Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
Pant

Φώκιες

Recommended Posts

Ψάχνω γέρικες φώκιες που δεν χρησιμοποιούνται, για εισαγωγή στο ορειβατικό.
Χρήση σε φρέσκο απάτητο σε κλειστά χιονοδρομικά.
Μια ανάβαση, είναι αρκετή για εξαγωγή συμπερασμάτων. Πέδιλα 1,74  128/92/115.

• Like 1

Practice makes perfect

Από φυσική κατάσταση πως πας; 

Αν έχεις σκι με ορειβατικές δέστρες πάρε ένα ζευγάρι φώκιες νάυλον και έχε τις στο σακίδιο .  Πχ Δίας και Ηρακλής από την πίστα .  

Αν θες να δεις τι θα πει φώκια και πούδρα δες το βιντεάκι του hellbent από την φτερό την προηγούμενη σεζόν .  Με  απάτητη πούδρα μιλάμε για μεγάλο ζόρι η ανάβαση . 

https://youtu.be/x6EaUk-b-sE?si=ENFy3OfZBMSH9BUt

Edited by vro

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Από φυσική κατάσταση καλά είμαι, από γόνατο  δεν είμαι. Ο χείμώνας προβλέπεται καλός, ελπίζω σε 60 μέρες και είμαι έτοιμος.
Εχω σκι με ορειβατικές δέστρες, οι  μπότες μου δεν εχουν walk mode, καταλαβάινω τα ζόρια  γι΄αυτό ψάχνω φώκιες να δοκιμάσω.

Κώστα ευχαριστώ για την προσφορά, αν χρειαστεί θα σε ενημερώσω.

• Like 1

Practice makes perfect

Δοκιμή θα κάνεις με άδετα τα κλιπ της μπότας 

Έτσι άρχισα και εγώ . Πρωτη ανάβαση παράλληλα με το μεγάλο λιφτ του γεροντοβραχου και μας κυνηγούσε ο συγχωρεμενος ο Πάππος γιατί του χαλάγαμε το χαλί της πίστας .

Δοκίμασε πρώτα σε πατημένο δρομάκι πχ φτερό κάτω παρκινκ πάνω παρκινκ αλλιώς σε απάτητο θα απογοητευτείς.

Ειναι εξαιρετικά δύσκολο να βγάλεις κικ στροφή στο  μαλακό απάτητο χωρίς τεχνική . 

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

• Today's Birthdays

1. Darkness
      Darkness
      (34 years old)
    2. Dr Mina
      Dr Mina
      (48 years old)
    3. qotsa
      qotsa
      (55 years old)
    4. unilens
      unilens
      (46 years old)
    5. xemttbdxoilactv
      xemttbdxoilactv
      (36 years old)
  • Recent Posts

• https://www.iefimerida.gr/politiki/kataggelies-boyleyton-pasok-gia-5-hionodromika-kentra
    • Συλλογή από ετήσιες θα κάνεις 
    • Αν λειτουργήσει φέτος,  θα πάρω ετήσια 😆
    • Σε διαγωνισμό (προφορικό)   βγαίνει το χιονοδρομικό στο Περτούλι για 40000 ευρώ ετησίως για 25+5 χρόνια . Με αρκετά δύσκολους και ασαφής όρους .  Προφανώς και υπάρχουν και άλλα έξω από το μισθωτηριο.    ΨΑ8ΒΟΚΝΖ-7Φ3.pdf
    • Από την κορτίνα που για λόγους προστατευμένης περιοχής δεν θέλανε μεγάλες κατασκευές . Είναι αρκετά χρόνια τώρα το σύστημα που δουλεύει .    
    • Κρίμα, γιατί τα Καλαβρυτα πραγματικά το χρειάζονται. Αυτή η πλαγιά είναι εν δυνάμει πολύ επικίνδυνη. 
    • Μα δεν βλέπεις απέναντι το αυγό και την άγκυρα ; Και βέβαια δεν είναι αλήθεια . Άλλωστε είναι παλιό μοντέλο . Τα καινούργια που είναι σαν αυγό δεν έχουν εσωτερική εγκατάσταση και τροφοδοσία αλλά απλά μια τσιμεντένια  βάση στην οποία τα πάνε με ελικόπτερο .  Έχουν το προπάνιο εσωτερικά σε φιάλες και μια μπαταρία που έχει και ηλιακό για φόρτιση καθώς και ασύρματη επικοινωνία .  Με το τέλος της σεζόν τα ξαναπαίρνει το ελικόπτερο και τα φέρνει στην αποθήκη τους.   Μιλάμε δηλαδή για ένα τίποτα σε σύγκριση με τα έργα που έχουν γίνει στα Καλάβρυτα .     

• Forum Statistics

• Total Topics
      19,453
    • Total Posts
      464,500
  • Member Statistics

• Total Members
      12,710
    • Most Online
      1,845

Newest Member
    mizIllet