STEFANIANAG 0 Report post Posted March 6, 2005 KALWS SAS VRIKA! GIA NA DOYME...... :roll: Quote ''THE MOON CRIED SILVER TEARS, WHEN THE SUN DIED AWAY. THOSE TEARS FELL THROUGH THE TENDER NIGHT SKY. AND STOPPED UP THERE FOREVER'' Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted March 6, 2005 καλως μας ηρθες.... please γραψε ελληνικα!!!! Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
dathanas 0 Report post Posted March 6, 2005 Καλως όρισες Στεφανία!!! Skier η snowboarder ??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Σιδέρης Γιάννης 0 Report post Posted March 6, 2005 Καλός ήρθες κι από μένα Στεφανία! Quote Share this post Link to post Share on other sites
CANADIAN_GIRL 1 Report post Posted March 6, 2005 welcome koritsaki... Quote ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΠΑΠΑ-ΣΤΡΟΥΜΦ? Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted March 6, 2005 Welcome , ..τι είπαμε κάνεις? Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 7, 2005 Καλως ηρθες στεφανια... Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted March 7, 2005 Welcome και από μένα. Ρε μάγκες, κάντε τύποτα να φυλαχτούμε απ`την παράξενη γυναικεία εισβολή Όχι ότι δεν είσαι ευπρόσδεκτη Στεφανία, αλλά τελευταία ολοένα περισσότερες γυναίκες μαζεύονται Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
Firefly 0 Report post Posted March 7, 2005 Σε χαλάει???! :mrgreen: welcome girl! 80 Quote Taste with your eyes Feel with your head And think with your heart... Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted March 7, 2005 Σε χαλάει???! :mrgreen: ΝΑΙ. Όχι βρε! Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
STEFANIANAG 0 Report post Posted March 7, 2005 Ειμαι λιγο ασχετη απο forums, οπως επισης και απο ...........σκι!!!! Ενα ταξιδι που εκανα στην Φιλανδια φετος την πρωτοχρονια, ηταν η αφορμη να λατρεψω αυτο το σπορ και να εχω την πρωτη μου επαφη με τις πιστες. Επιστρεφοντας Ελλαδα, εψαχνα μανιωδος χιονια, με αποτελεσμα τα προηγουμενα 3 σ/κ να με βρουν σε πιστες των Καλαβρυτων προσπαθοντας να μαθω τα ...βασικα! :roll: Αυτα! Στεφανια Quote ''THE MOON CRIED SILVER TEARS, WHEN THE SUN DIED AWAY. THOSE TEARS FELL THROUGH THE TENDER NIGHT SKY. AND STOPPED UP THERE FOREVER'' Share this post Link to post Share on other sites
CANADIAN_GIRL 1 Report post Posted March 7, 2005 αντι να χαιρεστε βρε γαιδουρια που γινομαστε πολλες, να ομορφυνουμε την ζωη σας και να δωσουμε μια γλυκεια νοτα στις καταβασεις σας, μας σνομπαρετε κιολας?αλητες, ε, αλητες!!! Quote ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΠΑΠΑ-ΣΤΡΟΥΜΦ? Share this post Link to post Share on other sites
didikos 0 Report post Posted March 7, 2005 WE WELCOME ALL ACCIDENTAL & OPPORTUNITY MEMBERS HEARTILY ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΛΟΙΠΟΝ.... D Quote THINK POSITIVE ++ Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted March 7, 2005 Ειμαι λιγο ασχετη απο forums, οπως επισης και απο ...........σκι!!!!.................. Στεφανια ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ! ΣΚΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
STEFANIANAG 0 Report post Posted March 7, 2005 Ειμαι λιγο ασχετη απο forums, οπως επισης και απο ...........σκι!!!!.................. Στεφανια ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ! ΣΚΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ Σωστα υπεθεσες! Quote ''THE MOON CRIED SILVER TEARS, WHEN THE SUN DIED AWAY. THOSE TEARS FELL THROUGH THE TENDER NIGHT SKY. AND STOPPED UP THERE FOREVER'' Share this post Link to post Share on other sites
CANADIAN_GIRL 1 Report post Posted March 7, 2005 didiko οι φωτογραφιες σου ειναι όλα τα λεφτα!!!απιστευτος!! Quote ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΠΑΠΑ-ΣΤΡΟΥΜΦ? Share this post Link to post Share on other sites
vaggie 1 Report post Posted March 7, 2005 Καλώς ήρθες Στεφανία και καλές καταβάσεις :!: Quote Don't count the years ... count the memories!!! Share this post Link to post Share on other sites
STEFANIANAG 0 Report post Posted March 7, 2005 Να ειστε ολοι καλα ....σας ευχαριστω για την υποδοχη Quote ''THE MOON CRIED SILVER TEARS, WHEN THE SUN DIED AWAY. THOSE TEARS FELL THROUGH THE TENDER NIGHT SKY. AND STOPPED UP THERE FOREVER'' Share this post Link to post Share on other sites
Treleo 0 Report post Posted March 7, 2005 ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ και απο εμένα... Στο Club και στις εκδρομές του.., και όχι μόνο, θα γνωρίσεις αρκετό κόσμο και θα έχεις την ευκαιρία με τους δασκάλους του club να βελτιώσεις την τεχνική σου και να απολαμβάνεις καλύτερα το χόμπυ σου... Σίγουρα θα μάθεις σύντομα, όχι μόνο τα βασικά, αλλά θα το απολαμβάνεις άνετα και με ευκολία με λίγη σωστή καθοδήγηση απο μερικούς γνώστες... :wink: Για εξορμήσεις και εκδρομες με μέλη του Club ενημερώσου στα αντίστοιχα θέματα... Όλοι κάποτε αρχάριοι ήμασταν... Απλά μήν το βάλεις κάτω... και απόλαυσέ το..! Και πάλι WELCOME... Quote 2 FAST 4 U ΠΟΥΔΡΑ, ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ..! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted March 7, 2005 Όλοι κάποτε αρχάριοι ήμασταν... Γιατί τώρα είσαι προχωρημένος ;;;;;;;;;;;;;; Quote Share this post Link to post Share on other sites
didikos 0 Report post Posted March 7, 2005 Όλοι κάποτε αρχάριοι ήμασταν... Γιατί τώρα είσαι προχωρημένος ;;;;;;;;;;;;;; ΔΩΣΕ, ΔΩΣΕ ΑΛΕΞΗ :!: :!: ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ SNOWBOARD :?: :?: Ε ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ 5-6-7, ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΕΣ, ΦΟΡΕΣ ΣΑΝΙΔΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ.. Ε, ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο TRELEO ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ :?: :?: :!: :!: GOOFY H' REGULAR :?: :?: ... KAI META ΕΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ DIDIKO :wink: D Quote THINK POSITIVE ++ Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted March 7, 2005 Ε ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ 5-6-7, ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΕΣ, ΦΟΡΕΣ ΣΑΝΙΔΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ.. Μάλλον οι σανίδες φοράνε τον treΛεωνίδα κι όχι ο treleos τις σανίδες. Άλλιώς θα πήγαινε όπου ήθελε αυτός και όχι όπου θέλει η σανίδα.......... Quote Share this post Link to post Share on other sites
STEFANIANAG 0 Report post Posted March 7, 2005 ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ και απο εμένα... Στο Club και στις εκδρομές του.., και όχι μόνο, θα γνωρίσεις αρκετό κόσμο και θα έχεις την ευκαιρία με τους δασκάλους του club να βελτιώσεις την τεχνική σου και να απολαμβάνεις καλύτερα το χόμπυ σου... Σίγουρα θα μάθεις σύντομα, όχι μόνο τα βασικά, αλλά θα το απολαμβάνεις άνετα και με ευκολία με λίγη σωστή καθοδήγηση απο μερικούς γνώστες... :wink: Για εξορμήσεις και εκδρομες με μέλη του Club ενημερώσου στα αντίστοιχα θέματα... Όλοι κάποτε αρχάριοι ήμασταν... Απλά μήν το βάλεις κάτω... και απόλαυσέ το..! Και πάλι WELCOME... Thanks αγνωστε φιλε. Για να παρω μερος σε καποια εκδρομη του Club και να κανω μαθηματα με τους δασκαλους του , θα πρεπει να εχω γινει συνδρομητρια ? (διαβασα κατι για ετησιες συνδρομες κ εγγραφες με τραπεζικους λογαριασμους). ...Γιατι στο επιπεδο σκι που ειμαι τωρα δε νομιζω να εχει καποιος την διαθεση , εκτος των καθηγητων, να χασει χρονο μαζι μου φιλικα Στεφανια Quote ''THE MOON CRIED SILVER TEARS, WHEN THE SUN DIED AWAY. THOSE TEARS FELL THROUGH THE TENDER NIGHT SKY. AND STOPPED UP THERE FOREVER'' Share this post Link to post Share on other sites
Treleo 0 Report post Posted March 8, 2005 ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ :?: :?: :!: :!: GOOFY H' REGULAR :?: :?: ... KAI META ΕΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ DIDIKO :wink: A) ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ..! (και GOOFY και REGULAR) ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΤΙΣ ΔΕΣΤΡΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ... ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ... ΕΤΣΙ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ...! :wink: Β) Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ SNOWBOARD AΛΛΑ ΣΚΙ... Γ) ΤΩΡΑ ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ... ΠΗΔΑΝΕ...! ΠΙΩΜΕΝΟΙ Η ΟΧΙ..! STEFANIANAG: Εκτός απο τη συνδρομή του club δέν υπάρχει κάτι άλλο πλήν εκπτώσεις με επαγγελματίες καθηγητές σε συγκεκριμένες συναντήσεις... Εκεί όμως, αλλά και σε όποια εξόρμηση με μέλη στα βουνά πας, σίγουρα θα βρείς άτομα που θα έχουν όρεξη να σου δείξουν πέντε πράγματα... Εγώ πχ. έτσι έμαθα..! Quote 2 FAST 4 U ΠΟΥΔΡΑ, ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ..! Share this post Link to post Share on other sites
STEFANIANAG 0 Report post Posted March 8, 2005 ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ :?: :?: :!: :!: GOOFY H' REGULAR :?: :?: ... KAI META ΕΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ DIDIKO :wink: A) ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ..! (και GOOFY και REGULAR) ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΤΙΣ ΔΕΣΤΡΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ... ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ... ΕΤΣΙ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ...! :wink: Β) Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ SNOWBOARD AΛΛΑ ΣΚΙ... Γ) ΤΩΡΑ ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ... ΠΗΔΑΝΕ...! ΠΙΩΜΕΝΟΙ Η ΟΧΙ..! STEFANIANAG: Εκτός απο τη συνδρομή του club δέν υπάρχει κάτι άλλο πλήν εκπτώσεις με επαγγελματίες καθηγητές σε συγκεκριμένες συναντήσεις... Εκεί όμως, αλλά και σε όποια εξόρμηση με μέλη στα βουνά πας, σίγουρα θα βρείς άτομα που θα έχουν όρεξη να σου δείξουν πέντε πράγματα... Εγώ πχ. έτσι έμαθα..! GOOFY K REGULAR????????? :? :? :? ΔΛΔ? ΣΚΙ (ΛΕΩ ΠΩΣ) ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ! ΠΩΣ......? ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΡΩΤΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ Κ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Κ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΜΑΤΑ ΜΕ 2-3 ΠΟΤΑΚΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΛΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ..... :roll: Quote ''THE MOON CRIED SILVER TEARS, WHEN THE SUN DIED AWAY. THOSE TEARS FELL THROUGH THE TENDER NIGHT SKY. AND STOPPED UP THERE FOREVER'' Share this post Link to post Share on other sites