billakis 0 Report post Posted March 18, 2005 Καλησπέρα σε όλους! Είμαι ο Κωνσταντίνος! Φέτος έκανα για πρώτη φορα snowboard και τα είδα όλα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted March 18, 2005 Καλωςήρθες! Πώς και βγήκε το billakis από το Κωνστάντινος :?: :!: Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
billakis 0 Report post Posted March 18, 2005 Μμμμμμ.... Καλή Ερώτηση... Δεν βγήκε από το Κωνσταντίνος! Βγήκε από το επίθετό μου! Βασιλάκης και το γύρισα στα Greeklish. Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted March 18, 2005 Πάντα χαρούμενος να βλέπω νέους σανιδάδες... Welcome! Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
vaggie 1 Report post Posted March 18, 2005 Καλώς ήρθες Billakis Quote Don't count the years ... count the memories!!! Share this post Link to post Share on other sites
billakis 0 Report post Posted March 18, 2005 Καλώς σας βρήκα! Το τριήμερο της 25ης παίζει να πάω με κάτι φιλαράκια μου στη Βασιλίτσα!!! :!: Έχει κανείς να προτείνει τίποτα για τη διαμονή εκει πέρα :?: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aristomenis 1 Report post Posted March 18, 2005 Το τριήμερο της 25ης παίζει να πάω με κάτι φιλαράκια μου στη Βασιλίτσα!!! :!: Μόνος σου θα είσαι φίλε... Quote Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with... Share this post Link to post Share on other sites
tetzas 1 Report post Posted March 18, 2005 Φίλε Κώστα καλωσόρισες και σιδεροκέφαλος!!! Για διαμονή στην βασιλίτσα μάλλον δύσκολο. Εγώ δεν βρήκα τίποτα ... τουλάχιστον σε κοντινή απόσταση από το χιονοδρομικό. Αν θέλεις στείλε pm στον treleo. Έχει κάτι χιονοσκηνές με θέρμανση. Εγώ το σκέφτομαι. Quote Share this post Link to post Share on other sites
billakis 0 Report post Posted March 18, 2005 Έγινε σε ευχαριστώ πολύ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted March 18, 2005 Το τριήμερο της 25ης παίζει να πάω με κάτι φιλαράκια μου στη Βασιλίτσα!!! :!: Μόνος σου θα είσαι φίλε... εντελως ομως μονος (εσεις και ολο το snowclub απ' ολη την Ελλαδα ) παρε σκηνη, θα ειναι και αλλοι καλως ηρθες φιλικα νανα Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted March 18, 2005 Μμμμμμ.... Καλή Ερώτηση... Δεν βγήκε από το Κωνσταντίνος! Βγήκε από το επίθετό μου! Βασιλάκης και το γύρισα στα Greeklish. Tι ειπες τωρα!!! Το δικο μου ειναι Βασιλακος κα στο λυκειο με φωναζαν μπιλακο... τι μου θυμησες ρε φιλε τωρα.... καλως ηρθες.... Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
billakis 0 Report post Posted March 18, 2005 Μη μου πεις οτι σου έλεγαν και εσένα Χρόνια Πολλά την Πρωτοχρονιά:?: thanx :!: Quote Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted March 18, 2005 ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ! ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ? ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ? ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΤΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ, ΚΟΙΝΩΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΘΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΑΤΟΜΑ-ΜΕΛΗ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΦΥΡΑ ΜΟΥ ΚΛΕΦΤΙΚΑ ή ΠΑΙΞΕ ΛΟΤΤΟ ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΣΚΗΝΗ :twisted: :twisted: :twisted: Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
Aristomenis 1 Report post Posted March 18, 2005 ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ? εεεε βρε χρύσα, ενταξει, ένα μικρό καψονάκι να μήν κάνουμε κι εμείς; Quote Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with... Share this post Link to post Share on other sites
CANADIAN_GIRL 1 Report post Posted March 18, 2005 ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑ Β-GIRL ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ... Quote ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΠΑΠΑ-ΣΤΡΟΥΜΦ? Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted March 18, 2005 Μη μου πεις οτι σου έλεγαν και εσένα Χρόνια Πολλά την Πρωτοχρονιά:?: thanx :!: Αυτο ειναι δεδομενο... μερι και τηλ με παιρνουν... Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
odysseas 8 Report post Posted March 19, 2005 Καλως ήρθες Βασίλη... εεεεεε... Κωνσταντίνε ήθελα να πω! Xαίρομαι να βλέπω να μεγαλώνει η παρέα του snowboard γιατί μέχρι τώρα ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα. Οδυσσέας Quote Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!! Share this post Link to post Share on other sites
billakis 0 Report post Posted March 20, 2005 Τα καψώνια στους Ψάρακες επιτρέπονται :!: Καλά ε... Πρέπει να είναι τέλεια το σαββατοκύριακο στην Βασιλίτσα! Βασικά έχω να πώ ότι βρήκαμε ξενοδοχείο :!: :!: :!: Δεν ξέρουμε τι παίζει και τί γίνεται, αλλά δεν μας νοίαζει κίολας, αφού έχει 4 τοίχους... Αν κάποιος ενδιαφέρεται να το κοιτάξει αν έχει και άλλο χώρο είναι το Μητρόπολις. Σε περίπτωση λοιπόν που κάνετε SB και δείτε δίπλα σας μια χιονόμπαλα, θα είμαι εγώ :!: :!: Θα μου κάνετε μόνο την χάρη να μην με φωνάξετε ballaki :!: :oops: ΤΑ ΛΕΜΕ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :!: :!: Φιλιά σε όλους! Quote Share this post Link to post Share on other sites
black_cat 0 Report post Posted March 20, 2005 Καλησπέρα σε όλους! Είμαι ο Κωνσταντίνος! Φέτος έκανα για πρώτη φορα snowboard και τα είδα όλα! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ....ΕΕ.... ΚΩΣΤΑΚΗ :!: :!: ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΚΙ ΕΚΑΝΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΚΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ :!: ΛΟΙΠΟΝ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ :?: JOIN THE CLUB :wink: Quote Share this post Link to post Share on other sites
billakis 0 Report post Posted March 21, 2005 Καλησπέρα παιδιά :!: :!: Ξέρει κανείς λεπτομέρεις για μάθημα snowboard στην Βασιλίτσα; Καλά να περνάτε! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lili 80 Report post Posted March 21, 2005 Καλώς τον μπιλάκι! (you know, μικρή μπίλια) Ωραίο άβαταρ: είσαι κατακόκκινος (από τον ήλιο στο χιονοδρομικό, υποθέτω), έχεις για φόντο ένα ντεκολτέ και δείχνεις πολύ ευτυχισμένος! Πάντα τέτοια! Quote Share this post Link to post Share on other sites
billakis 0 Report post Posted March 22, 2005 Κοντά έπεσες! Είναι από τα γενέθλια μου η φωτογραφία το καλοκαίρι. Πάντως μου άρεσε η τοποθέτηση σου :!: Thanx :!: Quote Share this post Link to post Share on other sites
billakis 0 Report post Posted April 3, 2005 Καλησπέρα σε όλους :!: Ελπίζω να σας βρίσκω πολύ καλά όλους :!: Σας γράφω για να γελάσετε λίγο βρ ψυχές :!: Το προηγούμενο σαββατοκύριακο 25-27/5 είχα πάει στην Βασιλίτσα με κάτι φιλαράκια μου. Μετά από λίγη προσπάθεια κατάφερα να πάρω το συρόμενο lift και να ανέβω την πλαγιά. Προσπάθησα να κατέβω την πλαγιά, όρθιος, αλλά δυστυχώς έδωσα ρεσιτάλ στις τούμπες :!: Μετά από περισσότερη προσπάθεια και φθάνοντας στο τέλος του διημέρου κατάφερα να κατέβω την πλαγιά χωρίς να φάω παραπάνω από 2 τούμπες. Το θέμα όμως είναι η δεύτερη τούμπα :!: :!: :!: Είχα κατέβει την πλαγιά και εκεί που ήμουνα στο ίσιωμα και σταματούσα με την τριβή του χιονιού, τρώω μια σαβούρα και μου έρχεται η σανίδα στο κεφάλι :!: Κατέληξα στο νοσοκομείο εν τέλει να κάνω ράμματα :!: Τώρα πείτε μου εσείς πως κατάφερα ο Μ..άκας να χτηπύσω με τη σανίδα το κεφάλι μου :?: :?: :?: Από εδώ και πέρα κράνος Καλά να περνάτε :!: Υ.Γ. Ανυπομονώ να ξανακάνω :!: Quote Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted April 4, 2005 ΚΩΣΤΑ!!!!! ΚΡΑΝΟΣ ΚΡΑΝΟΣ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΑΣΦΑΛΗ! Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
Firefly 0 Report post Posted April 4, 2005 Πραγματικά δύσκολη σαβούρα!Συγχαρητήρια πάντως... Περαστικά σου!ευτυχώς σε βλέπω αισιόδοξο για την επόμενη σεζον! :wink: Πάρε κι ένα κρανάκι όμως! Quote Taste with your eyes Feel with your head And think with your heart... Share this post Link to post Share on other sites