barcode 18 Report post Posted February 19, 2005 ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΤΡΕΛΟ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΜΕ. ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΦΤΑΣΑΝ! ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΗ ΟΙ ΕΛΛΑΔΑ(ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΟΙ)ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ(ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΙΦΤ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΝΕ!!!ΟΥΤΕ ΟΙ ΟΥΡΕΣ)ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΩΣΤΑ? ΕΓΩ ΘΑ ΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11, ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΠΡΩΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΜΕ ΤΡΕΛΑ!!ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ. ΒΑΣΙΚΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΡΑΦΩ ΤΟ POST ΑΥΤΟ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΝΤΥΘΩ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΚΙ(ΜΕ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΜΕΣΑ(ΤΟΥ ΣΚΙ))ΤΡΕΛΑ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ!ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΤΙ, ΑΡΑΓΕ?(ΗΘΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ?ΜΠΑΑΑΑΑ)ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝ. ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΝΩΜΗ ΘΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΕΜΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ ΚΑΛΗ ΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΣΚΙ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΜΑΣΚΑΡΕΥΤΩ ΠΑΠΑΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΑ ΜΑΣΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Λαμπρος Ν. Quote Share this post Link to post Share on other sites
lefteris 0 Report post Posted February 19, 2005 Φιλε μου σε προλαβα!χαχαχα θα ντυθω παπας και θα κανω snowboard. Να οργανωθουμε για μαζικη εμφανιση !!! Ακουω προτασεις!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted February 19, 2005 Σκι/snowboard την Καθαρά Δευτέρα δεν νοείται στα μεγάλα χιονοδρομικά γιατί θα γίνεται το αδιαχώριτο. Σχεδόν κάθε τελευταία Κυριακή των αποκριών πάω Παρνασσό και... άστα. Αν και ακούγεται ωραία να κάνεις το σκι/snb με περούκα ή στολή, είναι δύσκολο να μην πάθεις κρίση από τον πολύ κόσμο που θα δεις... :twisted: Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted February 20, 2005 Τουλάχιστον θα γελάμε στην ουρά αντί να ζοχαδιαζόμαστε Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 20, 2005 Μετά από αρκετές ήττες (του στυλ Παρνασσός - Ελληνικό 5 ώρες), έχω ορκιστεί ότι κάθε καθαρά Δευτέρα θα κλείνομαι στο σπίτι, θα κλειδαμπαρώνω πόρτες και παράθυρα (αν χρειαστεί θα τα χτίσω κιόλας) και θα ξαναβγώ μόνο όταν έχει επιστρέψει και ο τελευταίος από τα 5 εκατομμύρια Αθηναίων που εκδράμουν. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted February 20, 2005 Μπορώ αν θες να σου στείλω μια στολή FLASH για να είσαι σπίτι σε 5'' Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 20, 2005 Ναι, αλλά σι μπιζάκι... Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted February 21, 2005 Φίλε μου αυτό ακριβώς σκεφτόμουν και εγώ! Από κάτω στολή και από πάνω ράσα και καπέλο (πώς θα το συγκρατήσουμε όμως?). Φαντάσου να καταβαίνεις γκαζωμένος και τα ράσα να ανεμίζουν!!Τί γέλιο!! Θα λένε πολύ προχωρημένος ο τράγος! Παπαcarving λοιπόν! Φιλικά, ΚωνσταντινοςV Quote Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted February 21, 2005 Την ιδέα ,του μασκαρέματος όχι του παππά , είχα κι εγω πέρυσι αλλά τελικά κόλλωσα μιας και ήμουν μόνος και κανείς άλλος δεν ακολούθησε. Η ιδέα μου ρθε όταν νοίκιασα μια στολή για ένα πάρτι και θα την είχα και την Κυριακή των αποκριών. Ήταν η στολή του κακού Λύκου ( απ τη Κοκκινοσκουφίτσα για όσους θυμούνται ) και ήταν τέλεια για την περίπτωση μιας και ήταν φαρδιά και χωρούσε άνετα πάνω απ τα ρούχα του σκι . Φέτος δεν θ ανέβω οπότε τα όποια σχέδια για μασκάρεμα αναβάλονται για του χρόνου. Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted February 21, 2005 Μετά τους cool παπά ροκάδες έρχονται και οι ξεφτίλες ψευτό παπά σκιέρς :twisted: Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted February 21, 2005 ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2004 ΤΟ ΜΠΛΕ ΖΟΥΖΟΥΝΙ!!!!!!!!!!! ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΦΤΕΡΑ. ΤΑ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ....."ΠΕΤΑΩ" Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
barcode 18 Report post Posted February 22, 2005 ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ(ΚΑΘΑΡΑ).ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΠΑΝΩ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ.ΘΑ ΠΑΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 13.ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΤΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ...ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ...ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑR. ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ Π.Χ ΤΕΚΝΟΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΑΚΡΗ ΝΑ ΠΕΡΑΑΣΕΙ Ο ΠΑΠΑΑΣ...ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ Quote Share this post Link to post Share on other sites