lina 0 Report post Posted February 4, 2005 ROSSIGNOL OVERSIZE 9S ΜΟΥ !!!!!! Πηλιο ..... σου ρχομαι αποψε !!!!!! ειναι κουκλιά Quote Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted February 4, 2005 Καλορίζικα και πολλές σροφές σου εύχομαι . Τί μέγεθος τα πήρες τελικά ? Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,602 Report post Posted February 4, 2005 Εάν πάρεις 11-13(short slalom πέδιλα) θα καρβάρεις πάρα πολύ ωραία με κλειστές στροφές αλλά κινδυνέυεις να πάρεις λίγο "απόλυτο" πέδιλο που σε περίεργο χιόνι θα σε περιορίζει. Νομίζω, χωρίς να σε ξέρω ότι πιο κατάληλη είναι η κατηγορία 14-16(all-round) για σένα και για γυναίκες που τις ενδιαφέρει και τα πέδιλα να καρβάρουν άνετα αλλά και να μην είναι σχετικά "άγρια" Και για να δούμε αν το ρίσκο σου δικαιώνετε και κινδυνεύειις να καρβάρεις πάρα πολύ ωραία στις κλειστές στροφές ROSSI TEAM ATTACK PILIO BY NIGHT Υγεία να τα χαρείς αι μακριά από πέτρες(όσο χρειάζεται τέλοως πάντων) Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
lina 0 Report post Posted February 4, 2005 Σας ευχαριστω πολυ πολυ !! ειμαι πολυ χαρουμενη και οι πετρες μακρια μου απαπα. Πιο καλο παιδι θα μου μαθει καλο carving??? εχει 2 μερες στην διαθεση του!!! Τα πηρα στο 1.50 που δινει 10m... Ελπιζω να προλαβω σημερα να βρω και μποτες..... με την γκαντεμια μου χθες βρηκα τις Salomon XWAVE 70 flex και αν ειναι δυνατον υπηρχε μονο η δεξια γιατι την αλλη την ειχαν στειλει για φωτογραφιση .... παιζεται να ανακαλυψουν σημερα που βρισκεται και η αριστερη και να τις εχω το απογευμα αλλιως παλι στο ψαξιμο :? Quote Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted February 4, 2005 Aν αυτή ή όποια άλλη Κυριακή ανέβεις Παρνασσό θα χαρώ να σου δείξω τί κάνω εγώ και χαίρομαι απίστευτα . Εσκεμμένα δε σου λέω ότι θα σου μάθω carving καθώς δεν είμαι σε επίπεδο να κάνω τον δάσκαλο αλλά αυτό που δουλεύει για μένα ίσως μπορείς να το προσαρμόσεις στον εαυτό σου. Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted February 4, 2005 Πιο καλο παιδι θα μου μαθει καλο carving??? εχει 2 μερες στην διαθεση του!!! Μ Ε Σ Α Κ Ο Υ Κ Λ Α Quote Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
lina 0 Report post Posted February 4, 2005 Τι ιπποτης!!!!! Εγινε ελπιζω να εισαι και συ με σκι ομως και οχι με αλογο!!!! εεεεε? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,396 Report post Posted February 4, 2005 Να δω τον Γιώργο να σκάει μύτη στα Καλάβρυτα με τέτοια αμφίεση, καβάλα στ'άλογο, και ας πεθάνω... Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted February 4, 2005 ΚΑΒΑΛΑ ΠΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Quote Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
lina 0 Report post Posted February 4, 2005 Γιατι μονο στα Καλαβρυτα? Δηλαδη στο Πηλιο σε χαλαει? Quote Share this post Link to post Share on other sites
lina 0 Report post Posted February 4, 2005 Aν αυτή ή όποια άλλη Κυριακή ανέβεις Παρνασσό θα χαρώ να σου δείξω τί κάνω εγώ και χαίρομαι απίστευτα . Εσκεμμένα δε σου λέω ότι θα σου μάθω carving καθώς δεν είμαι σε επίπεδο να κάνω τον δάσκαλο αλλά αυτό που δουλεύει για μένα ίσως μπορείς να το προσαρμόσεις στον εαυτό σου. Αυτο το ΣΚ θα ειμαι Πηλιο και θα κανω εξασκηση εκει , το επομενο σιγουρα θα ειμαι παρνασσο οποτε να δουμε τι θα μου μαθεις, δεν θα ρθεις πηλιο? Quote Share this post Link to post Share on other sites
pro-rad 0 Report post Posted February 4, 2005 ΜΕ ΓΕΙΑ ΜΕ ΓΕΙΑ ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΑ! 8S ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ? EINAI ΛΙΓΟ ΣΚΛΗΡΑ ΤΑ 9 Quote www.LINESKIS.com Share this post Link to post Share on other sites
lina 0 Report post Posted February 4, 2005 οχι δεν ειχανε και αυτα μαλιστα ηταν το τελευταιο κομματι στο 1.50, δεν πειραζει και μ αυτα μαλιοκουβαρα θα πηγαινω :wink: Quote Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted February 4, 2005 ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΚΟΥΒΑΡΑ ΜΟΝΟ Quote Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted February 4, 2005 Μπράβο ρε Lina hardcore skier.Πεδιλάρες πήρες,να μου τα δώσεις κι εμένα ....Αλλά να ξέρεις ότι θα θέλουν δουλειά ,γιατί είναι απαιτητικό και sl carver ,όχι παιχνιδάκι.... Carvάρουμε τώρα,δεν καθόμαστε.... Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Saltofx 1 Report post Posted February 4, 2005 aa Quote πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι! Share this post Link to post Share on other sites
GiannisV 5 Report post Posted February 6, 2005 Δύσκολο σκι πολύ προσοχή!!! Δεν συγχωρούν και πολλά πολλα (αλλά πάλι.... αν συγχωρούσαν δεν θα ήταν το race της Rossi) Quote Ποτέ δεν ξέρεις, μέχρι...να μάθεις.! Share this post Link to post Share on other sites
Aeras 138 Report post Posted February 7, 2005 Δύσκολο σκιπολύ προσοχή!!! Δεν συγχωρούν και πολλά πολλα (αλλά πάλι.... αν συγχωρούσαν δεν θα ήταν το race της Rossi) Πραγματικά στην αρχή μέχρι να το μάθεις είναι δύσκολο, μεγάλη διαφορά από το προηγούμενο μοντέλο, αλλά αξίζει, άψογο πέδιλο. --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- Quote Share this post Link to post Share on other sites
lina 0 Report post Posted February 7, 2005 Δύσκολο σκιπολύ προσοχή!!! Δεν συγχωρούν και πολλά πολλα (αλλά πάλι.... αν συγχωρούσαν δεν θα ήταν το race της Rossi) Πραγματικά στην αρχή μέχρι να το μάθεις είναι δύσκολο, μεγάλη διαφορά από το προηγούμενο μοντέλο, αλλά αξίζει, άψογο πέδιλο. --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- Καλημερααααα επιστροφη απο Πηλιο , εντυπωσεις των 9s .... ΣΤΡΙΒΟΥΝ για Πλάκα , θελουν δουλεια .... πολυ δουλεια και δυστηχως με τον καιρο που επικρατουσε και την πρωτη μου επαφη με πιστες (απιστευτα στενες :!: ) + την αχταρμα ποιοτητα χιονιου (πολλα bumps) , τις οποιες δεν ειχα ποτε μου διαβει δεν μου επετρεψαν και πολλα. Εκανα μόνο το Σαββατο γιατι την Κυριακη δεν ανεβηκα καν στο ΧΚ, ο καιρος χαλια . Ομίχλη και χιονοθυελλα και ενα θαμμενο αμαξι μεσα στο χιονι το οποιο χρειαστηκε φτυαρι για να απεγκλωβιστει :roll: !!!! Περιμενω πως και πως το επομενο ΣΚ το οποιο θα το διαθεσω στα κελλαρια και μονο !!! Τουλαχιστον γνωριζω πολυ καλα τις πιστες εκει και ευχομαι και ο καιρος να μην ειναι σαν του Πηλίου!!!! Φοβερες οι φωτο των rossignol , οταν μεγαλωσω θελω και γω να κατεβαινω ετσι!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,602 Report post Posted February 7, 2005 Να γίνω κακός....να με βρίσετε...να το σκεφτώ....αφού με όποιον το συζητησα έτσι είναι και στο thread συμφωνούνε ολοι ΛΙΝΑ ΤΟ ΠΕΔΙΛΟ ΕΙΝΑΙ 4 ΚΛΑΣΕΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΡΩΤΑΓΕΣ Απλά θα αργήσεις να μάθεις το σκι που μπορούσες να μάθεις με ένα πέδιλο σαν αυτά που σου προτείναμε και θα σου πρότεινα να τα πουλήσεις τώρα και να πάρεις S-Move 7.7 και τη διαφορά να τη κανεις 5 μαθήματα σκι ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΑΟΥΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ RACE ΠΕΔΙΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΙ Σορρυ έτσι είναι Παιδιά επειδή είδα τη Λινα τα πέδιλα θα τα χρησιμοποιήσει στο 50% των δυνατοτήτων τους το 2007 Ας μην την πατάμε τσάμπα τι τον φτιάξαμε τον σύλλογο Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
lina 0 Report post Posted February 7, 2005 Να γίνω κακός....να με βρίσετε...να το σκεφτώ....αφού με όποιον το συζητησα έτσι είναι και στο thread συμφωνούνε ολοι ΛΙΝΑ ΤΟ ΠΕΔΙΛΟ ΕΙΝΑΙ 4 ΚΛΑΣΕΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΡΩΤΑΓΕΣ Απλά θα αργήσεις να μάθεις το σκι που μπορούσες να μάθεις με ένα πέδιλο σαν αυτά που σου προτείναμε και θα σου πρότεινα να τα πουλήσεις τώρα και να πάρεις S-Move 7.7 και τη διαφορά να τη κανεις 5 μαθήματα σκι ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΑΟΥΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ RACE ΠΕΔΙΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΙ Σορρυ έτσι είναι Παιδιά επειδή είδα τη Λινα τα πέδιλα θα τα χρησιμοποιήσει στο 50% των δυνατοτήτων τους το 2007 Ας μην την πατάμε τσάμπα τι τον φτιάξαμε τον σύλλογο Και βεβαια εχω σκοπο να κανω μαθηματα και οχι μονο ενα !! Σιγουρα επισης ειναι παραπανω απ τις δυνατοτητες μου αυτη τη στιγμη επισης, αλλα στο Πηλιο με τις συνθηκες που επικρατουσαν δεν ηταν και οτι καλυτερο για καινουργιες μποτες και καινουργια πεδιλα!!! Ουτε την μυτη σου δεν εβλεπες απ την ομιχλη , ποσο μαλιστα να αναπτυξεις ταχυτητα χωρις να ξερεις τι σε περιμενει δευτερολεπτα πιο κατω (τουλαχιστον εμενα με φοβιζε αυτη η κατασταση και δικαιολογημενα πιστευω ). Μεχρι και με τον αδερφο μου χαθηκαμε εξαιτιας τις ομιχλης. Θα τα δουλεψω και αν δεν μου "πανε" θα προχωρησω στην πωληση τους..... thanks MIK Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,602 Report post Posted February 7, 2005 Και βεβαια εχω σκοπο να κανω μαθηματα και οχι μονο ενα !! Σιγουρα επισης ειναι παραπανω απ τις δυνατοτητες μου αυτη τη στιγμη επισης, αλλα στο Πηλιο με τις συνθηκες που επικρατουσαν δεν ηταν και οτι καλυτερο για καινουργιες μποτες και καινουργια πεδιλα!!! Ουτε την μυτη σου δεν εβλεπες απ την ομιχλη , ποσο μαλιστα να αναπτυξεις ταχυτητα χωρις να ξερεις τι σε περιμενει δευτερολεπτα πιο κατω (τουλαχιστον εμενα με φοβιζε αυτη η κατασταση και δικαιολογημενα πιστευω ). Μεχρι και με τον αδερφο μου χαθηκαμε εξαιτιας τις ομιχλης. Θα τα δουλεψω και αν δεν μου "πανε" θα προχωρησω στην πωληση τους..... thanks MIK Στο πήλιο με τις συνθήκες που επικρατούσαν με ένα μαλακό πεδίλάκι θα πέταγες Σε βλέπω ορεξάτη τουλάχιστον Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
lina 0 Report post Posted February 7, 2005 Στο πήλιο με τις συνθήκες που επικρατούσαν με ένα μαλακό πεδίλάκι θα πέταγες Σε βλέπω ορεξάτη τουλάχιστον Ναι σιγουρα θα πεταγα ... και θα βρισκομουνα αγκαλια στις αγριολευκες χεχε .... ειμαι ορεξατη και θα προσπαθησω να φτασω στο σημειο να τα απολαμβανω , τα μαθηματα θα με βοηθησουν πιστευω Quote Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted February 16, 2005 Να γίνω κακός....να με βρίσετε...να το σκεφτώ....αφού με όποιον το συζητησα έτσι είναι και στο thread συμφωνούνε ολοι ΛΙΝΑ ΤΟ ΠΕΔΙΛΟ ΕΙΝΑΙ 4 ΚΛΑΣΕΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΡΩΤΑΓΕΣ Απλά θα αργήσεις να μάθεις το σκι που μπορούσες να μάθεις με ένα πέδιλο σαν αυτά που σου προτείναμε και θα σου πρότεινα να τα πουλήσεις τώρα και να πάρεις S-Move 7.7 και τη διαφορά να τη κανεις 5 μαθήματα σκι ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΑΟΥΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ RACE ΠΕΔΙΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΙ Σορρυ έτσι είναι Παιδιά επειδή είδα τη Λινα τα πέδιλα θα τα χρησιμοποιήσει στο 50% των δυνατοτήτων τους το 2007 Ας μην την πατάμε τσάμπα τι τον φτιάξαμε τον σύλλογο Δυστυχώς θα αναγκαστώ να συμφωνήσω. Ήταν λιγάκι "βιαστική" και "ενθουσιώδης" η αγορά της Λίνας. Ελπίζω να μην "σιχτιρίσει" πολύ μέχρι να βρει το ρυθμό του εν λόγω πεδίλου. Καλή τύχη εύχομαι και μην αγχωθείς από τις τούμπες. Αναγκαίο κακό θα είναι. Προς τους υπολοίπους: πριν αγοράσετε, ρωτήστε. Για αυτό υπάρχει εν μέρει ο Σύλλογος και το forum. Δεν είναι ντροπή. Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
lina 0 Report post Posted February 17, 2005 Δυστυχώς θα αναγκαστώ να συμφωνήσω. Ήταν λιγάκι "βιαστική" και "ενθουσιώδης" η αγορά της Λίνας. Ελπίζω να μην "σιχτιρίσει" πολύ μέχρι να βρει το ρυθμό του εν λόγω πεδίλου. Καλή τύχη εύχομαι και μην αγχωθείς από τις τούμπες. Αναγκαίο κακό θα είναι. Προς τους υπολοίπους: πριν αγοράσετε, ρωτήστε. Για αυτό υπάρχει εν μέρει ο Σύλλογος και το forum. Δεν είναι ντροπή. Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Κι ομως το Σαββατο 12/2/05 στα Κελλαρια τα καταευχαριστηθηκα και τα απολαυσα ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΜΠΕΣ οσο περιεργο και αν σου φαινεται αυτο και στις μπλε και στις κοκκινες. Και ηταν μια μερα δοκιμης για μενα . Την τεχνικη στην επιτρεπουν απο μονα τους καταβαλοντας ελαχιστη προσπαθεια για να τα carvareis . Και οχι μονο! στο σλαλομ αλλα και στο τελειωμα της πιστας τα ισιωσα αναπτυσσοντας ταχυτητα μεχρι τα λιφτ και με κρατησανε σταθεροτατη . Με λιγα λογια εμεινα πολυ ευχαριστημενη κανοντας το δικο μου τεστ drive το Σαββατο και το ερχομενο θα κανω και μαθημα με δασκαλο να με βοηθησει ακομα περισσοτερο. Παντως αυτα τα πεδιλα δεν ειναι για τουμπες αλλα για απολαυση !! την οποια και μου δωσανε ειτε το πιστευεις ειτε οχι Quote Share this post Link to post Share on other sites