AGELICA 0 Report post Posted January 17, 2005 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΙΟΝΟΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΙΜΑΙ ΝΕA ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ... KAI AΡΧΑΡΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ SKI ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΑ. ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΙΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!! ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΔΗΛΑ ΔΗΛΑ ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΩ ΩΣΤΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΣΚΙΕΡ... ΤΙ ΛΕΤΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ?(δωστε μου λιγο κουραγιο). ΣΤΟ SNOWCLUB ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΤΥ, REMEΜBER PRAY FOR SNOW, ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ Ε! ΛΟΙΠΟΝ ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ.ΩΡΑΙΑ ΒΡΑΔΙΑ!!! ΑΝΥWAY!!! :wink: ΤΗΑΤ'S ALL FOR NOW ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ SEE YOU ALL SOON !!!!!!!!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted January 17, 2005 Είναι "επιστημονικά" παρατηρημένο ότι η εξέλιξη στο σκι των μελών μας είναι ανάλογη των posts που κάνουν στο φόρουμ.Ας πούμε ο Panios Banios(1235) και ο Χρήστος Λάππας(778) μαθαίνω ότι έχουν κάνει άλματα προόδου....δεν είναι τυχαίο.Καλώσήρθες,λοιπόν. Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted January 17, 2005 Καλό ξεκίνημα λοιπόν για σένα Agelica. Αφού οπλίστικες με την κατάληλη υπομονή και επιμονή, νομίζω πως σε λίγο καιρό και με την βοήθεια των μελων του συλλόγου θα έχουμε ακόμα μια καλή χιονοδρόμο ανάμεσά μας. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
pro-rad 0 Report post Posted January 18, 2005 welcome! :mrgreen: Quote www.LINESKIS.com Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted January 18, 2005 Είναι "επιστημονικά" παρατηρημένο ότι η εξέλιξη στο σκι των μελών μας είναι ανάλογη των posts που κάνουν στο φόρουμ.Ας πούμε ο Panios Banios(1235) και ο Χρήστος Λάππας(778) μαθαίνω ότι έχουν κάνει άλματα προόδου....δεν είναι τυχαίο.Καλώσήρθες,λοιπόν. Κάθε άλμα και καημός κάθε καημός και τούμπα κλάμα, πόνος, οδυρμός και μελανός π.πός Μετά τον πόνο τον πολύ και το περίσσιο δάκρυ τελικά μου μάθαν να πατώ του πέδιλου την άκρη Καλώς ήρθες Αγγελική, η εξέλιξή σου μαζί μας θεωρείται δεδομένη :wink: Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,602 Report post Posted January 18, 2005 Welcome Σου έυχομαι στον χρυσό θρόνο των posts με 56789 και να πάρεις και το oscar :wink: Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Georgia 0 Report post Posted January 18, 2005 Καλως ήρθες Αgelica! Κι εγώ καινουργια είμαι στο σκι και στο φορουμ! Θα τα πούμε και απο κοντα! Φιλικά, Γεωργία Quote Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted January 18, 2005 ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ! ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΛΩΣΗΘΡΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΝΩΘΗΤΕ! Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
geoxk 0 Report post Posted January 18, 2005 καλημερα everybody!!! μπραβο σας για το ορεξατο forum σας! δεν μπορεσα να αντισταθω και να΄μαι καινουργιος κ γω, στο forum κ στο σκ, αλλα ορεξατος για μαθηση (κ τουμπες ) εχω κανει σκι μολις 10 φορες αλλα η θεληση και οι κατρακυλες ειναι x100!!!. αγορασα φετος μποτες και ανεβαινω αυριο παρν με κλαουδ για training . Quote Share this post Link to post Share on other sites
tsaky 28 Report post Posted January 18, 2005 Καλώς ήρθες και απο εμένα.... Καλές κατεβασιές. Quote Δεν έχει σημασία το ΠΟΥ άλλα με ΠΟΙΟΥΣ... Share this post Link to post Share on other sites
AGELICA 0 Report post Posted January 18, 2005 KΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΜΗ ΣΑΣ ΥΠΟΔΟΧΗ. ΤΟ ΣΚ ΙΣΩΣ ΠΑΩ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΕΚΕΙ. ΦΙΛΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Quote Share this post Link to post Share on other sites
zeto 2 Report post Posted January 18, 2005 Να υποθεσω οτι εισαι η γνωστη Γεωργια?η λαθος? Καλωσηρθατε κοριτσια! και καλη σταδιοδρομια στο Σκι! Quote ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ" Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted January 19, 2005 Καλώς ήρθες κι από μένα. ΥΓ: Λέω για κάθε μέλος να λέει και την ηλικία του για να ξέρουμε κι εμείς (μην πάτε στα πονηρά βρε πονηροί :wink: ) Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted January 24, 2005 το σκι χρειαζεται μυαλο και καλο κουνημα το πρωτο στο δινει ο Θεος , το δευτερο οι καμπυλες σου γι αυτό..... να δοξαζεις το Θεο σου και να γυμναζεις το σωμα σου με προσευχη..................με λιγα γλυκα..........και πολυ SEX Δυστυχως σπουδαζω Λονδινο και δε θα σε δω συντομα... αλλα οταν το κανω ,σιγουρα θα αντικρισω την πιο τρελη αρχαρια Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites