Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
sakisbanskos

DEATH REPORT ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ

Recommended Posts

Kostakiskal νομίζω πως αυτά είναι πολύ ψιλά γράμματα για τη πλειοψηφία των χιονοδρόμων ειδικά αυτών του Σαββατοκύριακου. Και έχω την εντύπωση πως τα περισσότερα ατυχήματα γίνονται τότε.

Και αν μπορεί κάποιος να μου λύσει την εξής απορία. Πώς είναι δυνατόν κάποιος ο οποίος κάνει σκι μόλις για τρίτη φορά στη ζωή του, να διασχίζει ανενόχλητος και ΚΑΘΕΤΑ τις πίστες που περνούν κάτω από το διθέσιο στον Παρνασσό, να ξεφυτρώνει μπροστά σου από τα δεξιά λες και ανεβαίνει το βουνό αντί να το κατεβαίνει, εσύ για να τον αποφύγεις εννοείται ότι σαβουρώνεσαι και όταν τον ρωτάς (έτσι, πληροφοριακά) αν σε είδε, να σου απαντάει ότι "όχι ρε φίλε, εσένα θα βλέπω? τη βόλτα μου κάνω και χαζεύω και κανά κ@λαρ@κι"

Τι έγινε ρε παιδιά ?

Το Παρων ποστ μου εδωσε την ευκαιρια να αναφερω κατι που θαφτηκε και κανενας δυστυχως δεν το αναφερε μετα την εκδρομη του BAnsko φετος.

Μια κοπελα που βρισκοταν αναμεσα μας εβγαλε τον ωμμο της και δεν υπηρχε ενας γιατρος να της κανει ακτινογραφια!Ζητουσαν 35 Ε να την εξετασουν οπου και τελικα τα εδωσε η κοπελα και αλλα 50 Ε για να τις κανουν τια απαραιτητες ακτινολογικες εξετασεις....ειναι ντροπη σε ενα χιονοδρομικο αυστριακων προδιαγραφων να μην εχουν ασφαλεια σε περιπτωση τραυματισμων και να πρεπει να πληρωσει ο επισκεπτης τετοια ποσα....

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ"

Καλή η τοποθέτηση των στρωμάτων ... όμως πρέπει να σημαδέψεις και σωστά ...

PYLONES.jpg

powder_2009.gif

ζετο

για να μαθει καποιος κατι πρεπει να γινει και αναφορα του

εγω δεν πηρα χαμπαρι τιποτα και ας ημουν διπλα σου στο λεωφορειο οπου δεν ανεφερες τιποτα σχετικο

αλλα να ρωτησω κατι.

εβγαλε τον ωμο της ειπες και ποιος της τον εβαλε στη θεση του΄??

γιατι μου φαινετε υπερβολικο λιγο το βγαλσιμο

οι τιμες βεβαια τσουχτερες

τελος παντων υγεια ναχουμε

Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 06, 2005 2:52 am    Θέμα δημοσίευσης:  

--------------------------------------------------------------------------------

Καλή η τοποθέτηση των στρωμάτων ... όμως πρέπει να σημαδέψεις και σωστά ...  

:cry::cry::cry::cry::cry::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εν τω μεταξύ, ακόμα και σωστά να σημαδέψεις, μπορεί πάλι να τσακιστείς στο μέρος κάτω από το στρώμα :? :? :cry:

Τι έγινε ρε παιδιά ?

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΖΕΤΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΔΙΚΙΟ.

ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ..... ΤΗΝ ΤΑΜΙΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΠΩΣ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 36 ΕΥΡΩ ΚΑΘΩΣ Η ΑΜΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ.ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΛΕΒΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΒΑΛΑ ΔΗΛ 10.4 ΕΥΡΩ.Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΗ ΚΑΙ ΑΡΠΑΚΟΛΑΤΖΙΔΙΚΗ.

ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΤΙΧΟΜΥΘΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΟΤΑΝ...ΚΑΤΕΣΧΕΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΡΤΑ ΣΚΙ -ΠΑΣ ΤΩΝ 14 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΕ ΟΙΚΕΙΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ.

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ....ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ """"ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΣΟΥΝΑ ΓΙΑΤΡΟ"""ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ???""""

ORDEM E PROGRESSO

Η εικόνα της σημερινής Βουλγαρίας στον τομέα αυτό θυμίζει την εποχή που οι Έλληνες έμπαιναν τσάμπτα στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους, ενώ οι αλλοδαποί πλήρωναν κανονικά...

Ωραίο το Bansko, καλή και η Βουλγαρία, μόνο μη σου συμβεί τίποτα (από ατύχημα μέχρι παρεξήγηση και από βλάβη στο ΙΧ μέχρι εμπλοκή με την Αστυνομία). Τότε, τα βλέπεις όλα.

Στ.

Όριο ο ουρανός

Ωραίο το Bansko, καλή και η Βουλγαρία, μόνο μη σου συμβεί τίποτα (από ατύχημα μέχρι παρεξήγηση και από βλάβη στο ΙΧ μέχρι εμπλοκή με την Αστυνομία). Τότε, τα βλέπεις όλα.

:arrow: BALKANIAN RULES

ΕΠΙΚΕΝΤΡΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΔΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 2 ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ ...ΕΙΔΑΝ ΟΛΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ..... :twisted: ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΥΔΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΒΟΙΒΟΝΤΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΤΙΓΙΑΡΜΠΑΚΙΡ

ORDEM E PROGRESSO

Έχω κάνει πολλές φορές slalom μέσα στους πυλώνες στη Βασιλίτσα και στο συρόμενο στα τριθέσια αλλά ποτέ δεν έχω σκεφτεί ότι μπορεί να χτυπήσω μιας και όταν κάνω snwboard δεν κάθομαι να σκεφτώ και πολύ.κακός!!Έχω σπάσει το χέρι μου(2 μήνες εκτός) σε χ/κ αλλά το φτέξιμο ήταν όλλο δικό μου.Ακόμα έχω να πω πως έτυχε μια φορά να είμαι σε μια σύγκρουση ενός χιονοδρόμου(παιδί ήταν) στο συρόμενο στη Βασιλίτσα κάπου στη μέση που έχει τα δέντρα.Ανέβενα με τα λιφτ και είδα το παιδί να πέφτει με δύναμη και να σκάει με το κεφάλι στον πυλώνα και να ακούγεται το χτύπημα 10-15 μετρα ποιό κάτω.Ευτυχός για αυτό είχε τα προστατευτικά μαξιλάρια(δεν είχε τόσο πολύ χιόνι τότε) και δεν έπαθε τίποτα.

ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΠΟΣΤ...ΕΦΟΣΟΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 3...

ΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ.....ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΣΚΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠΟΨΗ ΤΗΝ ΑΓΓΛΟΦΩΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΣΑΙΤ.

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 15-20 ΜΑΙΟΥ ΜΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ...ΓΝΩΣΤΟΥΣ Η ΚΟΡΥΦΗ ΜΕ 2 ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΘΕΣΙΟ ΠΛΕΞΙΓΚΛΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΘΕΣΙΟ ΣΙΛΙΓΚΑΡΝΙΚ-ΠΛΑΤΟ.ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΟΝΟ ΟΔΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΤΙΜΗ ΚΑΡΤΑΣ...(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ...)8 ΛΕΒΑ=4 ΕΥΡΩ......

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :):D:P:P:lol::lol::lol::lol::lol: :wink:

ORDEM E PROGRESSO