πρακτορείο ταξιδιών είναι που θα πρέπει να συστήνουμε τους φίλους μας 
    • Η παρατήρηση μου είχε να κάνει με το τι (πρέπει να) κάνει ο ΕΣΤΟΥΧ όχι με το τι κάνει το ΧΚΠ. Ο ΕΣΤΟΥΧ είναι σύλλογος (συλλογικός φορέας) και προσπαθεί να βρει τι εκπροσωπεί, το πως θα ξοδέψω το χρόνο μου είναι αυστηρά ατομική απόφαση.
  • Upcoming Events

    No upcoming events found
  • Today's Birthdays

    1. dmar
      dmar
      (118 years old)
    2. Kostas T
      Kostas T
      (40 years old)
    3. nikos1914
      nikos1914
      (43 years old)
  • Who is online

  • Forum Statistics

    • Total Topics
      17,496
    • Total Posts
      463,699
  • Member Statistics

    • Total Members
      12,550
    • Most Online
      1,823

    Newest Member
    alvynsow0771
    Joined
×
×
  • Create New...