thanos 2 Report post Posted February 15, 2005 Αν δεν κανω λαθος την Παρασκευη εκανε το χειρουργιο η Kali (κατα κοσμον Ποπη). Ελπιζω να πηγε καλα!!! Περαστικα!!!!και γρηγορα στις πιστες παλι!!!! Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted February 16, 2005 ΝΑΙ ΘΑΝΟ. ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΑΣ! Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
vaggie 1 Report post Posted February 16, 2005 Ευχές για γρήγορη ανάρρωση Quote Don't count the years ... count the memories!!! Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted February 16, 2005 πολλα περαστικα και απο μενα καλλι και μην στεναχωριεσαι, θα περασει γρηγορα ο καιρος και θα σε ξαναδουμε πανω. φιλικα νανα Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted February 16, 2005 Καλη αναρρωση Ποπη... Quote Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted February 16, 2005 Περαστικά Πόπη, εύχομαι γρήγορη ανάρρωση Φιλικά Σπύρος Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted February 16, 2005 Περαστικά και από εμένα Πόπη (αν και τα είπαμε εμμέσως από p.m.) Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
barcode 18 Report post Posted February 16, 2005 ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΟΛΟΙ ΣΥΜΠΑΣΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ(ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ!!!) ΚΑΛΗ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ(ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ''ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ'' ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΩΣΗ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kalli 0 Report post Posted February 19, 2005 Καλημέρα παιδιά . Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας και ιδιαίτερα όσους φίλους ήταν μαζί μου εκείνη τη μέρα μετά το χειρουργείο , (ελπίζω να μην εμφανίσετε πουθενά τις φωτό που με βγάλατε και με κάνετε ρεζίλι!) καθώς και όλα τα άλλα παιδιά που μου συμπαραστάθηκαν . Ελπίζω να σας δω σύντομα όλους . Φιλιά πολλά και να προσέχετε πολύ Πόπη Quote Βγάλτε τα γυαλιά . Η άνοιξη ήρθε επιτέλους!!! Share this post Link to post Share on other sites
antouan 0 Report post Posted February 19, 2005 Περαστικά ρε Ποπάκι και από μένα (μέσω ΝΕΤ βέβαια αφού στα είπα ήδη από κοντά).Μπορεί η σεζόν να μας τέλειωσε πρόωρα αλλά μας περιμένει μια άλλη!!!,ακόμα πιο ψιλή,ξέρεις εσύ..yeahhh ouaouou Quote Share this post Link to post Share on other sites
Treleo 0 Report post Posted February 19, 2005 Στα είπα προκαταβολικά... Περαστικα και τώρα... και σύντομα στις ασχολίες που αγαπάς..! :wink: Quote 2 FAST 4 U ΠΟΥΔΡΑ, ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ..! Share this post Link to post Share on other sites