Pant 2,495 Report post Posted October 27, 2025 Ψάχνω γέρικες φώκιες που δεν χρησιμοποιούνται, για εισαγωγή στο ορειβατικό. Χρήση σε φρέσκο απάτητο σε κλειστά χιονοδρομικά. Μια ανάβαση, είναι αρκετή για εξαγωγή συμπερασμάτων. Πέδιλα 1,74 128/92/115. 1 Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted October 29, 2025 Αν θες μπορώ να σου δανείσω 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,257 Report post Posted October 29, 2025 (edited) Από φυσική κατάσταση πως πας; Αν έχεις σκι με ορειβατικές δέστρες πάρε ένα ζευγάρι φώκιες νάυλον και έχε τις στο σακίδιο . Πχ Δίας και Ηρακλής από την πίστα . Αν θες να δεις τι θα πει φώκια και πούδρα δες το βιντεάκι του hellbent από την φτερό την προηγούμενη σεζόν . Με απάτητη πούδρα μιλάμε για μεγάλο ζόρι η ανάβαση . https://youtu.be/x6EaUk-b-sE?si=ENFy3OfZBMSH9BUt Edited October 29, 2025 by vro Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,495 Report post Posted October 30, 2025 Από φυσική κατάσταση καλά είμαι, από γόνατο δεν είμαι. Ο χείμώνας προβλέπεται καλός, ελπίζω σε 60 μέρες και είμαι έτοιμος. Εχω σκι με ορειβατικές δέστρες, οι μπότες μου δεν εχουν walk mode, καταλαβάινω τα ζόρια γι΄αυτό ψάχνω φώκιες να δοκιμάσω. Κώστα ευχαριστώ για την προσφορά, αν χρειαστεί θα σε ενημερώσω. 1 Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,257 Report post Posted October 30, 2025 Δοκιμή θα κάνεις με άδετα τα κλιπ της μπότας Έτσι άρχισα και εγώ . Πρωτη ανάβαση παράλληλα με το μεγάλο λιφτ του γεροντοβραχου και μας κυνηγούσε ο συγχωρεμενος ο Πάππος γιατί του χαλάγαμε το χαλί της πίστας . Δοκίμασε πρώτα σε πατημένο δρομάκι πχ φτερό κάτω παρκινκ πάνω παρκινκ αλλιώς σε απάτητο θα απογοητευτείς. Ειναι εξαιρετικά δύσκολο να βγάλεις κικ στροφή στο μαλακό απάτητο χωρίς τεχνική . Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites