Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
ΣΤΧ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΧΚ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Recommended Posts

Παραλάβαμε και παραθέτουμε το ακόλουθο e-mail

Καλάβρυτα 31/01/2005

ΠΡΟΣ : ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ SNOWCLUB.GR

Κύριοι,

Παρακαλούμε να διαγράψετε άμεσα όλα τα δυσφημιστικά, απειλητικά,

προσβλητικά, υβριστικά, ειρωνικά κλπ. γραπτά μηνύματα στο forum της

ιστοσελίδας σας και να απαγορεύσετε στα μέλη σας - με ή χωρίς ψευδώνυμο -

από τώρα και στο εξής να γράφουν παρόμοια μηνύματα εναντίον του

Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων.

Σε αντίθετη περίπτωση θα αναγκαστούμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα νόμιμα

μέσα.

Γιώργος Τσεκούρας

Διευθυντής

Ο Ελληνικός Σύλλογος Τουριστικής Χιονοδρομίας αντιπαραθέτει τα ακολουθα επισημαινοντας ότι οτιδήποτε υβριστικό στο φόρουμ του Συλλόγου διαγραφεται απο τους διαχειριστές και αφήνονται αυτές οι δημοσιεύσεις που τεκμηριώνονται με επιχειρήματα και αναφέρονται σε υπαρκτά δεδομένα

Κανόνες χρήσης φόρουμ

To Forum είναι ένα βήμα ελεύθερης, αν και όχι ανεξέλεγκτης, ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των μελών του. Ως τέτοιο βήμα, ενθαρρύνει τη συμμετοχή, τον εποικοδομητικό διάλογο και την καλοπροαίρετη κριτική, όταν αυτά εκφράζονται με ευπρεπή και πολιτισμένο τρόπο. Η ευρύτερη θεματική στόχευση του Forum είναι η χιονοδρομία και τα συναφή με αυτήν θέματα.

Το Forum δεν είναι χώρος ανταλλαγής απόψεων πάνω σε οποιοδήποτε ζήτημα, ούτε μέσο προσωπικής ανάδειξης, διαφήμισης ή προβολής, ούτε πεδίο προσωπικών αντιπαραθέσεων.

Το Forum είναι ιδιοκτησία του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας , που φέρει και την τελική ευθύνη για τη λειτουργία του. Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Forum είναι προσωπικές και εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τα μέλη που τις διατυπώνουν. Ο ΕΣΤΧ δεν φέρει ευθύνη για τις απόψεις που δημοσιεύονται, ούτε για οποιαδήποτε ζημία μπορεί να προκύψει από τη χρήση του Forum.

Αυτο και αν ειναι απαραδεκτο. Προτεινω να τοποθετηθει το μυνημα αυτο

σε κοινη θεα, για να το βλεπουν και τα μη μελη χωρις αλλα σχολια, τα

γραφομενα ειναι αποκαλυπτικοτατα για το ηθος και το υφος του

αποστολεα. Μονο κακο κανει στον τοπο του.

Δεν χρειαζεται να αναλυσουμε και πολυ το θεμα, οποιος εχει ελαχιστο μυαλο

καταλαβαινει. Και αποφασιζει για του χιονοδρομικους του προορισμους.

Και σε αλλη ιστοσελιδα κατι τετοια συνεβησαν μονο που εκει υπηρξε υποταγη στα κελευσματα του χ/κ και το αποτελεσμα ηταν να γραφει στο forum ο

ιδιοκτητης της σελιδας μονο.

Σπυρος

temporary info: Σπύρος Καββαδίας

Βρε - βρε ... σαν τα χιόνια :cry: !!

Η ιστορία επαναλαμβάνεται λοιπόν...

Παιδιά μην ξεχάσετε να τους ευχαριστήσετε που αντιλήφθησαν το κοκκαλάκι με όνομα ΣΤΧ στο λαιμουδάκι τους... :D .

Α! και για το μύνημα ενότητας προς όλα τα μέλη (συλλόγου & forum) επίσης. Κύριοι εκεί πάνω... ο κόσμος το χει τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι... helloooo!. Μήπως πρέπει να μην λέω την γνώμη μου ούτε στις προσωπικές συναντήσεις με άλλους φίλους χιονοδρόμους (πιθανούς πελάτες σας). Αν απαγορεύεται παρακαλώ ενημερώστε με με ένα p.m.

Μπορεί και να σας απαντήσω... :D

I'd rather be skiing my... IPB Image

Παρ οτι δε γραφω ποτε εχω εξοργιστει απιστευτα

Αν μηνυσει τον συλλογο ,να το κανουμε θεμα στα καναλια,και τοτε να δουμε ποιος θα δυσφημιστει και ποιος θα διαφημιστει.Αλλο που δε θελουν αυτοι με τις παραθυροεκπομπες

Φιλε antonis,

ενα forum οπως και καθε δημοσια συζητηση μπορει και πρεπει να φιλοξενει τις

ελευθερες αποψεις των συνομιλητων αρκει να μην ειναι υβριστικες η

ψευδεις. Στην προκειμενη περιπτωση δεν φαινεται κατι τετοιο, απλα καποιοι

δεν αντεχουν την κριτικη η οποια μερικες φορες εχει ασχημο υφος αλλα

η ουσια παραμενει η ιδια.

Εαν στις προηγουμενες συζητησεις ειχα δει εστω και ΜΙΑ φορα απαντηση

απο τους θιγομενους (οπως πχ. ειδα παρα πολλες φορες απο το χ/κ Πηλιου)

και παρολα αυτα η συζητηση ξαναγυριζε στα ιδια, ισως και να καταλαβαινα

την αγανακτηση απο την πλευρα των Καλ. Και δεν θα θεωρουσα απαραδεκτη

την επιστολη τους. Ομως η τακτικη του "σας διαβαζω και σας γραφω στα

παλαιοτερα των υποδηματων μου" και μετα ριχνω και μια απειλη συγνωμμη,

αλλα επιμενω, ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.

Mεχρι και για την ποιοτητα ειδων μπακαλικου εαν διαμαρτυρηθει καποιος

εχει στις μερες μας απαντηση.

Και η αποψη μου γινεται ακομα πιο

εντονη οταν δεν μιλαμε για την επιχειρηση που στηθηκε στο οικοπεδο τους

με δικα τους χρηματα, αλλα για ΔΗΜΟΣΙΑ γη, με ΔΗΜΟΣΙΑ χρηματα.

Οπωτε φιλε μου, η λογικη "αφου δεν σου αρεσει μην πηγαινεις" σα να μιλαγαμε για τον μπακαλη της γειτονιας, ΔΕΝ ταιριαζει εδω (κατα την

ταπεινη μου παντα αποψη). Εαν καπου κανω κατι λαθος σας παρακαλω

διορθωστε με.

Φιλικα

Σπυρος

temporary info: Σπύρος Καββαδίας

Φίλε Statler άλλο γνώμη άλλο ειρωνία και μπινελίκι. Άλλο εντυπώσεις και παρουσίαση γεγονότων και καταστάσεων και άλλο βρισίδι και δυσφήμηση. Έχουμε βαρεθεί να τα λέμε, όποιος δεν γουστάρει ποτέ του μην πατήσει.

Φίλε Αντώνη,

μιας και αναφέρθηκες σε μένα θα σου απαντήσω ότι συμφωνώ. Αισθάνομαι όμως ότι ακροβατείς μεταξύ κριτικής άποψης και όπως το ονομάζεις δυσφήμισης. Δεν θα πάρω άλλο χώρο σε αυτό το σοβαρό topic αλλά αν θέλεις στείλε μου p.m. H καθυστερημένη απάντηση (πιθανά) να ξέρεις ότι θα οφείλεται σε φόρτο εργασίας.

I'd rather be skiing my... IPB Image

Παιδιά, νομίζω ότι πρέπει να διατηρηθεί ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. Ο κύριος που υπογράφει την επιστολή από το Χ/Κ Καλαβρύτων, σίγουρα θορυβήθηκε γι' αυτό απάντησε μ' αυτόν το τρόπο. Κι ας είμαστε λίγο πιο υπεύθυνοι/ώριμοι με τα posts. Το σίγουρο είναι πως σε περίπτωση χρησιμοποίησης του "νόμιμου μέσου" (πιθανολογώ ότι εννοεί ένδικο μέσο), αυτοί που θα "τραβηχτούν" θα είναι τα μέλη του Συλλόγου κι όχι του forum.

Ας προσέχουμε λίγο περισσότερο τι και πως το γράφουμε.

Φιλικά

Βάγκυ

Don't count the years ... count the memories!!!

Προσωπικά δε θεωρώ τυχαίο το γεγονός ότι αυτό το e-mail ήρθε λίγες ημέρες μετά την "αποτυχημένη" συνάντηση του ΣΤΧ με τη διοίκηση του Χ.Κ Καλαβρύτων...

Κυριες και Κυριοι καλημερα σας.

προσωπικη και ταπεινη μου αποψη ειναι οτι συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με την Vaggie.

χρειαζεται ψυχραιμια, λογικη και απο εδω κι εμπρος πολυ προσοχη σε ο,τι γραφουμε γι' αυτο το χκ (συγνωμη, αλλα εγω ουτε να το γραψω δεν θελω πλεον αυτο το ονομα).

παντως, ενα ειναι το σιγουρο και με βαση τα συγκεκριμενα γεγονοτα.

ΠΛΕΟΝ, ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

απο εκει αρχιζουμε, συν οτι εχουμε τα εξης θεματα μπροστα μας/τους:

1) ΖΗΡΕΙΑ/ΜΑΙΝΑΛΟ

2) ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΩΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

3) ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ Δ.Σ. ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

ε, δεν ειναι και λιγα και ειμαστε μονο στον πρωτο μας χρονο.

επισης, να σημειωσω οτι απειλες ποτε δεν περνουσαν πουθενα, δεν περνανε τωρα αλλα ουτε και στο μελλον, και αυτο το ξερουνε και φυσικα απο εκει πηγαζει το υφος του γραμματος τους.

αν καποιος αρχιζει "πολεμο", αυτοι δεν ειμαστε εμεις. ετσι κι αλλιως, εμας μας ενδιαφερει το αθλημα, η φυση και ποιοτητα στην ζωη μας.

φιλικα

Αθηνά Δρόσου

...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω...

Φίλοι και φίλες,

Εάν το χ/κ.Καλαβρύτων θέλει πόλεμο ΔΕΝ θα τον κάνει με εμάς. Εμείς δεν είμαστε απέναντί τους αλλά δίπλα τους. Γι' αυτό ψυχραιμία και χιούμορ. Θα έχει πλάκα τελικά η εξέλιξη των γεγονότων. Τώρα αρχίζουν τα ωραία.

Α' και νόμιμα μέσα ξέρουμε κι εμείς οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε....αλλά για σοβαρότερα πράγματα σε αυτή τη ζωή.

:cry: Σε 3 και... περισσοτερα χρονια...προβλεπω να εχει γινει ενα φοβερο χιονοδρομικο στη ΖΗΡΕΙΑ, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: οποτε :wink: καταλαβαινεται!!.

Στο χωριο μου λενε

ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΣ ΚΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ....ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ...ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ. ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΕΣΩΝ.

ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 14 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ :

"1. Kαθένας μπορεί να εκφράζει και να διαδίδει προφορικά, γραπτά και δια του τύπου τους στοχασμούς του τηρώντας τους νόμους του Kράτους. <br>2. O τύπος είναι ελεύθερος. H λογοκρισία και κάθε άλλο προληπτικό μέτρο απαγορεύονται."

ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΖΗΤΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ?

ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό

πληροφορίες μόνο με pm

Τη διαβαζουν τα ματακια μου θεε μου... :cry:

ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!

ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ .ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΑΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΞΕΩΣ ΠΟΛΛΩ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΕΠΙΡΡΙΦΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.

ΤΩΡΑ Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 364 Π.Κ. (ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ).τΟ ΑΡΘΡΟ ΛΕΕΙ : ¨ ΟΠΟΙΟΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΡΙΤΟΥ Η ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΓΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΓΕΝΙΚΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ Η ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΤΗ ΔΙΟΙΚΟΥΝ Η ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ , ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ Η ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ.''

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΧΕΙ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 2 ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ : '' ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΣΘΗΚΕ ''.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΑΨΕΙ (ΠΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟ:cry:.ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΣ .

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ ΜΕ ΚΟΣΜΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΘΕΜΙΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΕΙ Η ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ Η ΦΟΡΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΘΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΤΟΥ (Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ).ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, Α ΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΑΝ Χ ΡΕΙΑΣΘΕΙ!

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΑΠΗΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΚΦΡΑΣΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Π.Χ. ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ, ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΘΙΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ,ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΙΣ ΤΟΥ E-MAIL, ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΟΥΝ ΕΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΤΟΣΟ Α ΡΝΗΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ!

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!

''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel''

Horace Walpole

Για κακη τους τυχη ΗΜΟΥΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ...

Διαβαστε παρακαλω τα παρακατω...Αρκετα ειναι πολυ ενδιαφερον....

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΘΡΙΟΥ ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ....

Λοιπον...

Χθες παω με 5 φιλους στο Χιονοδρομικο κεντρο Καλαβρυτων...

Φτανοντας επανω...(για τον δρομο δεν σχολιαζω....συνηθες πλεον)

παμε να βγαλουμε καρτες και τι να δουμε.....17 ευρω...Ενω την κυριακη με τις ιδιες πιστες ανοιχτες ειχε 14 ευρω...(αυτο και αν ειναι αποδειξη κυριε Τσεκουρα για εξαπατηση....απο την στιγμη που ειναι καθημερινη και οπως αναφερει το site σας για μισες τιμες)

Φρικαρει ενας φιλος και μπαινει στο γραφειο του κυριου Τσεκουρα με ηρεμη διαθεση να παραπονεθει γιατι εξαπατουν και κοροιδευουν ετσι τον κοσμο....

Εφοσον εχει εκφρασει τα παραπωνα του ευγενεστατα...

Απαντηση του Διευθηντη Του ΧΚ....

Εχουμε προβλημα...Κοντευουμε να κλεισουμε...Δεν γινετε να τα βγαλουμε περα...

Ειναι ΜΙΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ που μιλανε μεσω ιντερνετ ΑΝΩΝΥΜΑ και μας εχουνε ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ....συνεχισε να κλαιγεται οτι δεν εχει δουλεια το ΧΚ...

και του λεει θα ανοιξουμε και την αγκυρα σε λιγο και ελλειπαν οι αγκυρες απο το συρματοσκοινο ....Του λεει ο φιλος οκ και φευγει..

αυτα τα ολιγα για αρχη...

Μολις βγηκε ο φιλος μου μου ειπε τι εγινε και του ειπα εκανες μλκ...επρεπε να με φωναξεις.... να συζητησει με ενα μελος της παρεουλας....

Στον δρομο ελεγα στον φιλο για τον Συλλογο και του ειπα καποια βασικα πραγματα...Οτι δεν ειμαστε παρεουλα και οτι ειναι οι μονοι που εχουν προβλημα μαζι μας.....

Κυριε Τσεκουρα 1ον ειμαι στο βουνο σας σχεδον καθε εβδομαδα..οποτε θελετε μπορειτε να με δειτε και να δειτε και ποιος ειμαι....

Εχω και φωτογραφια μου κατω απο το ονομα μου στο forum και το μπουφαν μου φερει διακριτικα του συλλογου οπου ανηκω και χαιρομαι για αυτο....Αρα δεν ειμαι ουτε εγω ουτε κανενας αλλος ανωνυμοι....

Τωρα το αν ειμαστε παρεουλα η οχι το ξερετε καλυτερα απο εμας..

Εμεις θελουμε (εγω περισσοτερο γιατι ερχομαι συνεχεια στο βουνο)...να βοηθησουμε να πανε ολα καλα με το βουνο απο την στιγμη που μας πολεματε δεν θα σας κανουμε πολεμα..Απλα θα λεμε ελευθερα τις εμπειριες μας απο το βουνο σας....

Εαν θελετε κατι παραπανω απο εμενα στειλτε μου ενα pm....

Εαν κοβουν εισητηρια που λενε 10 ευρω ενω η εγω εχω πληρωσει 22?τι ειναι αυτο κυριε διευθηντα?Συνεβει σε εμενα..μηπως φοροδιαφυγη του Δημοσιου?Λεω εγω τωρα...Δυτηχως το ειδα εφοσον ειχα γυρισει πισω....

Οσο για την Ζηρια....για κοιταξτε στο snowreport...του χρονου μας περιμενει...μαζι με το μαιναλο...

Αυτο που εχω να πω ειναι ας μας σεβαστουν σαν χιονοδρομους και μετα σαν συλλογο και θα εχουν καλυτερες μερες αν οργανωνουν το κεντρο τους σωστα και του υπαλληλους...

Α!και κατι ακομα οσυλλογος εχει ονομα και καταστατικο μαλιστα...Ξερει τολα τα στοιχεια των μελων του...

τωρα οσοι δεν ειναι μελη να προσεξει ο συλλογος τι γραφουν και πως για να μην εκτεθει ο συλλογος..να γινουν μελη και αυτοι για να εχουν την ελευθερια...

Παρακαλω πολυ μην σβησετε τιποτα ειναι πραγματικο το γεγονος και δεν κανει δυιφιμηση απλα αναφερει εναν πραγματικο διαλογο...

ViVa GrEeCe!!!! :) :) :)

Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!!

παμε να βγαλουμε καρτες και τι να δουμε.....17 ευρω...Ενω την κυριακη με τις ιδιες πιστες ανοιχτες ειχε 14 ευρω...(αυτο και αν ειναι αποδειξη κυριε Τσεκουρα για εξαπατηση....απο την στιγμη που ειναι καθημερινη και οπως αναφερει το site σας για μισες τιμες)

Θάνο δεν έχω δει πουθενά να αναφέρει το site για μισές τιμές

Είναι προφανές ότι η επιστολή αυτή σκοπό έχει τον εκφοβισμό του Δ.Σ. του ΕΣΤΧ και τίποτε άλλο...

Από την άλλη πλευρά, είναι γεγονός ότι κάποιοι «ξεφεύγουν» από τα πλαίσια της κοσμιότητας και χρησιμοποιούν και υβριστικούς χαρακτηρισμούς και άλλα «χειρότερα»...

ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ λοιπόν όσων έχουν τη δυνατότητα (των moderators δηλαδή) είναι η σε όσο το δυνατόν συντομότερο χρόνο «επαναφορά στην τάξη» όσων παρεκτρέπονται.

Οσοι δεν είναι μέλη του ΕΣΤΧ και συμπεριφέρονται άσχημα, είναι πολύ απλό να ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ από το forum.

Οσοι είναι μέλη του ΕΣΤΧ (και αυτοί -εκτός εάν κάνω λάθος- ΔΕΝ εκφράζονται πλέον ακραία), έχει συζητηθεί ΠΟΛΛΕΣ φορές ποιά πρέπει να είναι η διαδικασία...

Η υπερβολή στην έκφραση δεν είναι ασυνήθιστο πράγμα σε fora και η αντίδραση των moderators επίσης δεν είναι ασυνήθιστη...

Ενα πράγμα που έχει σημασία είναι η αντίδραση του Δ.Σ. σε αυτή την επιστολή...

Το μόνο που έχω να τονίσω είναι ότι πράγματι ΔΕΝ βρισκόμαστε σε αντιπαράθεση με ΚΑΝΕΝΑΝ ως Σύλλογος και άρα δεν έχουμε να φοβόμαστε και τίποτε, με εξαίρεση βεβαίως την αδράνειά μας (ως Σύλλογος) σε περιπτώσεις πραγματικής καθύβρισης θεσμών ή προσώπων...

R.I.P

θα είσαι πάντα μαζί μας!

Θάνο δεν έχω δει πουθενά να αναφέρει το site για μισές τιμές

http://www.kalavrita-ski.gr/gr/

εχουν τιμοκαταλογο

και λειτουργουσαν Δαφνη 1,2 Αχιλλεας, το κατω baby....

καπου πρεπει να ελεγε για καθημερινες...θα το κοιτεξω και θα απαντησω..

Καλά ρε Θάνο ήσουν πάνω χθες και δεν είπες τίποτα.... :cry::cry::cry::lol:

Και εγώ πάνω ήμουν......

p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

Το ΧΚΚ αντιμετωπίζει προβλήματα και τα γνωρίζουν και προσπαθούν να τα διορθώσουν...σε αυτή την προσπάθειά τους είμαστε μαζί τους,και όχι ενάντιά τους.

Ο Ε.Σ.ΤΟΥ.Χ στηρίζει κάθε προσπάθεια που γίνεται για την βελτίωση της χιονοδρομίας και είναι διαθέσιμος για επικοινωνία.

p1sst.jpg

Το ΧΚΚ αντιμετωπίζει προβλήματα και τα γνωρίζουν και προσπαθούν να τα διορθώσουν...σε αυτή την προσπάθειά τους είμαστε μαζί τους,και όχι ενάντιά τους.

Ο Ε.Σ.ΤΟΥ.Χ στηρίζει κάθε προσπάθεια που γίνεται για την βελτίωση της χιονοδρομίας και είναι διαθέσιμος για επικοινωνία.

Αυτο ειναι σιγουρο αρκει να σεβονται το ελληνα χιονοδρομο και τον συλλογο..

Να ακουν την γνωμη του ....

Ναι γνωρίζουν τα προβλήματα...Έκαναν αύξηση στην κάρτα της τάξης του 10% υπερδιπλάσιο ποσοστό απο τον ετήσιο πληθορισμό της χωρας όπως ανακοινώθηκαι απο την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία.Και να μην ξεχνάμε ότι είναι δημοτική επιχειρήση.Και ο Δήμος Καλαβρύτων επιδοτείται απο τον προυπολογισμό του Υπουργείου Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και αποκέντρωσης.Δηλαδή απο τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που πληρώνουν φόρους.Βέβαια δεν ξέρω αν δώθηκαι αύξηση στους εργαζομένους στο Χ.Κ και το ύψος αυτής (αλλά θα το μάθω!) αλλά αν κρίνω απο την οικονομική πολιτική των τελευταίων 15 ετών δεν ξεπερνάει ποτέ τον πληθορισμό.

ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Θάνο όλα αυτά που είπες είναι σημαντικά.Σου προτείνω να στείλεις επιπλέον και έναe-mail στο ΧΚΚ με περιεχόμενο αυτά που γράφεις και πιο πάνω.Φαντάζομαι ότι θα σου δώσουν τις απαντήσεις.

p1sst.jpg

ΔΡΑΤΟΜΑΙ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΟΣΜΙΟΙ ΚΑΙ ....ΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕΛΕΤΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ POST ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ....ΚΑΘΕΝΑΣ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ...ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙΣ ΤΑΣ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΝΟΣ ΧΚ.ΝΟΜΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.ΑΛΛΟ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΝ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΗΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ Η ΖΗΡΕΙΑ(1600ΧΛΜ) ΟΜΩΣ ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΝΟΟΟΥΚΛΜΑΠ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥΝ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΚ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΙΜΑΙΑ.ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ ΟΜΩΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΑΠΗΧΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ. ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΩ ΟΤΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΖΗΛΕΥΤΗ ΠΑΡΕΑ.ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΕΜΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ.ΑΠΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Κ.ΔΡΙΒΑ ΔΙΕΘΥΝΤΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.....Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ. :? :?

ORDEM E PROGRESSO

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Today's Birthdays

1. nightwisher
      nightwisher
      (43 years old)

• Forum Statistics

• Total Topics
      19,139
    • Total Posts
      460,535
  • Member Statistics

• Total Members