Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
ΜΙΚ

Video κριτική 7

Recommended Posts

Ρε παιδιά τι κάνω λάθος :?: γιατί κάτι κάνω λάθος δε μου βγαίνει από το μυαλό μόνο εγώ κατεβαίνω τόσο αχταρμά :D

Δεξί κλικ και save us

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Δεν ξερω σε μενα δεν παιζει.

Tex

ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ :?

ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό

πληροφορίες μόνο με pm

DivX νομίζω θέλει

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Εγώ το έπαιξα μια χαρά με Windows Media Player 10

Δεν έχει σημασία το ΠΟΥ άλλα με ΠΟΙΟΥΣ...

το αριστερο το χεράκι πολύ κούνημα ρε Μικ. Τώρα η έχεισ κάνει τροχονόμος ή τιποτα αλλο πονηρό και μας το κρύβεις.... :evil::evil::lol:

Νομίζω ότι πρέπει να συμμαζέψεις τα χεράκια σου και το πάνω μέροσ του κορμιού σου να λειτουργεί όλο ως ένα . Είναι πολύ σημαντικο το πάνω μέρος γιατί απο εκει ξεκινάει όλη η άσκηση της πίεσης άρα και το πόσο μέσα θα βυθίσεις τα πέδιλα σου συνεπώς και το ύψος του rebound που θα έχεις . Τώρα προς το τέλος το παραέκανες λίγο με το "ελατήριο" αλλα νομίζω ότι το έκανες πιο πολύ για πλάκα ....

Τέλος λίγο τα γονατα σου πιο ευέλικτα για να λυγιζουν πιο εύκολα.

το αριστερο το χεράκι πολύ κούνημα ρε Μικ. Τώρα η έχεισ κάνει τροχονόμος ή τιποτα αλλο πονηρό και μας το κρύβεις.... :evil:  :evil:  :lol:

Στο μπασκετ δε μου επερνες rebound με τίποτα :lol::lol::lol:

Νομίζω ότι πρέπει να συμμαζέψεις τα χεράκια σου και το πάνω μέροσ του κορμιού σου να λειτουργεί όλο ως ένα . Είναι πολύ σημαντικο το πάνω μέρος γιατί απο εκει ξεκινάει όλη η άσκηση της πίεσης άρα και το πόσο μέσα θα βυθίσεις τα πέδιλα σου συνεπώς και το ύψος του  rebound  που θα έχεις
.

Εχεις απόλυτο δίκιο θα το δουλέψω

Τώρα προς το τέλος το παραέκανες λίγο με το "ελατήριο" αλλα νομίζω ότι το έκανες πιο πολύ για πλάκα ....

Ναι ρε είναι πολύ ωραία αίσθηση εννοείτε ότι το κάνω επίτηδες. ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΩ

Τέλος λίγο τα γονατα σου πιο ευέλικτα για να λυγιζουν πιο εύκολα.  

Το δουλεύω και έχω δει διαφορά από τόττε που μου το είπε ο Aeras αλλά νομίζω ότι αν δεν στρώσω το κορμί αναγκαστικά θα πάω έτσι. Σε αέρινο χιόνι πάω πολύ πιο κάτω θα ανεβάσω βιντεάκι σε πιο καλή πούδρα

Υπόψιν είμαστε αριστερά από το τριπλό κελλάρια (κόκκινη στα όρια της μαύρης) με περίεργη ποιότητα πούδρας

Ουσιαστικά το μυστικό είναι δουλεύω γόνατα από ότι κατάλαβα και τα άλλα θα ακολουθήσουν

Thanks δάσκαλε

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

το αριστερο το χεράκι πολύ κούνημα ρε Μικ. Τώρα η έχεισ κάνει τροχονόμος ή τιποτα αλλο πονηρό και μας το κρύβεις.... :evil:  :evil:  :lol:

Αχα!!! Έτσι μπράβο!! 8)8)8)

Πείτε του, πείτε του & για τα δικά του τα χεράκια που όλο σε άλλους ξέρει & γκρινιάζει! :lol::lol: Και "πώς τα έχεις τα χέρια σου έτσι μ.ρή?? και "πάνω-κάτω σα ζαβό τα κουνάς, ζαλίστηκα" και άλλα τέτοια χαριτωμένα! :lol:

Εγώ πάντως "το ταψί με το παστίστιο" προσπαθώ να το κρατάω ... εεε, τώρα ... αν φύγουν & καναδυό κομμάτια στην πορεία ... μην το κάνουμε & θέμα ... & δε φτιάχνουμε άλλο?

Γιούρια! Ντουγρού & μη φοβού!

Προς messner: Απλά βαριέσαι να το βάλεις στα link ή απλά δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει κόσμος που αυτή τη στιγμή κουράζετε για να φτιαχτεί αυτό το site :?: Ωραίο βίντεο κρίμα να χαθεί σε ένα post

Προς ΙΤ: Τα γάντια πωληθηκαν

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Μικ η γνώμη μου ! Αυστηρή :evil::evil:

Κατάσταση: μικρής ακτίνας στροφές σε ήπιας έως μικρής κλίσης πλαγιά.

Λάθη :

Δεν χρησιμοποιείς τα μπατόν σου καθόλου , για αυτό και η κίνηση των χεριών είναι ασύμμετρη . Το αριστερό χέρι μοιράζει σταφύλια , ενώ το δεξί είναι παγωμένο σε μια θέση σε όλη την διαδρομή .

Δεν αφήνεις τα σκι σου να γλιστρήσουν , εκβιάζεις τις στροφές κάνοντας αναπηδήσεις με το σώμα σου. Η ιδέα είναι να στρίβεις τα σκι σου γλιστρώντας τα ενώ θα πρέπει διαγράφουν πορεία και όχι κάνοντας αλματάκια . (για αυτό χρειάζεσαι περισσότερη ταχύτητα)

Δεν αφήνεις το σώμα σου να αναπτύξει λίγο ταχύτητα παραπάνω με αποτέλεσμα :

Σε ορισμένες περιπτώσεις και ειδικά προς το τέλος της διαδρομής σου να πατάς πίσω , φαίνεται και από τα σκι σου καθώς σηκώνονται στις μύτες Σε κάποια στιγμή έχεις μια παραλίγο πτώση με τα μάτια λόγω έλλειψης ταχύτητας.

Αν και το βίντεο δεν βοηθά (ανάλυση ) , εκτιμώ ότι έχεις κλειστά πόδια. Τσου , αυτό δεν είναι καλό !

Βασικά το όλο στυλ σου εκφράζει μια συνήθεια στο σκι , που μου θυμίζει προηγούμενη δεκαετία. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα , αλλά η freeride κατάβαση σε τέτοια πούδρα καθιστά πιο ελεύθερες κινήσεις ήτοι πιο ανοιχτές στροφές , μεγαλύτερες κλίσεις πλαγιάς και γλίστρημα μέσα στο χιόνι χωρίς αναπηδήσεις. Χαλαρό κορμό με μαλακές μετατοπίσεις του σώματος που το χαρακτηρίζει η άνεση με λίγο περισσότερη ταχύτητα και πιο αεροδυναμική θέση (κάτι σαν gs stance )

Ωστόσο έχεις τόση άνεση και εξοικείωση ώστε σε μια στιγμή μπορείς να γλιστρήσεις πολύ πιο γαμάτα !

bananarock2.gif

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Προς messner: Απλά βαριέσαι να το βάλεις στα link ή απλά δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει κόσμος που αυτή τη στιγμή κουράζετε για να φτιαχτεί αυτό το site :?: Ωραίο βίντεο κρίμα να χαθεί σε ένα post

Προς ΙΤ: Τα γάντια πωληθηκαν

Μαζί με τα liner σε προσφορά??? :evil::evil:

οπα Ok απλα ενα πουδροβιντεο ηθελα να βαλω

gu_c_depressed.gif

43198072.jpg

drop cliffs, not bombs

Μικ η γνώμη μου ! Αυστηρή   :evil:   :evil:  

Κατάσταση: μικρής ακτίνας στροφές σε ήπιας έως μικρής  κλίσης πλαγιά.

Eαν χαρακτηρίζεις ήπιας ως μικρής κλισης πλαγιά αριστερά από το τριπλό στα κελλάρια να πάω στο Άγιο Όρος να μονάσω και να παρατήσω τα δύσκολα αθλήματα. Και η πούδρα ήταν μέτρια

Λάθη :  

Δεν χρησιμοποιείς τα μπατόν σου καθόλου , για αυτό και η κίνηση των χεριών είναι ασύμμετρη . Το αριστερό χέρι μοιράζει σταφύλια , ενώ το δεξί είναι παγωμένο σε μια θέση σε όλη την διαδρομή .

Ναι αλλά δεν είναι σταφύλια διαφωνώ

Δεν αφήνεις τα σκι σου να γλιστρήσουν , εκβιάζεις τις στροφές κάνοντας αναπηδήσεις με το σώμα σου. Η ιδέα είναι να στρίβεις τα σκι σου γλιστρώντας τα ενώ θα πρέπει διαγράφουν πορεία και όχι κάνοντας αλματάκια . (για αυτό χρειάζεσαι περισσότερη ταχύτητα)

Ναι αλλά δεν ήταν μικρής κλίσης η πλαγιά ήταν κοκκινόμαυρη

και αν αφηνα να πάρω ταχύτητα το βίντεο θα είχε παίξει στο ΜΕGA

Δεν αφήνεις το σώμα σου να αναπτύξει λίγο ταχύτητα παραπάνω με αποτέλεσμα :  

Σε ορισμένες περιπτώσεις και ειδικά προς το τέλος της διαδρομής σου να πατάς πίσω , φαίνεται και από τα σκι σου καθώς σηκώνονται στις μύτες Σε κάποια στιγμή έχεις μια παραλίγο πτώση με τα μάτια λόγω έλλειψης ταχύτητας.

Επίτηδες πατάω πίσω για ελατήριο.

Αν και το βίντεο δεν βοηθά (ανάλυση ) , εκτιμώ ότι έχεις κλειστά πόδια. Τσου , αυτό δεν είναι καλό !

Εχεις απόλυτο δίκιο πρέπει να τα ανοίξω

Βασικά το όλο στυλ σου εκφράζει μια συνήθεια στο σκι , που μου θυμίζει προηγούμενη δεκαετία. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα , αλλά η freeride κατάβαση σε τέτοια πούδρα καθιστά πιο ελεύθερες κινήσεις ήτοι πιο ανοιχτές στροφές , μεγαλύτερες κλίσεις πλαγιάς και γλίστρημα μέσα στο χιόνι χωρίς αναπηδήσεις. Χαλαρό κορμό με μαλακές μετατοπίσεις του σώματος που το χαρακτηρίζει η άνεση με  λίγο περισσότερη ταχύτητα και πιο αεροδυναμική θέση (κάτι σαν gs stance )  

Το πετυχαίνω σε κάτι φάσεις stay tuned. Kαι για την προηγούμενη δεκαετία έχεις απόλυτο δίκιο

Ωστόσο έχεις τόση άνεση και εξοικείωση ώστε σε μια στιγμή μπορείς να γλιστρήσεις πολύ πιο γαμάτα !

bananarock2.gif  

Stay tuned θα ανεβάσω άλλο βιντεάκι με πιο μικρή κλιση με καλή πούδρα όπου κατεβαίνω περίπου με ον τρόπο που φαίνετε στο βίντεο του messner. Stay tuned

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

messner ! :wink: thats the spirit , είδα το βιντεάκι. Αν εξαιρέσεις τα drops κατά τα άλλα παρατηρείστε πως κατεβαίνουν , αυτή είναι είναι η ιδέα ! :evil:

Μικ , δεν φαίνεται από το βίντεο οτι είναι δύσκολη η κλίση , επίσης σιγά την πίστα δίπλα στο τριπλό ρε ! :evil: Οκ ήπια δεν είναι στην αρχή αλλά γίνεται στο τέλος (βίντεο) το μέτρια πάει για το πρώτο κομμάτι . Βασικά το να αφήσεις τα σκι σου να γλιστράνε γρήγορα μέσα στην πούδρα δεν είναι δα και επικίνδυνο για τούμπα, αν στην κατάβαση σου είσαι σφικτός και προτιμάς δυναμικά να στρίβεις τότε μόνο η ταχύτητα δρα σε βάρος σου.

Δοκίμασε την επόμενη φορά που θα βγεις εκτός , να αφήσεις τον εαυτό σου εντελώς ελεύθερο να γλιστρά χωρίς να προσπαθείς να στρίψεις , απλώς έλα στην σωστή τεχνική θέση αβίαστα και χαλαρά , δοκίμασε το και θα με θυμηθείς !

Γενικώς από το βίντεο χάνεται η πραγματική εικόνα, άλλωστε όλα τα βίντεο σκι , είναι γυρησμένα με συγκεκριμένο φίλμ και φακούς. Για αυτό τόση διαφορά .

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Μικ η γνώμη μου ! Αυστηρή   :lol:   :lol:  

Δεν αφήνεις το σώμα σου να αναπτύξει λίγο ταχύτητα ...........

Μπράβο βρε Fidelio! Ρίχτε παιδιά! Πείτε του κι άλλα τέτοια! Πείτε του κι άλλα τέτοια! :evil::evil::lol:

Η δική μου γνώμη είναι οτι το αριστερό σου χέρι σημαδεύει καλά, λίγο μπροστά κοντά στις μύτες των σκι. Το δεξί σου χέρι δεν το χρησιμοποιείς για να στρίψεις αλλά για να λες οτι το κουνάς γενικότερα..! Δεν σημαδεύει μπροστά αλλά, αφού έχεις σηκωθεί και είσαι ήδη στο μέσο της στροφής, χτυπάς και ένα μπατόν δίπλα στη μπότα!

Αν σημαδεύεις και καρφώνεις το μπατόν κοντά σου, με τη φόρα που πηγαίνεις δεν προλαβαίνει να λυγίσει το χέρι και να τραβήξεις το μπατόν έξω από το χιόνι, με αποτέλεσμα να σου τραβάει τον ώμο προς τα πίσω. Αυτό φαίνεται και σε μια-δυο στροφές λίγο πριν φας το χιόνι με τα μάτια (που λέει και ο Fidelio).

Στο δεξί σου χέρι αυτό το πρόβλημα δεν υπάρχει γιατί απλούστατα το μπατόν ακουμπάει το χιόνι σε μια κίνηση σαν να μαστιγώνεις τη δεξιά σου μπότα, δεν καρφώνει. Η κίνηση του μπατόν αντί να είναι σε περίπου παράλληλη διεύθυνση με εσένα, είναι σχεδόν κάθετη.

Φίλτατε Fidelio

Εφυγα τρέχνοντας από το γραφείο να βρω μια πίστα με σχεδόν μηδενική κλίση και καλή πούδρα. Δεν είχα κάμερα οπότε είπα να βγάλω φότο. Περιμένω κριτική :lol::lol::evil: (Θάψε με κι άλλο μ΄αρέσει μαθαίνω)

to_rename_1107967358599.JPG

Βασικά έσπρωχνα με τα μπατον να πάρω φόρα ήταν σχεδόν ισιωμα

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Μην ανοιγοκλεινεις τα χερια σου, τα χερια θα μεινουν ανοιχτα και να χτυπας το button με τους καρπους οπως και στη πιστα...

Επισης οταν καθεσαι πολυ πισω δε αφηνεις τα σκι να στριψουν και χρειαζεσαι να υπερβαλεις το ελατηριο για να τα βοηθησεις..

Ε, όχι και να σε θάψω ρε Μικ ! Σιγά , είπαμε !

:evil: Κανείς δεν είναι τέλειος στο σκι και ΟΛΟΙ μα όλοι παίρνουν διορθώσεις, ακόμα και εγώ ! :mrgreen: :arrow:

Λοιπόν στις φώτος , αν και οι φωτογραφίες δεν είναι τόσο αντιπροσωπευτικές όσο το βίντεο , ωστόσο σε δουλειά να βρισκόμαστε ! Θεώρησε ότι δεν ισχύουν οι παρατηρήσεις μου γιατί δεν είσαι σε κίνηση , υποθετικά μόνο και πρόχειρα :

Πάλι έχω την υποψία ότι το αριστερό σου χέρι ανοίγει προς τα έξω (πρώτη φώτο της δεύτερης σειράς), επίσης φαίνεται από την τέταρτη φωτογραφία της πρώτης σειράς ότι δεν κτυπάς μπατόν ! (το δεξί χέρι είναι σχεδόν τεντωμένο και πίσω από τον κορμό σου) στην ίδια φωτογραφία φαίνεται το εσωτερικό σκι σηκωμένο (δεν σηκώνουμε σκι ! :lol: ) Επίσης στις πάνω φωτογραφίες είσαι με κλειστά πόδια , άνοικτα! :D(λοιπόν είναι ένας τύπος στο πλατό και κάνει μάθημα σε μια γυναίκα , είναι δάσκαλος τύπου Local και τις ελεύθερες ώρες του ασχολείται με το άρμεγμα, και τι της λέει ενώ προσπαθούσε να της μάθει το "V" : " άνοιξε λίγο τα πόδια σου ντε , ανοιξέτα , εεελα αφου ξέρεις εσύ , γυναίκα είσαι !" Με το που ακούει η τύπισσα την ατάκα , την βλέπεις να εξαφανίζεται σούμπιτη , ενώ όσοι ήμασταν γύρω από το συμβάν έχουμε πέσει κάτω από τα γέλια )

Τα χέρια στην τελευταία φωτογραφία είναι ολίγον τι . . κάπως , λυγισμένα στους αγκώνες σε κοινή θέση ενώ τα σκί σου βρίσκονται πάνω στην στροφή . Κανονικά το δεξί θα έπρεπε να έχει μια τάση έτοιμο να κτυπήσει για την επόμενη στροφή , την δεξιά . Κτύπα Μπατόν :) !!!!!

Αν ήταν να διαλέξω μια φωτογραφία για εξώφυλλο στο POWDER SKI , ενώ θα πρέπει να εκδοθεί στο επόμενο τέταρτο πράμα που σημαίνει οτι θα έπρεπε αναγκαστηκά να βάλω εσένα , θα διάλεγα την τρίτη φωτογραφία από την επάνω σειρά! Με τίτλο τεύχους . . ladies and gentleman Mik in Motion ! :lol:

bananarock2.gif