Jump to content
Επίκεντρος

Μια κριτική άποψη για Bansko

Recommended Posts

Ηταν ενας τυπος που δεν μπορουσα να βγαλω την ηλικια του (μπορει και ναταν και 65-70)γιατι ηταν πιτα στο μποτοξ-πλαστικες-εμφυτευματα και μου ελεγε οτι τους Αμερικανους και τους Αγγλους τους γουσταρουν (μου ειπε οτι αλαζε τις γυναικες σαν τα πουκαμισα μονο που ελεγε Αμερικανος)ενω με το που ακουν Ελλαδα "βγαζουν σπυρια".

ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΚΡΑΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ........ μου θυμισε τους δικους μας ταγαροβλαχους που και καλα πηδουσαν με ενα καλτσον.......ημαρτον ρε παιδια 70 χρονων ελεγε πως ειναι αμερικανος και σφαζονταν οι γυναικες στα ποδια του!!!!!!!!!!! εκτος αν ηταν πρωτος βιζιτας απο την οκλαχομα μεχρι το τεννεση...ετσι αλλαζει το μουχαμπετι....... :unsure:

αμ δε αμ δε .............δατς ραιτ δατς ραιτ!!!!!!!!!!!!!

Edited by sakisbanskos

ORDEM E PROGRESSO

Λοιπόν απ' ότι βλέπω η συζήτηση σχετικά με το Μπάνσκο είναι αρκετά παλιά απλά επειδή θα πάω και εγώ φέτος για πρώτη φορά, σκέφτηκα να ρωτήσω αν ισχύουν κάποιες κριτικές που διάβασα στο ιντερνετ...

Κατ'αρχήν παρ'όλο που αναφέρομαι ξανά 3 χρόνια μετά, και ενώ έχετε σχολιάσει πως οι τιμές θα ανέβουν και πως δεν θα είναι πλέον μεγάλη η οικονομική διαφορά με τις Αλπεις, σας πληρωφορώ πως έκλεισα μέσω ιντερνετ ξενοδοχείο για 4 βραδιές,μέσα στα Χριστούγεννα (23-27/12) 224 ευρώ το δίκλινο, δηλαδή 28 το άτομο την βραδιά! Νομίζω είναι πολύ καλή τίμη, για ξενοδοχείο μέσα στο Μπανσκο, με πουλμανάκι για το χ/κ, με πρωινό, τζακούζι, σπα κτλ...

Όσο για την διαδρομή επιλέξαμε να πάμε αεροπορικώς γιατί διάβασα σε πολλές κριτικές πως δεν υπάρχει καλή σήμανση και πως δεν μιλά πολύς κόσμος αγγλικά και θα δυσκολευόμασταν... Έτσι για πρώτη εξόρμηση είπαμε να πάμε με αεροπλάνο... Κόστισε βέβαια, αλλά τουλάχιστον είμαστε σίγουροι... 190 ευρώ πήγαινε-έλα.

Η ερώτησή μου είναι αν ξέρει κάποιος να μου πει κανένα εστιατόριο με καλό φαγητό, και αν γίνεται και σχετικά οικονομικό... Επίσης, είναι αλήθεια πως η συννενόηση είναι δύσκολη? Όντως δηλαδή δεν μιλούν πολλοί αγγλικά? Όχι τίποτα άλλο, αλλά είμαι έτοιμη να αγοράσω βιβλιαράκι με γρήγορη εκμάθηση Βουλγαρικών...!!!! (τρελή???)

Αυτά! Αν ξέρει κανείς να μου απαντήσει, θα με βοηθήσει πολύ! :lol:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Ντέμη

χχχ

εχω παει αρκετες φορες Μπανσκο λογω δουλειας ομως....κ μεθαυριο παλι πανω θα ειμαι....

πολλες φορες πηγα σε κατι ασχετες ταβερνες στο χωριο, στον πεζοδρομο (αν μπορεις να το πεις ετσι)

τρωγαμε αρκετα καλα, κ ποιοτικα με 20-25 τα δυο ατομα...βεβαια εγω ειμαι ευκολος στο φαγητο...δυσκολα να μην μου αρεσει κατι...

δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα με κανεναν βουλγαρο, πλην μιας φορας, που ενα γκρουπ ελληνων ηταν σε ενα εστιατοριο... μια παρεα απο το γκρουπ, καπου απο 50+ ηλικια...μην πω παραπανω...

τους ακουγα κ απο την πρωτη στιγμη γκρινια: τι ειναι αυτοι, γιατι αργουνε, τι σαλατα ειναι αυτη; δεν ξερουν απο σαλατες...γιατι οι πατατες ειναι ετσι γιατι αλλιως, γιατι αυτο, γιατι το αλλο, σαν το δικο μας το τυρι πουθενα, σαν την ταβερνα του κυρ-γιωργου πουθενα κλπ κλπ κλπ...τελικα μαλωσανε με εναν σερβιτορο κ εγινε ψιλο-χαμος...ειχαμε παραγγειλε κιολας, κ ακυρωσαμε την παραγγελια με την γυναικα μου, κ φυγαμε....εκεινη την στιγμη δεν ηξερα αν επρεπε να τσατιστω με τους βουλγαρους ως περηφανος Ελληνας, ή αν επρεπε να ντραπω για τους ομο-εθνεις μου....

τελικα πηγαμε στον πεζοδρομο, βρηκαμε μια ταβερνα (μια με αυλη ουτε θυμαμαι ονομα), όπου ηταν ΜΟΝΟ βουλγαροι κ κανενας ελληνας, κατσαμε κ φαγαμε πολυ ομορφα κ ωραια...ειχε κ το τζακι αναμενο...

οι σερβιτοροι μιλουσαν λιγα αγγλικα οποτε συννενοηθηκαμε μια χαρα...φορουσαν και παραδοσιακες στολες, τους εβγαλα κ μια φωτο...χαρηκαν κιολας κ μας κερασαν κ μια μπυρα....

τι να πεις...

Υ.Γ. το χιονοδρομικο ειναι 2-3 επιπεδα πανω απο το δικο μας...αν δεν με προβληματιζε το θεμα μεταφορας ως εκει (με ΙΧ) καθε σαβ/κο θα ημουνα εκει...πηγαινω αυθημερον Βασιλιτσα, δεν θα με χαλουσε καθολου αυθημερον μπανσκο...ας οψεται το θεμα ασφαλειας, τροχαιας κλπ...αλλιως....

Snow is on my D.N.A.

εχω παει αρκετες φορες Μπανσκο λογω δουλειας ομως.......

αν δεν με προβληματιζε το θεμα μεταφορας ως εκει (με ΙΧ) καθε σαβ/κο θα ημουνα εκει...πηγαινω αυθημερον Βασιλιτσα, δεν θα με χαλουσε καθολου αυθημερον μπανσκο...ας οψεται το θεμα ασφαλειας, τροχαιας κλπ...αλλιως....

Τότε δεν έχεις πάει αρκετές φορές στο Bansko φίλε Turms! 8):angry::angry:

Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση!

Τότε δεν έχεις πάει αρκετές φορές στο Bansko φίλε Turms! :):):)

πως το εννοεις;

δεν καταλαβα...

;):lol:

Υ.Γ. οχι δεν εχω παει πολλες φορες..10 φορες πανω κατω...

Snow is on my D.N.A.

Κι εγώ τόσες περίπου φορές έχω πάει, ίσως λίγες παραπάνω. Έχω πάει επίσης στο Borovets και στη Σόφια, σχεδόν πάντα οδηγώντας, μερικές φορές μάλιστα και μόνος. Έχω πέσει και σε μπλόκα κοντά στον Προμαχώνα και περίμενα αρκετές ώρες. Έχω πάει μερικές φορές και απο το τελωνείο της εξοχής. Όπως καταλαβαίνεις, γα μένα το Bansko είναι ΙΚΕΑ-Ν.Σ. Σταθμός. Δε με προβληματίζει καθόλου, ακόμα και σε σχέση με το Καϊμάκ.

Υ.Γ. Θα πάμε παρέα φέτος. ;)

Η ερώτησή μου είναι αν ξέρει κάποιος να μου πει κανένα εστιατόριο με καλό φαγητό, και αν γίνεται και σχετικά οικονομικό... Επίσης, είναι αλήθεια πως η συννενόηση είναι δύσκολη? Όντως δηλαδή δεν μιλούν πολλοί αγγλικά? Όχι τίποτα άλλο, αλλά είμαι έτοιμη να αγοράσω βιβλιαράκι με γρήγορη εκμάθηση Βουλγαρικών...!!!! (τρελή???)

Αυτά! Αν ξέρει κανείς να μου απαντήσει, θα με βοηθήσει πολύ! ;)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Ντέμη

χχχ

Δεν χρειάζεται μαθαίνουν αυτοί ελληνικά

Κι εγώ τόσες περίπου φορές έχω πάει, ίσως λίγες παραπάνω. Έχω πάει επίσης στο Borovets και στη Σόφια πάντα οδηγώντας, μερικές φορές μάλιστα και μόνος. Έχω πέσει και σε μπλόκα κοντά στον Προμαχώνα και περίμενα αρκετές ώρες. Έχω πάει μερικές φορές και απο το τελωνείο της εξοχής. Όπως καταλαβαίνεις, γα μένα το Bansko είναι ΙΚΕΑ-Ν.Σ. Σταθμός. Δε με προβληματίζει καθόλου, ακόμα και σε σχέση με το Καϊμάκ.

Υ.Γ. Θα πάμε παρέα φέτος. :P

Λες?

Snow is on my D.N.A.

Παιδιά καλημέρα...

Σε 50 μέρες θα είμαι Bansko, πρώτα ο θεός, για πρώτη φορά..

Έχω κλείσει στο Sunrise.... θέλω σχόλια...

Επίσης έχω διαβάσει όλα τα τόπικ περί Bansko, και όλες τις αναφορές όλων αυτων που διατυμπανίζουν οτι έχουν παέι 10 φορές, όμως πουθενά δεν αναφέρετε ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ταβέρνες, δοκιμασμένες και φτηνές!!! Όλοι για την αναμονή στην ουρά μας λέτε, αλλά έτσι δε βοηθάτε τους υπολοίπους..

Προτείνετε μας καταστληματα μαζικής εστίασης όπου σας άρεσαν... φαγητό, καφέ, ποτό... αλλά και μέρη που επουδενί δε πρέπει να πάμε...

Επίσης κοντινές αποδράσεις με το αυτοκίνητο σε κοντινά χωριά!!!

Ευχαριστούμε προκαταβολικά όλοι οι μελλοντικοί παρεβρισκομενοί σε αυτο το θέρετρο!

Andreas Triantafyllou

Φίλε hyperexcitability, μη θεωρείς οτι οφείλεται σε αδιαφορία το οτι δεν υπάρχουν σχόλια για τα συγκεκριμένα θέματα που θίγεις. Απλώς δεν υπάρχει κάτι σημαντικό για να πούμε. Όταν βρεθείς εκεί θα καταλάβεις τι εννοώ. Αφού έγραψα πάντως, θα σου πω πως κατά τη γνώμη μου, όπου και να φας είναι περίπου το ίδιο. Όσο για τις τιμές, οι περισσότερες ταβέρνες έχουν τις ίδιες, εκτός απο 1-2 "πιασάδικα".

Παιδιά καλημέρα...

Σε 50 μέρες θα είμαι Bansko, πρώτα ο θεός, για πρώτη φορά..

Έχω κλείσει στο Sunrise.... θέλω σχόλια...

Επίσης έχω διαβάσει όλα τα τόπικ περί Bansko, και όλες τις αναφορές όλων αυτων που διατυμπανίζουν οτι έχουν παέι 10 φορές, όμως πουθενά δεν αναφέρετε ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ταβέρνες, δοκιμασμένες και φτηνές!!! Όλοι για την αναμονή στην ουρά μας λέτε, αλλά έτσι δε βοηθάτε τους υπολοίπους..

Προτείνετε μας καταστληματα μαζικής εστίασης όπου σας άρεσαν... φαγητό, καφέ, ποτό... αλλά και μέρη που επουδενί δε πρέπει να πάμε...

Επίσης κοντινές αποδράσεις με το αυτοκίνητο σε κοντινά χωριά!!!

Ευχαριστούμε προκαταβολικά όλοι οι μελλοντικοί παρεβρισκομενοί σε αυτο το θέρετρο!

εγω ειλικρινα δε προσεξα ποτε ονοματα ταβερνας

στην τυχη καθομαι στο χωριο

κ ποτε δεν ειχα προβλημα

ειδικα μια που παμε συχνα την βρισκω παντα κατα λαθος

Snow is on my D.N.A.

Σχόλιο για το Hotel Sunrise...

Eπίσης, πως σας φαίνεται η περίοδος 16- 23\1 ? Από άποψη κόσμου..

Edited by hyperexcitability

Andreas Triantafyllou

Όσο για την διαδρομή επιλέξαμε να πάμε αεροπορικώς γιατί διάβασα σε πολλές κριτικές πως δεν υπάρχει καλή σήμανση και πως δεν μιλά πολύς κόσμος αγγλικά και θα δυσκολευόμασταν...

Ντέμη

χχχ

Δεν θα είχες κανένα πρόβλημα πίστεψέ με......

Προχθές λοιπόν γύρισα πάλι απο το Βansko και για άλλη μία φορά προσπαθώ να συνεφέρω τα πόδια μου απο το σκι που έκανα. Εμεινα 8 ημέρες (αν ήταν βέβαια στο χέρι μου θα πήγαινα Αλπεις αλλά κάποιοι άλλοι λόγοι με ανάγκασαν να πάω για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα σε αυτό το μέρος) και πλέον μπορώ να πώ ότι έχω ψιλομάθει και εγώ τα κατατόπια :lol::lol::lol::lol: .............

Καταρχάς βρέθηκα επάνω κατά την περίοδο 1 έως και 8 Μαρτίου. Οσα γραφτήκαν είναι πέρα για πέρα αληθινά.... Τα τυπάκια είναι εντελώς απαράδεκτα, και αυτά που έζησα στα εστιατόρια τους είναι εντελώς τραγικά.....................

ΑΛΛΑ

Εκανα 7 ημέρες σκι μέχρι τελικής πτώσεως χωρίς να ταλαιπωρηθώ ιδιαίτερα με ουρές ακόμη και τις ημέρες που γινόταν χαμός, Καθαρά Δευτέρα και την βουλγάρικη ημέρτα ανεξαρτησίας απο τους Τούρκους, και μου ήρθε το όλο πακέτο γύρω στα 550 ευρώ(μαζί με τα μεταφορικά), κανένα λιφτ δεν έμεινε κλειστό λόγω παγοποίησης παρά μόνο λόγω αέρα (φυσιολογικό) και όταν κώπασε πια αυτός ο κωλοαέρας (ποτέ δεν φανταζόμουνα ότι θα μισούσα τον αέρα τόσο πολύ) ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΟΛΑ ΤΑ ΛΙΦΤ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ.

ΒΑΝSKO ΠΑΣ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΚΙ, ΝΑ ΦΑΣ ΣΕ 2 ΜΕΡΗ ( STEAK HOUSE ΚΑΙ LIONS), H AKOMH KAΛΥΤΕΡΑ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙΣ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙΣ........

Ανεβαινεις ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ με το δικό σου αυτοκίνητο (ένα αυτοκίνητο ανά 2 η 3 άτομα φυσικά), για να είσαι ανεξάρτητος, ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ 800ΚΜ ΔΙΑ ΤΟΥ 2 Η ΤΟΥ 3 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ :lol::P:angry:

Δύο φορές ανέβηκα φέτος εντελώς ανεξάρτητος χωρίς να μπλεχτώ με ταξιδιωτικά γραφεία, πουλμαν κτλ και τα πέρασα και τις δυο φορές ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ.

Μπείτε ρε παιδιά στο ίντερνετ, όλο και κάτι θα βρείτε..........

Και σίγουρα δεν κάθομαι να ασχοληθώ με τους λάλακες τους Μπανσκίτες, δεν λέω Βούλγαρους γιατί τέτοιο κόμπλεξ και τέτοια γυφτιά μόνο εκει έχω συναντήσει, αυτή τους η συμπεριφορά θα τους γυρίσει μπούμερανγκ κάποια στιγμή.........

Για όσους θέλουν να πάνε ορισμένα tips:

- Αν είναι απλή καθημερινή πάτε όποτε θέλετε να βγάλετε εισιτήρια δεν παίζει άγχος.

-Αν παίζει καμιά αργία καλό είναι να είναι κάποιος εκεί κατά τις 8:00.

- ΠΡΟΣΟΧΗ με τις ενοικιάσεις, μην νοικιάζετε εξοπλισμό για πολλές ημέρες.........ΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ Χ/Κ (ΛΟΓΟ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ) ΤΟΤΕ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ (στην FISCHER αυτί ισχύει τουλαχιστον). ΕΙΠΑΜΕ Η ΓΥΦΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.....

-ΠΡΟΣΟΧΗ στα εκδοτήρια ζητήστε και ασφάλεια. Διαδραματίστηκε σκηνή ακριβώς μπροστά στα μάτια μου όπου Βούλγαρος διασώστης ζητούσε 200 + λέβα από Ελληνα για την μεταφορά της γυναίκας του που είχε χτυπήσει. Η ασφάλεια κοστίζει μόνο λίγα λέβα και έχεις καλύτερες τιμές για 2,3,4 κτλ άτομα.

- Μετά το σκί μπορείτε να πάτε στο ξενοδοχείο Tamplier, κάπως έτσι, για spa, δεν είναι άσχημα, ιδίως το jacuzzi είναι ότι πρέπει μετά απο μιά σκληρή ημέρα σκι.

- Το Bansko είναι καθαρά ένας "επιχειρησιακός" προορισμός που πας καθάρα και μόνο για σκι. Πέρα απο αυτό δεν έχει να κάνεις ούτε να δείς απολύτως τίποτα και πάνω απ'ολα πας ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ", ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ.

Σίγουρα το Bansko παραμένει ένας καλός προορισμός για σκι. Απο κεί και πέρα είναι θέμα προτεραιοτήτων. Εμένα πάντως θα με τσάντιζε περισσότερο να μου πούνε στον Παρνασσό ότι δεν θα ανοίξει ο Ηρακλής λόγω παγοποίησης απο το να μου φέρει ο ηλίθιος-αγενεστατος-κομπλεξικός-χοντρολαλάκας Μπανσκοταβερνιάρης ένα άψητο κοτόπουλο να φάω ( ναι έγινε και αυτό :angry: )...... Αν μη τι άλλο στην δεύτερη περίπτωση του ρίχνεις και ένα γαλλικό και σηκώνεσια και φεύγεις απο το κοτέτσι του και πας και τρώς αλλού....... στην πρώτη όμως τι κάνεις...τίποτα απλά χαλάει η ημέρα σου......

Συγνώμη εάν σας κούρασα, αλλά πλέον πιστεύω ότι το θέμα Bansko έχει εξαντληθεί. Είναι πλέον στο χέρι του καθενός με μερικές σωστές και έξυπνες κινήσεις να τα περάσει καλά στο εν λόγο μέρος.

Φιλικά

Σπύρος :P

To STEAK HOUSE που είναι;;;;;;;;;;;;;

Edited by Χρήστος Λάππας
Μετατροπή στα Ελληνικά.

Σχόλιο για το Hotel Sunrise...

Eπίσης, πως σας φαίνεται η περίοδος 16- 23\1 ? Από άποψη κόσμου..

Φιλε μου με πρακτορειο εκλεισες για το SUNRISE η κατευθειαν με το ξενοδοχειο?σε ρωταω γτ περισυ ειχα κλεισει μεσω πρακτορειου και ετρεχα 12 το βραδυ να βρω νετ και τηλεφωνα του πρακτορειου γτ ΧΩΡΙΣ να με ειδοποιησουν μου ειχαν αλλαξει την κρατηση για αλλο ξενοδοχειο.το μονο που θυμαμαι για αυτο το πρακτορειο ηταν πως ειχε τηλ Αθηνων και αυτοι που απαντουσαν δεν μιλουσαν καλα ελληνικα

2013_Elan_Amphibio_Waveflex_14_Fusion.jpg

Δεν ξερω αν εχει νοημα να γραψω μετα τοσο καιρο για το Μπανσκο,αλλα σαν καινουργιος στο φορουμ και διαβαζοντας τωρα γι αυτο θελω να προσθεσω και εγω την γνωμη μου γι αυτο το μερος.Βρεθηκα εκει για 3μερο καθαρας Δευτερας ,διαμενοντας στο ξενοδοχειο Sofia Hotel στο παλιο χωριο.Φθηνο ξενοδ.σχετικα και καθαρο με καλο πρωινο(σπα μα κλπ κλπ).Μικρο οικογενειακο ξενοδ. με τον υπευθυνο να μας πηγαινωφερνει στην γονδολα οποτε θελουμε(ειμασταν παρεα 8 μεγαλοι 6 παιδια)και οπως καταλαβαινετε εκανε 2 δρομολογια.Η παρεα εκανε προγραμμα χαλαρο οπως ηθελε ο καθενας και το λεω αυτο γιατι οποτε κατεβαινε καποιος απο την πιστα επερνε τηλ. τον Ογκι και αυτος ερχοταν και τον πηγαινε ξεν.Πλακα ειχε ο Ογκι ηξερε λιγες λεξεις αγγλικες καταλαβαινε περισσοτερες και παντα ελεγε no problem no problem .Το προγραμμα ελεγε αυστηρα 8.30 στην γονδολα καρτα απο βραδυς για την επομενη και φαγητο πιτσα και μακαρονια στην πλατεια και σε μια ταβερνα που μας πηγε ο Ογκι κοντα στο ξενοδ.για κρεατα.Καποιοι της παρεας που αργουσανε και δεν ακολουθουσανε αυτο το προγραμμα τα βλεπαν ολα με την ουρα στην γονδολα.Σιγουρα δεν μας γουσταρουνε και εκει που την ψωνησα ηταν το πρωτο βραδι στο ξενοδ. στο μπαρακι οπου με ρωτησε μια κοπελα απο που ειμαι .Οταν της ειπα απο ΕΛΛΑΔΑ ,εκεινη ειπε ,ααα Σκοπια -Μακεδονια διπλα σας......Τρελαθηκα και το μονο που ειπα ηταν οτι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ειναι ΕΛΛΑΔΑ. πηραμε τις μπυρες τις ηπιαμε σε τραπεζακι ενω ηταν ωραιο το μπαρακι και θα γουσταραμε να πιουμε καμποσες μπυρες.(εχουν ωραιες ντοπιες μπυρες)Τελειωνοντας πιστευω πως μπορει να σου συμβουν τα παντα εκει που μπορει να σου χαλασουν την εκδρομη.Πηγαινεις λοιπον πιστευοντας πως θα ευχαριστηθεις σκι η σανιδα , σε ενα ωραιο βουνο και σχετικα φθηνα.Οι υποδομες του χκ.πολυ καλες γρηγορα λιφτ με λιγη εως καθολου ουρα παρ ολο που ηταν 3μερο καθ.Δ.Ευχαριστηθηκα σκι.Πιστευω οτι μια καλα οργανωμενη εκδρομουλα στην Αυστρια ειναι ολα τα λεφτα ,αρκει να πας για 5-6 μερες.Αν ειναι για 2-3 μερες λες ας παω και στο Μπανσκο ,μεχρι να σου τυχει κατι ,να την ψωνησεις και να μην ξαναπατησεις το ποδι στους @#*$βουλγαρους. Φιλικα Λεωνιδας.

Edited by leonidastria

Κράτιστον κτημάτων ευβουλία.

Σοφοκλής

Νομίζω Λεωνίδα, με όσα έγραψες, περιγράφεις ακριβώς την κατάσταση. Κρίμα που δεν σε έχουμε γνωρίσει από κοντά στις συναντήσεις που κάνουμε στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδόνα (Μαραντόνα)

carpe diem

Για όσους Βορειοελλαδίτες αποκηρύξουν το Μπάνσκο για οποιονδήποτε λόγο να ξέρουν ότι έχουν ως εναλλακτικές τα χκ του Παμπόροβο και Μπόροβετς!

Μην πάμε όλοι στο Μπάνσκο βρε αδερφέ,δεν χωράμε! :);) ;)

Edited by koukos

Νομίζω Λεωνίδα, με όσα έγραψες, περιγράφεις ακριβώς την κατάσταση. Κρίμα που δεν σε έχουμε γνωρίσει από κοντά στις συναντήσεις που κάνουμε στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδόνα (Μαραντόνα)

Θελω και εγω να σας γνωρισω απο κοντα σε καποια συναντηση σας,αλλα βλεπετε πολλες φορες η καθημερινοτητα και οι αναγκες μας βγαζουν εκτος προγραμματος.Υγεια σε ολους.

Κράτιστον κτημάτων ευβουλία.

Σοφοκλής

Τι μπανσκο και λαλακιες λετε ρε φιλοι μου καλοι.....αφου εχουμε δικο μας κοσμο πλεον(βλεπε Gavis, Koukos) θα παμε εκτος. οχι ρε θα παμε στα φιλαρακια μας και θα μας φιλοξενησουν κιολας (βλεπε κριση)ειδικα στο πρωτο επειδη ξερουμε κιολας θα του ανταπωδοσουμε με babysiting)Βασιλιτσα και ξερο ψωμι φετος αν κανουμε πως το κουναμε κατα βορεια μερια(Γιαννη ασε καλυτεραω το ξερο ψωμακι και φερε λιγο φρεσκο) :)

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

tα παιδια μονο λογια ειναι σταθη μη τους ακους....ολο ναι θα παμε και ποτε δεν τους βλεπεις στο βουνο.....μονο στο μαραντονα χαχαχαχχα

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

tα παιδια μονο λογια ειναι σταθη μη τους ακους....ολο ναι θα παμε και ποτε δεν τους βλεπεις στο βουνο.....μονο στο μαραντονα χαχαχαχχα

εσενα Χρηστακη στον "μαραντονα" δεν σε ειδαμε........

o τρελος του χωριου......

Φίλε....εάν δεν αλλάξει ομάδα-τουλάχιστον για όσο καιρό θα είναι εδώ πάνω-φιλοξενία γιόκ.... :o

Όσον αναφορά τις φετινές μας αναβάσεις στο βουνό για σκι...τι να κάνουμε...δεν μπορούμε να έχουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.. ;)

Υ.Γ:αποσαφήνηση του από πάνω από κοντάς..... :huh:

Φιλάκια..... :)

αφου δεν ειμαι μελος του κλαμπ ρε τζον!!!!θα φαω πορτα :huh::):o;):lol::P :P :P :P :P

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

αφου δεν ειμαι μελος του κλαμπ ρε τζον!!!!θα φαω πορτα :huh::):o;):lol::P :P :P :P :P

Ούτε εγώ είμαι ρε Αφρικανέ,μην μασάς από πορτιέρηδες μαζί μας. :P